Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Fat Burner 60 капсули | Selected By Models

Fat Burner 60 капсули | Selected By Models
Fat Burner 60 капсули | Selected By Models
59.90 лв.
Код на продукта : Fat Loss & Energizing 60 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1 лв.

 
Бърза поръчка
Fat Burner 60 капсули | Selected By Models

Fat Burner 60 капсули | Selected By Models

  • Ефективно и ускорено редуциране на телесните мазнини
  • Потиска чувството на глад
  • Може да намали апетита
  • Намалява оксидативния стрес
  • Оказва благоприятен ефект върху метаболизма
  • Засилва имунния отговор и тонус на организма
  • Подпомага изхвърлянето на токсини от организма и освежава кожата
  • Fat Burner 60 капсули е на топ цена от Selected By Models

Какво знаем за Fat Burner?

Много често ставаме свидетели или, още по-лошо, самите ние се сблъскваме с проблема излишни телесни мазнини в тялото си. Според Световната здравна организация в света е започнала епидемия на затлъстяване, а от 1980 г. броят на хората с този вид заболяване се е удвоил. Наднорменото тегло е бичът на съвременното общество. Причините за възникване на затлъстяване са много: наследственост, стрес, прием на определени лекарства, хормонални промени, нарушения на кръвообращението. Основната причина за наднорменото тегло и затлъстяването според учените е енергийният дисбаланс между калориите, които влизат в тялото, и калориите, които човек изразходва за различни дейности.

Ето няколко варианта, как се получават нежеланите форми на нашето тяло:

  • Увеличена консумация на висококалорични храни с високо съдържание на мазнини, сол и захар, но с намалено съдържание на витамини, минерали и други полезни микроелементи;
  • Намаляване на физическата активност, поради неподвижния характер на много от дейностите, които извършваме (работа, учене), с промени в начина, по който се придвижваме и с нарастващата урбанизация.

Мазнините се произвеждат след всяко хранене от въглехидратите и мазнините, които консумираме. В края на храненето 70% от въглехидратите влизат в кръвта и се използват като източник на енергия през приблизително следващите шест часа. Останалите 30% отиват в мастните клетки, където те се превръщат в мазнини. Цялата храна в организма се разгражда до глюкоза. Ако е приета твърде много храна, тялото няма да може да изразходва прекомерно голямото количество глюкоза и това води до образуването на триглицериди, т.е. мазнини.

Накратко, при затлъстяване всички органи и системи на тялото са засегнати в по-голяма или по-малка степен. Освен това наднорменото тегло се отразява негативно на емоционалното и психическото състояние. То се превръща в причина за недоволство от самия себе си и собствената си външност, в резултат на това човек започва да се чувства нещастен, а следователно това вреди на доброто здраве. За да се предпазите от подобни проблеми е необходимо да подобрите метаболизма си, да намалите натрупаните мазнини в тялото си и да се чувствате перфектно. Основните компоненти в трудната борба за постигане на хармонично, красиво и здраво тяло са правилно хранене, здравословен начин на живот, спорт и сила на волята. Чудесно може да подпомогнете своите усилия с уникалния здравословен продукт Fat Burner 60 капсули на страхотна цена от Selected By Models, който може да приемате по всяко време, за да изгорите излишните сантиметри или да се чувствате ободрени!

Как действа Fat Burner на капсули?

Свалянето на излишните килограми ще Ви помогне не само да изглеждате перфектно, но и да се чувствате в отлична форма, а и да сте здрави. За да постигнете това, е необходимо не само да контролирате количеството и качеството на храната си. Нужно е още да изгорите натрупаните мазнини, както и да бъде намалено тяхното производство в организма. Фат Бърнър 60 капсули с топ цена е уникален здравословен продукт и е с доказана ефективност за постигане на перфектните резултати.

Fat Burner 60 caps е специална комбинация от вещества, повишаващи редукцията на мастната тъкан и улесняващи контрола над телесното тегло. Тук са включени богати на биоактивни вещества растителни екстракти от зелено кафе, зелен чай и гарциния камбоджа. Те увеличават скоростта на метаболизма и по този начин спомагат за отслабване и за укрепване на организма, когато е под огромно физическо и психологическо напрежение. Съставът е допълнен с L-Carnitine, който е едно от най-ефективните и популярни вещества, ускоряващи процеса на окисляване на мастните киселини, както и с кофеин, който стимулира липолизата и нервната система, като Ви прави по-активни и позволява по-качествено трениране.

За да се радвате на добро самочувствие и здраве в продължение на години, е важно да поддържате своята форма. Едно от най-добрите решения е да се увеличи дневният прием на фибри. Диетичните фибри имат способността да набъбват в храносмилателната система и това помага да се почувствате по-бързо заситени, когато се храните. Специфичните фракции на влакната реагират и в храносмилателния тракт с мастните киселини от храната. Това може да забави и ограничи абсорбцията на мазнини, което значително намалява приема на калории.

Фат Бърнър 60 капсули осигурява диетични фибри, които подпомагат здравословното отслабване и детоксикация. Това са вид полезни за тялото въглехидрати, които не могат да бъдат усвоени, но въпреки това са изключително важни за нашето здраве и самочувствие. Те са отговорни за нормалното функциониране на храносмилателната система, подобряват подвижността на червата, като по този начин допринасят за редовното прочистване на организма. Ако във Вашата диета присъства голямо количество холестерол и „вредни въглехидрати", тогава диетичните фибри влизат в ролята на санитари – премахват техния излишък от тялото. По този начин Ви помагат да избегнете натрупването на излишни килограми, появата на диабет тип 2 и заболявания на сърдечно-съдовата система. Освен това фибрите премахват не само шлаките и токсините от човешкото тяло, но и канцерогените, които допринасят за развитието на рак.

Благодарение на тях Вие ще се предпазите от консумирането на прекалено количество храна, а заедно с това те действат като храна за полезната флора. Така нормализират чревната микрофлора и засилват имунната защита. Диетичните фибри са важен компонент от диетата при затлъстяване. Приети преди хранене, намаляват чувството на глад. Помагат много по-лесно да се премине през процеса на отслабване и повишават ефективността му в резултат на слабителното си свойство, без какъвто и да е дискомфорт в стомаха. За да е още по-добър ефектът на фибрите върху организма, те трябва да се поемат с голямо количество течност.

Кофеинът, включен като компонент от състава на капсулите Фат Бърнър, е алкалоид, който се смята основно за съставка, отговорна за повишаване на енергийните нива. Той има висока ефективност в човешкия организъм заради двойния си механизъм на действие. От една страна, той е конкурентен инхибитор на фактора, който сигнализира за физическата умора в човешкото тяло – аденозин. Свързвайки се с неговите рецептори, кофеинът блокира сигнализирането за умора. В допълнение, този алкалоид повишава нивата на цикличен аденозин монофосфат в клетките на тялото. Това допринася пряко за повишаване на метаболизма и също така насърчава активността на адреналина, който има стимулиращ ефект. От друга страна, един от метаболитите на кофеина има значително влияние върху загубата на тегло. Той подобрява липолизата и по този начин стимулира намаляването на телесните мазнини.

Малиновите кетони, обогатяващи състава на Fat Burner 60 caps, са много обещаваща добавка за подпомагане на отслабването. Използването им може да Ви помогне да изразходвате повече калории на ден, да намалите апетита, да намалите усвояването на мазнини и да увеличите тяхното изгаряне. Малиновите кетони са фенолни съединения, отговорни за приятния аромат, усещащ се от малините. Този факт обаче сам по себе си не изяснява с какво са толкова забележителни тези кетони. Но когато вземете предвид, че структурата на малиновите кетони е подобна на добре познатите стимуланти синефрин и капсаицин, всичко изглежда много по-интересно.

Синефрин и капсаицин действат на алфа и бета адренергичните рецептори, които са ключови за способността ни да абсорбираме мазнини. Тези два стимуланта насърчават метаболизма, което, от своя страна, увеличава разхода на енергия в организма и увеличава изгарянето на мазнини. Добрата новина е, че малиновите кетони имат подобен ефект.

В допълнение, проучванията показват, че малиновите кетони повишават нивото на адипонектин, хормон, участващ в регулирането на глюкозата и разграждането на мастните киселини. Известно е, че хората със затлъстяване имат ниски нива на адипонектин. Поради това при тях изгарянето на мазнини е по-малко в сравнение с това при хора, които имат стройна фигура. Адипонектин регулира нивото на глюкозата в кръвта, а също така увеличава количеството мазнини, което се използва като гориво.

Кофеинът, както споменахме по-горе, повишава енергийните нива в тялото, а неговата комбинация с екстрактите от зелен чай и зелено кафе допринася за силно енергизиращия ефект на Fat Burner 60 caps. Това ще направи Вашите тренировки много ефективни и по-продължителни. Тези съставки от продукта ускоряват метаболизма и насърчават изгарянето на мазнини.

Зеленият чай е незаменим компонент, когато целта е редукция на теглото. Той подобрява метаболитните процеси в организма и ускорява горенето на мазнините. Това е добро средство за поддържане на тонуса и удовлетворяване на глада. Катехините от екстракта използват много механизми, които позволяват трайно да се намали излишната мастна тъкан. Ефективно активират термогенезата и едновременно с това инхибират процеса на липогенеза. Намаляват нивата на триглицеридите и холестерола и възпрепятства отлагането на мазнини в черния дроб. Освен това те действат като инхибитор на ензимите, които разграждат полизахаридите и контролират емулсията. Благодарение на това намаляват усвояването на въглехидрати и мазнини от храната. Екстрактът от зелен чай спомага за понижаване на нивата на холестерола, повишава инсулиновата чувствителност на клетките, предпазва телесната система от оксидативен стрес, насърчава нормалното кръвно налягане.

Екстрактът от зелено кафе също има редица свойства, благоприятстващи здравето – това е мощен антиоксидант, който ускорява процеса на детоксикация на тялото, подпомага управлението на нивата на кръвната захар и принуждава организма да гори мазнини. Зеленото кафе също е източник на кофеин, поради което има стимулиращ ефект.

За да бъде още по-ефективно действието на продукта Фат Бърнър 60 капсули за свалянето на излишните килограми, в неговия състав е добавен и екстракт от гарциния камбоджа. Съвременните учени са открили, че екстрактът от тропическото растение Ви позволява да подобрите метаболизма си и да се отървете от наднорменото тегло. Това растение редуцира апетита и в същото време подобрява настроението. Неговият екстракт е богат на хидроксилимонена киселина (HCA). Доставена отвън на човешкия организъм, тя може да се намеси в метаболизма на въглехидратите и мазнините, да влияе върху психичното благополучие, да намалява обема на възпаленията. Най-същественият механизъм, чрез който влияе на човешкия организъм, е инхибиране на активността на АТР-цитрат лиаза. Това блокира превръщането на въглехидратите в мазнини и кара тялото да използва съществуващите мастни складове.

Едно от най-ефективните и популярни вещества, ускоряващи процеса на окисляване на мастните киселини, е л-карнитин. Присъствието му в капсулите Фат Бърнър ще осигури проникването на мастните киселини в митохондриите и ще улесни преминаването им през мембраните. По този начин те се окисляват много по-бързо. Това е така, защото стимулира естествените метаболитни процеси в организма, а в същото време е абсолютно безвредно и полезно за здравето, без проява на странични ефекти. Ако наличието му в организма не е достатъчно, мастните киселини се натрупват в човешкото тяло и причиняват затлъстяване.

В заключение, Fat Burner 60 капсули на невероятна цена от Selected By Models е висококачествен здравословен продукт. Неговата формула комбинира вещества и екстракти, които естествено подкрепят загубата на мазнини и ускоряват метаболизма. Продуктът повишава енергийните нива и е ценен елемент от профилактиката, свързана със здравето. Препоръчва се особено за тези, които искат да отслабнат, по време на редуциращия период, борят се с прекомерното телесно тегло и за физически активни хора. За да си гарантирате трайно постигане на отлични резултати, е необходимо да комбинирате капсулите Фат Бърнър с балансирана диета и физическа активност!

Препоръчителен прием: Една или две капсули сутрин след закуска или 1 час преди тренировка с чаша вода.

За активно спортуващи или професионални атлети: Може да се приемат по 2 капсули 1 час преди тренировка.

Препоръчителен период на приема: За максимални резултати е добре да се приема 45 дни. След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Диетични фибри 300 мг **
Л-карнитин 200 мг **
Зелено кафе екстракт 100 мг **
Зелен чай екстракт 100 мг **
Гарциния камбоджа екстракт 100 мг **
Малинови кетони 100 мг **
Кофеин 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на тъмно, хладно място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™