Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Fattache 180 капсули за отслабване

Fattache 180 капсули за отслабване
Fattache 180 капсули за отслабване
Fattache 180 капсули за отслабване
39.90 лв.
Код на продукта : Fattache 180 caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.44 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 23 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Fattache 180 капсули за отслабване

Fattache 180 капсули за отслабване

  • Подпомага свалянето на излишните килограми
  • Подобрява метаболизма
  • Повишава имунитета
  • Редуцира натрупаните мазнини в тялото
  • Понижава холестерола и триглицеридите
  • Намалява риска от сърдечно-съдови проблеми
  • Нормализира храносмилателните процеси
  • Fattache 180 капсули за отслабване е на топ цена

Какво знаем за Fattache?

Основната причина за затлъстяването и наднорменото тегло е енергийният дисбаланс, при който калоричният прием на храната надхвърля енергийните нужди на организма. Наднорменото тегло и затлъстяването са резултат от образуването на анормални или прекомерни телесни мазнини, които могат да бъдат вредни за здравето. В медицинските източници този проблем се нарича затлъстяване.

В днешно време проблемът с наднорменото тегло интересува много хора. И броят им нараства от ден на ден. Информацията за възможните причини за наднорменото тегло е доста голяма, от една страна, тя може да бъде полезна, от друга, объркваща. Като правило хората използват всякакви техники и диети за отслабване. Някои са сполучливи, но в повечето случаи килограмите се възстановяват. Факт е, че често методите за загуба на тегло не елиминират причините за неговото формиране. Това обяснява временните резултати.

Ако считаме, че излишното тегло е „пусков механизъм” за редица заболявания, тогава по количеството проблеми и заболявания, произтичащи от затлъстяването, те могат да се сравняват само с наркоманията и алкохолизма. Всъщност в организма няма органи, чиято работа да не е пряко или косвено нарушена в резултат от затлъстяването. Някои хора са на мнение, че не е толкова страшно, че лекарите и диетолозите умишлено преувеличават проблема, за да промотират лекарства, диети, хранителни добавки. Но статистиката на Световната здравна организация (СЗО), която включва 194 страни, ясно показва опасността от наднорменото тегло: смъртността от сърдечно-съдови заболявания на хора с наднормено тегло се увеличава с всяка следваща година по целия свят. Нима това не е достатъчно да се замислите, че е време да отслабнете?

Като хранителна добавка Fattache 180 капсули за отслабване на уникална цена може да Ви помогне по естествен, безопасен и ефективен начин, ако искате да свалите излишните килограми, да подобрите метаболизма си и да намалите натрупаните мазнини в тялото си.

Как действа Fattache на капсули?

За да избегнете риска от повишаване нивата на холестерол в организма Ви, отлична помощ ще получите от капсули за отслабване Фатаче. Това е чудесен продукт, който влияе директно върху причината за затлъстяване – храната. Fattache не позволява на мазнините от приетата храна да се складират във Вашето тяло, а се свързва по химичен път с мастните липиди в стомаха, преди да се усвоят и абсорбират в кръвния поток, и ги изхвърля чрез естествения процес на храносмилане. В резултат Вие ще приемате по-малко калории, ще поддържате нормално телесно тегло и ще подобрите метаболизма си!

Формула на капсулите Фатаче се основава на патентованата смес от естествени влакна, които включват люспи от семена на псилиум, хитозан, гума карая, ябълков пектин, и е с клинично доказани резултати. Тази смес насърчава бързото елиминиране на мазнините от човешкото тяло преди храносмилането.

Наднорменото тегло и затлъстяването са много опасни за здравето и могат да допринесат за развитието на много метаболитни заболявания, включително диабет тип 2, или инфаркт. Затова е важно да останете във форма, за да се радвате на добро здраве в продължение на години.

Едно от най-добрите решения е да се увеличи дневният прием на фибри. Диетичните фибри имат способността да набъбват в храносмилателната система и това помага да се почувствате по-бързо заситени, когато се храните. Така се намалява количеството на храната и по този начин нейната калорична стойност. Специфичните фракции на влакната реагират и в храносмилателния тракт с мастните киселини от храната. Това може да забави и ограничи абсорбцията на мазнини, което значително намалява приема на калории.

Fattache 180 капсули за отслабване осигурява качествени диетични фибри за организма Ви, с което ще подобри чревната функция и неутрализирането на вредните вещества в тялото Ви, при това е на страхотно добра цена. От външната обвивка на семената Psyllium се добива бяло влакнесто вещество. То съдържа и доставя сериозно количество водно разтворими и неразтворими диетични фибри, много необходими за нашето тяло. Разтворимите фибри образуват гелообразна маса, която като мека гъба преминава през стомашния тракт, абсорбирайки токсините и вредните остатъци от храната. Извежда ги и прочиства старателно червата. Облекчава състоянието при чревни възпаления. Свързващите и тонизиращи свойства на гелоподобната маса, която образуват люспите на семената Psyllium, успокоява раздразнението и защитава възпалените клетъчни мембрани, допринасяйки за заздравяването на изтънявания и язвени изменения по стените на червата. Диетичните фибри не се разтварят в тънките черва, а частично в дебелото черво, където действат като храна за полезната флора. Така нормализират чревната микрофлора и засилват имунната защита.

Диетичните фибри в капсулите за отслабване Фатаче понижават холестерола и кръвната захар. Разтворимите влакна имат способността да се свързват с жлъчните киселини, които съдържат отделения от черния дроб холестерол, като го изхвърлят от организма. Този процес намалява циркулацията на холестерол в кръвта. Също така те забавят скоростта на разграждане на сложните и простите въглехидрати, като по този начин не позволяват кръвната захар да се повиши внезапно. Диетичните фибри са и добър помощник при проблемите със загубата на тегло. Приети преди хранене, намаляват чувството на глад. Помагат много по-лесно да се премине през процеса на отслабване и повишават ефективността му в резултат на слабителното си свойство, без какъвто и да е дискомфорт в стомаха. За да е още по-добър ефектът на фибрите върху организма, те трябва да се поемат с голямо количество течност.

Фибрите, наречени хитозан, са част от състава на Fattache 180 капсули за отслабване на страхотна цена, те са най-често срещаните полизахариди на планетата. Най-богатите източници на този блокатор на мазнини са черупките на морските раци и скариди. Дейността на хитозан е фокусирана върху мазнините. Той се свързва с тях в горната част на стомашно-чревния тракт, като по този начин предотвратява разграждането им чрез ензими и абсорбция в червата. Една молекула хитозан може да улови количеството мазнина, което надвишава нейната маса с около 20 пъти! В резултат на това голямо количество мастни елементи просто се отделят естествено от организма, без да създават никаква опасност за здравето.

Освен това тази част от хитозан, която се абсорбира от кръвта, може да намалява нивото на холестерол в организма и да спомага за абсорбирането и изхвърлянето на токсините, тъй като хитозан прилепва плътно по стените на кръвоносните съдове. Има очистително въздействие и засилва имунните способности на организма, активизира клетките и стимулира синтеза на колагенови влакна.

Капсулите за отслабване Фатаче ще Ви помогнат да поддържате нормално телесно тегло и да подобрите метаболизма си! Добавката помага за премахване на мазнините, независимо какво ядете. Но, ако искате да се насладите на пълните ползи от приема на Fattache, трябва да го съчетаете с балансирано хранене и физически упражнения. Необходимо е да приемате Fattache за поне 12 седмици, за да се реализират неговите ползи.

Fattache 180 капсули за отслабване на атрактивно ниска цена има множество клинични проучвания, както вътрешни (Double Blind Placebo Controlled), така и международни, за да се потвърдят твърденията, че може да помогне на хората в техните усилия за постигане загубата на тегло.

Използването на продукта няма нежелани странични ефекти. Въпреки това, тъй като една от съставките му е получена от миди, тези, които имат тежка алергия към ракообразни, се съветва да не използват този продукт. Не са наблюдавани никакви странични ефекти или усложнения с лекарства в проучванията, нито са получени сведения от клиенти, приемащи добавката. Все пак трябва да се консултирате с Вашия лекар, за да се уверите, че лекарството, което приемате, не е разтворимо в мазнини.

Мастноразтворимите лекарства и витамините (К, А, Е и D и есенциалните мастни киселини) трябва да се приемат два часа преди или след приема на добавката, така че свойствата на хитозан за свързване с мазнините да не потискат нормалната функция на тези лекарства или витамини. В противен случай, тези лекарства и витамини могат да бъдат хванати в „капан” от добавката, точно както улавя мазнините. Консултирайте се с Вашия лекар първо за лекарството, което приемате, и за взаимодействието му с добавката.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули 15 минути преди всяко хранене, за предпочитане с 250 мл вода или по препоръка на лекар.

Вземете две до четири капсули, ако Вашата храна е с високо съдържание на мазнини. Ако приемате храна с ниско съдържание на мазнини, трябва да приемате една до две капсули. Няма нужда да приемате капсула, ако храната Ви не съдържа никакви мазнини.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 180

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Витамин С (като аскорбинова киселина) 10 мг 17%
Хитозан 50 мг **
Семена от псилиум (люспи) прах 400 мг **
Гума карая (сок) 25 мг **
Ябълков пектин (плод) 10 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не използвайте, ако сте бременна или кърмите! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™