D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea

D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea Висококачествена D-Ribose, защитена с 4 патента Удобни таблетки за дъвчене с вкус на плодове Увеличава толерантността към интензивни физически усилия Помага за увелич D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea Висококаче
D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea Висококачествена D-Ribose, защитена с 4 патента Удобни таблетки за дъвчене с вкус на плодове Увеличава толерантността към интензивни физически усилия Помага за увелич D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea Висококаче
D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea Висококачествена D-Ribose, защитена с 4 патента Удобни таблетки за дъвчене с вкус на плодове Увеличава толерантността към интензивни физически усилия Помага за увелич D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea Висококаче
D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea Висококачествена D-Ribose, защитена с 4 патента Удобни таблетки за дъвчене с вкус на плодове Увеличава толерантността към интензивни физически усилия Помага за увелич D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea Висококаче
D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea
D-Ribose 120 tablets на уникална цена от Biovea подпомага производството на АТФ, спомага за намаляване на умората и подобрява състоянието на сърцето. Д-Рибоза е чудесно решение за спортисти – повишава енергията, мускулната сила и издръжливост. Научете повече
67.50 лв.
Без данък: 67.50 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Biovea
 • Модел: D-Ribose 120 Chewable Tablets
 • КОД: BVA-04480

D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea

 • Висококачествена D-Ribose, защитена с 4 патента
 • Удобни таблетки за дъвчене с вкус на плодове
 • Увеличава толерантността към интензивни физически усилия
 • Помага за увеличаване на мускулната сила и издръжливост
 • Може да повиши нивото на клетъчната енергия
 • Има положителен ефект върху процесите на регенерация
 • Подобрява енергийния метаболизъм
 • Поддържа работата на сърцето
 • Насърчава обновяването на резервите на АТФ
 • Подобрява аеробния капацитет
 • Идеален продукт за спортисти
 • Намалява умората
 • D-Ribose 120 tablets е на топ цена от Biovea

Какво знаем за D-Ribose?

D-Ribose 90 tablets на невеоятна цена от Jarrow Formulas е необходим компонент за синтеза на АТФВъглехидратите се отнасят към най-разпространените в природата органични съединения: те са компонент от клетките на всички организми, включително бактерии, растения и животни. Още в древността човечеството се е запознало с тях и се е научило да ги използва в практическите дейности. Памук, дърво, лен, тръстикова захар, мед, нишесте – това са някои от въглехидратите, изиграли важна роля в развитието на цивилизацията. Едно от най-новите постижения в областта на въглехидратните продукти със специални свойства е рибоза.

Д-рибоза за първи път е открита през 1891 г. от Херман Емил Фишър. Това е монозахарид (проста захар), който е доста често срещан в природата. Известно е, че Д-Рибоза е неразделна част от нуклеиновата киселина, а именно РНК, която пренася информация от ДНК, напр. при биосинтезата на белтъците, изграждащи нашия организъм. Четири основни нуклеотида – гуанозин, аденозин, тимин и цитозин – съдържат рибозни остатъци в молекулите си.

Аденозин е най-важният нуклеотид за мускулната активност и е част от аденозин трифосфат (АТФ) – нуклеотид, който играе важна роля в обмена на енергия и вещества за живите организми. D-Ribose 120 tablets на уникална цена от Biovea подпомага производството на АТФ. Използва се за синтезиране на протеини, нуклеинови киселини и гликоген. Д-Рибоза е важен компонент за поддържане на нормален електролитен метаболизъм на ниво ензимен контрол. Това е ергогенният компонент на нашето тяло. Осигурява необходимата енергия на сърдечния мускул, позволява на сърцето да работи в нормален режим, правейки пауза между свиването и релаксацията. Д-Рибоза не предизвиква странични ефекти и пристрастяване на организма към получаването ѝ отвън!

Как действа D-Ribose на таблетки?

Д-Рибоза (D-Ribose) 120 таблетки на топ цена е хранителна добавка, която включва Bioenergy Ribose®, т.е. най-висококачествената D-Ribose, произведена в процеса на бактериална ферментация, защитена от четири различни патента. Продуктът се предлага под формата на вкусни таблетки за дъвчене. Благодарение на използването на ксилитол той е сладък и има нулево съдържание на захар.

Д-Рибоза (D-Ribose) 90 таблетки на добра цена от Jarrow Formulas увеличава скоростта на регенериране на АТФ

Продуктът се препоръчва предимно за физически активни хора. Съдържа естествено химично съединение, което е един от компонентите на АТФ – основният енергиен носител в организма. Той е идеален за спортисти от дисциплините, в които преобладават анаеробните метаболитни промени. Освен това Д-Рибоза понякога се използва за подобряване качеството на живот на хора, страдащи от синдром на хронична умора, и като помощно средство при тези със сърдечна недостатъчност.

D-Ribose е органично химично съединение, което обикновено се среща в живите организми. Тя принадлежи към монозахаридите от клас пентози – прости захари с пет атома въглерод в молекулата си. D-Ribose може да бъде произведена в организма, но това е сложен и бавен процес, изискващ присъствието на ензима G-6-PDH. По този начин, предоставянето му в готова форма позволява да се избегне този етап. Допълването обикновено води до повишена ефективност на тялото.

D-Ribose 120 tablets има мощен ергогенен потенциал. D-Ribose играе ролята на молекулярно ядро ​​в структурата на рибонуклеозидите (например аденозин, гуанозин, цитидин, уридин), рибонуклеотидите (АТФ, АМР, ADP), динуклеотидите (NAD, FAD, NADP, NADPH). ), рибонуклеиновата киселина (РНК), коензим А (CoA) и витамините В2 и В12. В допълнение, монозахаридът действа като прекурсор на НАД и ФАД – две важни съединения, участващи в процеса на клетъчно дишане. Всички функции, изпълнявани от гореспоменатите съединения, са доказателство за това, колко важна е D-Ribose в човешкия организъм.

Д-Рибоза (D-Ribose) 90 таблетки на отлична цена от Jarrow Formulas поддържа работата на сърцето

Таблетките Д-Рибоза (D-Ribose) са чудесни за интензивни физически упражнения, когато доставките на АТФ станат значително намалени. Предоставянето на Д-Рибоза на тялото може значително да ускори скоростта на регенерация на използвания АТФ, което позволява повишаване на енергийното ниво в мускулните клетки.

АТФ има ролята на основен транспортер на химическа енергия, използвана в клетъчния метаболизъм. Когато наличността на кислород спадне, се получава нарушение на енергийното производство, намаляват се функциите на митохондриите или притока на кръв, а необходимостта от АТФ става по-голяма от наличното ниво. Ситуацията може да бъде предизвикана както от патологични състояния, така и от прекомерни ежедневни тренировки или от неправилно функциониращи регенерационни системи в организма.

Д-Рибоза е важен компонент на АТФ. Човешките клетки могат да произвеждат рибоза в количество, необходимо за нормалните процеси. Ако гореспоменатите ситуации се случат, производството на рибоза и АТФ става недостатъчно. Такива случаи са много чести и за да се предотвратят, добавянето на Д-Рибоза може да се окаже полезно.

Рибоза може да увеличи скоростта на регенериране на АТФ, използван по време на интензивна физическа активност. Редовните тежки физически усилия могат да доведат до недостиг на резервите от АТФ поради липсата на неговите елементи, включително рибоза.

D-Ribose на страхотна цена спомага за намаляване на умората. Обсъденият по-горе механизъм на действие се отнася не само за интензивни тренировки. Проучванията показват, че добавката на D-Ribose може да подобри качеството на живот при хора, борещи се със синдрома на хроничната умора, наричан още миалгичен енцефаломиелит (CFS /МЕ). Както е установено от пилотни проучвания, хората с CFS, които са получавали 5 гр. D-Ribose три пъти на ден, съобщават за повишаване на енергията, подобрено качество на съня, яснота на ума, по-добро настроение и увеличаване на другите параметри на субективната оценка за качеството си на живот.

Включването на Д-Рибоза (D-Ribose) 120 таблетки към Вашата диета ще повлияе положително също и върху работата на сърцето. Д-Рибоза може да предотврати сърдечни и сърдечно-съдови заболявания. Струва си да се отбележи, че не само скелетните мускули разчитат на такива метаболити като АТФ. Сърцето също ги използва. Това е най-усърдно работещият мускул, който функционира без прекъсване и използва ATФ през цялото време. Чрез повишаване на нивата на АТФ в сърдечните клетки Д-Рибоза може да подобри миокардната функция. Това се вижда ясно при хора, страдащи от сърдечна недостатъчност.

D-Ribose 90 tablets на топ цена от Jarrow Formulas възстановява постоянния приток на сили, намалява уморатаD-Ribose 120 tablets може да ускори още и процеса на регенерация след тренировка. Проучванията с участие на спортисти са показали, че редовното добавяне на D-Ribose за период от един месец им е позволило да поддържат отлична спортна форма. Те са успявали да изпълняват постоянно определен набор от упражнения без никакви проблеми, а някои от тях дори увеличили натоварването си. В същото време в плацебо-контролираната група след няколко дни се наблюдавал спад в производителността на участниците и те са имали нужда от повече време за възвръщане на силите след продължителна тренировка.

В обобщение, D-Ribose 120 tablets на невероятно добра цена от Biovea е чудесно решение за спортисти и хора, които водят активен начин на живот. Суплементирането с D-Ribose помага за повишаване на мускулната сила и издръжливост, но може също така да подобри състоянието на сърцето. Съдържащият се в препарата монозахарид е получен чрез процес на бактериална ферментация и в сравнение с други продукти, предлагани на пазара, се отличава с отлично качество.

Рибоза се използва за производството на основното гориво за клетките, т.е. ATФ. Когато правите нещо, което изисква много сила, използвате много ATФ. Ако разчитате само на Вашия организъм да регенерира нивото на високоенергийното вещество, можете да се почувствате слаби, дори и да отделите достатъчно време за почивка. Д-Рибоза (D-Ribose) 120 таблетки може да Ви помогне да възстановите резервите на АТФ и да ускорите регенеративните процеси.

Препоръчителен прием: Дъвчете 3-5 таблетки дневно.

Дозировка: Три (3) таблетки за дъвчене
Дози в опаковка: 40

Състав:Стойност:% ПДД
Калории15 

Общо въглехидрати

   Захари

4 гр

4 гр

1%

*

Д-рибоза3 гр*

Други съставки: фруктоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид, естествен аромат праскова, лимонена киселина, и естествен аромат на череша.

Внимание: Ако сте бременна, планирате бременност, кърмите, страдате от подагра или каквито и да било нарушения на обмяната на глюкозата, като например диабет или хипогликемия, или ако приемате някакви предписвани лекарства, се консултирайте с вашия лекар преди да използвате този продукт. ДА СЕ ПАЗИ ОТ ДЕЦА. Съхранявайте на хладно и сухо място. Не използвайте този продукт, ако уплътнението на бутилката е счупено.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над D-Ribose 120 дъвчащи таблетки | Biovea

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.