Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs HS0297

CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs HS0297
CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs HS0297
CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs HS0297
28.00 лв.
Код на продукта : CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.93 лв.

 
Бърза поръчка
CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs HS0297

CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs

 • Полезен за сърдечно-съдовата система
 • Поддържа производството на клетъчна енергия
 • Подобрява качеството на живот при възрастните хора
 • Показва мощни антиоксидантни свойства
 • Увеличава енергията и жизнеността
 • Подобрява митохондриалната функция
 • Забавя процесите на стареене
 • Помага за подобряване на физическите възможности
 • CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels е на супер цена от HSLabs

Какво знаем за CoQ10 - Ubiquinone?

Коензим Q10 често се нарича „еликсир на младостта", „молекулата на здравето". Как това вещество действително работи в нашите клетки и защо е необходимо?

През 1957 г. благодарение на изследванията си американският учен Ф. Керейн успял да изолира веществото от митохондриите на говеждо сърце. Последващите наблюдения показали, че новото съединение се намира в жизненоважни органи: в черния дроб, мозъка, панкреаса и бъбреците. Двадесет години след откриването на коензима П. Мичъл успява да докаже, че без това вещество е невъзможно клетъчното натрупване на енергия и функционирането на клетките. За направеното откритие биохимикът получава Нобелова награда. Този витаминоподобен ензим се съдържа във всяка клетка на нашето тяло.

 • Най-често действа като активатор на всички биологични и химични процеси на клетъчно ниво, осигурява обновяване на тъканите, увеличава скоростта на метаболитните процеси в клетките.
 • Коензим Q10 също помага за насищането на клетките с кислород.
 • Коензимът може да регулира обмяната на веществата, да повлияе положително на кръвоносната система.

Коензим Q10 е мастноразтворимо вещество, произвеждано в черния дроб, и наподобява витамин. С негова помощ от мазнините, протеините и въглехидратите, получени чрез храната, се произвежда енергия в клетките. Неголямо количество Q10 получаваме от храната. Добри негови източници са месото (основно сърце и субпродукти), мазната риба, пълнозърнестите продукти, ядките и растителното масло. Нашата диета осигурява само около 2-3 мг Q10 на ден. Така основният източник на Q10 е неговото ендогенно производство. Синтезът на Q10 в тялото достига своя връх на възраст 20-25 години, след което започва да намалява. Първите промени, свързани с намаляване на концентрацията на Q10, много хора усещат на възраст от 45-50 години. Стресът, тютюнопушенето, някои болести и употребата на лекарства също могат да помогнат за намаляване на нивата на Q10. Например доказано е, че концентрацията на Q10 е намалена при много хора със сърдечно-съдови заболявания.

За да си осигурите енергия за клетките на Вашето тяло, можете да използвате добавки с Q10. Като хранителна добавка CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels от HSLabs на уникална цена ще Ви осигури енергия и тонус. Ще окаже невероятен ефект върху енергийните нива, издръжливостта, имунната система и функционалността на организма Ви като цяло.

Как действа CoQ10 - Ubiquinone на гел-капсули?

Коензим Q10 (CoQ10) 100 мг гел-капсули е хранителна добавка, която осигурява коензим Q10 – вещество, необходимо за нормалния процес на производство на клетъчна енергия. Продуктът допринася за поддържането на младежка жизненост и енергия, увеличава силата на организма и се бори със симптомите на психофизичната умора. Той е фантастично средство за хората на средна възраст и възрастните, тъй като може да забави симптомите на стареене и да елиминира негативните процеси. Освен това притежава редица свойства, благоприятстващи здравето – има огромен антиоксидантен капацитет и е полезен за сърцето и кръвоносната система.

Коензим Q10, известен също като убихинон, е органично химично съединение, подобно на витамин. Разликата между коензим Q10 и витамините е, че той може да бъде произведена от човешкия организъм в резултат на трансформациите на тирозин и мастни киселини. Съединението може да се открие във всички тъкани и клетки на човешкото тяло, като най-голямото му количество се намира в сърцето, бъбреците, мозъка и черния дроб. Активността на коензим Q10 в организма е свързана главно с процеса на производство на клетъчна енергия. Освен това като кофактор дава възможност за много биохимични реакции. Той също проявява антиоксидантни свойства, което означава, че ефективно неутрализира свободните радикали и намалява оксидативния стрес.

Ubiquinone 100 mg 30 softgels повишава енергийните нива. Съдържащият се в него коензим Q10 е ключов компонент в електронната транспортна верига при клетъчното дишане. Той участва в преобразуването на енергията, получена от храната, в АТФ – универсален енергиен акумулатор, използван от всяка клетка в човешкия организъм. Дори малкото намаляване на нивата на коензим Q10 в митохондриите има огромен отрицателен ефект върху скоростта на клетъчното дишане. Следователно издръжливостта и капацитетът на организма намаляват, което е последвано от лесно разпознаваемо усещане за слабост и липса на жизненост.

Приемайки гел-капсулите Коензим Q10 (CoQ10), които са на страхотно ниска цена, Вие ще осигурите сигурна антиоксидантна защита за организма си. Коензим Q10 е един от най-мощните антиоксиданти. Лесно неутрализира свободните радикали и предотвратява самостоятелното окислително увреждане в клетките. Освен това може да възстанови активните форми на витамин Е и витамин С, които са най-мощните антиоксиданти. Интересни резултати са получени от тестове, проведени при спортисти. Те показват, че добавката на коензим Q10 преди тренировка намалява оксидативния стрес, който обикновено се формира в резултат на интензивно физическо усилие. Благодарение на това се позволява по-бърза регенерация на мускулите след тренировка.

Ubiquinone 100 mg 30 softgels е чудесна подкрепа за сърдечно-съдовата система. Антиоксидантните свойства на коензим Q10 го правят особено важен за здравето на сърцето и кръвоносната система. Той се използва често при проблеми със сърдечни заболявания и кардиомиопатия. Може също да бъде полезен в случай на пролапс на митралната клапа, ангина пекторис, аритмия, застойна сърдечна недостатъчност. Дефицитът на това вещество е типичен за хора с хипертония. Допълването на този дефицит помага за нормализиране на кръвното налягане. Тестовете показват, че само след 12 седмици добавяне на коензим Q10 систоличното кръвно налягане намалява при всички пациенти с хипертония. Важно е, че нито един от участниците не е имал ортостатична хипотония.

Коензим Q10 намалява риска от опасни съсиреци, които блокират притока на кръв. Съединението има благоприятен ефект върху реологичните свойства на кръвта и намалява склонността на тромбоцитите да образуват съсиреци. Коензим Q10 също може да намали риска от атеросклеротични лезии. Той потиска процеса на окисление на липопротеините с ниска плътност, който е основният фактор за атеросклероза, и подобрява състоянието на кръвоносните съдове.

За да забавите неизбежните процеси на стареене в организма си, може да Ви помогне Коензим Q10 (CoQ10) 100 мг гел-капсули. Коензим Q10 обикновено се използва в терапията против стареене. Неговата активност срещу тези процеси е тясно свързана с производството на енергия и оптимизирането на митохондриалната функция. Друг важен фактор е способността му да се бори със свободните радикали, чийто излишък е една от основните причини за преждевременно стареене.

Струва си да се припомни, че ефективността на ендогенния синтез на коензим Q10 намалява с времето. Неговият недостиг може да се наблюдава още на 40-годишна възраст, а при възрастните той е реален почти при всеки човек. Допълването на дефицита може значително да повиши качеството Ви на живот, да помогне за намаляване на умората, увеличава жизнеността и премахва негативните последици от стареенето.

Не може да подминем още и това, че в резултат от приема на гел-капсулите Коензим Q10 (CoQ10) Вие ще забележите и отлична промяна във вида на Вашата кожа. Коензим Q10, разбира се, не може да се нарече еликсир на младостта, но наистина помага на кожата да изглежда по-тонизирана, по-здрава, светеща отвътре. Тя става сияйна поради нормалния поток на кислород в клетките, а антиоксидантният ефект на продукта забавя стареенето на клетките ѝ, предпазвайки я от свободните радикали и негативното влияние на околната среда. Изтъняването и отпускането на кожата изчезват, ако тялото произвежда нормално количество от този коензим, тъй като старите клетки се заменят с нови, млади. Коензимът произвежда естествен биологичен еластин, колаген, който поддържа кожата в гладко и еластично състояние.

За да обобщим, CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels от HSLabs на атрактивна цена е продукт, който може да използвате както против процесите на стареене в организма си, така и за подобряване на здравето. Той ще е отлично средство за хора, които страдат от ниски енергийни нива и са в отслабено психофизично състояние. Може да се използва и за профилактика на сърдечно-съдовата система.

Още ползи при прием на CoQ10 - Ubiquinone:

 • Забавя процесите на окисление и стареене на тъканите, спира мутациите и дегенерацията на здравите клетки.
 • Нормализира вътреклетъчния метаболизъм, поддържа постоянна и нормална клетъчна структура.
 • Има имуномодулиращ ефект, стимулирайки синтеза на имунни клетки и укрепвайки естествените защитни сили на човешкото тяло.
 • CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels от HSLabs на топ цена поддържа нормален тонус на кожата и нейния тургор (еластичност).
 • Стабилизира нивото на кръвното налягане.
 • Влияе благоприятно върху функционирането на централната нервна система.
 • Ускорява възстановяването на тъканите след увреждане и възпаление.
 • Нормализира функционирането на вътрешните органи.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула на ден с храна.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД
Убихинон Коензим Q10 100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™