CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs

CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs Полезен за сърдечно-съдовата система Поддържа производството на клетъчна енергия Подобрява качеството на живот при възрастните хора Показва мощни антиоксидант CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs По
CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs Полезен за сърдечно-съдовата система Поддържа производството на клетъчна енергия Подобрява качеството на живот при възрастните хора Показва мощни антиоксидант CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs По
CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs Полезен за сърдечно-съдовата система Поддържа производството на клетъчна енергия Подобрява качеството на живот при възрастните хора Показва мощни антиоксидант CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs По
CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs Полезен за сърдечно-съдовата система Поддържа производството на клетъчна енергия Подобрява качеството на живот при възрастните хора Показва мощни антиоксидант CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs По
CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs
CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels от HSLabs на топ цена за енергия и бърз метаболизъм. Забавя процесите на стареене и подобрява здравето. Коензим Q10 (CoQ10) увеличава имунната защита на тялото и предпазва от натрупване на свободни радикали. Научете повече
28.00 лв.
Без данък: 28.00 лв.

CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs

 • Полезен за сърдечно-съдовата система
 • Поддържа производството на клетъчна енергия
 • Подобрява качеството на живот при възрастните хора
 • Показва мощни антиоксидантни свойства
 • Увеличава енергията и жизнеността
 • Подобрява митохондриалната функция
 • Забавя процесите на стареене
 • Помага за подобряване на физическите възможности
 • CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels е на супер цена от HSLabs

Какво знаем за CoQ10 - Ubiquinone?

Коензим Q10 често се нарича „еликсир на младостта", „молекулата на здравето". Как това вещество действително работи в нашите клетки и защо е необходимо?

CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels от HSLabs на топ цена е нужен за клетъчното производство на енергия и има огромен антиоксидантен капацитет

През 1957 г. благодарение на изследванията си американският учен Ф. Керейн успял да изолира веществото от митохондриите на говеждо сърце. Последващите наблюдения показали, че новото съединение се намира в жизненоважни органи: в черния дроб, мозъка, панкреаса и бъбреците. Двадесет години след откриването на коензима П. Мичъл успява да докаже, че без това вещество е невъзможно клетъчното натрупване на енергия и функционирането на клетките. За направеното откритие биохимикът получава Нобелова награда. Този витаминоподобен ензим се съдържа във всяка клетка на нашето тяло.

 • Най-често действа като активатор на всички биологични и химични процеси на клетъчно ниво, осигурява обновяване на тъканите, увеличава скоростта на метаболитните процеси в клетките.
 • Коензим Q10 също помага за насищането на клетките с кислород.
 • Коензимът може да регулира обмяната на веществата, да повлияе положително на кръвоносната система.

Коензим Q10 е мастноразтворимо вещество, произвеждано в черния дроб, и наподобява витамин. С негова помощ от мазнините, протеините и въглехидратите, получени чрез храната, се произвежда енергия в клетките. Неголямо количество Q10 получаваме от храната. Добри негови източници са месото (основно сърце и субпродукти), мазната риба, пълнозърнестите продукти, ядките и растителното масло. Нашата диета осигурява само около 2-3 мг Q10 на ден. Така основният източник на Q10 е неговото ендогенно производство. Синтезът на Q10 в тялото достига своя връх на възраст 20-25 години, след което започва да намалява. Първите промени, свързани с намаляване на концентрацията на Q10, много хора усещат на възраст от 45-50 години. Стресът, тютюнопушенето, някои болести и употребата на лекарства също могат да помогнат за намаляване на нивата на Q10. Например доказано е, че концентрацията на Q10 е намалена при много хора със сърдечно-съдови заболявания.

За да си осигурите енергия за клетките на Вашето тяло, можете да използвате добавки с Q10. Като хранителна добавка CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels от HSLabs на уникална цена ще Ви осигури енергия и тонус. Ще окаже невероятен ефект върху енергийните нива, издръжливостта, имунната система и функционалността на организма Ви като цяло.

Как действа CoQ10 - Ubiquinone на гел-капсули?

Коензим Q10 (CoQ10) 100 мг 30 гел-капсули от HSLabs на супер цена е източник на енергия за сърцетоКоензим Q10 (CoQ10) 100 мг гел-капсули е хранителна добавка, която осигурява коензим Q10 – вещество, необходимо за нормалния процес на производство на клетъчна енергия. Продуктът допринася за поддържането на младежка жизненост и енергия, увеличава силата на организма и се бори със симптомите на психофизичната умора. Той е фантастично средство за хората на средна възраст и възрастните, тъй като може да забави симптомите на стареене и да елиминира негативните процеси. Освен това притежава редица свойства, благоприятстващи здравето – има огромен антиоксидантен капацитет и е полезен за сърцето и кръвоносната система.

Коензим Q10, известен също като убихинон, е органично химично съединение, подобно на витамин. Разликата между коензим Q10 и витамините е, че той може да бъде произведена от човешкия организъм в резултат на трансформациите на тирозин и мастни киселини. Съединението може да се открие във всички тъкани и клетки на човешкото тяло, като най-голямото му количество се намира в сърцето, бъбреците, мозъка и черния дроб. Активността на коензим Q10 в организма е свързана главно с процеса на производство на клетъчна енергия. Освен това като кофактор дава възможност за много биохимични реакции. Той също проявява антиоксидантни свойства, което означава, че ефективно неутрализира свободните радикали и намалява оксидативния стрес.

Ubiquinone 100 mg 30 softgels повишава енергийните нива. Съдържащият се в него коензим Q10 е ключов компонент в електронната транспортна верига при клетъчното дишане. Той участва в преобразуването на енергията, получена от храната, в АТФ – универсален енергиен акумулатор, използван от всяка клетка в човешкия организъм. Дори малкото намаляване на нивата на коензим Q10 в митохондриите има огромен отрицателен ефект върху скоростта на клетъчното дишане. Следователно издръжливостта и капацитетът на организма намаляват, което е последвано от лесно разпознаваемо усещане за слабост и липса на жизненост.

Коензим Q10 (CoQ10) 100 мг 30 гел-капсули от HSLabs на отлична цена забавя процесите на стареене в организма и предпазва от окислително увреждане клеткитеПриемайки гел-капсулите Коензим Q10 (CoQ10), които са на страхотно ниска цена, Вие ще осигурите сигурна антиоксидантна защита за организма си. Коензим Q10 е един от най-мощните антиоксиданти. Лесно неутрализира свободните радикали и предотвратява самостоятелното окислително увреждане в клетките. Освен това може да възстанови активните форми на витамин Е и витамин С, които са най-мощните антиоксиданти. Интересни резултати са получени от тестове, проведени при спортисти. Те показват, че добавката на коензим Q10 преди тренировка намалява оксидативния стрес, който обикновено се формира в резултат на интензивно физическо усилие. Благодарение на това се позволява по-бърза регенерация на мускулите след тренировка.

Ubiquinone 100 mg 30 softgels е чудесна подкрепа за сърдечно-съдовата система. Антиоксидантните свойства на коензим Q10 го правят особено важен за здравето на сърцето и кръвоносната система. Той се използва често при проблеми със сърдечни заболявания и кардиомиопатия. Може също да бъде полезен в случай на пролапс на митралната клапа, ангина пекторис, аритмия, застойна сърдечна недостатъчност. Дефицитът на това вещество е типичен за хора с хипертония. Допълването на този дефицит помага за нормализиране на кръвното налягане. Тестовете показват, че само след 12 седмици добавяне на коензим Q10 систоличното кръвно налягане намалява при всички пациенти с хипертония. Важно е, че нито един от участниците не е имал ортостатична хипотония.

Коензим Q10 намалява риска от опасни съсиреци, които блокират притока на кръв. Съединението има благоприятен ефект върху реологичните свойства на кръвта и намалява склонността на тромбоцитите да образуват съсиреци. Коензим Q10 също може да намали риска от атеросклеротични лезии. Той потиска процеса на окисление на липопротеините с ниска плътност, който е основният фактор за атеросклероза, и подобрява състоянието на кръвоносните съдове.

За да забавите неизбежните процеси на стареене в организма си, може да Ви помогне Коензим Q10 (CoQ10) 100 мг гел-капсули. Коензим Q10 обикновено се използва в терапията против стареене. Неговата активност срещу тези процеси е тясно свързана с производството на енергия и оптимизирането на митохондриалната функция. Друг важен фактор е способността му да се бори със свободните радикали, чийто излишък е една от основните причини за преждевременно стареене.

CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels от HSLabs на уникална цена оказва невероятен ефект върху енергийните нива, издръжливостта и имунната система

Струва си да се припомни, че ефективността на ендогенния синтез на коензим Q10 намалява с времето. Неговият недостиг може да се наблюдава още на 40-годишна възраст, а при възрастните той е реален почти при всеки човек. Допълването на дефицита може значително да повиши качеството Ви на живот, да помогне за намаляване на умората, увеличава жизнеността и премахва негативните последици от стареенето.

Не може да подминем още и това, че в резултат от приема на гел-капсулите Коензим Q10 (CoQ10) Вие ще забележите и отлична промяна във вида на Вашата кожа. Коензим Q10, разбира се, не може да се нарече еликсир на младостта, но наистина помага на кожата да изглежда по-тонизирана, по-здрава, светеща отвътре. Тя става сияйна поради нормалния поток на кислород в клетките, а антиоксидантният ефект на продукта забавя стареенето на клетките ѝ, предпазвайки я от свободните радикали и негативното влияние на околната среда. Изтъняването и отпускането на кожата изчезват, ако тялото произвежда нормално количество от този коензим, тъй като старите клетки се заменят с нови, млади. Коензимът произвежда естествен биологичен еластин, колаген, който поддържа кожата в гладко и еластично състояние.

За да обобщим, CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels от HSLabs на атрактивна цена е продукт, който може да използвате както против процесите на стареене в организма си, така и за подобряване на здравето. Той ще е отлично средство за хора, които страдат от ниски енергийни нива и са в отслабено психофизично състояние. Може да се използва и за профилактика на сърдечно-съдовата система.

Още ползи при прием на CoQ10 - Ubiquinone:

 • Забавя процесите на окисление и стареене на тъканите, спира мутациите и дегенерацията на здравите клетки.
 • Нормализира вътреклетъчния метаболизъм, поддържа постоянна и нормална клетъчна структура.
 • Има имуномодулиращ ефект, стимулирайки синтеза на имунни клетки и укрепвайки естествените защитни сили на човешкото тяло.
 • CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels от HSLabs на топ цена поддържа нормален тонус на кожата и нейния тургор (еластичност).
 • Стабилизира нивото на кръвното налягане.
 • Влияе благоприятно върху функционирането на централната нервна система.
 • Ускорява възстановяването на тъканите след увреждане и възпаление.
 • Нормализира функционирането на вътрешните органи.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула на ден с храна.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 гел-капсула)Стойност%ПДД
Убихинон Коензим Q10100 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над CoQ10 - Ubiquinone 100 mg 30 softgels | HSLabs

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.