Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

ChondroCode Collagen Liquid 500 мл | Doleran Pharma

ChondroCode Collagen Liquid 500 мл | Doleran Pharma
ChondroCode Collagen Liquid 500 мл | Doleran Pharma
48.00 лв
Код на продукта : ChondroCode Collagen 500 ml Doleran Pharma
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 25
Цена на доза: 1.92 лв.
Размер на доза: 20 мл

 
Бърза поръчка
ChondroCode Collagen Liquid 500 мл | Doleran Pharma

ChondroCode Collagen Liquid 500 мл | Doleran Pharma

 • Съставки, които подобряват ставното здраве по естествен начин
 • Срещу ставни възпаления и болки
 • При артрити, артрози, остеопороза
 • За възстановяване тъканта на хрущялите
 • Предпазва от дегенериране на ставните структури
 • За поддържане на здрави връзки, сухожилия, кости, кожа
 • С лесно усвояване на колагена
 • ХондроКод Течен Колаген 500 мл е на супер цена от Doleran Pharma

Какво знаем за ХондроКод?

ХондроКод Течен Колаген от Doleran Pharma подпомага здравето на ставите, връзките, сухожилията, костите, кожата, нотките.ХондроКод 500 мл течна добавка от компания Doleran Pharma на невероятна цена е натурален продукт, който съдържа важни за здравето на ставите компоненти – колаген, глюкозамин, хондроитин, хиалуронова киселина, МСМ, витамин D, босвелия и други. Съставът на тази добавка я прави уникално подобряващо здравето на опорно-двигателната система средство, което е особено препоръчително за спортисти, възрастни хора и за хора, които имат проблеми със ставите.

Колагенът в ChondroCode е хидролизиран, което означава, че при производството на добавката той е раздробен до такива малки частици, които да могат да се усвояват максимално лесно от организма. Това е важно, тъй като молекулата на колагена е твърде голяма, за да може да проникне в тялото и да изпълни полезните си свойства. Ето защо при създаване на добавки е за предпочитане да се използва хидролизирана форма на колаген – това им гарантира ефикасност и високо качество. Такава е и добавката на Doleran PharmaТечен Колаген 500 мл ХондроКод.

Как действа ChondroCode Collagen Течен?

Съставките на тази течна хранителна добавка са доказали във времето полезността си за ставите и за цялата опорно-двигателна система. Всяка една от тях има доказани положителни качества и точно по тази причина Doleran Pharma ги съчетава в продукта си ХондроКод 500 мл, който ние в БиоМол предлагаме на своите клиенти на много добра цена. Нека разгледаме полезното действие на някои от съставките в добавката по отделно.

Хидролизиран колаген

Колагенът е структурен влакнест белтък, който се съдържа в организма на хората и животните. Особено много колаген има в сухожилията, костите, кожата и хрущялите. Той се използва в съединителната тъкан, която съставя около 30% от белтъка в организма, което я прави основен източник на белтък в нашия организъм. При кипене колагенът се превръща в желатин.

ХондроКод Течен Колаген на супер цена съдържа хидролизиран колаген за по-добро усвояване от организма и по-ефективно оздравяване на опорно-двигателния апарат.Хидролизираният колаген, който е включен в състава на ХондроКод Течен Колаген 500 мл на изумителна цена, е обработена форма на колагена, която се получава чрез разрушаването на колагеновите влакна под въздействието на топлина. Колагенът съдържа 20 различни аминокиселини, включително 8 от 9-те незаменими. Незаменимите аминокиселини не могат да бъдат произведени от човешкия организъм, а това значи, че единственият начин да ги получим е с употребата на хранителни продукти.

Хидролизираният колаген, част от състава на добавката ChondroCode Collagen Liquid от 500 мл на Doleran Pharma, е много популярен заместител на белтъците. Намирайки се в организма ни, той е променил кардинално разбирането за неговата употреба и използване. В течна форма той не съдържа мазнини, холестерол и се усвоява лесно. Човешкият организъм усвоява течния колаген по-ефективно от колагена на прах или в друга форма. Тази форма на колаген съдържа много незаменими аминокиселини и е хипоалергична.

ХондроКод Течен Колаген е хранителна добавка, която може да се използва за възстановяване на увредените стави, след лечение на ракови болести и в периода на следоперативна рехабилитация. Помага и за отслабване, за поддържане нивото на захарта в кръвта, осигурява на организма аминокиселини, което му дава незабавен прилив на енергия. Освен това добавката подобрява състоянието на кожата. След 25-годишна възраст производството на този белтък започва да намалява, а заедно с това се понижава и еластичността, естествената влажност на кожата, влошава се възстановяването на клетките, появяват се бръчки, дълбоки линии. Кожата започва да става по-суха, появява се и пърхот. Особено много този процес се усилва в периода на менопаузата: кожата губи в няколко пъти по-бързо еластичността си. Увеличавайки количеството колаген чрез прием на ХондроКод Течен Колаген, Вие ще помогнете на клетките си да се възстановяват по-бързо, а това ще помогне на кожата Ви да изглежда по-еластична и равна.

ChondroCode Колаген в течна форма 500 мл намалява болката и дегенерацията на ставите. Спортистите, бегачите, хората, които се занимават с тежък физически труд или които са с наднормено тегло, подлагат ставите си на прекалено натоварване, което води до по-бързото им износване. Освен това с напредването на възрастта се забавя, както казахме, естественото производство на белтъка в тялото ни, а той е основа за възстановяването на хрущялите в ставите. Затова дори и към момента да нямате проблеми със ставите, се препоръчва да приемате добавки с колаген и с витамин С, който стимулира неговото производство. Затова и Doleran Pharma е включила този витамин в състава на продукта си.

ХондроКод Течен Колаген на изгодна цена заздравява и ноктите, косата и зъбите. Това е така, защото колагенът е строителен материал и за тези части от тялото. Ако ноктите Ви са чупливи и се отслояват, е добре да възстановите запасите от този белтък в организма си.

Добавките, в чийто състав присъства колаген, каквато е и добавката ХондроКод 500 мл, стимулират изработването на колаген и така забавят процеса на стареене по естествен начин. В процес на обработването му от стомаха колагенът прониква лесно през стените на кръвоносните съдове в кръвта, която го разнася по целия организъм – преди всичко там, където не достига от него най-много.

Както казахме, в съдържанието на ХондроКод Течен Колаген 500 мл влизат и МСМ, хондроитин и глюкозамин. Това са съставки, които поддържат здравето на ставите и връзките и помагат за елиминирането на проблемите в съединителната тъкан. Действието на тези вещества е полезно както в комплекс с лечението, така и за профилактика на ставни болести. Особено полезен би бил приемът на добавката при „скърцане“ на ставите, което значи, че е налице дефицит на течност в синовиалната мембрана между хрущялите. ChondroCode Collagen Liquid 500 ml подпомага увеличаване производството на тази субстанция, в резултат на което хрущялите заздравяват и дискомфортът в ставите изчезва. Добре е да използвате този продукт и при болки по време на движение на ставите. Тези болки могат да се появяват както като последица от травма, така и заради прекомерно натоварване или наднормено тегло. Възпалението и болката могат да бъдат елиминирани с употребата на ХондроКод.

Глюкозамин

ХондроКод Течен Колаген на Doleran Pharma премахва възпалението, болката и отоците в ставите, подобрява ставната подвижност.Това е основната съставна на всеки хрущял. Недостигът му води до поява на остеоартроза, остеопороза и други болести на опорно-двигателната система. Това вещество се отнася към групата на противовъзпалителните и антиревматологични съединения. Регулярната употреба на ChondroCode от 500 мл няма да позволи на тъканите да се износват, ще възстанови увредените хрущяли и ще ги направи по-подвижни и еластични.

Хондроитин

Неговият дефицит води до скърцане на коленете, лактите, гърба и други стави. При употреба на добавки с хондроитин се коригира метаболизмът на костната и хрущялната тъкани, забавят се процесите на разрушаването им. Приемът на ХондроКод Течен Колаген ще поддържа организма здрав. Хондроитинът:

 • Оказва противовъзпалителен ефект;
 • Регенерира хрущялната тъкан;
 • Укрепва връзките и сухожилията;
 • Подпомага задържането на течността в хрущялите;
 • Влияе благоприятно на обмяната на калция и фосфора;
 • Заздравява съединяването на тъканите.

МСМ

Метилсулфонилметанът, включен в състава на ХондроКод, е свързващото звено между предните два компонента. С негова помощ те се усвояват максимално бързо от организма. МСМ е източник на сяра и помага при загуба на еластичност на ставите и връзките. Той помага да се регулира обменът на веществата, съдейства за произвеждането на колагена, елиминира възпаленията и болките. Много е полезен за спортистите след активни тренировки. Намалява отоците и мускулната болка, възстановява и възпрепятства разрушаването на мускулните и съединителните тъкани.

Босвелия

В Аюрведа босвелията се използва като противовъзпалително средство при болки в ставите и при артрити. В Индия я наричат „борец с възпаленията“. Тя балансира дошите. Растението се споменава в древните аюрведични текстове и е една от важните съставки на традиционната, а също и на официалната мецидина.

ХондроКод Течен Колаген на специална цена съдържа босвелия, която е призната от Аюрведа за прекрасно средство срещу артрит, артроза, остеопороза, ревматични болки и други болести на ставите.Босвелията в ChondroCode Collagen Liquid на Doleran Pharma помага:

 • При ставни заболявания – артрити, ревматизъм, остеохондроза, подагра, болки в гърба, при голямо натоварване върху опорно-двигателния апарат, за запазване подвижността и гъвкавостта на мускулите, при болки и отоци в ставите, подхранва цялата опорно-двигателна система;
 • При бронхиална астма, кашлица, болести на дихателните пътища;
 • При хронични възпаления;
 • При менструални спазми;
 • При псориазис;
 • При висок холестерол;
 • За подобряване на кръвообращението;
 • За укрепване на организма и имунитета;
 • За бързо заздравяване на рани;
 • При сърдечни нарушения и други.

ХондроКод Течен Колаген е безопасна хранителна добавка, която може да се използва продължително време, за разлика от стероидните и нестероидните противовъзпалителни препарати. Механизмът на действие на този продукт прилича на механизма на действието на ПВП при артрит. По данни от многобройните изследвания, проведени в Индия, САЩ и други страни, босвелията в съдържанието на добавката е по-действена и по-малко токсична, отколкото са аптечните лекарства за стави. Освен това тя подобрява кръвоснабдяването на ставите и укрепва съдовете, което е важно при артрити.

Начин на употреба: Приемайте по 20 мл на ден по време на хранене, като можете да разтворите във вода, плодов сок или мляко за по-добър вкус.

Дозировка: 20 мл

Дози в опаковка: 25

Състав в 1 доза (20 мл) Стойност %ПДД
Хидролизиран колаген 6000 мг **
Аскорбинова киселина 600 мг **
МСМ 500 мг **
Глюкозамин сулфат 350 мг **
Хондроитин сулфат 250 мг **
Хиалуронова киселина 10 мг **
Пиридоксин хидрохлорид 10 мг **
Холекалциферол 10 мкг **
Босвелия 46 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: калиев сорбат, екзотик – ананас, фосфорна киселина, стевиол гликозиди 200 мл/л.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Използвайте до един месец след отваряне! Съхранявайте на прохладно и сухо място, на температура до 25°С!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™