Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Хлорофреш, Хлорофил концентрат 50 мг 90 гел-капсули | Nature's Way 3550 NW

Хлорофреш, Хлорофил концентрат 50 мг 90 гел-капсули | Nature's Way 3550 NW
Хлорофреш, Хлорофил концентрат 50 мг 90 гел-капсули | Nature's Way 3550 NW
Хлорофреш, Хлорофил концентрат 50 мг 90 гел-капсули | Nature's Way 3550 NW
37.30 лв.
Код на продукта : Chlorofresh Chlorophyll Concentrate 90 Softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.83 лв.


 
Бърза поръчка
Хлорофреш, Хлорофил концентрат 50 мг 90 гел-капсули | Nature's Way 3550 NW

Хлорофреш, Хлорофил концентрат 50 мг 90 гел-капсули | Nature's Way

 • Стимулира производството на еритроцити
 • Инхибира вредното канцерогенно действие
 • Елиминира проблема с лошия дъх
 • Положително повлиява на храносмилателния тракт
 • Намалява лошата миризма на тялото
 • Улеснява оксигенацията на организма
 • Стимулира процеса на детоксикация
 • Улеснява заздравяването на рани
 • Има алкализиращ ефект
 • Естествен антиоксидант
 • Подпомага циркулационната система
 • Подобрява кръвната картина
 • Инхибира възпалението
 • Хлорофреш, Хлорофил концентрат 50 мг 90 гел-капсули е на супер цена от Nature's Way

Какво знаем за Хлорофил концентрат?

Като хранителна добавка Хлорофреш, Хлорофил концентрат 50 мг 90 дражета от Nature's Way на чудесна цена съдържа концентриран хлорофил. Помага за премахване на лошия дъх при халитоза и възпалителни процеси в устната кухина, елиминира неприятните телесни миризми и натрупването на токсини в организма и подпомага детоксикацията му.

Хлорофилът играе много важна роля в живота на растенията чрез преобразуването на енергията от слънчевата светлина. Научното определение на това вещество е зеленият пигмент на растенията, чрез който те улавят енергията на слънчевата светлина и извършват фотосинтезата. Лечебната сила на зелените растения е известна от незапомнени времена.

Лечители на всички времена и народи отдавна използват зеления пигмент на растенията – хлорофила, за лечение на кожни рани и язви. В медицинските центрове на различни страни през последните години са открити нови терапевтични свойства на хлорофила като борец срещу инфекциозни и дори ракови заболявания. Зъболекарите вярват, че е намерено най-ефективното вещество за дезинфекция на устната кухина и премахване на лошия дъх.

Как действа Хлорофил концентрат на гел-капсули?

Хлорофил концентрат 50 мг на гел-капсули е хранителна добавка, в състава на която има високо концентриран хлорофил – съединение с хранителни, детоксикиращи и терапевтични свойства. Хлорофилно-медният комплекс е извлечен от лист на бяла черница. Струва си да се обърне внимание, че продуктът съдържа най-стабилната хлорофилна форма, характеризираща се с най-висока бионаличност, асимилация и разтворимост във вода, т.е. хлорофилин. Препоръчва се за подобряване на общото здравословно състояние, укрепване и очистване на организма. Особено е полезен за хората, чиято диета съдържа основно големи количества месо и преработени продукти и в нея липсват зелени зеленчуци.

Chlorofresh® Chlorophyll Concentrate е и най-добрият начин за намаляване на отрицателните ефекти от пушенето. Може да подобри състоянието на хора, които са изтощени и отпаднали, имат анемия, страдат от повтарящи се инфекции и възпаления.

Хлорофилът е естествено химическо съединение, участващо в процеса на фотосинтезата и е отговорно за характерния зелен цвят на растенията. Той може да се открие при всички зелени растения и някои видове цианобактерии (обикновено наричани синьо-зелени водорасли). Хлорофилът, получен от растенията, не е разтворим във вода, не е много стабилен и е изключително чувствителен към температурата и светлината. Поради това при добавките се използва производно на хлорофилахлорофилин.

Хлорофилинът се получава като резултат от хлорофилната хидролиза. В хода на този процес органичното съединение, наречено фитол, се отстранява от молекулата на хлорофила. Централният атом също се променя – в хлорофила е магнезий, а в хлорофилина е мед. Важното е, че хлорофилинът запазва всички про-здравни свойства на хлорофила. Неговото значително предимство пред хлорофила е, че е стабилен, постоянен, устойчив на външни фактори и е разтворим във вода.

Хлорофилно-медният комплекс съдържащ се в Хлорофреш, Хлорофил концентрат 55 мг 90 капсули е отлична профилактика на анемията и осигурява много ползи за кръвоносната система. Молекулярната структура на хлорофила показва невероятна прилика с хемоглобина – червеният кръвен пигмент. Единствената разлика е, че централният метален йон в хлорофила е магнезий (или мед в случай на хлорофилина), докато в хемоглобина е желязото.

Твърди се, че хлорофилът поддържа процеса на образуване на кръвта (стимулира производството на червени кръвни клетки). Поради това често се препоръчва при хора с анемия. Хлорофилът увеличава способността на кръвта да транспортира кислород. Осигуряването на тъканите и органите с кислород е от съществено значение за правилното функциониране на организма.

Хлорофилът осигурява правилното коагулиране на кръвта. Предотвратява патологичната тромбоцитна аглутинация, която може да доведе до създаването на опасни за живота съсиреци. Той противодейства на кръвоизливи и увеличава коагулацията на кръвта при хора, страдащи от хемофилия.

Приемът на капсулите Хлорофил концентрат 55 мг със страхотно изгодна цена ще осигури на Вашия организъм по-ефективна детоксикация. Това е така, защото хлорофилът има детоксикиращи свойства. Подпомага елиминирането на много вредни вещества от организма (включително тежки метали), почиства кръвта и предпазва ДНК на чернодробните клетки от увреждане.

Съдържащият се хлорофил в продукта стимулира активността на ензимите, участващи във фаза II на биотрансформацията, т.е. най-важния процес, отговорен за метаболизма на ксенобиотиците в организма.

Доказано е, че хлорофилът ефективно възпрепятства увреждания от афлатоксини и амини. Афлатоксините, произвеждани от мухъла, имат доказан канцерогенен ефект и са реална зараза, която може да се открие в много хранителни продукти (фъстъци, бадеми, подправки, култури). Хетероциклените амини на свой ред причиняват мутагенни промени, които могат да бъдат добра почва за развитието на ракови заболявания. Обработката, на която се подлага високопротеиновата храна, благоприятства формирането им – особено дългото изпичане.

Хлорофилът в състава на Chlorofresh® Chlorophyll Concentrate има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Той предотвратява вредните процеси на липидно окисляване, в резултат на които се произвеждат свободни радикали. Излишъкът им предизвиква каскада от събития в организма, които водят до развитие на много заболявания и ускоряват процеса на стареене. Това вещество също елиминира факторите, отговорни за оксидативния стрес, допринасящ за увреждане и дори смърт на клетките. Хлорофилът инхибира изявяването на провъзпалителните цитокини (TNF-a), благодарение на които ефективно инхибира възпалението. Препоръчва се особено при възпаление на ставите и фибромиалгия.

Употребата на добавката Хлорофил концентрат 50 мг на капсули ще подобри здравето на Вашата храносмилателна система. Хлорофилът, който тя съдържа, регулира работата на храносмилателната система, стимулира движенията на червата и предотвратява запек. Помага да се поддържа правилната чревна микрофлора, тъй като ограничава увеличаването на патологичните бактерии и насърчава развитието на желаните.

Той води до регенериране на тъканите на храносмилателния тракт и облекчава възпалението на стомашната лигавица. Благодарение на подкрепата, която оказва на процеса на детоксикация, улеснява почистването на дебелото черво. Също така инхибира метаболизма на прокарогенните вещества и предотвратява абсорбцията им в червата.

Хлорофилно-медният комплекс в гел-капсулите Chlorofresh® Chlorophyll Concentrate спомага за дезодорирането на тялото отвътре. Хлорофилът има естественото действие като това на външен дезодорант. Улеснява елиминирането на токсините от организма, подобрява храносмилането, почиства червата и кръвта.

С други думи, помага да се премахнат всички проблеми, които са причина за лошия дъх и неприятната миризма на секретите на тялото – пот, урина, изпражнения. Значително подобрение в тази област може да забележите след няколко седмици редовно допълване на Вашата диета с продукта. Благодарение на това отлично природно средство, съдържащо се в него, ще усетите оптимално намаляване на лошите телесни миризми.

Хлорофил концентрат 50 мг на дражета има антимикробен ефект, тъй като хлорофилът е силно алкализиращ. Той ефективно се бори с подкисляването на организма чрез насърчаване киселинно-базовата хомеостаза. Подходящото рН и нивото на кислорода в организма ограничават развитието на бактерии и патогени, които пролиферират главно в кисела среда. В хода на проведени изследвания е доказано, че хлорофилът инхибира дори патологичния растеж на дрождите Candida albicans, отговорни за кандидозата.

Обобщавайки можем да кажем, че Хлорофреш, Хлорофил концентрат 50 мг 90 гел капсули от Nature's Way на отлична цена е естествена добавка, която поддържа здравето Ви на много нива. Благодарение на силните си детоксикиращи свойства тя помага за елиминирането на всички вредни съединения от организма, които могат да представляват потенциално начало за развитието на заболявания. Редовното допълване на Вашата диета с този продукт ще компенсира липсата на ключови хранителни вещества, причинена от неправилни хранителни навици или лекарства. Той представлява ценна подкрепа за слабия и уморен организъм и действа като естествен вътрешен дезодорант.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: За възрастни: 2 гел-капсули 1-2 пъти дневно. За деца под 18-годишна възраст се консултирайте с лекар преди употреба.

Дозировка: 2 гел-капсули

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 гел-капсули) Стойност %ПДД
Калории 10  
Общо мазнини <1 гр 1%†
Мед - минерал (от хлорофилно-меден комплекс) 4,5 мг 500%
Натрий 10 мг <1%

Хлорофилин (от хлорофилно-меден комплекс от лист на бяла черница)

100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: соево масло, желатин, глицерин, жълт пчелен восък, пречистена вода, соев лецитин.

Съдържа соя!

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Намалете дозировката, ако се появят спазми или диария! Ако симптомите продължат, спрете употребата и се консултирайте с медицински специалист! Ако сте бременна, кърмите или приемате някакви лекарства, се консултирайте с лекар преди употреба!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™