Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BIOSORB 450 мг 30 капсули | Nueva Vita

BIOSORB 450 мг 30 капсули | Nueva Vita
BIOSORB 450 мг 30 капсули | Nueva Vita
44.00 лв
Код на продукта : BIOSORB 450 mg 30 caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.47 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 15 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
BIOSORB 450 мг 30 капсули | Nueva Vita

BIOSORB 450 мг 30 капсули | Nueva Vita

 • Очиства тялото от химикалите и биохимичните токсини
 • Нормализира киселинността на тялото
 • Установени адсорбиращи свойства спрямо радиоактивни елементи и тежки метали
 • Има антивирусно, противобактериално и противогъбично ‎действие
 • Стабилизира коронарната система и подобрява функцията на сърцето
 • Премахва опасните холестеролни плаки
 • Нормализира минералния обмен
 • Редуцира количеството на мазнините в кръвта
 • Високоефективно подсилва имунната система
 • BIOSORB 450 мг 30 капсули е на страхотна цена от Nueva Vita

Какво знаем за BIOSORB?

Токсините са отрови, т.е. вещества, които имат отравящ, токсичен ефект върху организма. Степента на този ефект може да се различава от вида и количеството на отровната субстанция. Но откъде идват те? Някои токсини се произвеждат от самия организъм в процеса на жизнената му активност. Например при храносмилането, когато част от непреработените храни започват да се разлагат или ферментират и тялото не успява да ги отстрани. Причината за това може да бъде както прекомерното ядене, така и някои заболявания на стомашно-чревния тракт, свързани с невъзможността за усвояване на отделни вещества. Също така много токсини се освобождават по време на боледуване, когато имунната система разрушава патогените. Но има отрови, които влизат в тялото отвън, и списъкът на източниците им е впечатляващ: въздухът; водата, която пием; нездравословната храна; мебели и строителни материали; пушене; алкохол; домакински химикали и козметика; работа в замърсена среда.

Всеки токсин прониква различно в тялото през основните биологични бариери: чревната стена, белите дробове, кожата, бариерата между кръвоносната и нервната системи. Токсичните молекули могат да бъдат елиминирани от бъбреците или черния дроб, да бъдат отстранени по естествен път през червата, пикочните пътища и след това с потта. Когато в тялото попадне отрова, първи се поразяват органите с най-активно кръвоснабдяване – черен дроб, бъбреци, бели дробове и мозък. Мастноразтворимите токсини се натрупват в мастната тъкан. Ето защо при рязко отслабване или след антицелулитен масаж човек може да се почувства зле –  треска, температура и обостряне на заболявания. Токсини, които по-рано са „запечатани" в мастната тъкан, влизат в кръвта в големи количества и започват да оказват вреден ефект. Водоразтворимите токсини се натрупват в кръвта, лимфата, в извънклетъчното пространство и във вътреклетъчната течност. В зависимост от химичната структура молекулите могат да се комбинират с протеини, да се задържат в определени органи – бъбреците, червата, черният дроб, сърцето или щитовидната жлеза.

Детоксикацията на тялото е отстраняване на ненужните отпадъци и токсини, които могат да се натрупват в организма и да навредят на здравето Ви. Като хранителна добавка BIOSORB 450 мг 30 капсули от Nueva Vita на уникална цена е ефективно средство за детоксикация на организма и е особено подходяща за всеки, който е изложен на канцерогенни фактори. Освен това е много полезна добавка за намаляване влиянието на нездравословния стил на живот като алкохолни напитки, хранене с нездравословни храни, тютюнопушене, стрес, прекомерна умора, тревожни разстройства, употреба на лекарствени средства, недостатъчен сън, намалена физическа активност.

Как действа BIOSORB на капсули?

BIOSORB 450 мг 30 капсули е смес от естествени хранителни съединения, които, действайки синергично, улавят отровите и ги изхвърлят от организма през храносмилателната система. Във формулата му са включени съставки, които са много ефективни за намаляване на реактивните кислородни форми и засилване защитните механизми на тялото. BIOSORB е перфектен продукт с ценни антиоксиданти. Препоръчва се на всички, които са изложени на канцерогенни фактори или имат нездравословен стил на живот. Неговото действие се осъществява на два етапа:

 • „Хваща” и изхвърля отровите и тежките метали, като детоксикира организма.
 • Нормализира киселинността на организма, повишава защитните му сили, тонуса и укрепва коронарната функция.

BIOSORB 450 мг 30 капсули на супер цена има отлично сорбционно и йонообменно действие. Успява да задържи частиците от пагубните за организма Ви тежки метали и радиоактивни съединения до 100 мг/гр. Така обезврежда и премахва замърсителите олово, кадмий, стронций и цезий и прочиства от микрочастици и микроорганизми. В продукта се съдържат силни антиоксиданти, които деактивират свободните радикални молекули и така способстват за укрепване на имунната и нервната система. Човешкият организъм е снабден с ендогенни антиоксиданти (глутатион, супероксид дисмутаза (SOD), глутатион пероксидаза, каталаза), но често се оказва, че тяхното производство е твърде малко, за да се намали ефективно излишъкът от реактивните кислородни форми. За щастие, има голяма група природни съединения, които проявяват изключителни антиоксидантни свойства.

Продуктът има мощно детоксикиращо и имуномодулиращо действие. BIOSORB 450 мг 30 капсули на страхотно изгодна цена премахва създалите се токсини благодарение на процеса адсорбция. Проучванията показват, че сорбцията протича почти незабавно и през първите 10 до 15 минути процесът е изключително интензивен. В действителност, през първите два часа около 95% от наличното количество радионуклиди е адсорбирано, а след края на четвъртия час сорбцията е завършена. Вредните молекули се извеждат от тялото, извършва се неговата детоксикация, а имунитетът се повишава.

Ето кои от най-ефективните антиоксиданти за обезвреждане на токсините, натрупани от нездравословния стил на живот или от работа в неблагоприятна среда и излагане на канцерогенни фактори, са включени в продукта:

Един от компонентите от състава на BIOSORB 450 мг 30 капсули, който противодейства мощно на реактивните кислородни форми и ги извежда от тялото, е клиносорбентът. Добива се в Родопите от находища, определяни като най-висококачествените в света. За да бъде използван в продукта BIOSORB 450 мг, преминава през най-сложния и широкообхватен процес на обработка, за да се достигне до максимално високо качество и ефективност. При попадането му в друга среда, най-вече в течности, между неговите йони и тези на средата, в която се намира, започва активен йонообмен. Ето защо Клиносорбентът се използва успешно за пречистване на човешкия организъм от радионуклиди. Има структура, напомняща на пчелна пита, което му осигурява огромна електрично-реактивна повърхност. Натоварената с отрицателно електричество повърхност привлича и задържа катиони от средата, в която се намира, като, от своя страна, отделя други такива йони. Клиносорбентът наподобява фино сито, което задържа в себе си едни и пропуска други вещества. Минералът улавя тежките метали и радионуклидите, като ги изхвърля. Тялото се пречиства и детоксикира, нормализират се всички функции и процеси благодарение на детоксикиращата му способност.  

Друго вещество от състава на BIOSORB 450 мг, което противодейства мощно на реактивните кислородни форми и ги извежда от тялото, е екстракт от бабини зъби (tribulus terrestris). Това билково растение съдържа около 0,7% стероидни гликозиди, а също така и в големи количества флавоноиди, алкалоиди и витамин С. Екстрактът може да укрепи здравето Ви и да подобри цялостната работа на организма Ви. Той стимулира секрецията на стомашна киселина, намалява кръвното налягане, понижава нивата на холестерол в кръвта, увеличава контрактилитета на миокарда, а също има имуномодулиращи свойства. Най-важната характеристика на tribulus terrestris е съдържащите се в състава му големи количества фуростанолови сапонини. Те увеличават нивата на веществото LH (лутеинизиращ хормон), което подобрява либидото и сексуалната активност чрез стимулиране на андроген рецепторите в мозъка. Ектрактът дава енергичност, чувство за сила, като всичко това значително подобрява цялостното самоусещане на човека, неговото разположение и работоспособност.

За да обобщим, детоксикиращият продукт BIOSORB 450 мг 30 капсули от Nueva Vita на атрактивно ниска цена осигурява отлично очистване на организма Ви от натрупаните вредни вещества в него. Препоръчително е да се приема от хора, които работят в силно замърсена среда и са изложени на канцерогенни фактори, при водене на нездравословен стил на живот, наднормено тегло, подлагане на физически и емоционален стрес, при наличие на непълноценен сън. Освен това приемът на добавката е полезен за активно спортуващите, които се подлагат редовно на големи натоварвания, защото ще спомогне за активиране на възстановителните механизми на тялото, възстановява хормоналния баланс в организма след усилени тренировки, увеличава ефективността на тренировките, като повишава силата на спортистите и увеличава силовите показатели. Заедно с това подобрява имунната защита и поддържа нормална киселинност на организма.

Препоръчителен прием: за детоксикация и имуностимулиращ ефект: 2-3 пъти х 2 капсули преди хранене.

Схема на прием:

Препоръчително е продуктът да се приема по следната схема:

 • 2 капсули 3 пъти дневно – за поне 3 месеца при хора, пребиваващи в токсична среда.
 • След това количеството може да се редуцира на 2 капсули 2 пъти дневно за още 3 месеца. Не е необходимо да се прави почивка.

BIOSORB може да се приема дългосрочно.

 • 2 капсули 2 пъти дневно – може да се приема дългосрочно при нужда от детоксикация на организма, при високи нива на стрес и при нездравословен начин на живот.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Клиносорбент КЛС-Pb/Cd 412,84 мг **
Екстракт от бабини зъби (tribulus terrestris) 21,73 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: магнeзиев стeарат, силициeв диоксид.

Рaстителна вeган кaпсула НРМС (хипермелозна капсула).

Хипромелозните капсули CAPSUGEL са от изцяло растителен произход, без каквото и да е съдържание на животински елементи. Изключително подходящи за влагане в хранителни добавки от растителни суровини, билкови екстракти и вегетариански продукти, както и продукти от минерален произход.

Не съдържа: захар, сол, мая, консерванти, ГМО, изкуствени аромати или оцветители.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Ако сте бременна или кърмите, се консултирайте с Вашия лекар! Съхранявайте при температура до 25°С и влажност около 85%! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™