Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Amyloban 3399 180 таблетки | Mushroom Wisdom

Amyloban 3399 180 таблетки | Mushroom Wisdom
Amyloban 3399 180 таблетки | Mushroom Wisdom
Amyloban 3399 180 таблетки | Mushroom Wisdom
269.00 лв.
Код на продукта : Amyloban 3399 180 tabs Mushroom Wisdom
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Цена на доза: 2.99 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 30 дни
* при минимален дневен прием


Продуктът не е наличен

КатегорииAmyloban 3399 180 таблетки | Mushroom Wisdom

 • Натурален продукт за поддържане и подобряване на когнитивната функционалност на мозъка
 • За възстановяване и подобряване процеса на предаване между невроните
 • При влошено качество на паметта и за подобряване на умствената концентрация
 • Полезна добавка при болест на Алцхаймер и други невро-дегенеративни проблеми
 • Мощна антиоксидантна активност и защита
 • Висока ефективност без странични ефекти
 • Амилобан 3399 таблетки е на топ цена от Mushroom Wisdom

Какво знаем за Амилобан 3399?

Ако в последно време сте се увлекли по света на ноотропните продукти, най-вероятно сте забелязали, че определен член от царството на гъбите е започнал да се среща доста често. Това е могъща гъба, която е изключително впечатляваща, може да се каже, че е „вълшебна“. Ние, разбира се, имаме предвид лъвската грива. Тази подобряваща функциите на мозъка гъба има някои значителни ноотропни ефекти, заради които си заслужава да присъства в арсенала Ви от натурални продукти за подпомагане на мозъчните функции.

Наскоро е изолирано едно особено вещество, наречено Амилобан, от гъбата Лъвска грива, което поддържа здравето на нервите и мозъка. Освен това изследванията показват, че друго активно съединение (hericenones) от тази гъба може да стимулира производството на фактора на растежа на нервите (NGF) в главния мозък.

Амилобан 3399 на таблетки е иновативна хранителна добавка на компания Mushroom Wisdom на основата на екстракт, който съдържа и двете посочени по-горе активни вещества, разработена от изследователската група на компанията заедно с изследователи от Япония, Китай и САЩ.

Как действа Amyloban 3399 на таблетки?

Гъбата Лъвска грива е природно богата на някои витамини и минерали, а освен това съдържа и някои абсолютно уникални вещества, включително съединения като еринацини, еринацинови лактони, гликопротеини, херицерини и полизахариди (бета-глюкани). Смята се, че тези биологично активни съединения са вещества, отговорни за много положителните ефекти на Лъвската грива. Дългият списък от плюсове включва:

 • Борба със стареенето;
 • Антибактериален ефект;
 • Противовирусен ефект;
 • Борба с умората;
 • Антиоксидантен ефект;
 • Подобрява когнитивните функции;
 • Невропротективен ефект;
 • Хепатопротективен ефект;
 • Понижаващ глюкозата ефект;
 • Понижава тревожността;
 • Намалява възпаленията;
 • Защитава от стомашни язви;
 • Поддържа имунната система.

Уникалното на добавката Амилобан 3399 е, че въздейства на фактора на растеж на нервите. Докато Лъвската грива е с дълъг списък с различни полезни ефекти, в последно време тя стана много популярна като ноотропно средство, когато е открито, че влияе на фактора на растежа на нервите – белтък, който е жизненоважен за функционирането и оцеляването на нервните клетки. Доказано е, че тази гъба повишава количеството на този фактор в мозъка и подобрява когнитивните му свойства, увеличава растежа на невроните, намалява възпаленията и поддържа общото здраве на мозъка.

Можем да кажем, че добавката Amyloban 3399, която при нас е на добра цена, е невероятно интересно и уникално ноотропно средство, което може да е ценно допълнение към дневния режим за подобряване на мозъчните функции. Нека да разгледаме по-обстойно свойствата на Амилобан 3399:

Мозъчна функция

Основното положително свойство на Amyloban 3399 – добавка на основата на екстракт, извлечен от гъбата херициум, е, че подобрява функциите на мозъка. Клинично доказано е, че тази гъба увеличава познавателните способности, като подобрява запомнянето и възпроизвеждащата памет.

В Япония е проведено клинично изследване с участието на 50-80-годишни хора с леко понижени когнитивни способности, които са приемали екстракт от Лъвска грива в продължение на 16 седмици. При участниците в изследването, които приемали екстракта, се наблюдавало увеличение на когнитивните функции без никакви странични ефекти. Освен това изследванията върху мишки са доказали, че Лъвската грива подобрява както паметта, така и когнитивните функции при невро-дегенеративни болести като болест на Алцхаймер.

За регенериране на нервите

Амилобан 3399 таблетки е много мощен естествен стимулатор на фунцкиите на мозъка благодарение на способността на екстракта да усилва производството на NGF. Едно японско изследване доказва, че тази гъба е единствената, която подобрява синтеза на този фактор. Изследователите са разбрали, че присъстващите в нея вещества могат да индуцират продукцията на NGF в нервните клетки.

Както казахме с две думи по-горе, този фактор е белтък в мозъка, който поддържа невроните – клетките, отговорни за процесите, които протичат в мозъка ни, и за предаването на информацията. Така че, ако се готвите за важен изпит, пишете дълга статия или просто се опитвате да се концентрирате по-добре на работа, Амилобан 3399 от 180 таблетки на супер цена ще Ви помогне!

Допълнителни изследвания върху животни доказват, че херициум има способностите да възстановява нервите и да усилва техния растеж в мозъка и в целия организъм.

Амилобан 3399 за защита на нервите

Ацетилхолинът е жизненоважен медиатор, който поддържа връзката между нервните клетки. За съжаление, с напредването на възрастта нивата на „невромедиатора за обучение“ се понижават, което води до намалена когнитивна функция и прогресиране на когнитивните болести, такива като болестта на Алцхаймер.

Доказано е, че Лъвската грива, от която е направена добавката Амилобан 3399 на страхотна цена, оказва силно невропротективно действие. Изследвания, проведени върху мишки с Алцхаймер, доказват, че тази гъба увеличава нивото на ацетилхолин и холин-ацетилтрансфераза (ензим, който синтезира ацетилхолин) в кръвта и хипоталамуса. Отново при изследвания върху мишки е доказано, че гъбата предотвратява загубата на пространствена кратковременна памет, а също и на визуалната памет за разпознаване. Други изследвания са доказали, че екстрактът от нея намалява натрупването на плаки бета-амилоид в мозъка, което е много важно, защото бета-амилоидът играе роля в деградацията на мозъка при хората с Алцхаймер, а освен това е невротоксичен. Върхът на невропротективните свойства на Амилобан 3399 таблетки е, че проявява и някои свойства за борба с деменцията.

Amyloban 3399 от Mushroom Wisdom при тревожност и депресия

Тази хранителна добавка не само подобрява вниманието и паметта, но помага и да се справите с чувството на тревога и депресията. 4-седмично изследване с участието на жени (на възраст 41+/- 5-6 години), които страдат от симптоми на менопаузата (недостатъчна концентрация, тревожност, учестено сърцебиене, раздразнителност и т.н.) доказало, че приемът на екстракт Лъвска грива облекчава тези симптоми и подобрява качеството на съня.

Уникалното е, че жените са употребявали бисквити, които съдържат 0,5 гр прах от лъвска грива по 4 пъти на ден, тоест общо 2 гр прах.

Може би не знаете, но възпалението играе ключова роля в депресията. Доказано е, че веществата в лъвската грива намаляват възпалението и оказват антидепресивно действие.

За борба с умората

Дали вярвате, или не, но екстрактът от херициум в таблетките Амилобан 3399, които при нас са на невероятна цена, може да е безценен за увеличаване производителността при физическа активност. Знаем, че тази многофункционална гъба увеличава времето в теста „принудително плуване“, съдържанието на гликогена и активността на актиоксидантните ензими при мишките. Освен това намалява три ключови маркера на умората: млечната киселина, малоновия диалдехид и уреята в кръвта. Освен това увеличава летателната способност на мухите.

Амилобан 3399 180 таблетки за сън

За никого не е тайна, че е необходим адекватен сън за възстановяването, когнитивните функции и общото здраве. Сънят е времето, когато организмът ни се възстановява максимално, той е необходим за всички, от бебетата до възрастните хора, независимо от това какво мислят младежите. И знаете ли какво? Amyloban 3399 на Mushroom Wisdom помага и за това!

Тази хранителна добавка може да повиши качеството на съня Ви, като подобри циркадните Ви ритми. В едно изследване върху мишки са получени доказателства, че херициум намалява активността в края на фазата на „бързия“ сън и подобрява цикъла сън-бодърстване. Основавайки се на това, изследователите предполагат, че Лъвската грива и следователно екстрактът, включен в таблетките за нерви и мозъчна функция Амилобан 3399, може да е полезен при разстройства, свързани с нарушените циркадни ритми като болест на Алцхаймер, деменция или фазово разстройство на съня.

Кръвна захар

Освен че подобрява когнитивните функции, Амилобан 3399 180 таблетки демонстрира перспективи като добавка за борба с диабета. Изследване върху гризачи е доказало, че може да намали глюкозата в кръвта при нормалните мишки и мишките с диабет с почти 50%. Освен това е доказано, че увеличава пренасянето на глюкозата и освобождаването на инсулина, което води до подобряване контрола на нивата на глюкозата в кръвта. И освен всичко друго мощната гъба херициум може да е полезна при диабетна невралгия, тъй като увеличава прага на болката.

За борба със стареенето

Липофусцинът е метаболитен отпадък при процеса на стареене на човека. Той се натрупва постоянно при стареенето на клетките, което ги изтощава. Но добавката на таблетки Амилобан 3399 намалява неговите нива.

Супероксидмутазата е мощен антиоксидант, който се бори с активните форми на кислорода. Проблемът е там, че с възрастта неговата активност намалява, като така се намаляват антиоксидантните способности на организма и стареенето се ускорява. Но е доказано, че екстрактът от Лъвска грива повишава активността на този антиоксидант в главния мозък и в черния дроб. Някои изследвания доказват и че гъбата има способността да се бори със стареенето в културите на човешките клетки.

Здрава сърдечно-съдова система

Доказано е, че Лъвска грива и екстрактите от нея, такива, от които е направен и продуктът Amyloban 3399 в таблетирана форма, намаляват лошия холестерол, триглицеридите и общия холестерол при мишки на диета с високо съдържание на мазнини, а в същото време увеличава добрия холестерол. Други изследвания доказват, че тази гъба възпрепятства повишаването на теглото, намалява мастните отлагания и нивото на триглицеридите. Изследователите смятат, че понижените нива на холестерола могат да се дължат на абсорбирането на мазнините и увеличаване скоростта на разпадането на холестерола.

Amyloban 3399 срещу възпаления

Вече споменахме, че добавката може да увеличи активността на супероксиддисмутазата, но това не са всичките ѝ антиоксидантни свойства. Изследвания доказват, че гъбата може да намали количеството свободни радикали, възпалителни фактори, простагладини и азотен оксид. Тя може да подобри симптомите, свързани с възпаления на червата, чревни кръвоизливи, а също и с възпалителните цитокини. Може да предотврати и възпаления на мастната тъкан, свързани със затлъстяването.

Още ползи от приема на Амилобан 3399:

 • Подобрява функциите на имунната система
 • Предизвиква гибел на раковите клетки;
 • Има антибактериален ефект;
 • Намалява активността на ХИВ;
 • Увеличава циркулацията;
 • Защитава червата и черния дроб;
 • Увеличава съдържанието на колаген;
 • Подобрява плътността на костите.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 таблетки 3 пъти на ден.

Дозировка: 6 таблетки

Дози в опаковка: 30

Състав в дневна доза (6 таблетки) Стойност %ПДД

Стандартизиран екстракт от лъвска грива

Amycenon® (hericenones 0.5%, amyloban 6%)

1950 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, дикалциев фосфат, калциев стеарат, силициев диоксид, натриева кроскармелоза, метилцелулоза.

Не съдържа глутен захар, мая, плесен, царевица, сол, пшеница, соя, изкуствени оцветители, млечни или животински продукти, консерванти, синтетични пестициди или торове.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна или кърмите, се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете употребата на този продукт! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™