Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Amino Liquid 1000 ml (Cherry Burst) Universal Nutrition

Amino Liquid 1000 ml (Cherry Burst) Universal Nutrition
Amino Liquid 1000 ml (Cherry Burst) Universal Nutrition
Amino Liquid 1000 ml (Cherry Burst) Universal Nutrition
54.00 лв
Код на продукта : Amino Liquid 1000 ml (Cherry Burst) Universal Nutrition
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Amino Liquid 1000 ml (Cherry Burst) Universal Nutrition

Amino Liquid 1000 ml (Cherry Burst) I Universal Nutrition

  • За поддържане на здрава психика и мозъчна дейност
  • Повишава издръжливостта и физическата сила
  • Укрепва тъканите и имунната система
  • Предпазва от затлъстяване и чернодробни патологии
  • Спомага за обмена на веществата
  • Подпомага здравето на сърцето
  • Възстановява организма след тежки натоварвания
  • За добра памет и безупречна концентрация
  • Amino Liquid - Амино Течен 1000 мл с вкус на Череша е на специална цена от Universal Nutrition

Какво знаем за Amino Liquid?

Най-просто аминокиселините могат да се определят като строителни единици на белтъците. Именно от аминокиселините се образуват всички белтъчини елементи в нашия организъм. От тях се получават всички органи в човешкото тяло, всички мускули и връзки, всички течности, хормони и ензими. Даже за формирането на костите, ноктите и косата са необходими аминокиселини. Оказва се, че без тях нямаше да имаме организъм изобщо! На децата аминокиселините са им необходими за пълноценния растеж и развитие, а за големите хора за поддържане на жизнената дейност на вече формиралите се органи, за тяхното обновяване, регенериране, за произвеждането на кръвта, лимфите, ензимите, хормоните. Освен това, аминокиселините образуват вещества, отговарящи за предаването на нервните импулси от главния мозък към органите и тъканите и обратно. Аминокиселините свързват всяка частичка в нашето тяло с главния мозък. Без тях макро и микроелементите и витамините не се усвояват както трябва. Без тях животът на организма би бил немислим.

Амино Течен 1000 мл с вкус на Череша от Universal Nutrition на неповторима цена представлява цялостен комплекс, който съдържа 20 свободни аминокиселини и Витамин Б6. Аминокиселините в свободна форма са с висока стойност, както и Б6 витаминът.

Първата открита аминокиселина се нарича Аспарагин. Тя била открита през 1806 година от Луи-Никола Воклен – талантрил френски химик. Откритието на другите аминокиселини се разгърнало в повече от 10 години и в него участвали различни учени. Последната открита аминокиселина е Треонин, което се случило през 1938 година. Исторически се получило така, че всички аминокиселини получили названията си от първоизточника си. Например, Воклен дал такова име на Аспарагин, защото го извлякъл от Аспарагус (аспержи). Глутамин получил името си от пшеничния глутен.

Как действа Амино Течен?

Всичките 20 включени в състава на Amino Liquid 1000 ml (Cherry Burst) имат свои собствени функции в протичането на метаболизма. Например, Метионин е важен за мастния обмен, за профилактика на цироза и затлъстяване на черния дроб, а също и при атеросклероза. Цистин е важен за справяне с нарушенията на зрителните функции, а Глутамин е полезен при нервно-психични заболявания. От незаменимите аминокиселини, Лизин, Метионин и Триптофан са много важни за нормалната жизнена дейност. Последната има важно значение при промяната на организма с възрастта (за растежа и правилното развитие). Тя влияе също и върху азотните компоненти. Лизин също е необходим за растежа на организма. А освен това подпомага циркулирането на кръвния поток. Той е съставна част от повечето белтъци в човешкия организъм, формира костната тъкан, влияе върху калциевия обмен, подпомага функциите на хормоните и ензимния синтез. Възстановява разрушените тъкани, увеличава обема на мускулната маса и силата, повишава мъжкото и женското либидо. А освен това облекчава процеса на запомняне и образуването на спомени. Заздравява косата и предотвратява развитието на атеросклероза. В съдържанието на хранителната добавка от Universal Nutrition Амино Течен 1000 мл (Череша) са включени и Аланин, Аспарагин и Цистеин. Аланин регулира нивата на глюкозата в кръвта и има уникалната способност да се превръща глюкоза когато няма достатъчно количество в организма. Аспарагин поддържа работата на нервната система, защитава я от претоварване и помага на другите аминокиселини да се синтезират в черния дроб. Цистеин отделя токсините от организма на клетъчно ниво и осигурява здраве на косата и кожата. усилва и действието на ензимите. Глицин, Таурин и Треонин също присъстват в състава на продукта Amino Liquid от 1000 мл.

Глицин възпрепятства мускулното изтощение, възстановява увредените тъкани и поддържа дейността на централната нервна система, както и другите аминокиселини в човешкия организъм. Освен това подпомага здравето на простатата, предотвратява гърчовете при епилепсия и помага при психоза. Таурин влиза в състава на миокарда, левкоцитите, скелетните мускули. Той възпрепятства възникването на сърдечни и съдови заболявания, поддържа добрия минерален обмен и защитава главния мозък от вреди. Треонин подпомага производството на фибрални белтъчини, които са основата на съединителната тъкан. Регулира и обмена на мазнините, предотвратява и развитието на чернодробна стеатоза. Укрепва имунната система, сърдечния мускул и нервните влакна. Сред аминокиселините, включени в Амино от 1000 мл (с вкус на Череша) Течен са и БЦАА аминокиселините Левцин, Изолевцин и Валин. Левцин укрепва мускулните влакна и ги защитава. Това вещество е важен енергиен източник, а освен това възпрепятства развитието на захарен диабет. Контролира производителността на растежния хормон, възстановява и микроуврежданията в мускулите, костите и по кожата. Изолевцин изпълнява същите функции, като освен това помага за синтеза на хемоглобин, повишава физическата издръжливост на човека и подпомага обмяната на енергията в тъканите. Валин регулира обмяната на азота в организма, подпомага мускулния метаболизъм и извеждането от мускулите на млечните киселини. Съдейства за обновяването на увредените тъкани и дава енергия на клетките в организма. И Триптофан, Фенилаланин и Аргинин също присъстват в Amino Liquid 1000 мл на специална цена.

Триптофан помага за произвеждането на серотонина, подобрява настроението, а също и качеството и продължителността на съня. Помага за отслабване, тъй като контролира апетита, а също така активира произвеждането на хормоните, които влияят на растежа. Неутрализира разрушителното действие на никотина и другите токсични вещества. Фенилаланин формира доброто състояние на психиката и устойчивостта и към стреса. Повишава настроението, намалява чувството на болка, укрепва паметта и способността за възприемане и обработване на нова информация. Намалява апетита и възпрепятства преяждане. Превръщайки се в Тирозин, контролира синтеза на невромедиатори. Аргинин стимулира имунитета, възпрепятства злокачествено образуване на тъкани и извежда от черния дроб токсините. Подпомага състава на спермата и повишава мъжката потентност. Укрепва съединителната и епителната тъкан и регулира обмена на веществата в мускулите. Помага и за разширяването на съдовете, като така предпазва от образуване на тромби. Намалява количеството на вредния холестерол, повишава големината на мускулите и намалява мастните отлагания. Метионин в състава на Амино Череша Течен 1000 мл на Universal Nutrition предотвратява развитието на висцерално затлъстяване, подобрява работата на храносмилателната система и възпрепятства вредното въздействие на радиоактивните вещества върху здравето. Защитава костите от остеопороза и контролира алергичните реакции. И Хистидин е включен в съдържанието на тази хранителна добавка. Той активира много ензимни вещества, помага на тъканите да растат и да се възстановяват, укрепва ставите и подобрява тяхната подвижност, грижи се за добрия слух.

Ако Вие сте активни, постоянно сте в движение, ако сте привърженик на здравословния начин на живот, то на Вашия организъм винаги ще са му необходими продукти с високо съдържание на полезни аминокиселини. С тях по-лесно се възстановяват силите, поддържа се формата, премахва се излишната мазнина и се оформя здрава мускулна маса. Препоръчваме Ви да използвате Amino Liquid 1000 мл (Череша), за да постигнете всичко това.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капачки (50 мл) веднага след тренировка. Може да се приема и преди трениране.

Дозировка: 50 мл

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (50 мл) Стойност %ПДД Състав в 1 доза (50 мл) Стойност %ПДД
Калории 120   Л-хидроксилизин 200 мг **
Общо въглехидрати 7 гр 2%† Л-хидроксипролин 2470 мг **
Захар 7 гр ** Л-изолевцин 340 мг **
Протеин 23 гр 45%† Л-левцин 720 мг **
Витамин Б6 15 мг 750%† Л-лизин 970 мг **
Натрий 1 мг <1%† Л-метионин 190 мг **
Л-аланин 2050 мг ** Л-фенилаланин 530 мг **
Л-аргинин 1720 мг ** Л-пролин 2980 мг **
Л-аспартигова киселина 1360 мг ** Л-серин 740 мг **
Л-цистин 40 мг ** Л-треонин 460 мг **
Л-глутаминова киселина 2460 мг ** Л-триптофан 30 мг **
Л-глицин 5080 мг ** Л-тирозин 110 мг **
Л-хистидин 150 мг ** Л-валин 580 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите, страдате от някое заболяване или приемате някакви медикаменти, се консултирайте с Вашия лекар преди да започнете употребата на този продукт!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™