Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Vitamin D3 1000 IU 100 гел-капсули | Haya Labs

Vitamin D3 1000 IU 100 гел-капсули | Haya Labs
Vitamin D3 1000 IU 100 гел-капсули | Haya Labs
Vitamin D3 1000 IU 100 гел-капсули | Haya Labs
23.00 лв
Код на продукта : Vitamin D3 1000IU 100 Sgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.23 лв.

 
Бърза поръчка
Vitamin D3 1000 IU 100 гел-капсули | Haya Labs

Vitamin D3 1000 IU 100 гел-капсули | Haya Labs

  • Поддържа имунитета
  • Поддържа костите и зъбите здрави
  • Подпомага мускулната функция
  • Помага за усвояването на калций и фосфор
  • Витамин D3 1000 IU 100 гел-капсули на изключително добра цена от Haya Labs

Какво знаем за Витамин D3?

Витамин D понякога се нарича „витамин от слънцето“, защото се синтезира в кожата в отговор на слънчевата светлина. Това е мастноразтворим витамин в семейство от съединения, включващи витамини D1, D2 и D3. Вашето тяло произвежда витамин D естествено, когато е пряко изложено на слънчева светлина. Можете също така да го получите чрез определени храни и добавки, за да осигурите адекватни нива на витамина в кръвта си.

Витамин D3 има няколко важни функции. Може би най-важните са регулирането на абсорбцията на калций и фосфор и улесняване на нормалната функция на имунната система. Получаването на достатъчно количество витамин D3 е важно за нормалния растеж и развитие на костите и зъбите, както и за подобрената устойчивост срещу определени заболявания. Витамин D3 помага на имунната ни система да бъде балансирана през сезона на настинка и грип и служи като аптечен ресурс.

На повърхностите на всички бели кръвни клетки има рецептори за витамин D3 и активиращи ензими. Ролята, която витамин D3 играе за поддържането на имунната система здрава, е много сложна, защото имунната система трябва да бъде перфектно балансирана. През 2017 г. голям анализ на проспективни клинични проучвания показа, че приемът на витамин D3 намалява шансовете за развитие на респираторна инфекция с приблизително 42% при хора с ниски изходни нива на 25-хидроксивитамин D; под 25 ng/mL. Анализът показва, че нормалният прием на витамин D3 редовно е бил по-ефективен от по-големи дози, приемани нерегулярно. Най-често използваната дневна доза е витамин D3 300-4 000 IU.

Редовното приемане на Витамин D3 1000 IU 100 гел-капсули на супер цена от Haya Labs е важно за поддържането на баланса на имунната система през сезона на настинки и грип.

Как действа Витамин D3 на гел-капсули?

Дефицитът на витамин D3 е най-разпространен през зимните месеци (сезонът на настинка и грип).  Добавките могат да помогнат за намаляване на симптомите на настинка и грип. Например едно проучване изследва анализирани близо 11 000 участници на възраст между 0 и 95 години и открива, че дневните дози витамин D3 поддържат здравето на дихателните пътища и намаляват честотата на обикновените сезонни инфекции.

Едно проучване доказва, че са установени недостатъчни нива на витамин D3 при 36% от здравите юноши и 57% от възрастните в САЩ. Други проучвания изчисляват, че един милиард хора по света имат недостатъчни нива на витамин D3. Въпреки това процентът на истински дефицит на витамин D3 вероятно е дори по-висок, защото новите изследвания показват, че предишните препоръчани нива на витамин D3 всъщност са били твърде ниски.

Широкият дефицит на витамин D3 е тревожен, тъй като той играе важна роля в много области на нашето здраве. Допринася за здравината на костите, здравето на сърцето и профилактика на рака. И това играе изключително важна роля за Вашата имунна система.

Как витамин D3 влияе на имунната Ви система?

Витамин D3 работи като вид светлинен превключвател в тялото Ви, включва или изключва гени и процеси, от които тялото Ви се нуждае, за да поддържа здравето. Активният витамин D се изпраща до много различни области на тялото Ви, включително костите, червата, дебелото черво, мозъка и имунните клетки, които имат всички рецептори за витамин D.

Витамин D3 1000 IU 100 гел-капсули на страхотна цена предоставя необходимото количество за Вашето тяло, укрепвайки имунната Ви система, за да успее да се предпази от инфекциозни заболявания. Витамин D3 се превръща в ключови пептиди в имунната Ви система, които предизвикват силна антимикробна реакция, което позволява бързо и ефективно да се борите срещу нашествениците, преди те да се развият в пълноценна инфекция.

Автоимунните заболявания възникват, когато имунната Ви система е объркана или прекалено стресирана и започне да атакува собствените Ви тъкани вместо външните патогени. Витамин D3 предотвратява това чрез насърчаване на регулаторните Т-клетки, които са отговорни за точното разграничаване между външни нашественици и „самостоятелните“ клетки. Когато активният витамин D3 ги подпомага, той по същество прави имунната Ви система по-интелигентна, научавайки я да не атакува себе си и предотвратява развитието на автоимунно заболяване.

Изследванията в тази област са сравнително скорошни, но има редица доказателства, демонстриращи по-висок процент на автоимунно заболяване, както и по-голям процент на прогресиране на автоимунните заболявания сред хората с дефицит на витамин D3. Изследванията свързват дефицита на витамин D3 с множествена склероза, лупус, ревматоиден артрит и диабет тип I. 

Ясно е, че витамин D3 играе огромна роля във Вашето тяло и е важно да поддържате достатъчни нива, за да предотвратите инфекциозни и автоимунни заболявания. И така, как да гарантирате, че нивата на витамин D са достатъчно високи? Вашите нива на витамин D3 трябва да бъдат около 60-90 ng/mL и могат да бъдат тествани от Вашия личен лекар. Ако Вашите нива са под препоръчителния диапазон, приемането на Витамин D3 1000 IU 100 гел-капсули от Haya Labs осигуряват необходимото количество.

Ако имате анамнеза за чувствителност към глутен, цьолиакия, премахнат жлъчен мехур или някакви други чревни проблеми, които намаляват способността Ви да абсорбирате мазнини и следователно витамин D3, се обърнете за съвет към лекар. Тъй като витамин D е мастноразтворим витамин, той се съхранява в тялото ни и може да се натрупа твърде много с течение на времето. Ако приемате високи дози (над 5000 IU дневно), е препоръчително да проверявате кръвните си нива на всеки 3-6 месеца.

Приемането на витамин D3 е важно за имунното здраве през цялата година, но особено през пика на сезона на настинка и грип, когато нивата на витамин D са най-ниски. Затова, преди да се насладите на уюта до камината с горещ шоколад тази зима, вземете дневната си доза Витамин D3 1000 IU 100 гел-капсули на топ цена от Haya Labs. Имунната Ви система ще Ви благодари.

 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 гел-капсула на ден.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД
Витамин D3 (като холекалциферол) 1000 IU 100%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: соево масло, желатин, вода.

Съдържа: соя.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Не превишавайте препоръчителната доза!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™