Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health

Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health Стимулира естествените защитни механизми Поддържа работата на кръвоносната система Улеснява процеса на детоксикация Облекчава симптомите на болка Подобрява Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health Стимули
Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health Стимулира естествените защитни механизми Поддържа работата на кръвоносната система Улеснява процеса на детоксикация Облекчава симптомите на болка Подобрява Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health Стимули
Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health Стимулира естествените защитни механизми Поддържа работата на кръвоносната система Улеснява процеса на детоксикация Облекчава симптомите на болка Подобрява Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health Стимули
Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health Стимулира естествените защитни механизми Поддържа работата на кръвоносната система Улеснява процеса на детоксикация Облекчава симптомите на болка Подобрява Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health Стимули
Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health
Витамин Б17 100 мг 30 таблетки на супер цена от Green Health е 100% натурален продукт без странични ефекти. Убива раковите клетки и е силен имуномодулатор. Vitamin B17 улеснява детоксикацията на организма, понижава кръвното налягане и намалява болката при Научете повече

Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health

 • Стимулира естествените защитни механизми
 • Поддържа работата на кръвоносната система
 • Улеснява процеса на детоксикация
 • Облекчава симптомите на болка
 • Подобрява процеса на храносмилане
 • Инхибира възпаленията
 • Повишава имунитета
 • Има хипотензивен ефект
 • Причинява разрушение на раковите клетки
 • Витамин Б17 100 мг 30 таблетки е на отлична цена от Green Health

Какво знаем за Витамин Б17?

B17 е един от най-редките и най-подценяваните витамини. Той не само забавя процеса на стареене, нормализира нервната система, подобрява имунитета, възстановява зрението и укрепва сърцето, но и се бори с почти всички видове рак. Не само забавя растежа на туморите, но в някои случаи дори намалява техния размер и може да доведе до пълно изцеление.

Витамин Б17 100 мг 30 таблетки на супер цена от Green Health се съдържа в почти всички плодови ядки и семена

За първи път витамин В17 е синтезиран още през 19 век, но при лабораторни условия химичното вещество В17 е получено едва през 1952 година от доктор Ернст Кребс. На този химикал се дава името леатрил или амигдалин и е широко рекламиран като алтернативна помощ в борбата с рака. За неговия противораков ефект свидетелства фактът, че някои народи от Азия много рядко боледуват от рак, а обичайната им диета съдържа големи концентрации на В17. Степента, до която те са предпазени от рак, е пряко пропорционална на количеството нитрилозиди, намерено в тяхната диета. Витаминът се съдържа предимно в горчивите бадеми (до 5% от теглото на ядките) и в по-малки количества в почти всички плодови ядки и семена – ябълка, праскова, слива и особено кайсия.

Според химичната структура амигдалин принадлежи към цианогенните гликозиди. Формулата на веществото съдържа няколко етерни връзки, които при поглъщане и излагане на специфични ензими могат да се разпаднат, което води до образуването на нови молекули – глюкоза и агликон. Съединението се разтваря бързо и напълно във вода и етилов алкохол при стайна температура и е летливо. Витамин В17 има характерен горчив мирис на бадеми. Той не се синтезира в човешкото тяло дори и в минимални количества, така че е важно да се получи отвън. Данните за ефектите на нутриента са недостатъчни: установено е, че витамин В17 е необходим за предпазване от рак, той също спомага за борба с възпаленията, забавя процеса на стареене и подобрява метаболизма.

Днес е нарушено правилното използване на Земята с развитието на „иновативните селскостопански технологии“, използващи пестициди, хербициди и генни биотехнологии, което води до загуба на витамин В17. А липсата му в организма води до развитие на рак. Важно е да се разбере, че B17 е толкова важен за здравословното съществуване, колкото и витамин D или витамин С. Като хранителна добавка Витамин Б17 100 мг 30 таблетки на супер цена от Green Health е 100% натурален продукт без странични ефекти и ще удовлетвори нуждите на организма Ви от витамин В17.

Как действа Витамин Б17 на таблетки?

Витамин Б17 (Vitamin B17) 100 мг 30 таблетки с топ цена е хранителна добавка, в състава на която има екстракт от кайсиеви ядки, стандартизиран за съдържанието на 98% амигдалин.

Витамин Б17 100 мг 30 таблетки на топ цена от Green Health е доказан силен имуномодулатор

 

Продуктът подпомага имунната система и активира естествените защитни механизми на организма. Може да се използва в периоди на слабост и повишена чувствителност към инфекции. Поради противовъзпалителния и аналгетичния си ефект добавката е особено препоръчителна за хора, страдащи от ревматоиден артрит. В алтернативната медицина амигдалин се оценява най-вече поради неговите противоракови свойства. Въпреки че не е антидот за рака, той може да представлява ефективен допълващ елемент към стандартните терапии или изпитан елемент от профилактиката на ракови заболявания.

Амигдалин (витамин В17) е нитрилозид – органично вещество, включено в групата на гликозидите. Той се среща естествено в семената и в ядките на много растения. Най-високата концентрация на амигдалин се съдържа в: горчив бадем, кайсия, вишна, слива, дюля и праскова. Кайсиевите ядки в прахообразна форма благоприятстват здравето и благосъстоянието и освен амигдалин, осигуряват и много други витамини и минерали.

Vitamin B17 100 mg 30 tablets на добра цена от Green Health инхибира разпространението на раковите клетки

Vitamin B17 100 mg има антиканцерогенни свойства. Противораковият потенциал на витамин В17 е добре документиран. В много проучвания е доказано, че амигдалин инхибира разпространението на раковите клетки и насърчава тяхната апоптоза (програмирана клетъчна смърт). Например в проучване, проведено през 2006 г., е доказано, че амигдалин причинява апоптоза при ракови клетки на простатата. Проучвания от 2013 г. показват, че амигдалин стимулира апоптозата на човешките клетки на рака на маточната шийка. Година по-късно е доказано, че витамин В17 блокира растежа на клетките на рак на пикочния мехур и мозъка.

Изследователите твърдят, че антиканцерогенният ефект на амигдалин е свързан с неговото токсично влияние върху раковите клетки. След попадане в организма амигдалин, под въздействието на ензим – бета-глюкозидаза, се разделя на три съединения: глюкоза, бензалдехид и циановодород. Водородният цианид (синилна киселина) е токсичен за човешкия организъм, но под влиянието на ензима роданеза, който се съдържа в нормалните клетки на човешкия организъм, той се трансформира в безвредна субстанция.

В изследването е доказано, че в раковите клетки се наблюдава значителна концентрация на бета-глюкозидаза. Злокачествените клетки (тумори и др.)  обаче не съдържат ензима роданеза. При липсата му амигдалин се активира, освобождава цианид вътре в злокачествената клетка и причинява нейното разрушение. Това означава, че освободеният водороден цианид от амигдалин не може да бъде неутрализиран и благодарение на това раковите клетки се подлагат на апоптоза заради токсичното му въздействие. Така разпространението им също се спира. От казаното дотук е важно да отбележим, че токсичното въздействие на циановодорода от амигдалин не унищожава здравите клетки. Те са защитени от действието на ензима роданеза.

Витамин Б17 100 мг на много атрактивна цена е подкрепа за имунитета. Една от теориите за противораковите свойства на витамин В17 е свързана с влиянието му върху имунната система. Учените предполагат, че ефективното елиминиране на раковите клетки е възможно и благодарение на стимулирането на естествените защитни механизми на организма. Изглежда че освобождаването на цианиди при метаболизма на амигдалин засилва реакциите, стимулиращи имунния отговор.

В многобройни проучвания е доказано, че след прилагане на амигдалин се наблюдава значителен ръст на способностите на белите кръвни клетки за търсене и неутрализиране на патогени, опасни за здравето.

Vitamin B17 100 mg има аналгетичен и противовъзпалителен ефект. Открито е в клинични изследвания, проведени с участието на пациенти, страдащи от рак, че освен борбата с раковите клетки, амигдалин също така ефективно намалява болката.

Vitamin B17 100 mg 30 tablets на отлична цена от Green Health убива рака

По-нататъшни лабораторни тестове доказват, че витамин В17 намалява болковите симптоми, предизвикани от възпаления. Освен това след прилагането на амигдалин концентрацията на основните медиатори на възпалението се понижава – TNF-алфа и IL-1 бета. Благодарение на този ефект витамин В17 намира приложение в терапията на ставното възпаление и намалява болковите симптоми при костни и ставни увреждания.

Витамин Б17 100 мг проявява антихипертензивен ефект. Хипертонията става все по-притеснителен проблем за съвременния свят. Нарича се „тихият убиец“, тъй като в продължение на много години тя може да не покаже никакви симптоми, а усложненията от нея са изключително опасни. В резултат на хипертония, сърдечна недостатъчност, инсулт, инфаркт може да се развие увреждане на черния дроб. Учените постоянно търсят алтернатива на синтетичните фармакологични лекарства и изпитват различни вещества в рамките на способността им да понижават кръвното налягане.

Проучвания, проведени с участието на хора, страдащи от хипертония, са показали, че след 21 дни на суплементиране с екстракт от горчиви ядки от кайсия налягането, както систоличното, така и диастоличното, се е понижило при всички пациенти. Доказано е също, че присъствието на амигдалин в семената е отговорно за този ефект.

Приемът на капсулите Витамин Б17 улеснява детоксикацията на тялото. Витамин В17 подпомага работата на черния дроб, благодарение на което улеснява процеса на детоксикация на организма. Ефективното елиминиране на токсините от телесната система е от решаващо значение за поддържане на здравето. В многобройни изследвания е доказано, че много съединения и тежки метали, които достигат до организма, например с храната, имат канцерогенен ефект. Ако те не са неутрализирани и елиминирани от тялото, могат да бъдат потенциална причина за развитието на рак.

Обобщавайки, Витамин Б17 100 мг 30 таблетки на чудесна цена от Green Health е универсална про-здравна добавка, която може да допринесе за подобряване на цялостното функциониране на организма. Особено се препоръчва на хора, които се борят с инфекции и болести, както популярни, така и сериозни ракови заболявания. Добавката също носи облекчение при артрит и ревматични заболявания.

Препоръчителен прием: С цел профилактика приемайте по 1 таблетка дневно.

При други състояния приемайте по 2-3 таблетки 2-3 пъти на ден.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 таблетка)Стойност%ПДД
Екстракт от кайсиеви ядки (98% амигдалин)100 гр**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вивапур, колидон, талк, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Преди употреба на В17 се консултирайте с Вашия лекар! Продуктът не е заместител на пълноценното и разнообразно хранене! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Продуктът не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи жени! Съхранявайте на сухо място при температура до 25°С! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Витамин Б17 100 мг 30 таблетки | Green Health

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.