Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Трио Имуно Микс (Чага, Кордицепс и Рейши) 90 капсули | Супер Храни 2014

Трио Имуно Микс (Чага, Кордицепс и Рейши) 90 капсули | Супер Храни 2014
Трио Имуно Микс (Чага, Кордицепс и Рейши) 90 капсули | Супер Храни 2014
48.00 лв
Код на продукта : Трио Имуно Микс 90 капсули
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.53 лв.

 
Бърза поръчка
Трио Имуно Микс (Чага, Кордицепс и Рейши) 90 капсули | Супер Храни 2014

Трио Имуно Микс (Чага, Кордицепс и Рейши) 90 капсули | Супер Храни 2014

  • Мощен имуномодулиращ ефект
  • Предпазва от вируси, бактерии и гъбички
  • Бори се с раковите патологии
  • Намалява нивото на глюкозата в кръвта
  • Понижава холестерола
  • Способства за детоксикацията на организма
  • Подобрява състоянието на чревната микрофлора
  • Подобрява влошеното здраве
  • Трио Имуно Микс (Чага, Кордицепс и Рейши) 90 капсули е на топ цена от Супер Храни 2014

Какво знаем за Сибирска Чага, Кордицепс и Рейши?

Като хранителна добавка Трио Имуно Микс (Чага, Кордицепс и Рейши) 90 капсули на уникална цена от Супер Храни 2014 съчетава мощното действие на три медицински гъби, което подкрепя имунната система и подпомага бързото възстановяване на организма след оперативен период и химио, лъче- терапии.

Светът на гъбите е доста разнообразен. Много от тях са годни за консумация, а голяма част са отровни. Но малко хора знаят, че съществуват също и медицински гъби, които могат да спасят човечеството от сериозни неразположения.

Медицинските гъби са познати по целия свят от древни времена поради свойствата си да възстановяват имунната система, тъканите и да укрепват организма. Много от антибиотиците и противораковите лекарства днес са направени от лекарствени гъби. Всъщност хората са ги използвали в ерата на палеолита и в историята откриваме доказателства за употребата на лечебни гъби в индийската медицина (Аюрведа), гръцката и мезоамериканската лечебна практика; особено дълга е историята на използването на медицински гъби в китайската медицина.

Те съдържат голямо количество хемицелулоза, полизахариди, полизахаридни пептиди, нуклеотиди, тритерпеноиди, сложни нишестета и други метаболити, които, работейки заедно, укрепват имунната система, подобряват нервната трансмисия, метаболизма, хормоналния баланс, транспортирането на кислород и хранителни вещества. Всичко това са жизненоважни функции за организма. Чрез механизма на имунната система гъбите помагат за образуването на стволови клетки в тялото и поддържат други естествени защитни сили. Всеки вид гъба има своя уникална комбинация от полизахариди, която повишава имунитета по свой начин.

Лечебните гъби също играят значителна роля за намаляване на стреса, или с други думи, имат адаптогенни свойства. Адаптогените помагат на тялото да се справи с външните стресови фактори, повишава устойчивостта към травма, тревожност и умора. Те позволяват на тялото да балансира прекомерната или недостатъчна активност на жлези и органи. Засилват способността на организма да се държи във всяка ситуация по такъв начин, че сам да поддържа пълен баланс.

Как действа Сибирска Чага, Кордицепс и Рейши на капсули?

Сибирска Чага, Кордицепс и Рейши капсули с топ цена е хранителна добавка във вид на капсули, съдържащи екстракт от сибирска чага (Inonotus Obliquus), рейши (Ganoderma Lucidum), кордицепс (Cordiceps militaris). Всяка от съставките по свой начин повишава имунитета и така осигуряват постоянен баланс в организма и устойчивост на болести. Действието на продукта повлиява много добре при различни заболявания, а също така и на хора, които страдат от рак. Подпомага бързото възстановяване на организма след оперативен период и химио, лъче- терапии.

Това е така, защото в лечебните гъби се съдържат биологично активни полизахариди: лентинан, ланостан, ганодеран, ланофил и грифолан, основно свойство на които е модулация на имунитета. Използването на „медицински гъби“ се счита за супер полезно при комплексното лечение на рак: полизахаридите увеличават производството на перфорин (протеин, който не позволява на раковите клетки да се размножават прекомерно), което дава мощен тласък на организма да се бори с тумора. При недостатъчно съдържание на перфорин в човешкото тяло се развиват доброкачествени новообразувания, които с по-нататъшно намаляване на този протеин започват да се израждат.

Екстрактите и на трите вида гъби в Сибирска Чага, Кордицепс и Рейши капсули оказват общ положителен ефект върху човешкия организъм, но всяка от тях има свои характерни ползи.

Сибирската чага от състава на Трио Имуно Микс 90 капсули е паразитна гъба, която паразитира по стволовете на живи дървета и най вече на брезата. На чага са необходими около 20 години да се развие и узрее, за да бъде готова за използване. Хранейки се със соковете на брезите, гъбата абсорбира голямо количество активни вещества, поради което е мощен биогенен стимулант. Характеризира се с уникален химичен състав, много подобен на този на дървесината на брезата. Чага съдържа минерални соли (силиций, калций, магнезий, цинк, мед, натрий, калий, манган) редица органични киселини, както и аминокиселини, фитоестрогени, фибри и вещества като птерини. Птерините са признати от медицината като вещества с противотуморен ефект.

Именно присъстващите в състава на чага полизахариди – бета-Д-глюкани, бетолин, птерини и инотодиол са веществата, които стимулират борбата на организма с раковите клетки и подсилват имунната система. Сибирската чага детоксикира тялото и има антитуморни свойства. Съдържащите се в нея птерини инхибират растежа на туморните клетки и заедно с това премахват свободните радикали от тъканите на организма, което е много-полезно за неговата защита. Неконтролираното производство на свободни радикали предизвиква клетъчно увреждане и е вредно за здравето ни.

Тритерпените от състава на гъбата успешно действат при болести на стомашно-чревния тракт и при туберкулоза, астма и кашлица. Освен това те помага за понижаване на холестерола, подобряване на кръвообращението и очистването на черния дроб от токсините. Комплексът от органични киселини помага за нормализиране на киселинно-алкалния баланс, а фитонцидите предпазват организма от микроби и вируси. Съдържащият се в нея лигнин оказва благоприятен ефект върху функционирането на бъбреците, меланинът ускорява метаболизма, а полизахаридите зареждат с енергия и възстановяват силата.

Дървесната гъба рейши (Ganoderma lucidum) се счита за едно от най-ценните лечебни растения в традиционната медицина на Китай, Япония и Корея в продължение на повече от две хилядолетия. Според текстовете на древните медицински трактати лечебните свойства на гъбата могат да дадат дълголетие и вечна младост. Твърди се, че рейши е способна да лекува и да предотврати почти всяка болест.

Трио Имуно Микс (Чага, Кордицепс и Рейши) 90 капсули включва екстракт от плодното тяло на изключителната гъба рейши, която е природен адаптоген. В нея присъстват заменими и незаменими аминокиселини, органични киселини, полиненаситени мастни киселини, полизахариди бета-глюкани, тритерпеноиди, кумарини, сапонини, фитонциди, витамини (главно В3, В5, С и D), флавоноиди, алкалоиди, както и различни макро- и микроелементи (германий, калций, калий, натрий, магнезий, желязо, манган, фосфор, цинк, мед, сяра, селен, сребро и др.).

Широката гама от терапевтични и профилактични ефекти на гъбата рейши се дължи главно на високото съдържание на полизахариди, тритерпеноиди и германий в нейния състав.

Природните полизахариди бета-глюкани, присъстващи в рейши, имат изразен антитуморен и имуномодулиращ ефект. Те са много ефективни в борбата с патогенните бактерии, а също така спомагат за намаляване на високото кръвно налягане и понижаването на кръвната захар.

Високата концентрация на органичен германий в гъбата насърчава метаболитните процеси, повишава имунитета, проявява антитуморна активност (предотвратява развитието на злокачествени новообразувания и предотвратява появата на метастази). Микроелементът също така има антибактериални, противогъбични, антивирусни, аналгетични и радиопротективни свойства. В допълнение, германият, съдържащ се в рейши, подобно на хемоглобина (протеин на червени кръвни клетки), участва активно в транспортирането на кислород от белите дробове през цялото човешко тяло и по този начин предотвратява развитието на хипоксия (недостиг на кислород) на тъканно ниво.

Гъбата райши също е богат източник на тритерпеноиди (ганодермални киселини), които имат молекулна структура, подобна на стероидните хормони. Тритерпеноидите, намиращи се в състава на плодното тяло на гъбата, имат антиалергично, антиоксидантно, хепатопротективно, противотуморно и умерено обезболяващо действие. Те подобряват реологичните свойства на кръвта и предотвратяват образуването на кръвни съсиреци, повишават ефективността на използване на кислород в организма и подобно на полизахаридите, присъстващи в гъбата рейши, също намаляват кръвното налягане при хипертония и понижават холестерола в кръвта.

С много добри фармакологични свойства е и гъбата кордицепс, чийто екстракт е включен в Трио Имуно Микс 90 капсули. В традиционната китайска медицина кордицепс подхранва Ин, стимулира Ян и съживява меридианите на белите дробове и бъбреците. Счита се за национално лечебно съкровище и на практика свещен тоник. Като хранителна добавка повишава енергията и жизнеността. Кордицепс е един от най-безопасните медицински продукти. Гъбата се използва за лечение на чернодробни заболявания, рак, стенокардия, бронхиални проблеми, анемия, туберкулоза, жълтеница, емфизем, безплодие и сексуално смущение.

Кордицепс съдържа кордицепс киселина. Тя насърчава по-доброто усвояване на кислорода и помага на тялото да се справи с хипоксията и ацидозата. Гъбата е богата на протеини, аминокиселини, ненаситени мастни киселини и микроелементи. Тя е мощен имуномодулатор и антиоксидант, регулиращ нивото на свободните радикали в организма. Играе ролята на естествен антибиотик и адаптоген. Изключително полезна за спортисти и активни хора.

Изобилието от полезни елементи в продукта Трио Имуно Микс (Чага, Кордицепс и Рейши) 90 капсули на невероятна цена от Супер Храни 2014 го прави истински източник на здраве, който може да Ви помогне да се справите с голяма част от съществуващите болести.

Препоръчителен прием: Приемайте на гладно (1 час преди хранене или 30-40 минути след хранене) по 1 капсула от 1 до 3 пъти на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД

Смес от натурални сухи екстракти:

Сибирска чага (Inonotus Obliquus) (плодно тяло)

(от който 62% полизахариди, 37% бета-D-глюкани)

Рейши (Ganoderma Lucidum) (плодно тяло)

Кордицепс (Cordiceps militaris) (плодно тяло)

(от който 30%полизахариди)

420 мг

 

 

 

 

 

**

 

 

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Състав: В една капсула се съдържа 420 мг екстракти от сибирска чага (Inonotus Obliquus), рейши (Ganoderma Lucidum), кордицепс (Cordiceps militaris), 30%полизахариди – 100% сухо веществo, магнезиев стеарат, аерозил.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™