Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Super Mass Chocolate 3000 g | HS Labs HS0174

Super Mass Chocolate 3000 g | HS Labs HS0174
Super Mass Chocolate 3000 g | HS Labs HS0174
Super Mass Chocolate 3000 g | HS Labs HS0174
70.00 лв.
Код на продукта : Super Mass Chocolate 3000 g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.33 лв.


Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

1000 грама

 
Бърза поръчка
Super Mass Chocolate 3000 g | HS Labs HS0174

Super Mass Chocolate 3000 g | HS Labs

 • Съдържа бързи и бавни въглехидрати
 • Отличен за слаби хора, които искат да увеличат своята маса
 • Осигурява енергия за още по-интензивни тренировки
 • 10 гр пълноценен протеин в една порция
 • Ефективно помага за покриване на нуждата от калории
 • Предлага се с приятен шоколадов вкус
 • Засилва анаболните процеси и инхибира катаболизма
 • Подпомага попълването на гликоген в мускулите
 • Super Mass Chocolate 3000 g е на топ цена от HS Labs

Какво знаем за Super Mass Chocolate?

Някои атлети са уверени, че само протеинът допринася за постигане на „правилното" тегло. Други приемат вместо чист протеин или в допълнение към него въглехидратно-протеинови смеси. Гейнърите запълват енергийния дефицит и помагат на организма да абсорбира по-добре протеините. В допълнение, освен въглехидрати и протеини, те могат да съдържат витаминно-минерални смеси, аминокиселинни комплекси, креатин и други полезни функционални компоненти. Всичко това ускорява периода на възстановяване и осигурява необходимата енергия за трениране.

Този тип хранителна добавка в спортното хранене, е със съдържание, което повече от половината се заема от въглехидрати и съдържа голямо количество протеин. Тези спортни добавки не само идеално помагат за възстановяване на използваните запаси от енергия, но и допринасят за бързото натрупване на мускулна маса.

Съставът на гейнърите по принцип включва висококачествен протеин и специални въглехидрати. Въглехидратите дават енергия, а протеините потискат катаболитните процеси още от първите минути на тренировките. Такава добавка може да се приема преди или след тренировка и е добре да се използва от хора с добър метаболизъм. Гейнърите са подходящи и за хора, които искат бързо и ефективно да натрупат маса. Можем да разграничим следните цели за използването на гейнърите:

 • Увеличаване обема на мускулната маса;
 • Увеличаване количеството на приеманите калории за попълване на загубените резерви;
 • Заменяне на няколко хранения при невъзможност по някаква причина да се консумира обикновена храна.

Естествено, Вие може да кажете, че необходимото количество хранителни вещества ще си набавите от обикновената храна. Това е отчасти вярно, но скоростта и количеството на усвояваните хранителни вещества ще бъдат много по-ниски от тези на специално проектираните комплекси. Популярното мнение, че мускулите растат единствено от активната консумация на всички видове месо, различни протеинови продукти и спортни протеинови прахове, е само частично вярно. В действителност, увеличаването на теглото и мускулния растеж са невъзможни без увеличен калориен прием и значително количество подходящи въглехидрати в него – особено за слаби хора. Като хранителна добавка Super Mass Chocolate 3000 g на уникална цена от HS Labs е гейнър от най-висок клас за покачване на мускулната маса и сила. Съдържа белтъчини, въглехидрати и калории за нуждите на Вашия организъм, когато сте физически активни. Продуктът ще реши проблемите с дефицита на енергия и използването на материал за протичането на анаболните процеси.

Как действа Super Mass Chocolate на прах?

Ако искате ефективно да увеличите телесната си маса, то имате нужда да си набавяте ежедневно подходящата доза от въглехидрати и протеини. Най-сигурно това ще постигнете с помощта на Super Mass Chocolate 3000 g – уникален протеиново-въглехидратен коктейл. Включването му към Вашата диета е сигурен начин за постигане на поставените цели, защото ще Ви помогне ефикасно и бързо да изградите мускулна маса, да увеличите енергията и да се възстановявате бързо след усилени тренировки. Super Mass Шоколад 3000 гр на прах с топ цена е с чудесен шоколадов вкус и се разтваря изключително лесно, което ще Ви помогне по-бързо да усвоите необходимите вещества за постигането на желаните резултати.

Значение на протеина в диетата на спортиста

Както за любителите, спортуващи в свободното си време, така и за професионалните спортисти, богатото предлагане на протеин, който е съставка, позволяваща възстановяване на мускулната тъкан, е ключов елемент. Микроуврежданията възникват в мускулите в резултат на усилено трениране и адекватното снабдяване с протеини води до мускулен растеж и повишава силата и издръжливостта. Важно е не само количеството протеин, но и неговото качество, което се определя от параметъра BV (Biological Value). Той определя до каква степен аминокиселините, доставяни с протеините, се включват в човешките мускули. Освен това високият дял на протеини в диетата намалява катаболните реакции в тялото.

Протеинът в Super Mass е суроватъчен протеин концентрат. Този протеин, поради високото си качество и изгодна цена, е най-популярната съставка на протеиновите добавки. Той бързо повишават нивото на аминокиселините в кръвта, така че скоро след консумацията му те се използват за синтез на протеини. Времето за неговото усвояване е около 2 часа, така че се вписва перфектно между храненията или след тренировка, за да се осигури порция аминокиселини.

Неговият параметър BV е около 104, което означава, че аминокиселините, които съдържа, са с висока ефективност. Има най-добрия аминокиселинен състав, включва двадесетте аминокиселини, които изграждат структурата на белтъците в човешкото тяло. Девет от тези аминокиселини трябва да се приемат с храната, защото организмът не може да ги синтезира, а суроватъчният протеин е най-подходящ за тази цел. Освен това той има и положителен ефект върху имунната система. Изследванията показват, че консумирането на суроватъчен протеин концентрат след тренировка подобрява скоростта на регенерация и влияе на по-бързия мускулен растеж.

Super Mass Шоколад 3000 гр на прах идеално подкрепя постигането на различните цели от тренировката Ви, насърчавайки растежа и поддържането на мускулната маса. Осигурява най-доброто възстановяване след усилено трениране. Тогава мускулите Ви изпитват най-голяма нужда от подхранване и се нуждаят от най-чистия суроватъчен протеин. Той е естествено богат на глутамин, BCAA's, цистеин, минерали, лакталбумин, лактоферин и хранителни елементи, които повишават нивата на глутатион, който укрепва имунната защита.

Super Mass Chocolate включва смес от бързи и бавни въглехидрати, чийто гликемичен индекс е различен. Тези вещества са основният енергиен източник в човешкия организъм, осигуряващи около 60% от използваната енергия. Тяхната важна роля в енергийните процеси е свързана с факта, че могат бързо да се разграждат и окисляват с освобождаване на енергия, складират се и лесно се извличат след това, проникват под формата на монозахариди, глюкоза, фруктоза в кръвта, тъканната течност и клетките. Използването им от тялото като енергиен материал е особено благоприятно при спешни случаи от енергия, например при силни емоции, големи мускулни натоварвания и други състояния.

Въглехидратите са основният източник на енергия, използвана за здравословната и стабилна работа на вътрешните органи. Помагат за укрепване на мускулите, стабилизират клетъчното делене и нормализират динамиката на растежа. Тяхното усвояване е доста бърз процес, по време на който се освобождават големи количества енергия. Именно така действа Super Mass Шоколад, осигурява голямо количество енергия, възстановява максимално бързо гликогеновите запаси на мускулите след тренировка и е на страхотна цена. Въглехидратите са важни за метаболизма в организма, нормалното функциониране на всички органи и системи. Например хормони, ензими се произвеждат предимно за сметка на протеините, но и въглехидратите участват в процесите на синтез. При липсата им тялото не би имало необходимата енергия както за външната си дейност, така и за работата на вътрешните органи или за растежа и деленето на клетките.

При големи физически усилия се изисква повече енергия, която ще получите от гейнъра Super Mass благодарение на уникалния бленд от бързи и бавни въглехидрати. Някои от тях могат бързо да се използват като мускулно гориво, а други могат да насърчават балансирано, постепенно освобождаване на енергия, така че да може да бъде по-ефективно изразходвана от Вашето тяло. Съдържащите се в тази смес въглехидратни вещества дават енергия, необходима за изграждане на мускулна маса и за покриване на дневните калории, особено при много активни хора. Те поддържат синтеза на протеини и гликогенът ресинтезира в мускулите, повишавайки тяхната сила и издръжливост.

За да обобщим, Super Mass Chocolate 3000 g на невероятна цена от HS Labs ще задоволи повишената нужда на Вашия организъм от хранителни вещества, породена от интензивните тренировки. С негова помощ Вие ще си набавите необходимите калории за качване на теглото и ще извлечете максимума от своите тренировки, за да постигнете желаните резултати значително по-бързо. Суроватъчният протеин концентрат спомага за производството и увеличаването на мускулната маса, а въглехидратите осигуряват нужната енергия, за да се извърши възстановяване на тялото от физическото натоварване. Super Mass е с безупречен състав и се разтваря лесно, а приятният му шоколадов вкус ще Ви достави истинско удоволствие при консумация. С цел покачване на общия калориен прием е подходящо да приемате гейнъра след трениране или между основните хранения.

Начин на употреба: Разтворете 100 гр (4 мерителни лъжички) в приблизително 200 мл вода или мляко.

Приемайте шейка след трениране и между основните хранения.

За да направите по-хранителен и вкусен Вашия шейк, може да добавите към него банан или фъстъчено масло.

Дозировка: 100 гр

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (100 гр) Стойност %ПДД
Калории 1495 кДж / 357 ккал 18%†

Мазнини

от които наситени мазнини

0,15 гр

0,07 гр

0%†

0%†

Въглехидрати

от които захари

79 гр

25 гр

30%†

28%†

Протеин 10 гр 20%†
Сол 0,05 гр 1%†

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™