Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Prostate Health 1000 мг 20 таблетки | Green Health

Prostate Health 1000 мг 20 таблетки | Green Health
Prostate Health 1000 мг 20 таблетки | Green Health
Prostate Health 1000 мг 20 таблетки | Green Health
19.99 лв.
Код на продукта : Prostate Health 1000 mg 20 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1 лв.

 
Бърза поръчка
Prostate Health 1000 мг 20 таблетки | Green Health

Prostate Health 1000 мг 20 таблетки | Green Health

 • Цялостна подкрепа за здравето на простатата
 • Съдържа само естествени и безопасни съставки
 • Предпазва от заболявания на пикочно-полова система
 • Подпомага поддържането на нормални нива на тестостерон
 • Стимулира сперматогенезата и повишава плодовитостта
 • Влияе положително на сексуалната функция
 • Идеален за мъже на средна възраст
 • Може да инхибира увеличаването на простатата
 • Поддържа хормонален баланс
 • Намалява оксидативния стрес
 • Улеснява уринирането
 • Намалява риска от ДПХ
 • Prostate Health 1000 мг 20 таблетки е на супер цена от Green Health

Какво знаем за Prostate Health?

Повечето хора са свикнали с необходимостта внимателно да следят здравето на сърцето си, да се притесняват за здравето на белите си дробове. Но малка част от мъжете се сещат, че е необходима специална грижа за тяхното „второ сърце” – простатната жлеза. Това е малък орган с размера на орех. Но той често е една от най-значимите причини за здравословните проблеми на мъжката половина от човечеството.

Формулата на добавката Prostate Health 1000 мг 20 таблетки от Green Health, която Ви предлагаме на много изгодна цена, комбинира природни компоненти, гарантиращи здравословната работа на хормоните, които засягат простатата. Благодарение на съставките си продуктът оказва изключително благоприятен ефект при симптоми на увеличената простата.

Двата най-често срещани здравословни проблема при мъжете са простатит и аденом на простатата – доброкачествена хиперплазия на простатата. Първото заболяване засяга половината мъже на планетата от всички възрасти. Второто заболяване засяга главно тези, които са по-възрастни, като вече след 40-годишна възраст аденом на простатата се открива при 40% от мъжете, а към 80-годишна възраст разпространението му достига 90%.

Причините за тези здравни проблеми са различни. Ако при простатита става въпрос главно за инфекция или бавно възпаление в тазовата област, при аденом на простатата на преден план излиза хормоналният баланс, а именно съотношението между двете фракции на тестостерона: свободен тестостерон и неговият матаболит, наречен „дихидротестостерон". Именно под неговото влияние се увеличава простатата, защото се свързва с рецептори в простатните клетки, стимулирайки ги за по-голямо делене и растеж. Вследствие на това рискът от хиперплазия на простатата се увеличава. Докато мъжът е млад, свободният тестостерон ограничава този процес, но с възрастта количеството му намалява, докато нивото на дихидротестостерон се увеличава. Това активира доброкачествената органна хиперплазия. Доброкачествената хиперплазия на простатата (ДПХ) може да доведе до неопластични лезии. За съжаление, невъзможно е този процес да се регулира по естествен начин, без да се използват лекарствени средства или фитотерапия в зависимост от степента на хиперплазия.

Благодарение на хранителните добавки можете да поддържате ежедневното функциониране на простатата. Трябва да отбележим, че едновременната разнообразна и синергична атака върху проблемите на простатата има по-големи терапевтични резултати, отколкото използването на продукт с една субстанция.

Как действа Prostate Health?

За здравето на мъжете простатата има ключово значение! Хранителните добавки може да се използват в комбинация с физическа активност и здравословно хранене като превантивна здравна помощ, за да се предотврати появата на болести на простатата. Добавка за Простатата 1000 мг 20 таблетки с топ цена е продукт, съдържащ смес от растителни съставки, които имат много ползи за правилната работа на простатната жлеза. Формулировката е съществена част от превантивното здравеопазване за мъжете. Тя напълно поддържа здрава пикочно-половата система и стимулира плодовитостта и нормалната функция на простатата.

Добавката се препоръчва особено за мъже на средна възраст. Тя е идеална за тези, които са изложени на повишен риск от развитие на рак на простатната жлеза или доброкачествена хиперплазия на простатата (ДПХ).

Saw Palmetto е растение от палмов вид от югоизточното крайбрежие на Северна Америка. Растението ражда плодове, богати на мастни киселини и фитостероли. Употребява се в традиционната медицинска практика под различни форми за различни проблеми в уринарната и репродуктивна система на организма. Съдържа олеинова киселина, лауринова киселина, камбастерол, стигмастерол, бета-ситостерол и много други, които демонстрират доказани от медицината ефекти, особено по отношение на заболявания на пикочните пътища, бъбреците, увеличаване на простатата при мъжете и неправилно функциониране на яйчниците при жените.

Простатната хиперплазия е свързана с много досадни симптоми, тъй като прекалено нарастващата простата започва да притиска уретрата. Това е причина за необходимост от често уриниране (особено през нощта), съпътстваща болка и парене, както и за невъзможност за изпразване на пикочния мехур.

Активните вещества в Saw Palmetto екстракта от формулата на Prostate Health 1000 мг 20 таблетки показват противовъзпалителни, противооточни и анти-андрогенни свойства. Те спомагат за подобряване потока на урината, намаляване честотата на уриниране и желанието за уриниране при мъже с хиперплазия на простатата. По време на проучванията, проведени от френски изследователи, група мъже с доброкачествена хиперплазия на простатата са лекувани с препарат, съдържащ Saw Palmetto. Още след 4 седмици редовно лечение честотата на уриниране през нощта е спаднала с 45%, докато дебитът на урината се увеличава с 50%.

Saw palmetto се използва успешно при урологични състояния и за предотвратяване на заболявания на простатата. Екстрактът от сао палмето спира свързването на дихидротестостерон (ДХТ) към цитозолния андрогенен рецептор и алфа 1 адренорецептор в простатата, което предпазва от натрупване на стероиди, водещи до хиперплазия на простатната жлеза. Анти-андрогенните свойства на екстракта също включват и инхибиране на 5-алфа-редуктаза и 3-кетостероидна редуктаза. Тези ензими са отговорни за превръщането на тестостерона в дихидротестостерон и за превръщане на дихидротестостерон съответно в андрогенно съединение. Излишъкът от ДХТ в организма може да доведе до анормален растеж и пролиферация на клетките. Това допринася пряко за доброкачествена хиперплазия на простатата и в крайни случаи дори за рак на простатата.

Екстрактът от сао палмето има силно противовъзпалително и антибактериално действие. Той насърчава релаксацията на гладките мускули и по този начин облекчава болката, която често съпътства инфекциите на пикочните пътища. Смята се също, че притежава свойства на афродизиак. Може да подобри сексуалната функция и да се справи с еректилната дисфункция.

Ползите за простатната жлеза от Добавка за Простатата 1000 мг 20 таблетки с атрактивна цена се допълват и от включения в нея екстракт от тиквено семе. Той е познат най-вече като отличен източник на цинк, който благоприятства мъжката ендокринна система и спомага за повишаване на плодовитостта. Екстрактът спомага за намаляване на концентрацията на дехидротестостерон в клетките на простатната жлеза и по този начин понижава риска от доброкачествена простатна хиперплазия и рак на простатата. Освен това тиквените семена имат и други терапевтични свойства поради съдържанието на биоактивни съединения като кукурбитацини и фитостероли. Екстрактът от тиквено семе се използва често за облекчаване на неприятните симптоми на ДПХ и подобряване на здравето на простатата. Предполага се, че има диуретично и противовъзпалително действие.

Много полезни свойства демонстрира и съдържащият се в Prostate Health 1000 мг 20 таблетки екстракт от коприва. Листата и корените на копривата са богати на витамини, минерали, каротеноиди, флавоноиди и фитостероли. Екстрактът показва антимикробен и антивирусен ефект, които засягат имунната система. Освен това съдържа много микроелементи. Забележително е наличието на големи количества желязо във форма, която лесно се абсорбира от системите на човешкото тяло. Екстрактът от растението димонстрира силен диуретичен ефект и затова е ефективен при проблеми с уринирането, причинени от дисфункция на простатата.

Препоръчва се от специалистите като естествена алтернатива на медикаментите, използвани за лечение на обикновени заболявания на простатната жлеза, по-специално на ДПХ. Научните изследвания показват, че биоактивните вещества, открити в листата и корените на растението, могат да инхибират активността на ензимите ароматаза и 5-алфа-редуктаза. Те са критични за метаболизма на стероидните хормони, включително тестостерона. Освен това фитоестрогените, присъстващи в копривата, понижават производството на секс-хормоносвързващ глобулин или SHBG. След като тестостеронът се свърже със SHBG, той започва процеса на превръщане във вредни метаболити. Намаляването на SHBG увеличава бионаличността на хормоните (по-специално тестостерона) и следователно помага да се потисне хиперплазията на простатата.

За да обобщим, Prostate Health 1000 мг 20 таблетки на невероятно ниска цена от Green Health е добавка, която може да се разглежда като превантивна мярка срещу заболявания на пикочно-полова система и помощ при заболявания на простатата. Комбинирайки най-добрите компоненти, приемът ѝ ще Ви гарантира, че хормоните, които влияят на простатата, работят правилно. Формулата на продукта може да ускори възстановяването и да подобри качеството на живот на мъжете, страдащи от доброкачествена простатна хиперплазия (ДПХ). Prostate Health е подходящ за лица над 18-годишна възраст и няма странични ефекти!

Препоръчителен прием: Приемайте по 1-2 таблетки дневно след храна.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД

Патентована формула

Сао палмето екстракт (мастни киселини 25%)

Коприва корен екстракт (1% ситостерол)

Тиквено семе екстракт 10:1

1000 мг

 

 

 

**

 

 

 

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™