Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Ензимен комплекс Polyzyme Forte 30 капсули | BioCare

Ензимен комплекс Polyzyme Forte 30 капсули | BioCare
Ензимен комплекс Polyzyme Forte 30 капсули | BioCare
Ензимен комплекс Polyzyme Forte 30 капсули | BioCare
39.51 лв.
Код на продукта : Polyzyme Forte 30 capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.32 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 10 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Ензимен комплекс Polyzyme Forte 30 капсули | BioCare

Ензимен комплекс Polyzyme Forte 30 капсули | BioCare

  • Поддържа доброто храносмилане
  • Предотвратява хранителни и храносмилателни разстройства
  • Подкрепа при проблеми с храносмилането
  • Важни ензими за доброто общо здраве
  • Доказана ефективност, високо качество
  • Подпомага много от функциите в организма
  • Ензимен комплекс на 30 капсули е на добра цена от BioCare

Какво знаем за Ензимен комплекс Polyzyme Forte?

Думата „ензими“ обикновено се отъждествява с процеса на храносмилане на храната в стомашно-чревния тракт. Но много от ензимите се намират във вътрешната среда на организма, която подпомага работата му и обмяната на веществата. С възрастта организмът ни произвежда все по-малко ензими, върху синтеза на които влияят и вредните фактори на околната среда, инфекциите, недостатъчното белтъчини, микроелементи и витамини в храната.

През 70-те години на миналия век в медицината се появи ново направление – системна ензимотерапия, чиито успехи са станали възможни след провеждането на редица фундаментални изследвания, които са демонстрирали действието на протеолитичните ензими във вътрешната среда на организма и са доказали възможността им да се абсорбират в червата в непроменен вид.

Протеолитичните ензими се използват успешно вече няколко десетилетия в комплексната терапия при различни заболявания, което намалява срока на тяхното лечение. Високата им ефективност е обусловена от изразеното им противовъзпалително, противооточно, фибринолитично и некролитично, имуномодулиращо действие, а също от способността им да подобряват микроциркулацията и да ускоряват регенеративните процеси.

Ензимният комплекс на BioCarePolyzyme Forte 30 капсули, който в БиоМол предлагаме на супер цена, съдържа само натурални съставки – ензими, които остават непроменени при преминаването си през стомашно-чревния тракт, като увеличават скоростта на химичните реакции и обмяната на веществата във всяка една от биологичните среди в организма. Ензимите в този продукт могат да създават биохимични композиции, които могат да разрушават ефективно защитните системи на всякакви враждебни микроорганизми и онкологични клетки.

Как действа Ензимен комплекс на капсули?

В състава на ензимния комплекс Polyzyme Forte на капсули влиза бромелаин – химично вещество, открито в ананаса, което помага да се разграждат белтъчините. Най-много бромелаин се съдържа в стъблото на ананаса и само в пресните плодове. Бромелаин помага при състояния като автоимунни болести на червата (колит, болест на Крон, лупус). Ензимен комплекс 30 капсули разрушава белтъците и намалява алергенната способност на хранителните продукти в червата. Идеално подхожда за хора с проблеми в кръвообращението или с варикоза. Антикоагулантното действие на бромелаина помага да се намали рискът от развитие на тромбове в кръвоносните съдове, освен това премахва възпалителните простагландини от организма. Може да намали следоперативната болка и възпаленията.

Бромелаин от Polyzyme Forte 30 capsules е толкова мощен ензим, че може да разгради изключително голяма маса белтъчини. Това е чудесно вещество, което разгражда белтъците до аминокиселини, подобрява циркулацията на кръвта, като намалява, освен риска от тромбоза, и рисковете от развитие на сърдечни пристъпи, инсулти, високо кръвно. Помага при проблеми с храносмилането като образуване на газове, тежест в стомаха, повишена киселинност в стомаха, пречиства храносмилателния тракт и помага да се ликвидират бактериите, които провокират гниене в червата, предизвикват болки или диария. Бромелаинът не само разгражда белтъчините, той може да разгради и мазнините. 

А противовъзпалителната му сила намалява болките при артрит.

Освен това добавката Ензимен комплекс от 30 капсули на невероятна цена има диуретично действие. Помага при запек и при хемороиди, а също и при наднормено тегло.

Друг ензим, включен в състава на Ензимния комплекс от BioCare, е липазата. Какво е значението ѝ за организма?

Мазнините са най-богатият източник на леснодостъпна енергия в храната. Лесно се разграждат, бързо преминават през храносмилателния тракт, лесно се разлагат. Освен това спецификата на мазнините се изразява в това, че на организма му е по-лесно да ги преобразува директно в енергия. За да се случи това с въглехидратите, последните трябва да преминат през много химични цикли. С мазнините нещата са много по-лесни. Знаем например, че най-добрият начин да се стоплим през зимата, без да навредим на здравето си, е да използваме свинска мас. Докато всичките ѝ белтъчини и другите компоненти се разлагат, абсорбират се и се преработват, мазнините отдавна вече са се разложили и дават на организма необходимата му енергия, за да се стопли. Точно затова много хора, които преминават рязко на вегетариански начин на хранене, се оплакват, че постоянно им е студено – организмът им все още не се е пренастроил от лесното получаване на топлина от мазнини към въглехидратите. Ензимът липаза тук е основният компонент на всички храносмилателни сокове, който си взаимодейства с мазнините както трябва, разрушавайки бързо молекулите им.

Като цяло ензимът липаза от състава на Polyzyme Forte 30 capsules действа не толкова на мазнините, колкото на определена химична връзка в молекулата им. Тази връзка я има и в други вещества – мастните киселини, някои витамини. И затова липазата ги разгражда толкова успешно.

Липаза и отслабване

Липазата от комплекса Полизим Форте действа само на онези мазнини, които попадат в организма с храната. Разграждането на запасите, които създават мастните прослойки, става по съвсем друг механизъм. Ако нямаме липаза в храносмилателния си тракт обаче, мазнините и мастните киселини просто ще преминават през храносмилателния ни тракт, без да се разграждат и без да дават на организма допълнителен строителен материал за създаване на отлагания. Само че без липаза повечето от храносмилателните процеси биха се нарушили и то грубо. Затова приемът на Ензимен комплекс 30 капсули е залог за нормално храносмилане и нормална обмяна на веществата.

В съдържанието на Ензимен комплекс от 30 капсули е включен и ензимът протеаза. Това са ензими, които нарушават пептидните връзки на белтъчините. Те помагат да се обработят белтъчините, като ги разграждат до аминокиселини и пептиди, тоест на по-малки молекули. За да се освободят аминокиселините, започва да действа протеазата, като нарушава връзките на пептидите. Протеазата може да разруши всички белтъчини, ако не са част от мастната клетка.

Пептидите присъстват във всички организми и са 1-5% от съдържанието на генома. Протеазата от Polyzyme Forte подпомага много и различни физиологични рекации, от храносмилането на белтъците до силно регулируемите каскади като циркулацията на кръвта например. С други думи, добавката е добра не само за разграждането на протеините до прости аминокиселини, протеазата в добавката е ензим, който се бори и с инфекциозни болести, включително рак.

При дефицит на протеаза?

Организмът използва киселини в храносмилателния процес. Липсата на протеаза може да доведе до алкално натрупване в кръвния поток, като това ще бъде причина за поява на симптоми като безпокойство например. Протеазата се използва от организма и за обработване на организми като бактерии, гъби и вируси. При нейния дефицит може да се стигне и до калциев дефицит и хипогликемия. Белтъчините са необходими за пренасянето на калция в кръвотока, а заради липсата на калций се развиват такива болести като остеопороза и артрит. Освен това белтъците се превръщат в глюкоза, ако не се преобразуват по надлежния ред. За хората, които страдат от дефицит на протеаза, Polyzyme Forte капсули е перфектното допълнение към хранителния им режим.

Не можем да пропуснем и ензима амилаза, който също е компонент от капсулите Ензимен комплекс. Амилазата е ензим, който помага да се разградят въглехидратите и всичката захар, които употребяваме. Този ензим се произвежда в панкреаса и слюнните жлези, основно в слюнката. Той участва в храносмилането, като разгражда нишестето до олигозахариди още в устата. Амилаза се съдържа и в яйчниците, бронхите, червата. Благодарение на този ензим ние усещаме сладкия привкус, когато дъвчем храни, съдържащи нишесте (картофи, ориз, банани). При дъвченето дълго време започва да се появява сладък вкус заради съдържанието на нишесте, което влиза в реакция със слюнката. Ето защо процесът на храносмилането започва в устата.  

Защо не получаваме достатъчно амилаза и кога помага Ензимен комплекс на BioCare?

Амилазата не ни достига заради вредните навици или при напреднала възраст. Хората с дефицит на амилаза изпитват такива симптоми като кожни обриви, алергии, образуване на газове, запеци, промени в настроението, възпаления заради дегенеративни болести. Приемът на Polyzyme Forte 30 капсули на топ цена помага да се изведат от тялото мъртвите бели клетки в отговор на възпалението. Адекватните нива на амилаза в комплекса намаляват вероятността от възникването на различни болести, включително диабет тип 2, дисбаланс на захарта в кръвта, хипогликемия, тяга към захарта и въглехидратите и много форми на чувствителност към храната.

При всякакви такива проблеми, а също и за профилактика, Ви препоръчваме употребата на продукта от компания BioCareЕнзимен комплекс в опаковка от 30 капсули.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула по 3 пъти на ден с храна.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Бромелаин 36 мг **
Липаза 39 мг **
Протеаза 18 мг **
Амилаза 15 мг **
Целулаза 13.5 мг **
Лактаза 9 мг **
Лактобацилус ацидофилус 9 мг **
Милтаза 4.5 мг **
Сукраза 3 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: картофен малтодекстрин, хидроксипропилметилцелулоза, целулоза, магнезиев стеарат,

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Ако страдате от някакво заболяване, се консултирайте с лекар преди употреба! Приемът на продукта не се препоръчва на бременни, кърмещи жени, деца, хора с високо кръвно налягане! Не превишавайте препоръчителната доза! Съхранявайте на прохладно и сухо място, без достъп на пряка слънчева светлина! Продуктът е подходящ за употреба от вегетарианци и вегани!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™