Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets | Green Health

MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets | Green Health
MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets | Green Health
MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets | Green Health
10.00 лв.
Код на продукта : MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.5 лв.

 
Бърза поръчка
MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets | Green Health

MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets | Green Health

  • Задоволява 100% от дневната нужда на организма от минерали и витамини
  • Засилва имунната защита
  • Гъвкава подкрепа за функционирането на организма
  • Оптимизира функционирането на митохондриите
  • Съдържа комплекс от антиоксиданти
  • Поддържа когнитивните функции
  • MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets е на топ цена от Green Health

Какво знаем за MultiVitamin Full Spectrum?

Витамините и минералите са нужни за правилното функциониране на тялото. Предполага се, че разнообразната и добре балансирана диета трябва изцяло да покрива системните нужди на организма от този тип вещества. За съжаление, в момента качеството на храните непрекъснато намалява, което ги прави все по-малко и по-малко хранителни. Трябва да се имат предвид също и факторите, които увеличават нуждата от витамини и минерали. От голямо значение са възрастта, полът, физиологичното състояние (бременност, менструация, юношество), както и инфекции, наранявания и много други привидно незначими детайли. Освен това и наличието на стрес и бърз ритъм на живот, които влияят неблагоприятно на усвояването на основните хранителни вещества.

Всичко това ни прави изключително уязвими към дефицит на витамини и минерали. Недостигът им най-често се проявява чрез отслабване на психофизичното състояние, липса на енергия, постоянна умора, проблеми с концентрацията. Понякога те са придружени от нарушения в храненето, загуба на коса, крехкост на ноктите и храносмилателни оплаквания. Комплексът от витамини и минерали MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets от Green Health на уникална цена е на разположение, за да Ви помогне. Съдържа най-важните витамини и микроелементи, задоволявайки 100% от дневната нужда на организма. Продуктът е лесен начин за допълване на недостига от важни хранителни вещества и за подобряване на цялостното здраве.

Как действа MultiVitamin Full Spectrum на таблетки?

Мултивитамини 20 таблетки е мултивитаминен комплекс, разработен специално да осигурява всички ценни хранителни елементи за поддържане на отлично здраве, добро самочувствие и красота. Този продукт е правилното решение за всеки човек, изпитващ трудност да си осигури балансиран и разнообразен хранителен режим. Стресът, бързият ритъм на живот, физическите натоварвания и умората могат да нарушат функционирането и здравето на имунната система, което ще Ви направи по-податливи към болести и травми. Във връзка с това е особено важно за всеки да поддържа максимално ниво на работата на защитната система, за да избегне настъпването на преждевременна умора. Създаденият точно за уникалните потребности на тялото от хранителни компоненти мултивитаминен комплекс е отличен начин да увеличите приема на минерали и витамини, а също и да попълните наличните недостатъци в диетата си. Таблетки Мултивитамини включват богат набор от витамини и минерали, които здравословно поддържат системите и органите в тялото. Добре балансираните изключително важни компоненти помагат да се поддържа силен имунитет, здрава кожа и повишават запасите от енергия. Продуктът ще Ви осигури натурална подкрепа за здравословен живот, ако допълните с него една богата и разнообразна диета във Вашето ежедневие. Мултивитамините Daily формула са 100% натурален продукт, осигуряващ Ви постоянен тонус и добро здраве на чудесна цена.

Основната цел на MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets е да поддържа здрава имунната защита, както и органи и системи, много важни за тялото. Това е една инвестиция в здравето, която ще Ви даде възможност да имате активно ежедневие. Съдържащите се в него добре съчетани минерали и витамини ще помогнат да се увеличи защитата на организма Ви и ще повишат запасите от енергия. Блендът включва богат витаминен комплекс. Съдържа витамините С и Е, които осигуряват силна антиоксидантна защита и повишават имунната устойчивост на тялото. Витамин С помага за стабилност на организма при неблагоприятни фактори – паразити, вируси, бактерии и, на първо място – крайно реактивните и нестабилни атоми на кислорода. Той е мощен антиоксидант. Витаминът осигурява високо ниво на защита на организма, оказва противовъзпалително и противоалергично действие. Витамин Е е незаменимо средство за противопоставяне на стареенето и сърдечно-съдовите проблеми. Той ефективно се бори с различни окислителни агенти и повредени клетки. Помага за намаляване на възпалението в тялото и върху кожата, което е изключително полезно за човека. Тези витамини защитават клетките от оксидативен стрес и поддържат здравето и красотата на кожата, ноктите и косата.

Мултивитамини 20 таблетки съдържа богат набор от витамини В и витамин К1. Витамин К е важен за съсирването на кръвта и предпазването от прекомерно кървене. От съществено значение е за изграждането на здрави кости, предотвратяване на сърдечно-съдови проблеми и е важна добавка към витамин Д и калция, необходима за пълноценното им усвояване. В-витамините са важни за клетъчния метаболизъм. Те ще Ви помогнат да сте активни всеки ден, защото имат съществено значение за енергийното превръщане на храната. По-голямата част от тях не се съхраняват в тялото, което налага редовния им прием.

Витамин В1 (тиамин) е важен фактор, регулиращ ефективността на аеробните енергийни системи. Той засяга и функцията на нервната система, недостатъчното количество тиамин е свързано с повишен риск от развитие на депресия и нарушения на когнитивната функция. Витамин В1 също насърчава синтеза на андрогени.

Витамин В2 (рибофлавин) има благоприятен ефект върху функционирането на нервната система, насърчава нейната функция и е в състояние да повиши когнитивните функции. Той може да се окаже полезен при лечението на хронични главоболия. Също така увеличава устойчивостта на организма към стреса. Широко се използва в биохимичните реакции на окисление и редукция на клетъчно ниво. Витамин В2 също има благоприятен ефект върху функционирането на очите.

Ниацин (витамин В3) е необходим за нормалното функциониране на нервната система. Той е полезен за когнитивните функции и помага за поддържане на положителни емоционални състояния. Добавянето на ниацин се препоръчва като ефективна форма на терапия при много психични разстройства. Също така е от решаващо значение за нормалния метаболизъм на хранителните вещества. Витамин В3 също играе важна роля за предотвратяване на заболявания на сърдечно-съдовата система, може да увеличи лумена на кръвоносните съдове и да оптимизира липидния профил.

Витамин В6 е от съществено значение за поддържане на висока ефективност на енергийното управление в организма, насърчава метаболизма на хранителните вещества. Той играе важна роля по отношение на здравето и функционирането на сърдечно-съдовата система, предотвратява анемията, регулира активността на сърдечния мускул и оптимизира артериалното кръвно налягане. Поддържа терапията на много заболявания, свързани с епителните тъкани на организма, включително себореен дерматит или хейлит. Той може да облекчи симптомите на предменструалния синдром.

Фолиевата киселина намалява риска от развитие на заболявания на сърдечно-съдовата система, като участва в превръщането на хомоцистеина в метионин заедно с витамин В12. Тя оказва положителен ефект върху клетъчния геном, тъй като участва в синтеза на нуклеинови киселини, които образуват нишките на ДНК. Също така участва в процеса на еритропоезата, като по този начин подпомага функционирането на кръвоносната система. Фолатите също спомагат за поддържане на нормалната функция на нервната система.

Витамин В12  определя ефективността за получаване на енергия от организма, той е коензим, отговорен за реакцията на хомоцистеиновото превръщане в метионин и метилмалонил-CoA и сукцинил-CoA, процеси, включени в пътя на метилиране. Участва в процеса на производство и узряване на червените кръвни клетки, неговият дефицит може да е причина за така наречената дефицитна анемия на витамин В12. Витаминът също така поддържа функцията на нервната система, като участва в синтеза на невролеми.

Биотин (витамин В7) често се избира от жените поради благоприятното му въздействие върху здравето на кожата, косата и ноктите. Регулира обмяната на веществата като стимулира активността на щитовидната жлеза, която секретира тироксин и трийодтиронин и влияе върху метаболизма на енергийните вещества. Добавянето на биотин също има положителен ефект върху абсорбцията на витамин С в организма.

Пантотенова киселина е структурен компонент на коензим А, така че е съществен фактор, определящ метаболизма на енергийните вещества. Оказва благоприятен ефект върху настроението и може да намали усещането за умора. Участва в синтеза на невротрансмитери, като по този начин засяга функцията на нервната система. Витаминът също участва в синтеза на холестерол, стероиди, хормони и метаболизирането на лекарствата.

Витамин Д, включен в Мултивитамини 20 таблетки с чудесна цена, е единственото органично съединение, което нашето тяло е в състояние да произвежда под въздействието на слънчевата светлина. Това е хранителен елемент, който има първостепенна важност за работата на организма. Витаминът е важен, защото участва в метаболитните процеси на калция и фосфора, регулирайки тяхната концентрация. Увеличава се притокът на минерали към костите и зъбите, в резултат на което те стават по-силни.

Минералният комплекс, съдържащ се в MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets, включва калций. Той е много значим минерал, защото осигурява добро здраве на костите и намалява възможността от появата на остеопороза. Неотменен компонент е на системите, гарантиращи здравето на сърдечно-съдовата система. Продуктът съдържа и минерала цинк, който регулира функцията на имунната система, намалява риска от развитие на инфекция и насърчава правилния имунен отговор, поддържа здрави костите и насърчава образуването на енергия. Важен е за репродуктивните органи, намалява симптомите на алергична реакция на кожата, акне, сухота, предотвратява появата на ранни бръчки. Цинкът също регулира мастната секреция на кожата.

В Мултивитамини 20 таблетки са включени още йод, селен, магнезий, желязо, мед, манган, молибден и хром. Минералите йод и селен са важни по отношение на функцията на щитовидната жлеза. Селен е мощен антиоксидант и работи в синергия с витамин Е, който се съдържа и в продукта. Молибден е изключително важен елемент за метаболизма на желязото в организма, той е полезен за неговото усвояване, а дефицитът на хром увеличава апетита, особено по отношение на желанието за консумация на захарни храни.

За да обобщим, MultiVitamin Full Spectrum 1250 mg 20 tablets от Green Health на страхотна цена е един отличен комплекс от витамини и минерали за ежедневна добавка. Благодарение на компонентите си продуктът може ефективно да предотврати недостиг, причинен от нарушена абсорбция или невъзможност за преработване. Препоръчва се за всеки, който иска да се наслади на подобрено самочувствие и здраво тяло.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка на ден след хранене.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Витамин А 5000 IU 100%
Витамин С 90 мг 150%
Витамин Д 5 мкг 100%
Витамин Е 30 IU 100%
Витамин К1 80 мкг 100%
Витамин Б1 1,5 мг 100%
Витамин Б2 1,7 мг 100%
Ниацин 20 мг 100%
Витамин Б6 2 мг 100%
Фолиева киселина 400 мкг 100%
Витамин Б12 6 мкг 100%
Биотин 300 мкг 100%
Пантотенова киселина 10 мг 100%
Магнезий 60 мг 15%
Калций 200 мг 30%
Желязо 18 мг 100%
Цинк 15 мг 100%
Йод 150 мкг 100%
Мед 0,5 мг 25%
Манган 0,5 мг 25%
Молибден 75 мкг 100%
Хром 40 мкг 40%
Селен 70 мкг 100%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: вивапур, колидон, талк, магнезиев стеарат, аерозил.

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Съхранявайте на сухо и прохладно място до 25 °С! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™