Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Aлайв мултивитамини за мъже 30 таблетки | Nature's Way

Aлайв мултивитамини за мъже 30 таблетки | Nature's Way
Aлайв мултивитамини за мъже 30 таблетки | Nature's Way
35.97 лв
Код на продукта : Alive Men's Multi 30 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.2 лв.

 
Бърза поръчка
Aлайв мултивитамини за мъже 30 таблетки | Nature's Way

Aлайв мултивитамини за мъже 30 таблетки I Nature's Way

 • Усилва мъжката потентност и възможността за зачатие
 • Подпомага имунните отбранителни сили на мъжете
 • Подобрява тестостероновите нива
 • Увеличава силите и енергийните запаси
 • Предпазва от простатит и сърдечни болести
 • Имуномодулатор и имуностимулатор
 • Бори се с рака
 • Aлайв мултивитамини за мъже на таблетки е на прекрасна цена от Nature's Way

Какво знаем за Alive Men`s Multi Max Potency?

Aлайв мултивитамини за мъже от Nature's Way на изгодна цена е комплекс от витамини, растителни елементи и минерали, специално предназначен за мъжката половина от човечеството. Той усилва както мъжкия имунитет, така и мъжките способности в половата сфера. Освен това в тази смес са включени компоненти, укрепващи силите на мъжа и придаващи енергия за извършване на тежка трудова дейност или спортуване.

Преди повече от 75 години руският изследовател Николай Лунин открил, че в хранителните продукти, освен мазнините, белтъците, въглехидратите и солите, се съдържат някакви неизвестни по-рано вещества, необходими за човешкото здраве. Впоследствие тези вещества били наречени „витамини“. На латински „вита“ значи „живот“. Следователно, терминът „витамини“ указва на ролята на тези вещества в жизнената дейност на организма.

Как действа Aлайв мултивитамини за мъже на таблетки?

Aлайв мултивитамини за мъже за потентност

Първото нещо, за което трябва да помислите, ако следите половото си здраве, е дали приемате достатъчно витамини и минерални съединения, необходими за Вашата потентност. Ето кои са най-важните, не случайно включени в състава на хранителната добавка Alive Men's Multi Max Potency 30 таблетки.

 • Цинк – най-важният мъжки елемент. Той е строителен материал за тестостерона. Тоест, без цинк не може да се формира тестостероновата молекула. Затова ако няма цинк, няма и тестостерон, а ако няма тестостерон – няма потентност. Цинкът увеличава подвижността на сперматозоидите и оказва профилактично въздействие за простатит. Необходим е и за нормалното развитие, растеж и имунитет на мъжа.
 • Селен – влияе върху репродуктивната функция на мъжете и е много полезен при безплодие, тъй като повишава качеството на спермата. Участва в биосинтеза на тестостерона и поддържа работата на половите органи. Освен това разрушава вредните за организма вещества.
 • Витамини от групата В – повишават синтеза на половия мъжки хормон тестостерон. Защитават черния дроб, възстановяват енергетичната структура на мъжа, а освен това участват в 15000 биохимични процеси, протичащи в мъжкия организъм. Благодарение на тяхното присъствие в състава на Aлайв мултивитамини за мъже 30 таблетки, добавката е изключително полезна за нервната система на мъжа.
 • Витамин Е – антиоксидант, който подпомага обновяването на клетките и повишава устойчивостта им към разрушаване. Нормализира проницаемостта на капилярите, което води до подобряване на кръвообращението, включително и в половите органи. Също така подкрепя и сърдечно-съдовата система и клетъчното дишане. Защитава тестостерона от разрушение.
 • Калций – укрепва мъжките зъби и костите.
 • Витамин С – освен основните му функции да поддържа имунитета, той увеличава еластичността на кръвоносните съдове. По този начин кръвообращението в половите органи се подобрява, усилва се и производството на тестостерон. Alive Men's Multi Max Potency 30 tablets може да се използва за профилактика на простатит.
 • Магнезий – участва в много процеси, които протичат в тялото. Контролира процесите на обмен на веществата, формирането на протеини и деленето на клетките, което е от голямо значение за потентността.

Ако една семейна двойка се сблъсква с проблем в зачеването на дете, то около 30% от тези случаи са заради проблеми при мъжете. Неспособността на сперматозоидите да оплождат, в повечето случай е свързана с нарушение в количеството им или в подвижността им. Тези фактори намаляват способността към оплождане на яйцеклетката. Aлайв мултивитамини за мъже 30 таблетки е добавка, която ще подобри показателите на сперматозоидите и ще облекчи процеса по зачеването.

Alive Men`s Multi Max Potency за зачеване

Тази хранителна добавка съдържа достатъчно елементи, които да подпомогнат процесите на зачеването от мъжка страна. Кои са най-важните от тях?

 • Витамин В12 – подобрява показателите на спермограмата, както при ниско съдържание на сперматозоиди, така и при нарушения в тяхната подвижност. Той е водоразтворим, но все пак се натрупва в черния дроб, бъбреците, белите дробове и далака. Но за разлика от мастноразтворимите витамини, отлагането му не е толкова съществено. Затова той е включен в състава на Aлайв мултивитамини за мъже на Nature's Way.
 • Витамин Ц – защитава сперматозоидите от увреждане в неблагоприятната среда на женските полови органи. Подобрява основните характеристики на спермата: количеството и подвижността на мъжките полови клетки. Това е благодарение на антиоксидантния ефект на витамина. Освен това той притежава и детоксикиращо действие. Това е особено актуално за мъже, които имат вредни навици като пушене или са подложени на въздействието на промишлени химични съединения.
 • Селен – един от симптомите на стерилитет при мъжете е именно дефицитът на селен. Смята се, че той има защитно действие върху сперматозоидите и подобрява способността им да се движат оптимално. Доказана е връзката и между селена и рака, особено този вид, от който най-често страдат мъжете – на правото черво, простатата и белите дробове. Заради присъствието на селен в съдържанието си, Alive Men's Multi Max Potency на таблетки подобрява функциите на мъжките полови жлези, а освен това защитава от отслабване на сърдечния мускул и предотвратява възникването на такива болести като инфаркт, инсулт, кардиомиопатия. Оказва профилактично действие не само при отделни болести, но подпомага цялостно мъжкото здраве като стимулира имунната система на силния пол. 
 • Цинк – уникален микроелемент за всички мъже. Смело можем да му дадем първото място по значимост за нормалната работа на половата функция на мъжете. Той оказва влияние и на количествения, и на качествения показател на сперматозоидите, а освен това отговаря за синтезирането на тестостерона. Не случайно при дефицит на цинк се появяват симптоми като понижена потентност, безплодие и други. Бори се с рака и инфекциозните проблеми.

Aлайв мултивитамини за мъже за имунитета

Имунната система представлява отбранителна линия, която ни защитава от въздействието на всичко, което тя идентифицира като не свое – чуждо. В някои случаи „чужди“ се оказват клетките на собствения ни организъм, които вследствие на определени изменения са загубили статуса си на „свои“ и трябва да се утилизират. Имунната система работи постоянно, никога не спира. Животът ни напълно зависи от нея. И ако има някакви нарушения в нейното функциониране, това води до развитие на заболявания, а в тежки случаи и до най-лошото. Всичко това значи, че от работата на имунната система зависи здравето на човека. В състава на Alive Men's Multi Max Potency са включени изключително много елементи, които да отговарят за надлежната работа на имунитета. Ще разгледаме влиянието на някои от тях, като с това ще обясним и защо именно те се съдържат в Aлайв мултивитамини за мъже на супер цена:

 • Витамин А – при недостигът му се нарушава диференцирането на лимфоцитите, което води до развитие на имунен дефицит и повишена възприемчивост към инфекции.
 • В витамини – в неблагоприятен за организма период (като физически и емоционален стрес, травми, операции и други) тези витамини помагат на имунитета да се справи с негативните фактори.
 • Витамин С – дефицитът му действа пагубно върху имунитета по няколко фактора: намалява скоростта за производство на антитела, което провокира отслабването или пълната загуба на възможността на имунната система да разрушава чуждите фактори; забавя реакцията за защита на организма да се сигнализира за чужди вещества и забавя доставянето на защитни фактори до мястото на внедряване на „врага“.
 • Витамин Е – „захваща“ активните радикали, деактивира ги и ги извежда от тялото. Той е ефективен имуномодулатор и укрепва защитата на организма.
 • Селен – дефицитът му отслабва имунитета като понижава синтеза на антителата, защитаващи от агресивното въздействие на чуждите клетки; намалява броя на клетките, които пращат сигнали на имунната система за заплаха; понижава защитата от окислително въздействие.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка на ден.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 таблетка  Стойност  Състав в 1 таблетка  Стойност  Състав в 1 таблетка  Стойност 
Калории 3.33 Фолиева киселина 133.33 µg Натрий 5 мг
Въглехидрати 0.67 гр Витамин В12 50 µg Калий 16.67 mg
Фибри < 333 мг Биотин 108.33 µg

Смес от зелени храни /Daily Greens™/ доставящи аминокиселини: Спирулина,

Келп, Люцерна (лист, стебло), Ечемик (трева),

Пресечка / Благословен трън (лист, цвят, стебло), Кориандър (лист),

Синьозелени водорасли (микроводорасли),

Хлорела (едноклетъчни микроводорасли), Глухарче (лист),

Маточина (лист), Лимонена трева, Коприва (лист), Плантан (лист),

Пшеничена трева

133.33 мг
Витамин А 1500 µg Пантотенова киселина 41.67 mg

Смес от плодове /Orchard Fruits™/ и градински зеленчуци /Garden Veggies™/:

 Синя боровинка, Портокал, Морков, Нар, Слива, Ягода, Ябълка,

Цвекло, Вишна, Круша, Домат, Карфиол, Малина, Акай, Аспержи, Банан, Броколи,

Брюкселско зеле, Зеле, Червена боровинка, Краставица, Грозде,

Грах, Ананас, Тиква, Спанак

66.67 mg
Витамин С 100 мг Калций 83.33 мг

Смес за сърдечносъдовата система:

Глог (плод), Японска фалопия (корен),

стандартизиран до 50% ресвератрол (1.7 mg), Коензим Q10 (убиквинон) 

33.33 мг
Витамин D3 8.33 µg Йод 50 µg

Храносмилателни ензими:

Концентрирана ензимна формула (Протеаза I, Протеаза II, Амилаза, Лактаза,

Пептидаза, Целулаза, Инвертаза, Алфа Галактосидаза, Липаза), Бетаин HCI,

Бромелин от Ананас, Папаин от Папая)

33.33 мг
Витамин E 29.42 мг Магнезий 41.67 мг

Смес за енергия и физическа издръжливост:

Сибирски Жен Шен (корен),

Родиола Розея (екстракт от корен) стандартизиран до 3% розавин (0.15 mg)

и 1% салидрозид (0.05 mg), Азиатски Жен Шен (екстракт от корен),

Готу Кола (стъбло, лист)

33.33 мг
Витамин К1 26.67 µg Цинк 10 мг

Смес за мъже:

Сао Палмето (плод), Домат (екстракт от плод), доставящ 2 mg ликопен

33.33 мг
Тиамин 14 мг Селен 83.33 µg

Смес от гъби (Organic): Рейши, Шийтаке, Харитаке, Енокитаке, Майтаке,

Ямабушитаке, Агарикон, Чага, Химематсутаке, Каваратаке, Месима, Зу Линг

33.33 мг
Рибофлавин 16 мг Мед 1 мг

Цитрусов биофлавоноиден комплекс: от Портокал, Грейпфрут, Лимон,

Лайм и Мандарина, доставящи Хисперидин, Нарингин, Нарирутин,

Ериоцитрин, Флавоноли и Флавони

10 мг
Ниацин 33.33 мг Манган 1.67 мг Рутин 8.33 мг
Витамин В6 10 мг Молибден 25 µg Лутеин 167 µg

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Не съдържа захар, сол, мая, пшеница, глутен, соя, млечни продукти, изкуствени аромати и оцветители.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Да не се приема от деца и жени! Продуктът е предназначен само за мъже!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™