Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Melatonin 10 мг 120 таблетки с бързо усвояване | 21st Century

Melatonin 10 мг 120 таблетки с бързо усвояване | 21st Century
Melatonin 10 мг 120 таблетки с бързо усвояване | 21st Century
Melatonin 10 мг 120 таблетки с бързо усвояване | 21st Century
49.90 лв.
Код на продукта : Melatonin 10 mg 120 Quick Dissolve Cherry Flavor Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.42 лв.

 
Бърза поръчка
Melatonin 10 мг 120 таблетки с бързо усвояване | 21st Century

Melatonin 10 мг 120 таблетки с бързо усвояване | 21st Century

 • Помага за регулиране на биологичния ритъм
 • Противодейства на нарушенията на съня
 • Насърчава спокойния и дълбок сън
 • Подпомага костния метаболизъм
 • Има антиоксидантни свойства
 • Облекчава симптомите на джет-лаг
 • Подпомага имунитета
 • Намалява умората
 • Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване е на отлична цена от 21st Century

Какво знаем за Мелатонин с Бързо Усвояване?

Постоянният стрес и хроничната умора често причиняват такова неприятно състояние като безсъние. Появата му лишава човек от възможността да работи продуктивно и влошава емоционалния фон. За борба с безсънието днес са много поулярни добавките с мелатонин, тъй като този хормон помога за справяне с недоспиването и неговите последствия.

Това е един от основните хормони на епифизата. Открит е през 1958 г. и веднага получава името „хормон на съня”, тъй като количеството му рязко се увеличава по време на заспиване. Ето защо мелатонинът се счита за вещество, отговорно за качеството на съня и неговата дълбочина. Функциите му обаче са много по-широки.

Хормонът е своеобразен регулатор и стабилизатор на всички важни процеси и помага на тялото да функционира в един ритъм. Той е отговорен за ежедневните ни биоритми.

Също така, веществото помага за регулиране на:

 • температурата;
 • нивата на кортизол;
 • сексуалната и имунната функция.

Липсата на хормона причинява смущения на съня: намалява продължителността му и влошава неговото качеството.

Много експерти, лекари, психолози, треньори говорят за полезността и важността на добрия здравословен сън. Без него тялото става по-податливо на стрес, появява се умора, която не Ви позволява да работите нормално, да тренирате, да се радвате на живота. И също така имунитетът се понижава и процесът на стареене се ускорява.

Мелатонин се синтезира все по-малъко с възрастта, а добавката му може да спомогне за поддържане на добра нощна почивка, необходима поради безсъние или дори при бърза смяна на часовите пояси.

Най-добрият мелатонин е Вашият собствен мелатонин, който се синтезира от организма, но по различни причини той може да не е достатъчен. В този случай може да подкрепите организма си с продукта Melatonin 10 мг 120 таблетки с бързо усвояване от 21st Century, който на Biomall.bg е на невероятно добра цена.

Как действа Мелатонин на таблетки с Бързо Усвояване?

Мелатонинът работи в хармония с Вашия естествен цикъл на сън и насърчава почивката и съня. Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване на невероятна цена е хранителна добавка, съдържаща 10 мг мелатонин в 1 таблетка. Продуктът подпомага контрола на ежедневния ритъм, улеснява заспиването, противодейства на нарушенията на съня и демонстрира защитни и антиоксидантни функции.

Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване е мощен таймер за физиологичните ритми на тялото и предотвратява смущенията на съня. Таблетките компенсират недостига на мелатонин в тялото, причинен от стреса в ежедневието, работата на смени, напредването на възрастта и от часовата разлика при пътувания на далечни разстояния. 

Заедно с това Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване на чудесна цена ще се отрази добре и на паметта и умствената ефективност, които могат да се нарушат в резултат от непълноценния сън. Освен това мелатонинът укрепва имунитета и предотвратява остеопорозата.

Ако имате проблеми със съня, то Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване е Вашето решение, за да се радвате на здравословна и възстановяваща почивка през нощта. Главната задача на съдържащия се в таблетките мелатонин е регулирането на естествения биологичен часовник и цикъла ден-нощ за сън и будност. Това съединение дава на организма сигнал, че е дошло времето за сън, и предизвиква сънливост във вечерните часове. 

Намалява времето, необходимо за заспиване, и увеличава общото време за сън. Трябва да отбележим, че мелатонинът не променя профила на съня и не причинява нарушения в когнитивните функции. Насърчава дълбок и спокоен сън и което е важно, не предизвиква сънливост или чувство на объркване след събуждане.

Ако работите на смени, също може да използвате Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване на изгодна цена за нормализиране циклите на съня. Регулацията на Вашия вътрешен биологичен часовник се нарушава от неестественото променяне на часовете на сън. Това се проявява в трудно заспиване, дори в случай на огромно изтощение (например след работа през цялата нощ), и чувство на умора, дори след няколко часа сън. 

Съдържащият се в таблетките мелатонин ще помогне за отстраняването на този тип проблеми. Заедно с това хормонът ефективно облекчава и симптомите на досадния самолетен синдром. Той помага за синхронизиране на биологичния часовник, намалява смущенията на съня и помага за адаптирането към новата часова зона.

Възрастните хора също могат да се възползват от Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване. При тях производството на мелатонин в организма естествено намалява, което се проявява в нарушения на съня. Нещо повече, тези от тях, които прекарват дълго време в недостатъчно осветени помещения, често страдат от нарушена регулация на биологичния си ритъм. Подкрепата, осигурена им от таблетките с мелатонин, е безценна помощ за тях.

Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване на най-добра цена ще стимулира имунитета на Вашето тяло. Мелатонинът, съдържащ се в таблетките, помага за укрепване на слабата имунна система. Той забавя активността на ензима, отговорен за създаването на левкотриени, чиято активност е в основата на възпаленията. Балансира секрецията на TNF-алфа, чието прекомерно производство се свързва с автоимунни и ракови заболявания.

Освен това мелатонинът стимулира активността на тимусните клетки и увеличава обема на този орган. Най-важните за имунната система Т-лимфоцити се развиват в тимуса. Трябва да се има предвид, че заедно с възрастта, естественото производство на мелатонин в организма намалява, но и обемът на тимуса естествено намалява. Поради това имунитетът също се понижава. Добавянето на мелатонин с приема на таблетките с бързо усвояване предотвратява тези явления и автоматично засилва хормоналния отговор.

Действието на Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване помага също за прочистването на организма от най-опасните реактивни кислородни форми. За разлика от други антиоксиданти, хормонът преминава всички биологични бариери в организма, действа по много биохимични пътища и лесно прониква в клетките на организма, поради което е по-ефективен. Той усилва дейността на други антиоксиданти и стимулира синтеза на най-важния междуклетъчен антиоксидант, т.е. глутатион

Положителното влияние на Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване на страхотна цена върху съня поддържа когнитивните функции. Използването на таблетките ще Ви накара да заспите по-бързо, да спите по-добре, дори след стресиращ ден. 

Това се отразява на правилното регенериране на организма по време на сън и допринася за постигане на синаптична хомеостаза в мозъка. Здравословният и възстановяващ сън ще доведе до повишаване на бдителността през деня, по-лесна концентрация, по-висока умствена ефективност и липса на проблеми с паметта.

Трябва да споменем още и значението на мелатонин за костната тъкан. Малко хора знаят, че този хормон е полезен и за костната тъкан. Той оказва влияние върху редица съединения, отговорни за процеса на осификация (създаване на кост) и остеолиза (увреждане и елиминиране на старата костна маса). Балансът между тези процеси е от съществено значение за поддържане на добро състояние на костната тъкан, а дисбалансът води, наред с други, до остеопороза.

Обобщавайки, Мелатонин 10 мг таблетки с Бързо Усвояване на уникално ниска цена намалява нарушенията на биологичния ритъм и решава проблемите със съня. Подкрепата за имунитета и положителното влияние върху нервната система ще бъдат допълнителните ползи от таблетките.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка, възрастните да приемат една (1) таблетка 30 минути преди лягане или според указанията на лекар. Поставете под езика за 15 до 30 секунди, преди да погълнете.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 120

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
Мелатонин 10 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Други съставки: захароза, манитол, полиплаздон, кросповидон, хидроксипропил метилцелулоза. Съдържа <2% от: магнезиев стеарат, малтодекстрин, естествен аромат, силициев диоксид, стеаринова киселина, сукралоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не приемайте, ако работите с машини или шофирате! Продуктът не е предназначен за употреба от лица под 18 години! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Консултирайте се с лекар преди употреба, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства, имате здравословно състояние или планирате медицинска процедура! Спрете употребата и се свържете с лекар, ако възникнат нежелани реакции! Съхранявайте при стайна температура! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™