Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Naturals Factors

Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Naturals Factors Висококачествена добавка за чернодробната система За пречистване и тонизиране Мощен детоксикатор Доказано ефективни съставки Без изкустве Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Natu
Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Naturals Factors Висококачествена добавка за чернодробната система За пречистване и тонизиране Мощен детоксикатор Доказано ефективни съставки Без изкустве Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Natu
Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Naturals Factors Висококачествена добавка за чернодробната система За пречистване и тонизиране Мощен детоксикатор Доказано ефективни съставки Без изкустве Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Natu
Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Naturals Factors Висококачествена добавка за чернодробната система За пречистване и тонизиране Мощен детоксикатор Доказано ефективни съставки Без изкустве Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Natu
Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Naturals Factors
Детокс Формула Черен дроб и Жлъчка 90 капсули на топ цена от| Naturals Factors подпомага детоксикацията на черния дроб и жлъчните пътища и нормализира функциите на органите на храносмилателната система. LG Cleanse подпомага възстановяването на чернодробни Научете повече

Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Naturals Factors

 • Висококачествена добавка за чернодробната система
 • За пречистване и тонизиране
 • Мощен детоксикатор
 • Доказано ефективни съставки
 • Без изкуствени съставки
 • Природна формула за детоксикиране
 • За поддържане на нормалните функции на черния дроб и жлъчните пътища
 • LG Cleanse 90 капсули е на изгодна цена от Naturals Factors

Какво знаем за LG Cleanse?

Черният дроб филтрира цялата ни кръв 400 пъти на ден, като пропуска през себе си всички отровни вещества и ги обезврежда. Но природата не е предполагала такова колосално токсично натоварване, което изпитва черният ни дроб днес. Клетките му просто не се справят с него.

В борбата за оцеляване те натрупват мазнини, опитвайки се да заключат намиращите се в тях шлаки и токсини във водонепромокаен мастен саркофаг. Това явление се нарича мастна хепатоза или мастно прераждане на чернодробните клетки. За съжаление, този проблем се наблюдава при всеки човек днес до една или друга степен.

LG Cleanse 90 капсули на изгодна цена от Naturals Factors е хранителна добавка, която подпомага детоксикацията на черния дроб и поддържа правилните функции на жлъчката и храносмилателната система.

До някаква степен черният дроб на всички съвременни хора е замърсен с шлаки, особено при жителите на по-големите градове и в промишлените райони. И все по-голямата степен на запушване на дроба с токсини и шлаки води до развитие на болести като: камъни в жлъчката, проблеми с храносмилането, проблеми с косата, кожата, ноктите, захарен диабет, увеличаване на теглото, атеросклероза, сърдечни и съдови патологии, нервни болести, влошено зрение, проблеми с мъжкото и с женското здраве, нарушена функция на щитовидната жлеза и други.

Черният дроб е уникален орган, той може да регенерира напълно, дори и от целия му обем да са останали само 10% здрави клетки. Но за да успее черният дроб да оздравее, трябва да се пречиства от токсините, които са се натрупали в него.

Приемът на Черен дроб и Жлъчка Детокс формула подобрява чернодробните и жлъчните функции.

Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула на капсули е хранителна добавка от Naturals Factors, която ние от БиоМол предлагаме на много добра цена. В състава на този продукт са съчетани натурални съставки в подкрепа здравето на черния дроб и жлъчната система, сред които са: екстракт от бял трън, екстракт от артишок и екстракт от куркума – перфектно съчетание на съставки, заздравяващи и нормализиращи дейността на жлъчката и черния дроб.

Как действа LG Cleanse на капсули?

Съставките в съдържанието на LG Cleanse Formula от Naturals Factors са доказано ефективни в борбата с болестите на черния дроб и храносмилателния тракт.

Както споменахме вече, в съдържанието на LG Cleanse капсули присъства екстракт от растението бял трън. В семената на белия трън се съдържат растително масло, белтъчини, моно- и дизахариди, флавоноиди и флаволигнани, а също каротиноиди, витамини и макро- и микроелементи. Уникалността на състава и полезните свойства на семената от бял трън е в това, че в екстракта в добавката Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула присъства силимарин – комплекс от мощни природни антиоксиданти. Съдържащият се в състава на продукта силимарин оказва разностранно хепатопротективно действие:

 • Укрепва мембраните на хепатоцитите (чернодробните клетки), като ги защитава от разрушителните атаки на свободните радикали и от пагубното влияние на алкохола и всевъзможните токсични вещества;
 • Подобрява метаболитните процеси в този важен орган и способства регенерирането на повредените клетъчни структури, като стимулира в тях синтеза на фосфолипиди, структурни и функционални белтъци;
 • Предпазва и спира развитието на възпалителни процеси в черния дроб, жлъчния мехур и жлъчните пътища;
 • Нормализира процеса по образуване на жлъчка и отделянето ѝ, подобрява детоксикиращата функция на дроба.

Белият трън в хранителната добавка LG Cleanse в опаковка от 90 капсули, която предлагаме на топ цена в BioMall, има имуностимулиращо, бактерицидно, противовъзпалително, обезболяващо, спазмолитично, жлъчегонно, диуретично, заздравяващо рани и язви действие, притежава противоалергични, радиозащитни свойства. Добавката може да се използва при болести на черния дроб, жлъчния мехур и други органи на храносмилателната система. Заради антиоксидантния състав на белия трън този продукт подобрява обменните процеси в черния дроб, повишава устойчивостта на органа към разрушителното въздействие на бактериалните и вирусните инфекции, алкохола, токсините, съединенията на тежките метали. Освен това подобрява чревната перисталтика, нормализира баланса на полезната чревна флора и има заздравяващи и противовъзпалителни ефекти при редовен прием при язви и ерозии на храносмилателния тракт.

Добавката Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула капсули от Naturals Factors може да се използва за профилактика или в комплекс с медикаментозно лечение при жлъчни камъни, холецистит, вирусен и алкохолен хепатит, чернодробна хепатоза, цироза и много други болести на храносмилателната система.

Детокс Формулата Черен дроб и Жлъчка на Naturals Factors е на много изгодна цена.Другият главен компонент от състава на LG Cleanse на капсули е растението артишок. Благодарение на състава на това растение хранителната добавка може да намали производството на холестерол в черния дроб и едновременно с това да подпомогне преработването на холестерола в кръвта, да пречисти дроба, да подобри храносмилането. Продуктът подпомага образуването на жлъчка, увеличаването на количеството урина, с която се извеждат отровните вещества от организма, а още едно полезно действие е, че подпомага функционирането на щитовидната жлеза. Заради артишока в състава си LG Cleanse помага да се отслаби токсичното въздействие върху черния дроб на различни ксенобиотици – лекарства, тежки метали, алкохол и т.н.

Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула е хранителна добавка, която:

 • Помага за възстановяването, пречистването и поддържането на черния дроб, а също и на жлъчния мехур и жлъчните пътища;
 • Подпомага възстановяването, пречистването и поддържането на бъбреците и пикочните пътища;
 • Подобрява дейността на храносмилателния тракт при подуване, запек, затруднено смилане на мазна и тежка храна;
 • Подобрява състоянието на кожата, свързано с работата на черния дроб.

Освен това LG Cleanse 90 capsules на специална цена способства пречистването на целия организъм, тъй като нормализира обменните процеси и намалява излишната телесна маса.

LG Cleanse Formula на супер цена поддържа здравето и функциите на жлъчния мехур, извежда токсините от черния дроб и кръвта и намалява нивата на холестерола и шлаките.Следващата съставка от Формулата Черен дроб и Жлъчка Детокс на капсули, на която е редно да обърнем по-специално внимание, е куркумата, по-точно съдържащият се в нея куркумин. Това активно вещество в куркумата подпомага здравето на човека на клетъчно ниво.

Ако консумираме куркума в храненето си, ще трябва да употребим много големи количества, за да прояви тя полезните си ефекти върху здравословното ни състояние. Това обаче е опасно за здравето, понеже големите количества куркума могат да увредят състоянието на жлъчката. Затова много добро решение е екстрактът от куркума, включен в състава на продукта на Naturals Factors – LG Cleanse. Той оказва намаляващо възпалението, възстановяващо и защитаващо клетките действие.

Наскорошни изследвания са доказали, че, прониквайки в клетъчните мембрани, куркуминът променя в тях увредените физически характеристики на мембраната. Освен това подпомага за възстановяването, напълването и нормализирането на клетките така, че да може да се контролира преминаващата през тях информация.

Куркуминът от състава на LG Cleanse на изключително доба цена е мощен антиоксидант, който се бори с увредените от свободните радикални форми клетки в тялото. Укрепва имунната система 5-8 пъти по-добре от витамин С точно заради високото си съдържание на антиоксиданти. Куркуминът има толкова силно действие, че замества хидроксилните радикали, които се смятат за най-реактивните от всички антиоксиданти. Това подобрява съпротивлението на клетките към инфекции и злокачествени образувания.

Поръчайте LG Cleanse от Naturals Factors в разфасовка от 90 капсули на страхотна цена в БиоМол!

Препоръчителен прием: Приемайте по 1-2 капсули 2-3 пъти дневно с прием на храна или както Ви е препоръчано от лекар. За най-добри резултати приемайте добавката минимум 3 седмици.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Бял трън екстракт от семена

(стандартизиран до 60% силимарин(

100 мг**
Артишок прах от листа100 мг**

Куркума екстракт

(страндартизиран до 10% куркуминоиди)

50 мг**

Глухарче корен

(стандартизиран до 25% инулин)

25 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, пречистена вода, целулоза, магнезиев стеарат (растителен източник).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители или подсладители, царевица, млечни продукти, нишесте, пшеница, мая.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! При заболявания на жлъчката и/или черния дроб се консултирайте с медицинско лице, преди да започнете употребата на този продукт.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Черен дроб и Жлъчка Детокс Формула 90 капсули | Naturals Factors

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.