Силимарин 150 мг 60 веге капсули | Now Foods

Силимарин 150 мг 60 веге капсули | Now Foods
Силимарин 150 мг 60 веге капсули | Now Foods
Силимарин 150 мг 60 веге капсули | Now Foods
Силимарин 150 мг 60 веге капсули | Now Foods
Силимарин 150 мг 60 веге капсули | Now Foods
Силимарин капсули на страхотна цена подпомагат функцията на черният дроб и действат като мощен антиоксидант. Silymarin на Now Foods за профилактика на хронични хепатити и чернодробни заболявания. Научете повече
28.00 лв.
Без данък: 28.00 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Now Foods
 • Модел: Silymarin Milk Thistle Extract 150 mg 60 Veg Capsules
 • КОД: NOW-04735

Силимарин 150 мг 60 веге капсули | Now Foods

 • Мощен антиоксидант 
 • Подпомага функцията на черния дроб 
 • Заличава ефектите на махмурлука
 • За чернодробна детоксикация и регенерация
 • При профилактика и лечение на хронични хепатити и чернодробни възпаления
 • Силимарин капсули на супер цена намалява холестерола

Силимарин - Магарешки бодил на супер цена е мощен антиоксидант.

Силимарин (Silybum Marianum), известен също като Milk Thistle всъщност е активната съставка на екстракта от млечен магарешки бодил. Това е билка, която е добре позната в сферата на традиционните растителни лекарствени продукти. Различни проучвания показват, че cъставките в Силимарин Silymarin могат да помогнат дейността и детоксикиращите функции на черния дроб. Вземете сега на много добра цена Силимарин капсули на Now foods.

Какво представлява  Силимарин?

Силимаринът е изключително мощен антиоксидант. Тъй като окисляването е важен фактор при много чернодробни проблеми (алкохолни заболявания на черния дроб, болести на затлъстелия черен дроб и хепатит С) основната функция на Силимарин капсули от Now Foods е да защитава черния дроб от увреждане.

Какво знаем за магарешкият бодил?

Магарешкият бодил (Silybum marianum, Asteraceae) представлява трънлива билка. Тя е широко разпространена из Южна Европа и в България.  Позната е още като Млечен Бодил, Средиземноморски Бодил и др.

Най-ценната съставка, която е открита  в магарешкия бодил, е т.нар. силимарин (или силибинин). Учените са установили, че силимарина е вещество, което може да работи като потенциален антиоксидант в хепатоцитите (клетките на черния дроб) и да ги предпазва от увреждане. Макар, че не е потвърдено точното въздействие на Силимарин, изследванията посочват, че той има благоприятен ефект върху чернодробното здраве.

С какво е полезен Силимарин на Now foods?

Силимарин има изключителни антиоксидантни свойства. Силимарин  капсули на страхотна цена подпомага работата на храносмилателната система и тонизира цялото тяло. Екстрактът от магарешки бодил съдържа ценните флавоноиди силибин, изосилибин, силидианин, кверцетин, таксиболин и силихристин.

Една от причините Silymarin - Силимарин  да е толкова важен и значим е функцията му да предпазва черния дроб от заболявания, причинени  от злоупотреба с алкохол, тютюневи изделия, анаболни и андрогенни стероиди. Силимарин  на Now foods  на супер цена има положителен ефект при профилактиката на чернодробната цироза, хроничния хепатит и разтройствата на жлъчния мехур. 

Silymarin капсули на Now Foods на топ цена подпомага функцията на черният дроб.

Защо да приемаме Силимарин капсули на Now foods? 

Силимарин Silymarin на изгодна цена притежава много незаменими свойства за човешкия организъм - намалява нивата на холестерол в кръвта, редуцира развитието на ракови клетки в простатата, гърдите и шията. Silymarin от Now foods  присъства и в много продукти, които заличават ефектите на махмурлука

Въпреки, че Силимарин е използван главно като традиционно лечебно средство за проблеми с черния дроб, в наши дни той може да се прилага при натуралните терапии за лечение на чернодробна цироза, хепатит и натравяния с гъби, ацетаминофен или други опасни токсини. Но с това не се изчерпва неговата употреба: бодибилдърите използват този билков продукт по време на циклите с токсични за черния дроб стероиди.

Прилагат го в продължение на 4-6 седмици след като цикъла е бил прекъснат, за да могат неговите активните съставки да помогнат за нормализирането на стойността на чернодробните ензими и за „поправка“ на евентуалните вреди, които са били нанесени от стероидите. Освен това, редица медицински научни трудове са установили, че Силимаринът има и забележителни анти-възпалителни свойства, защото инхибира простагландиновата биосинтеза.

Друго важно качество на този натурален продукт от Now foods  е, че като  хепатопротектор той повишава нивата на складирания в черния дроб глутатион. Глутатионът е антиоксидантна пептидна молекула, която се състои три аминокиселини цистеин, глутаминова киселина и глицин. Тези аминокиселини играят изключително важна роля за способността на черния дроб да премахва токсините, които се натрупват в човешкото тяло. Недостигът на глутатион в организма е сериозен индикатор за стресът, който  бива причинен на черния дроб вследствие на употребата на токсични 17-алфа алкилни препарати. Именно затова се счита, че Силимарин е особено полезен за спортистите, които използват анаболни стероиди.

Магарешкият бодил и Силимарин  могат да Ви бъдат от полза в случаи на: свръх активен спорт, системна консумация на алкохол, прием на хепато-токсични лекарства, хронични заболявания или други агресивни въздействия, които могат увреждят функцията на черния дроб. Ние от biomall.bg  Ви предлагаме най добрата цена за Силимарин капсули на Now foods.

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием:  Като билкова хранителна добавка, приемайте 2 вегетариански капсули от 1 до 3 пъти дневно.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (2 веге капсули)Стойност:%ПДД
Калории 5 
Общо въглехидрати 1 гр<1%
Екстракт от магарешки бодил (Silybum Marianum) (плодове/семена) (стандартизиран до 240 мг силимаринови флавоноиди - 80% еквивалент)300 мг**
Куркума (Curcuma Longa) (корен)700 мг**

Други съставки: хипромелоза (капсула), оризово брашно и стеаринова киселина (растителен източник).

Куркумата е добавенa за допълване на ефекта от Магарешки бодил (Milk Thistle Extract). Вегетарианска формула.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Само за възрастни! Да не се използва от бременни или кърмещи жени! Ако приемате някакви лекарства или страдате от някакво заболяване (особено дисфункция на жлъчния мехур), се консултирайте с лекар преди употреба!

Основна информация
Дози в опаковка30 дози
Състав
Въглехидрати1гр
Куркума (Curcuma Longa) (Коренище)700 мг
Магарешки бодил (Silybum Marianum)300 мг
Натрий8 мг
Калории5
Други съставкицелулоза (капсула), ориз, брашно и магнезиев стеарат (растителен източник). Куркумата е добавен за допълване на ефекта от Магарешки бодил (Milk Thistle Extract).
Прием и дозировка
Прием и употребаДозировка: 2 капсули. Като билкова хранителна добавка, приемайте 2 Vcaps ® 1 до 3 пъти дневно.
ВниманиеПоради съдържанието куркума, да не се използва от бременни или кърмещи жени, или от лица с проблеми с жлъчния мехур, язва на стомаха или други стомашни разстройства, освен ако не е препоръчано от лекар специалист. Ако имате проблеми с кръвното налягане, най-добре се консултирайте с кардиолог, преди употребата на силимарин.

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Силимарин 150 мг 60 веге капсули | Now Foods

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.Можете да поръчате от нашия магазин по няколко начина:

 1. Чрез бутон КУПИ, като следвате стъпките.
 2. Чрез бутон БЪРЗА ПОРЪЧКА, като оставите телефон за връзка и очавате нашето обаждане.
 3. Като ни позвъните на