Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Зеленоуста Мида 150 капсули | Sanct Bernhard 3041630

Зеленоуста Мида 150 капсули | Sanct Bernhard 3041630
Зеленоуста Мида 150 капсули | Sanct Bernhard 3041630
69.90 лв.
Код на продукта : Grunlippmuschel 500 mg 150 Kapseln
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.47 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 50 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Зеленоуста Мида 150 капсули | Sanct Bernhard 3041630

Зеленоуста Мида 150 капсули | Sanct Bernhard

 • Продукт от натурални съставки с високо качество
 • Противовъзпалително и имуномодулиращо действие
 • Поддържа ставната мобилност и комфорт
 • Пълноценна храна за здравето на ставите
 • Възпрепятства преждевременното износване на ставите
 • Поддържа здрава мозъчна и сърдечно-съдова функция
 • Подпомага здравето на организма
 • Позволява приема за по-дълъг период от време
 • Green-Lipped Mussel 150 капсули е на отлична цена от Sanct Bernhard​

Какво знаем за Зеленоуста Мида?

Според Световната здравна организация (СЗО) артритът и артрозата се диагностицират почти при всеки трети човек. Представяме Ви хранителната добавка Зеленоуста Мида 150 капсули на страхотно добра цена от Sanct Bernhard​, предназначена за премахване на ставните патологии. За основа на нейната формула е взета зеленоустата мида, отглеждана в екологично чиста среда и събирана край бреговете на новозеландските острови. Мидата се среща в изобилие само край новозеландските брегове, където се използвала за храна на местното племе Маори от стотици години. Свойствата на тези мекотели привличат вниманието на съвременния свят едва през 60-те години на XX век, тъй като маорите нямали представа какво са ставни заболявания. Така зеленоустата мида става все по-популярна като средство за справяне с хронична болка в ставите, хрущялите, възпалените тъкани, артрит и ревматизъм. Тази нейна ефективност се дължи на уникалния ѝ състав. Проучванията показват, че зеленоустата мида е богат източник на:

 • Пмега-3 мастни киселини
 • Глюкозамин
 • Хондроитин сулфат.

Благодарение на тези ключови компоненти за здравето и подвижността на ставите, съдържащи се в зеленоустата мида, тя влияе благоприятно върху двигателния апарат, а учените я наричат „супер храна” за костно-ставната система. Активните вещества от състава на мекотелото способстват за по-интензивно регенериране на наранените хрущялни повърхности и за по-ефективно възстановяване на смазващата способност на течността в ставите.

Ставите са двигателят на нашето тяло и ежедневно са подложени на сериозни физически усилия и увреждания. Те са подвижната връзка между костите, която е от решаващо значение за движението. Има много фактори, отговорни за появата на ставна дисфункция. Към тях можем да причислим затлъстяването, употреба на лекарства, неправилното хранене, неподходящи тренировки. Заедно с това, в процеса на стареене се наблюдава износване на хрущяла, предизвикващо възпалителни реакции, болка, трудно движение и оток. За да се предпазите от преждевременното изхабяване на ставите, може да подкрепите здравето им с техните изграждащи ги елементи. Те ще подхранят и регенерират ставния хрущял и ще възстановяват синовиалната течност. Това ще даде възможност на Вашите стави да възвърнат своята сила, еластичност и да бъдат здрави.

Как действа Зеленоуста Мида на капсули?

Новозеландската зеленоуста мида (Perna canaliculus) е естествено противовъзпалително средство, защото е отличен източник на глюкозамин и хондроитин, както и на омега ненаситените мазнини. Зеленоуста Мида 150 капсули на топ цена е хранителен продукт с Perna canaliculus. Една капсула от продукта доставя 500 мг чист концентрат от мидата Perna canaliculus. Възползвайте се от уникалното действие на продукта и подарете здраве на Вашите стави, а капсулите Зеленоуста Мида ще са най-добрият Ви избор, особено ако изпитвате някое от следните неразположения:

 • Болки в ставите;
 • Скованост в ставите;
 • Усещане за слабост в ставите;
 • Усещане за топлина в коляното и излъчване на такава от кожата над него, зачервена кожа над коляното;
 • Ограничена възможност за свиване на една или повече стави.

Артритът е изключително болезнено и инвалидизиращо заболяване, което, за съжаление, е често срещано. Той уврежда ставите, като засяга състоянието на хрущяла. Подути, деформирани стави, непрестанни болки и затруднена подвижност – това са само някои от симптомите на артритното заболяване, а те влошават качеството на живот на стотици хора. При остеоартрита хрущялът, който покрива краищата на ставите, се износва и загрубява. С времето свързващата тъкан около ставите се разрушава. Този процес често е съпроводен от силно възпаление и остра болка. При по-рядко срещащият се ревматоиден артрит, класифициран като автоимунно заболяване, имунната система атакува собствените си стави. Хрущялът бавно се разрушава. Ревматоидният артрит често се появява преди 40 години, докато остеоартритът се среща по-често при по-възрастни хора. За да се подобри състоянието на ставите и артритните увреждания; са нужни три неща:

 • Необходимо е да се осигурят нужните хранителни вещества на клетките, за да изградят нов хрущял;
 • Стимулиране на клетките да поправят и изграждат хрущяла, вместо да го разрушават;
 • Инхибиране на ензимните пътища за производство на причинителите на възпаление, които причиняват разрушаването на хрущяла, а възпалението трябва да се намали и контролира.

Всичко това може да се постигне с напълно естествения продукт мидата Perna canaliculus, която се справя с изпълняването на изброените по-горе условия за постигането на ставното здраве. Новозеландската зеленоуста мида е естествен източник на хондроитин сулфат, поради което Зеленоуста Мида 150 капсули помага да се облекчат симптомите на ставното заболяване, да се защити и дори да се възстанови повреденият хрущял.

Perna canaliculus съдържа също аминокиселини, витамини (Е и С) и минерали (цинк, мед и манган), които действат като антиоксиданти или стимуланти за възстановяване на хрущяла. Когато става въпрос за болки в ставите и възпаление, изследователите са открили висока концентрация на свободни радикали в ставната течност. Антиоксидантите са необходими на организма за неутрализиране на вредното влияние на реактивните кислородни атоми така, че да не причиняват увреждане на клетките. Естествената комбинация от тези компоненти в зеленоустата мида обяснява изключително полезния ѝ ефект върху болните стави. Тъй като тези компоненти усилват действието си взаимно, крайният ефект е по-силен, отколкото може да се получи при самостоятелното им приемане. В допълнение, зеленоустата мида повишава ефективността на болкоуспокояващите и противовъзпалителни лекарства. В комбинация с нея, лекарствата могат да се приемат в по-ниски дози от обикновено. По този начин се намалява страничният им ефект върху стомаха.

Зеленоустата мида е незаменим продукт в нашето ежедневие заради своя състав. Само в Нова Зеландия обаче е възможно да бъде консумирана в прясно състояние, а Вие може да си я набавите чрез Green-Lipped Mussel 150 capsules – ще получите качество на разумна цена, както и безкомпромисни резултати и ползи, които носят истинско облекчение и удовлетворение! Продуктът ще Ви осигури ценни хранителни вещества за организма, съдържащи се в уникалния състав на мидите (Perna canaliculus).

Ставите в нашето тяло имат синовиална течност, която ги смазва, осигурявайки нормалната им подвижност. Състоянието на тази течност, както и производството ѝ от организма, се осигурява от глюкозаминогликани и мукополизахариди (глюкозамин и хондроитин). Тялото ги използва, за да изгради здрави ставни хрущяли и смазочна течност, чрез които да се възстанови подвижността без болка. Глюкозамин и хондроитин се намират в синовиалната течност, хрущяла на ставата и връзките. При възпаление нивото на тези вещества в ставата намалява. Зеленоустата мида съдържа голямо количество от тези най-ценни вещества за производство на синовиална течност и те не се срещат в никое друго морско животно или растение.

Екстрактът от мидите (Perna canaliculus) в Зеленоуста Мида 150 капсули нормализира метаболитните процеси, кръвообращението и има свойства, които могат да облекчат артрита. Той съдържа забележителна комбинация от мастни киселини, включително арахидонова, която е изключително важен компонент от нормалния метаболизъм в организма и рядка и потентна форма на омега-3 мастна киселина, наречена ейкозатетраенова киселина (ЕТК). ЕТК има мощно противовъзпалително действие, по-силно от всеки друг източник на омега-3. Друго особено полезно съединение в мидата Perna canaliculus е веществото липринол – мукополизахарид с противовъзпалителни свойства, който се среща в глюкозамина и в алое вера и е от ключово значение за ставната мобилност. Тази изключителна комбинация от мастни киселини не се среща в други морски организми. Благодарение на тях екстрактът в капсулите Зеленоуста Мида има мощни противовъзпалителни ефекти. Тези мазнини, когато се приемат перорално, взаимодействат с метаболитните пътища на организма и инхибират възпалителните съединения. Премахват хроничната болка от възпалението, което се предизвиква от артрит, фибромиалгия и дори физически наранявания.

Приемът на Green-Lipped Mussel 150 capsules ще има и други ползи за Вашия организъм, наред с изброените по-горе. Установено е от проведени изследвания, че при хората с дихателни проблеми, включително с астма, екстрактът от мидата Perna canaliculus облекчава болката и улеснява дишането. Заедно с това, мидите имат гастро защитен ефект. Те са от полза за всеки, който приема нестероидни противовъзпалителни лекарства, които обикновено причиняват увреждане на стомашната лигавица, когато се използват за продължителни периоди при лечение на костни заболявания. Много важно е да споменем също, че помагат за стимулиране растежа на приятелските бактерии, които подпомагат червата да усвоят храната и подкрепят имунната система.

За да обобщим, Зеленоуста Мида 150 капсули на атрактивна цена от Sanct Bernhard​ е естествен натурален продукт, който съдейства ефективно както за превенция на дегенеративните хронични заболявания, така и срещу болките в ставите и за оздравителните процеси при настъпили увреждания на стави, хрущяли, сухожилия и съединителни тъкани. Зеленоустата мида има имуномодулиращи свойства, които пренастройват действието на имунната система към потискане на съществуващото възпаление.

Продуктът е произведен в Германия и е с изключително добро качество и доказана ефективност, с изцяло натурален състав, без химикали и вредни примеси!

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 капсули дневно с достатъчно вода.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 150

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Зеленоуста мида концентрат 500 мг **
Гликозаминогликани 12 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Ако сте бременна или кърмите, се консултирайте с лекар, преди да използвате този продукт! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™