Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century

Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century
Arthri-Flex Advantage 120 хапчета за стави 21st Century на топ цена премахват сковаността. Артри Флекс - най-добрите хапчета за стави облекчават болките в мускулите и поддържат ставните течности, Научете повече
77.99 лв.
Без данък: 77.99 лв.

Arthri-Flex Advantage 120 хапчета за стави | 21st Century

Arthri-Flex Advantage от 21st Century е страхотна добавка, ценена от нашите клиенти, търсещи натурална подкрепа за своите стави, мускули и хрущяли. Една опаковка съдържа 120 таблетки и е достатъчна за 30 дни. Препоръчва се да приемате оо 2 таблетки сутрин и 2 таблетки вечер за най-добри резултати. Всяка дневна доза доставя полезните за мускулно-скелетната система витамини и минерали, а също и патентована смес, включаща колаген тип II, хиалуронова киселина и растителни екстракти.

 • За здрави стави и хрущяли
 • Облекчава болките в мускулите
 • Премахва сковаността
 • Поддържа ставните течности
 • Без глутен
 • Arthri-Flex Advantage хапчета за стави от 21st Century е хранителна добавка на супер цена 

Какво представлява Arthri-Flex Advantage?

Артри Флекс хапчета за стави на добра цена премахва сковаността и болките в мускулите

Хапчетата за стави Arthri-Flex Advantage на топ цена е ефективна формула, разработена от най-новите проучвания относно науката за съвместното хранене.

Артри Флекс хапчетата съчетават Глюкозамин сулфат, естествени Хондроитин сулфат и MСM (метилсулфонилметан) с FLEXICOL™ (смес от Висококачествен Колаген тип II, който съдържа и хондроитин сулфат и хиалуронова киселина) и други билкови екстракти и минерални съединения, които правят ценна добавката за здрави стави и хрущяли.

Как действат хапчетата за стави върху човека?

Arthri-Flex Advantage са хапчета за стави от 21st Century на супер цена, които спомагат за по-голям комфорт на ставите, добра гъвкавост и обхват на движение. Глюкозамин сулфатът е съставка, използвана в много изследвания, специално съсредоточени върху здравето на хрущялите и ставите. Доказано е, че е изключително необходим за нормалното функциониране на ставите. За хондроитина е доказано, че притежава способността да образува хрущял и да поддържа ставните течности.

Хиалуроновата киселина е необходим елемент за смазване на ставните течности. Бор глицинатът, Boswellia Serrata, Grape Seed (семена от грозде) и кората от бяла върба, които са включени, в комбинация с останалите компоненти са предназначени за това да увеличат действието на хапчетата за стави Arthri-Flex Advantage.

МСМ в Хапчета за стави на уникална цена в БиоМол е натурално естествена форма, която спомага за понижаване на възпалението и може да има положителен ефект върху лечението на артрит. Предназначен е за облекчаване при скованост, болки в мускулите, както и за укрепване на костите, ставите и сухожилията.

В състава на хапчетата за стави от 21 st Century са включени и някои изключително важни за здравето на костите и ставите минерали, сред които е магнезият, при който дефицит организмът си го набавя от собствените си резерви – костната тъкан. Точно затова, при недостатъчно магнезий в тялото ни, костно-мускулната ни система се уврежда на 100%. С ниското ниво на този минерал е свързано и здравето на зъбите, в чийто състав влиза магнезият. Освен това магнезият помага в организма да се „задържи“ калцият, затова нивата на съдържание на тези два елемента са свързани помежду си. Магнезият отговаря и за здравето на съединителната тъкан като цяло – връзките, хрущялната тъкан също са зависими от достатъчното количество на магнезий в тялото.

Магнезият е много важен минерал, който изпълнява много биологични функции. Заедно с други витамини и минерали той играе голяма роля в здравето на костите, като отговаря за тяхната минерализация – фаза в развитието на костите и процес на преустройство на костната тъкан. Излиза, че магнезият в Хапчета за стави на супер цена е незаменим за ставите и костите минерал.

И цинк е включен в съдържанието на Хапчета за стави Артри-Флекс, защото той има противовъзпалителен ефект, което помага за предотвратяване на такива болести като артрит, ревматизъм и други ставни патологии. Този минерал е важен и за спортистите, тъй като без него мускулите няма как да се съкращават нормално. Той играе жизненоважна роля в много от функциите на системите в организма – в растежа и заздравяването на зъбите и костите, в минерализацията, в нормалното развитие на репродуктивните органи. Той е компонент от различни ензимни системи, които са необходими за синтез и обмяна на белтъчини и генетични материали. Има ярко изразен противовъзпалителен ефект.

Arthri Flex таблетки от 21st Century поддържа ставните течности и не съдържа глутен

В хапчетата за стави, които предлагаме на топ цена, е включен и манган. Постъпващите в организма с храните или синтезираните от самия организъм глюкозамин и хондроитин сулфат се използват за синтез на специфични глюкозаминогликани, които съставят основата на хрущялната тъкан. Тези процеси се осъществяват с участието на специални ензими, чиято ефективност зависи от присъствието в тялото на манган.

Точно затова при дефицита му се понижава рязко активността на синтетичните процеси и възстановяването на хрущялната тъкан. В същото време манганът регулира активността на фосфатазите, които участват в процесите на осификация. В условия на дефицит на манган се усилва деформацията на ставите и използването на хондропротектори фактически губи ефективността си.

С напредването на възрастта концентрацията на манган в хрущялната тъкан намалява рязко, затова присъствието му в хапчетата за стави е обяснимо.

Артри Флекс хапчета за стави съдържа всички необходими елементи за подпомагане здравината и еластичността на съединителната тъкан, което спомага за по-доброто състояние и подвижност на всички стави.

Хапчета за стави от 21st Century ще подобрят общото Ви състояние, тъй като ще Ви предоставят възможност да се движите повече, да бъдете по-активни и по-ползотворни. В момента на българския пазар това са едни от най-добрите хапчета за стави, а в BioMall ги предлагаме на изключително изгодна цена.

Хапчета за Стави Arthri-Flex съдържат витаминни вещества и минерали, които са доказано ефективни за подпомагане състоянието на ставите в човешкото тяло. Всяка съставка от тези хапчета за стави е с доказани във времето положителни ефекти за опорно-двигателния апарат. С добавения витамин Д тези хапчета за стави Ви осигуряват адекватно постъпване на достатъчно количество калций, важен за ставното и костно здраве.

Комплексният ефект на хапчетата за стави Артри Флекс, който оказват те върху ставите, се дължи на всички онези вещества, които исторически, лабораторно и реално са доказали своята полза.

Глюкозаминът, хиалуроновата киселина, метилсулфонилметанът, екстрактите от босвелия и бялата върба, включеният колаген в хапчетата за стави – всичко това действа изключително облекчаващо и възстановяващо за ставите, тъй като всеки един от тези компоненти има своята собствена сила да подпомогне регенерирането на ставния хрущял, да възстанови подвижността и да намали болката както в покой, така и при движение в ставите.

Всички минерални вещества, които са използвани при създаването на уникалните хапчета за стави от 21st Century, са оптимално дозирани така, че да са в помощ за здравето на Вашите стави

Екстрактът от гроздови семки в хапчетата за стави има изумително антиоксидантно действие, което ще възпрепятства възпалението и унищожението на ставната и хрущялна тъкан.

Всичко в тези хапчета за стави е дозирано така, че да е в помощ на ставите и костите, да се намали болката, дискомфортът, възпалението, да се подпомогне оздравяването, възстановяването и износоустойчивостта на ставните повърхности, да се подпомогне укрепването на костните тъкани и да се насладите на по-добра подвижност, повече активност и съответно - на по-добро настроение.

Дайте си шанс да се наслаждавате на живота с Артри Флекс хапчета за стави на супер цена само в БиоМол!

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: За най-добри резултати вземете 4 хапчета за стави Артри Флекс дневно, 2 сутрин и 2 таблетки в следобедните часове, за предпочитане по време на хранене или както е указано от Вашия лекар. Да не се превишава препоръчаната дневна доза.

Дозировка: 4 таблетки

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 дневна доза (4 таблетки)Стойност%ПДД
Витамин С (като калциев аскорбат)100 мг110%
Витамин Д3 (като холекалциферол)50 мкг (500 IU)250%
Магнезий (като магнезиев глицинат)200 мг50%
Цинк (като цинков глицинат)15 мг140%
Мед (като меден глицинат)0.5 мг60%
Манган (като манганов глицинат)5 мг220%
Молибден (като молибденов глицинат)220 мкг490%
Калий (като калиев хлорид)195 мг4%
Глюкозамин сулфат 2KCL1500 мг**
MСМ (Метилсулфонилметан)1500 мг**
Хиалуронова киселина80 мг**

Патентована смес

съдържа: първокласен колаген от пилешка гръдна кост тип II (естествено срещащ се хондроитин сулфат), хиалуронова киселина (като натриев хиалуронат), борен глицинат, екстракт от босвелия серата, екстракт от гроздови семки, екстракт от кора от бяла върба.

1045 мг**
 

Други съставки: Целулоза, стеаринова киселина. Съдържа <2% от: bha, bht, кроскармелоза натрий, желатин, магнезиев стеарат, малтодекстрин, колче, полиплаздон, поливинилов алкохол, силициев диоксид, нишесте, захароза, талк, титанов диоксид, растително масло, вода.

Съдържа ракообразни (скариди, раци, омари, раци).

Без добавена мая, соя, млечни продукти или изкуствени аромати.

Важно: Ако сте диабетик или имате алергия към миди, моля, консултирайте се с Вашия лекар, преди да използвате този продукт! Съхранявайте при стайна температура!

Комплекси за стави > Стави и кости > Arthri Flex Advantage 120 Coated Tablets

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Arthri-Flex Advantage 120 таблетки за стави | 21st Century

 • (5)

Общо отзиви (4)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.