Gato 600 - Котешки Нокът 600 мг 60 капсули | Doleran Pharma

Gato 600 - Котешки Нокът 600 мг капсули | Doleran Pharma За силна имунна защита Има противораково въздействие За възстановяване на организма на клетъчно ниво Помага при всякакви състояния с уникалния си съ Gato 600 - Котешки Нокът 600 мг капсули | Doleran
Gato 600 - Котешки Нокът 600 мг 60 капсули | Doleran Pharma
Гато 600 Котешки Нокът 600 мг 60 капсули на топ цена от Doleran Pharma усилва имунната защита и предпазва от рак. Gato 600 - Котешки Нокът може да се използва като помощно средство при лечение на различни видове рак, възпаления, инфекции. Научете повече
27.23 лв.
Без данък: 27.23 лв.

Gato 600 - Котешки Нокът 600 мг капсули | Doleran Pharma

 • За силна имунна защита
 • Има противораково въздействие
 • За възстановяване на организма на клетъчно ниво
 • Помага при всякакви състояния с уникалния си състав
 • Срещу възпаления и различни инфекции
 • Предпазва от болести на сърцето и кръвоносната система
 • Мултифункционална ефективност
 • Гато 600 Котешки Нокът 600 мг капсули е на специална цена от Doleran Pharma

Какво знаем за Гато 600 Котешки Нокът?

Растението котешки нокът (Una de Gato) е дървовидна лиана, която за тридесетгодишния си живот достига дължина 40 метра. Екзотичното си име това растение получава благодарение на приликата му с котешките лапи, чиито здрави нокти са по цялата дължина на лианата, което и позволява да се задържи за ствола и клоните на дърветата. Тази билка-чудо расте в дебрите на Амазонка, в гористата местност на Перу.

Световната популярност на котешкия нокът

Гато 600 Котешки Нокът капсули от Doleran Pharma укрепва имунните защити на организма и има антиоксидантен ефект.

Своята световна популярност котешкият нокът е получил в края на миналия век, въпреки че билката се е използвала много хилядолетия наред. Древните индианци са използвали успешно кората на растението за укрепване на имунитета, за борба с отравянията и многобройните болести. Чудесните целебни свойства на лианата са били забелязани от учените, чиито многобройни изследвания са позволили през 70-те години на XX век да се закрепят здраво полезните свойства на котешкия нокът. През 1994-та година с решение на СЗО котешки нокът е признат като лекарствено растение и е вкаран в официалния сборник „Международна Фармакопея“.

Ето защо Doleran Pharma обръща специално внимание на котешкия нокът, като създава хранителни добавки на основата на екстракт от кората му, каквато е и добавката Gato 600 - Котешки Нокът 600 мг 60 капсули на неповторима цена.

Как действа Gato 600 Cat’s claw на капсули?

Учените са доказали, че високата ефективност на екстракта от кората на перуанската лиана (котешки нокът), която е и основната съставка в продукта на Doleran PharmaГато 600 Котешки Нокът 600 мг от 60 капсули, при много от болестите е обусловена от изразения си антиоксидантен (защитен), противораков и противовъзпалителен ефект заради влизащите в състава на кората високоактивни алкалоиди. Уникалният ансамбъл от алкалоиди действа на ниво клетъчен имунитет:

 1. Изоптероподин – алкалоид, благодарение на който се усилва активността на неутрофилите, активират се функциите на макрофагите (захващат и обработват активно бактериите, остатъците от мъртви клетки и други токсични за организма частици) и Т-килърите (разтварят увредените клетки);
 2. Глициризин – гликозид, който блокира размножаването на вирусите;
 3. Проантоцианини – това са едни от най-силните антиоксиданти, които противодействат на мутагенните свойства на чуждите клетки, като оказват противовъзпалително действие;
 4. Ринкофилин – алкалоид, който помага да се намали вероятността от възникване на съдови тромбове и плаки в артериите, подобрява циркулацията на кръвта и микроциркулацията в сърдечния мускул, което, на свой ред, намалява риска от сърдечни пристъпи.

В състава на капсулите Гато 600 Котешки Нокът от 600 мг на топ цена не на последно място важна роля играят дъбилните вещества (катехини, галова киселина, елагова киселина), които оказват антисептично, антивъзпалително и кръвоспиращо действие.

Тази уникална композиция от биологично активни вещества в добавката Gato 600 Cat’s claw в опаковка от 60 капсули позволява продуктът да се използва както за профилактика, така и като съпътстващо средство при терапията на много заболявания.

Гато 600 Котешки Нокът капсули на топ цена помага за възстановяването на организма на клетъчно ниво, бори се с вируси и бактерии, а също и с други видове патогени, елиминира токсините, помага при болести на очитеТук ще отбележим с особено внимание биологичната активност на проантоцианидина в добавката, а именно способността му да увеличава вътреклетъчното съдържание на витамин С, да намалява проницаемостта и ронливостта на капилярите и да свързва свободните радикали. Точно този елемент може да подпомогне възстановяване структурата на колагена, да поддържа в отлично състояние матрицата на съединителната тъкан. По този начин Гато 600 на капсули може да повиши еластичността на съдовете, да помага при дегенеративни болести на опорно-двигателния апарат, да помага при различни болести на очите, като е и универсално птофилактично средство при глаукома.

Изследвания на известните нтуропати д-р Р. Херберт и О. Гарсия свидетелстват за универсалността на въздействието върху организма на човека на активните компоненти на котешкия нокът, които отчитат индивидуалните особености на всеки организъм поотделно. Най-голямото предимство е, че добавката Гато 600 Котешки Нокът на капсули няма странични ефекти, многофункционално е действието ѝ при всякакви видове заболявания, което се обяснява със синергичното взаимодействие с витамин С.

Високите антиоксидантни свойства на котешкия нокът го поставят в една редица с такива известни растения като женшен, ехинацея и други. Все по-често се срещат свидетелства за успешното приложение на екстракта от кората на котешкия нокът при такива състояния като алергии, грип, артрити, лишеи, невродермит, бронхиална астма, болести на стомашно-чревния тракт, колит, язви, гастрит, хемороиди, дисбактериоза и много други. Основното постижение на продукта Gato 600 Cat’s claw на Doleran Pharma, който в БиоМол е на много добра цена, е ефективността му при доброкачествени и злокачествени образувания. Както виждате, свойствата на тази добавка са наистина уникални. Това е една от най-добрите противовирусни билки, които укрепват имунната система. Ефективна е употребата ѝ и при такива болести като диабет, ревматизъм, дизентерия, хронична умора. Приемът на този продукт разширява кръвоносните съдове, действа като диуретично средство и отпуска гладките мускули.

Gato 600 Котешки нокът защитава ДНК

Екстрактът от котешки нокът (кора) в добавката възстановява ДНК, увеличава пролиферацията на левкоцитите след провеждане на химиотерапия. Освен това възстановява клетките на кожата, изложени на прекомерното въздействие на ултравиолетовия спектър лъчи.

Помага при артрит

Гато 600 Котешки нокът 60 капсули от 600 мг на невероятна цена снема болката в ставите при остеоартрит и ревматоиден артрит.

Противоракова активност

Гато 600 Котешки Нокът капсули от Doleran Pharma има противодаково действие, убива раковите клетки и възстановява структурата на ДНК.Котешкият нокът унищожава раковите клетки. Може да се използва като спомагателно средство при терапия на левкемия, рак на гърдата и други видове ракови патологии. Алкалоидите в състава на този продукт оказват антипролиферативен и апоптотичен ефект, като забавят растежа на незрелите клетки на кръвта при левкемия, програмирайки тяхното загиване.

Gato 600 Котешки нокът срещу високо кръвно

Подобрява състоянието при различни неврологични заболявания и възпрепятства образуването на тромбове. Присъстващите в състава на продукта аклалоиди блокират калциевите канали на сърцето, като разширяват коронарните и периферните артерии, с което може да предотврати инфаркт, хипертония, инсулт.

Котешки нокът за укрепване на имунитета

Приемът на тази хранителна добавка нормализира производството на левкоцити (клетките, които защитават организма от патогени), подпомага репарацията на ДНК, унищожаването на инфекциозните агенти, повишаването на имунните функции. Използването на този продукт защитава от респираторни болести, ефективен е при пневмония.

Срещу херпес

Оказва положителен имунен ефект, подпомага бързото зарастване на раните.

За по-добро храносмилане

Продуктът Gato 600 Cat’s claw капсули облекчава състоянието при възпаление на червата, болест на Крон, колит, гастрит, стомашни язви.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден преди хранене..

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД
Екстракт от кора на котешки нокът600 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Gato 600 - Котешки Нокът 600 мг 60 капсули | Doleran Pharma

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.