Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капсули | Nature's Way

Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капсули | Natures Way Двойно действие за поддръжка на храносмилателния тракт Оптимално функциониране на храносмилателната система Подобрява обменните процес Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капс
Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капсули | Natures Way Двойно действие за поддръжка на храносмилателния тракт Оптимално функциониране на храносмилателната система Подобрява обменните процес Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капс
Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капсули | Natures Way Двойно действие за поддръжка на храносмилателния тракт Оптимално функциониране на храносмилателната система Подобрява обменните процес Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капс
Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капсули | Natures Way Двойно действие за поддръжка на храносмилателния тракт Оптимално функциониране на храносмилателната система Подобрява обменните процес Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капс
Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капсули | Nature's Way
Fortify Dual Action Digestive Complete 30 капсули от Nature's Way на топ цена за здравословна храносмилателна функция + оптимално усвояване на ценните вещества от храната. Пробиотик 20 млрд. активни пробиотици с eнзими спомага за отстраняването на много х Научете повече
85.24 лв.
Без данък: 85.24 лв.

Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капсули | Nature's Way

 • Двойно действие за поддръжка на храносмилателния тракт
 • Оптимално функциониране на храносмилателната система
 • Подобрява обменните процеси в тялото
 • Подкрепа за нормалната чревна флора
 • Отстраняване на храносмилателните проблеми
 • Улеснява храносмилането на основните групи хранителни вещества
 • Fortify Dual Action Digestive Complete 30 капсули е на супер цена от Nature's Way

Какво знаем за Fortify™Dual Action Digestive Complete?  

Fortify Dual Action Digestive Complete 30 капсули от Nature's Way на отлична цена е сполучливо съчетание на пробиотици и ензими за оптимална поддръжка на храносмилателния тракт!

Развитието, растежът и механизмите на основните жизнени функции се определят от храненето, тоест от осигуряването на всички необходими хранителни вещества в тялото. Често е невъзможно да се използва незабавно храната, предоставена отвън, поради нейната форма и тя трябва да се подложи на механична и химическа обработка.

Претоварването на храносмилателния тракт е характерен симптом, особено за хората, които спортуват активно и имат огромна нужда от енергия. Подобна е ситуацията и при хората със затлъстяване и с разстройство в управляването на центъра на ситост, които консумират големи количества храна, без да се въздържат. В тези два различни случая храносмилателните ензими могат да дойдат на помощ.

Fortify™Dual Action Digestive Complete 30 капсули от Nature`s Way на отлична цена за оптимална поддръжка на храносмилателния тракт

 

Ензимите имат ключово действие при разцепването на белтъците до аминокиселини, сложните въглехидрати до прости захари и мазнините до мастни киселини и глицерин. Ако те не са достатъчно в нашия организъм, то не би могло храната напълно да се усвои. Ензимите се отделят директно в организма от панкреаса, но производството им започва да намалява след 20-годишна възраст. В резултат от това може да се влоши работата на храносмилателната система, възникват различни здравословни проблеми с черния дроб, жлъчния мехур и панкреаса. Първите симптоми, които показват, че в тялото има ензимен недостиг, са киселини, газове и метеоризъм.

За абсорбирането в чревната стена на всички полезни вещества от храната, която консумираме, ключова роля имат полезните бактерии. Една от основните функции на бактериите в нашите черва е разграждането на цялата приета от нас храна до молекули, които се абсорбират от кръвта и хранят тялото ни. Чревните бактерии също участват в производството на витамини от група В, ензими и късоверижни мастни киселини, които участват в храносмилателния процес и метаболизма.

Как действа Пробиотик 20 млрд. активни пробиотици с eнзими на капсули?

Храносмилателните ензими подпомагат ефективното разграждане на мазнините, въглехидратите и протеините от храната, която консумираме. Lactobacillus & Bifidobacteria поддържат равновесието между „добри” и „лоши” бактерии. Подпомагат цялостното храносмилателно и имунно здраве.

Fortify Dual Action Digestive Complete 30 veggie capules има двойно действие за оптималната поддръжка на храносмилателния тракт! Всяка вегетарианска капсула е уникална смес от 20 млрд. живи бактерии от патентованите клинично проучени щамове NCFM® и BI-04® и патентована смес от 8 храносмилателни ензима. NCFM® и Bl-04® са търговски марки на DuPont, водещи в производството на пробиотици. В САЩ NCFM® е търговска марка на North Carolina Agricultural Foundation, Inc (Земеделска фондация Северна Каролина). NCFM® и Bl-04® се използват по лиценз. Fortify™ капсулите са устойчиви на вредните ефекти на стомашната киселина и разпределят живите култури в правилната област на тънките черва и дебелото черво точно там, където са най-необходими.

Fortify™Dual Action Digestive Complete 30 caps от Nature`s Way на отлична цена улеснява храносмилането на основните групи хранителни вещества

Приемани по време на хранене, ензимите спомагат за подобряване на храносмилането и предотвратяват храносмилателни разстройства като подуване на корема, газове, киселини в стомаха, лошо храносмилане или усещане за преяждане.

Пробиотик 20 млрд. активни пробиотици с eнзими на капсули съдържа 8 храносмилателни ензима, които улесняват разграждането на протеини, мазнини, въглехидрати, както и на лактоза. Храносмилателните ензими са група вещества, произведени в храносмилателната система, които са катализатори за разграждането на сложни съединения до прости. В резултат на този процес консумираната храна се усвоява и нейните хранителни вещества се абсорбират. На тялото е необходимо правилно храносмилане, за да може оптимално да използва доставената му храна.

Храносмилателните разстройства са свързани с множество неприятни стомашно-чревни симптоми (подуване, колики, гадене, газове и болка). Те влияят неблагоприятно на цялото тяло. Лишен от основни хранителни вещества, организмът се разболява, става слаб и податлив на вредните действия от външни фактори.

За щастие, добавянето на подходящи смеси с храносмилателни ензими, каквито съдържа Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капсули на топ цена, определено може да подобри храносмилането, да намали стомашния дискомфорт и да помогне за подобряване на усвояването на основните хранителни вещества. Продуктът, освен базовите ензими като протеаза или липаза, включва и съединения, чиято липса представлява най-честата причина за всички храносмилателни дискомфорти, като лактаза. Нейният ендогенен синтез изчезва заедно със застаряването на организма.

Fortify Dual Action Digestive Complete 30 капсули съдържа патентована смес от ензими, включваща – фитаза, протеаза, ацид протеаза, амилаза, бромелаин, лактаза, бактериална протеаза, липаза. Добавянето им чрез добавката значително ще увеличи нормалните метаболитни функции на ензимите в организма.

 • Пробиотик 20 млрд. активни пробиотици с eнзими 30 капсули от Nature`s Way на топ цена подобрява усвояването на ценни хранителни веществаФитаза – неутрализира фитиновата киселина (среща се в особено големи количества при зърнените култури), която е типичен антинутриент. Тази киселина не само блокира абсорбцията на ценни минерали, но и инхибира активността на други ензими, напр. пепсин, необходим за усвояване на протеина, или амилаза, необходима за разграждане на нишестето.
 • Протеазата и бромелаинът са ензими, отговорни за усвояването на протеини и пептиди. В резултат на този процес се произвеждат аминокиселини, които тялото използва за биосинтеза на нови протеини. Бромелаин отговаря за цялостното храносмилане и усвояване на веществата. Той е смес от протеолитични ензими, извлечени от екстракта от ананас, с други думи – цистеин протеаза. Този ензим разцепва пептидните връзки (разгражда протеина), както в стомаха, така и в тънките черва, което води до подобрено усвояване на протеиновите аминокиселини. Бромелаин намалява възпаленията в организма, включително тези, които настъпват след спортни травми, хирургични процедури, на ставите и горните дихателни пътища.
 • Включената амилаза в ензимната смес от Пробиотик 20 млрд. активни пробиотици с eнзими на капсули е единственият ензим, който катализира разграждането на полизахаридите в прости захари, което влияе на усвояването на въглехидратите.
 • Бактериална протеаза е протеолитичен ензим (разграждащ протеини), получен от бактерии, активни в алкално рН.
 • Липаза – ензим, отговорен за разграждането на мазнините до отделните мастни киселини и улесняващ усвояването на основни мастноразтворими хранителни вещества (например омега-3 мастни киселини).

Fortify™Dual Action Digestive Complete 30 капсули от Nature`s Way на супер цена подкрепя нормалната чревна микрофлора

Всички тези вещества са безценни за правилното функциониране на храносмилателната система. Fortify Dual Action Digestive Complete 30 капсули поддържа двойна активност със съдържанието на Lactobacillus & Bifidobacterium, които подпомагат цялостното храносмилателно и имунно здраве, като Ви осигуряват чудесна основа за Вашия натоварен ден. Тяхната роля е да поддържат подходящата физиологична флора. Борят се с патогенните бактерии и се грижат за оптималната хомеостаза в червата. Заедно спомагат за поддържането на правилната киселинна среда в тънките черва, защитават лигавиците и насърчават редовните движения на червата.

Нарушаването на деликатния баланс между благоприятните пробиотични бактерии и неблагоприятните патогени става причина за различни стомашно-чревни смущения. Когато броят на полезните бактерии намалее, започва активното размножаване на патогените, което със сигурност ще се отрази на скоростта и пълното абсорбиране на хранителните вещества, както и на чревната перисталтика. Това може да предизвика диария или запек.

Значително се увеличава рискът от развитие на чревни инфекции. Може да се появят алергии, гастрит, язва на дванадесетопръстника или на стомаха. Също така имунитетът намалява и рискът от вирусни заболявания се увеличава, усеща се умора и загуба на сила, емоционално изтощение, намалено внимание. Счита се, че приемът на лактобацили и бифидобактерии предоставя изключителни ползи при тези състояния.

За да обобщим, Fortify Dual Action Digestive Complete 30 капсули от Nature's Way на невероятна цена е продукт, чиято формула е с двойно действие – насърчава здравословната храносмилателна функция + оптималното усвояване на ценните вещества от храната. Има изключително полезно действие за стомашно-чревния тракт! Спомага за отстраняването на много храносмилателни смущения!

Произведено в: САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно. Може да се приема по всяко време със или без храна.

Дозировка: 1 вегетарианска капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност%ПДД

Primadophilus® Fortify™ 20 млрд CFU* патентована пробиотична смес:

Lactobacillus plantarum (Lp-115)

Lactobacillus acidophilus (La-14)

Bifidobacterium lactis (Bl-04®)

Lactobacillus acidophilus (NCFM®)

140 мг

 

 

 

**

 

 

 

Патентована смес от ензими:
фитаза, протеаза, ацид протеаза, амилаза, бромелаин, лактаза, бактериална протеаза, липаза

100 мг

 

 

**

 

 

* CFU – жизненоспособни  бактерии

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: целулоза, капсула от растителен произход (хипромелоза, джеланова гума), магнезиев стеарат, силиций.

Не съдържа изкуствени оцветители, глутен, соя, консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Ако приемате някакви лекарства, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба! Дръжте далеч от деца!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Fortify Dual Action Digestive Complete 30 веге капсули | Nature's Way

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.