Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best

Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best
Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best
Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best
Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best
Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best
Най-мощният бромелаин 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best на пазара е на супер цена и подобрява усвояването на протеините, ускорява оздравителните процеси и помага при отоци и подувания. Научете повече
68.79 лв.
Без данък: 68.79 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Doctor's Best
 • Модел: High Potency Bromelain 3000 GDU 500 mg 90 Veggie Capsules
 • КОД: DRB-00215

Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best

Бромелаин от Doctor's Best е висококачествена натурална добавка, избирана от нашите клиенти заради ползите и за сърдечно-съдовото здраве и ставите. Една опаковка съдържа 90 капсули и е достатъчна за 45 дни при прием от 1 капсула два пъти на ден. Всяка капсула съдържа 500 мг бромелаин.

 • Хранителна добавка Бромелаин 3000 GDU 90 капсули | Doctor's Best на супер ценаПодходящ е за вегани и вегетарианци
 • Поддържа сърдечно-съдовите и ставните функции
 • Естествен ензим
 • Подобрява усвояването на протеините
 • Ускорява оздравителните процеси
 • Има противовъзпалителен ефект
 • Хранителна добавка Бромелаин 3000 GDU 90 капсули | Doctor's Best на супер цена

Бромелаинът е биоактивен природен ензим, извлечен от стъблото и плодовете на ананас, който има протеолитични свойства. Той е ензим, който разгражда протеините в човешкото тяло. Бромелаин, който се съдържа в Best 3000 GDU Bromelain на супер цена, е най-мощната форма на този ензим, намиращ се на пазара. Bromelain е известен със своите свойства да подобрява храносмилането и също така има и благоприятен ефект върху системните реакции в тялото.

От векове насам хората използват ананасите при храносмилателни проблеми и възпаления. Подобно на Серапептаза и Бромелаин е ензим, който разгражда протеините в човешкото тяло и наред с това ни носи редица полезни свойстваBromelain също може да помогне на сърдечно-съдовата система и здравето на ставите.
 
Doctor's Best 3000 GDU Bromelain съдържа суров екстракт от Ананас (Ananas comosus) - растение, което съдържа един от най-уважаваните и изследвани растителни ензими. Doctor's Best Бромелаин веге капсули на супер цена е известен със своята ензимна и имуномодулираща дейност, както и със своя принос към здравето на ставите и здравословно кръвообращение.

Как действа бромелаин?

Известен още като бромелин, този ензим с растителен произход спомага за усвояването на протеините; увеличава броя на белите кръвни телца; повишава имунитета; има обезболяващо и противовъзпалително действие. Също така се използва при храносмилателни проблеми, спортни травми, синузити и за възстановяване след операции. Със свойството си да катализира смилането и разграждането на белтъците бромелаинът на капсули на супер цена се отличава силно от другите ензими, отговорни за тези функции в храносмилателната система.

Бромелаин е ензим, който разгражда протеините в човешкото тяло и наред с това ни носи редица полезни свойства.

Бромелаин действа добре както в киселинна, така и в алкална среда, за разлика от пепсиногена, трипсиногена и химотрипсиногените. 
Бромелаин на супер цена се отличава и със способността си да намалява времето за възстановяване при мускулна треска и други състояния на мускулен дискомфорт.

Начинът на работа на тази добавка е доста интересен. Бромелаин кара организма да произвежда вещества, които се борят с болката и подуването (възпаление). Още един факт за този ензим е, че съдържа и химикали, които пречат на растежа на туморните клетки, и забавя кръвосъсирването.

Продуктът на Doctor's Best Бромелаин може да Ви помогне още срещу артрит, при менструални болки, язви, хемороиди и автоимунни разстройства. Друго важно нещо при бромелаина е, че предотвратява запушване на кръвоносни съдове, особено в артериите, като не позволява слепването на тромбоцитите.

Използва се също и за разреждане на кръвта и пречи на нейното съсирване. Ензимът Бромелаин понижава кръвното налягане и забавя сърдечния ритъм. Може да се прилага след операция, като действа за по-бързото заздравяване на рани. Ако приемате допълнително  Бромелаин, той ще помогне за поддържането на оптимални нива на ензима в организма.

Защо да приемаме бромелаин?

Всъщност бромелаин е общо наименование за група от ензими, от които основният компонент са цистеиновите протеази. Освен тях бромелаинът съдържа пероксидаза, кисела фосфатаза, няколко протеазни инхибитори и органично свързан калций. Способността му да смила белтъците прави бромелаин така желан в менюто на всички, които се занимават със спорт, фитнес и бодибилдинг, спортуващи, на които е нужна богата на протеин диета.

Бромелаина е да почиства кръвоносните съдове от полепнали по стените им липопротеини.

Освен като ускорител на храносмилателните реакции на протеините в стомаха, дванадесетопръстника и тънките черва, бромелаинът на капсули също така може да разгражда протеините в кръвния поток и тъканите. Бромелаин на супер цена ще Ви помогне за възстановяването от различни контузии, натъртвания, мускулни разкъсвания, отоци, разтягания и др. 

Друга функция на бромелаина е да почиства кръвоносните съдове от полепнали по стените им липопротеини. По този начин той облекчава разширените вени и предпазва от появата на нови. Благотворното въздействие на бромелаина върху храносмилателния тракт може да облекчи изострени колити. 

За какво помага бромелаин?

 • При синузит - Синузит, или възпаление на синусите, е болестно състояние, при което се образуват силни отоци и възпаления в областта на носните канали, което води до болка и затруднения в дишането. Бромелаинът е показал положителни резултати при лечението на синузит в някои изследвания. Това се дължи на противовъзпалителните му свойства. Бромелаинът успешно се справя със синузит, който обаче е резултат от инфекция, докато няма никаква ефективност при синузит, причинен от алергия. Той успява да регулира болката, възпалението и отоците, като също така намалява отделянето на слуз.
 • Бромелаинът успешно лекува синузит, възпаления, артрит и др.
   При операции, навяхвания и възпаление на сухожилията Бромелаинът може да намали отоците, времето за възстановяване, посиняването, контузиите и болката след операции. Той се използва за намаляване на възпалението при тендинит, навяхвания, при разтежение на сухожилията и други леки мускулни травми.
  • При артрит -  Артритът е хронично възпаление, чието лечение е дълго, скъпо, а понякога и неефективно. Бромелаинът има силни противовъзпалителни свойства, също така намалява и болката. Научните изследвания върху ефекта на бромелаин върху артрита, го поставят редом до силните нестероидни противовъзпалителни средства. Ако не Ви харесва въздействието на аспирин, селебрекс, диклофенак и други лекарства върху стомаха и сърдечната дейност, то тогава изберете по-здравословен и безопасен продукт като бромелаин.
  • Освен при Артрит Бромелаин показва положителни резултати и при карпално-тунелен синдром, като ензимът регулира отоците върху тъканите, които предизвикват вкочанеността на пръстите, болката и слабостта на ръката при повтарящо се натоварване.
  • Антитуморно действие - Действа като имуномодулатор, като стимулира имунната система да произвежда специални клетки с противотуморно действие.
  • При инфекции - Бромелаинът действа противовъзпалително и успява да неутрализира инфекциите. Освен при прорезни рани и ожулвания, той регулира отоците и ускорява възстановяването и при ухапвания от насекоми, съкращавайки периода на възстановяване. Бромелаинът намалява и симптомите при екзема, ако се комбинира с Кверцетин. Двата агента заедно действат, като успокояват зачервяванията по кожата и неутрализират тежките форми на екзема по кожата. Изберете между два вида Кверцетин капсули - на Natrol или на Biovea.
  • Намалява съсирването на кръвта - Бромелаинът повишава фибринолитичната активност на кръвната плазма и намалява синтезата на фибрин - протеин, участващ в съсирването на кръвта.
  • Повишава действието на някои антибиотици - При хората бромелаинът увеличава съдържанието на антибиотиците в кръвта и урината. Комбинираната терапия с бромелаин и антибиотици е по-ефективна, отколкото само с антибиотици, при пневмония, бронхит, синузит, кожна стафилококова инфекция, тромбофлебит, пиелонефрит, абцес на ректума.
  • Подпомага храносмилането - Бромелаин се прилага успешно като храносмилателен ензим след панкреатектомия, в случай на екзокринна панкреасна недостатъчност и при други чревни нарушения. Кoгато се приема с храната, улеснява храносмилането, като разгражда протеините.

  Възможно ли е да има странични ефекти при приема на Бромелаин на капсули?

  Бромелаинът е нетоксичен продукт, но в съвсем редки случаи могат да се наблюдават алергични реакции. Той може да предизвика някои странични ефекти като диария и стомашно-чревно неразположение. Ако сте алергични към ананас, пшеница, целина, папаин, моркови, копър, кипарис или пчелен прашец, може да имате алергична реакция и към бромелаин.

  Заради свойството на бромелаина да разрежда кръвния поток употребата му заедно с други вещества със сходно действие трябва да бъде единствено под лекарски контрол. Ако имате тези или други алергии, най-добре се посъветвайте с Вашия личен лекар, преди да използвате бромелаин!

  Бромелаинът има свойството да повишава усвояемостта на някои групи антибиотици - амоксицилини, тетрациклини и др. Това може да доведе до повишаване на концентрациите им в кръвта, както и да изисква промяна на дозировката им. Ако приемате антибиотици, преди употребата на бромелаин се консултирайте с лекар!

  Произведено в: Калифорния, САЩ

  Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 2-3 пъти дневно по време на хранене за пордкрепа на храносмилането или без храна за подкрепа за ставите.

  Дозировка: 1 веге капсула

  Дози в опаковка: 90

  Състав в 1 доза (1 веге капсула)Стойност:%ПДД
  Bromelain ( 3000 храносмилателни единици (GDU)/ грам)500 мг**

  ** Daily Value не е установено.

  Други съставки: целулоза, модифицирана целулоза ( вегетарианска капсула).

  Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

  Храносмилане > Здравословни проблеми > Doctor's Best High Potency Bromelain 3000 GDU 500 mg 90 Veggie Capsules

  100% клиента препоръчват този продукт

  • 5 страхотно
   100%
  • 4 Доволен
   0%
  • 3 Неутрално
   0%
  • 2 Незадоволителен
   0%
  • 1 Недоволен
   0%

  Отзиви над Бромелаин 500 мг 3000 GDU 90 веге капсули | Doctor's Best

  • (5)

  Общо отзиви (1)
  Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.