Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл | BetterYou

Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл | BetterYou
Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл | BetterYou
Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл | BetterYou
Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл | BetterYou
Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл | BetterYou
Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл на идеална цена от BetterYou стимулира имунната система и създава оптимална подкрепа за здравето на костите. Витамин Д и К2 Спрей подпомага нормалното съсирване на кръвта. Научете повече
22.90 лв.
Без данък: 22.90 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: BetterYou
 • Модел: Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 ml
 • КОД: BTY-5101

Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл | BetterYou

Витамин Д и К2 Спрей от BetterYou е натурална добавка под формата на спрей, използвана от нашите клиенти за укрепване здравето на костите, артериите и имунитета. Тази хранителна добавка съдържа витамини Д и К2, а течната форма дава възможност за лесна употреба и оптимално усвояване на активните вещества. Една опаковка от 12 мл доставя 30 дози, което е достатъчно за 30 дни редовна употреба. Просто впръскайте 3 пъти върху или под езика си. Всяка доза съдържа 75 мкг Витамин Д и 75 мкг Витамин К.

 • Оптимална подкрепа за здравето на костите
 • За предотвратяване на артериална калцификация
 • Спомага нормалното съсирване на кръвта
 • Удобна алтернатива на таблетките и капсулите
 • Естествен аромат на мента
 • Витамин Д и К2 Спрей е на топ цена от Better You

Какво знаем за Витамин Д и К2 Спрей?

Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray осигурява дневна доза витамин Д и K2 в лесна за използване форма. Все по-голям брой изследвания показват, че комбинацията от тези два витамина представлява мощна подкрепа на тялото, включително за оптималното здраве на костите, здраве на артериите и баланс на имунната система.

Витамин Д и К2 Спрей на топ цена подпомага нормалното съсирване на кръвта.Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл на супер цена от BetterYou е формулиран, за да осигури оптимална хранителна доставка на двата жизненоважни витамина. Всеки спрей доставя шлейф от активен витамин Д и K2 в микроразмерни капчици, като доставя основните хранителни вещества за организма Ви.

Витамин Д и K2 са важни през целия Ви живот, но особено през два цикъла на живота Ви, когато организмът Ви се нуждае от по-големи количества от тях. По време на пубертета, тъй като костите растат по-бързо, и след 50-годишна възраст, когато костната маса започва значително да намалява. Витамин Д и К2 Спрей на страхотна цена ще запълни всякакъв дефицит на тези така важни витамини.

Витамин Д и К2 работят синергично помежду си, за да гарантират, че калцият се насочва извън артериите и в самите кости, където помагат за подобряване на костната плътност. Без достатъчно витамин К2 може да се получи калцификация в артериите. Витамин Д също допринася за поддържането на здрави кости и зъби, поддържа здрава имунна система и допринася за нормалната мускулна функция.

Как действа Витамин Д и К2 Спрей?

Поддържането на здрави кости не е свързано само с увеличаване на приема на калций. Витамин Д и K2 спрей гарантира, че калцият се абсорбира лесно и достига костната маса, като същевременно предотвратява артериалната калцификация. Помага да поддържате сърцето и костите си здрави. Отделно, K2 регулира нормалното съсирване на кръвта, докато витамин Д поддържа здрава имунна система и мускулната функция.

Витамин Д е известен със своите сили за изграждане на кости и укрепването им. Витамин Д насърчава усвояването на калций в червата, което, в крайна сметка, позволява нормална минерализация на костите Ви. Когато се обедини с калций, той може да помогне за предотвратяване на остеопороза, заболяване, което означава, че плътността и качеството на костите са намалени.

Не се колебайте, а предприемете правилното решение чрез Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл на невероятна цена от BetterYou. Този напълно естествен продукт ще осигури мечтаната здравина за Вашите кости. Ще подобри тяхната плътност и издръжливост.

Витамин Д и К2 Спрей на тп цена се грижи за здравето на костите.Витамин Д и К2 са основни мастноразтворими хранителни вещества. Те обикновено са най-богати на храни с високо съдържание на мазнини и тяхното усвояване в кръвта се засилва, когато се консумират с мазнини.

Често наричан „слънчев витамин“, на витамин Д е богата мазната риба и рибено масло, но също така той се произвежда от кожата Ви, когато е изложена на слънчева светлина. Една от основните функции на витамин Д е да насърчава усвояването на калций и поддържането на адекватни нива на калций в кръвта. Недостигът на витамин Д може да причини загуба на костна маса.

Витамин К се намира в листни зеленчуци, ферментирали бобови растения и зеленчуци, както и в някои мазни храни с животински произход като яйчен жълтък, черен дроб и сирене. Той е необходим за съсирването на кръвта и насърчава натрупването на калций в костите и зъбите.

Витамин Д и К2 Спрей на достъпна цена от Better You Ви предлага невероятна мощна комбинация от тези два витамина. Организмът Ви със сигурност има нужда от нея, за да бъде силен и здрав.

Що се отнася до метаболизма на калция, витамините Д и K2 работят заедно. И двата витамина
играят важни роли:

Ролята на витамин Д

Една от основните функции на витамин Д е да поддържа адекватни нива на калций в кръвта. Има два начина, по които витамин Д може да постигне това:

 • Подобряване на усвояването на калций: Витамин Д подобрява усвояването на калций от храната, която приемате.
 • Вземане на калций от костите: когато не консумирате достатъчно калций, витамин Д поддържа нивата си в кръвта, като черпи от основния запас от калций в тялото - Вашите кости. Поддържането на адекватни нива на калций в кръвта е от съществено значение. Докато калцият е най-известен със своята роля в здравето на костите, той има много други жизненоважни функции в тялото. По време на периоди на недостатъчен прием на калций тялото Ви няма друг избор, освен да използва калциевите резерви от костите си, въпреки че това може да причини загуба на кост и остеопороза с течение на времето.

Ролята на витамин К

Както бе споменато по-горе, витамин Д гарантира, че нивата на калций в кръвта са достатъчно високи, за да отговорят на нуждите на тялото Ви. Витамин Д обаче не контролира изцяло къде ще се получи доставка на калций в тялото Ви. Тук идва ролята на витамин К2. Той регулира калция в тялото Ви най-малко по два начина:

 • Насърчава калцификацията на костите: витамин К активира остеокалцин, протеин, който насърчава натрупването на калций в костите и зъбите.
 • Намалява калцификацията на меките тъкани: витамин К активира матричния GLA протеин, който предотвратява натрупването на калций в меките тъкани като бъбреците и кръвоносните съдове.

За кого приемът на Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл на супер цена от BetterYou е най-подходящ?

 • Всеки, който се нуждае от подкрепа за растежа и плътността на костите.
 • Всеки, който иска да подкрепи имунната си система.
 • Тези, които работят в офис или прекарват по-голямата си част от деня вкъщи.
 • Всеки, чиято диета не съдържа достатъчно витамин Д.
 • За тези, които следват вегетарианска диета.
 • Спортисти и физически активни индивиди.

Различни форми на витамин Д и K2:

Витамин К се среща в 3 основни форми: К1 (филохинон), получен предимно от зелени листни зеленчуци, К2 (менахинон), който идва от бактерии, и К3 (менадион), синтетична версия, която не се препоръчва. Многобройни проучвания показват, че витамин К2 е най-бионаличната и биоактивна форма.

Витамин Д2 (ергокалциферол) се съдържа в някои растителни храни и е напълно неактивен в тялото ни. Витамин Д3 (холекалциферол) се произвежда в кожата под въздействието на ултравиолетово лъчение (слънчева светлина) - това е активната форма, която тялото Ви използва, за да осъществи много важни метаболитни процеси.

Витамин Д и К2 Спрей е изключително важен продукт за оптимално здраве. Той играе много решаващи роли, включително балансиране на настроението, поддържане на здрави кости и регулиране на имунната функция. Имайте предвид, че много голяма част от населението изпитва дефицит от витамин Д.

Много важна е комбинацията с витамин К2, тъй като той, витамин Д3 и калцият работят заедно, за да поддържат здрави кости. Витамин Д3 поддържа здравословни нива на калций в кръвта и увеличава абсорбцията на калций от храносмилателния тракт. Витамин К2 работи съвместно с витамин Д3, за да поддържа калция в костите и извън меките тъкани като сърцето, ставите, бъбреците.

Произведено в: САЩ

Начин на употреба: Натиснете помпата 3 пъти, за да потече течността. Впръснете 3 пъти. Разклатете добре преди всяка употреба. Внимателно впръскайте в устата си, в идеалния случай, върху вътрешната страна на бузата, и задръжте за няколко секунди. Затворете с капачката след употреба. Не е необходимо да се приема с храна или вода, може да се приема по всяко време на деня и да се комбинира с други спрейове.

Дозировка: 3 впръсквания

Дози в опаковка: 30 

Състав в 1 доза (3 впръсквания)Стойност%ПДД
Витамин Д33000 IU/75 мкг1500%
Витамин К2 (МК-7)75 мкг100%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Съставки: вода, ксилитол, акациева смола, менахинон-7 (витамин К2), слънчогледов лецитин, лимонена киселина, консервант: калиев сорбат, ментово масло, холекалциферол (витамин D3), DL-α токоферилацетат (витамин Е).

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Не превишавайте препоръчителната доза - прекомерната консумация може да доведе до слабителни ефекти!

Витамин K > Витамини > BetterYou Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 ml

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Dlux+ Vitamin D+K2 Daily Oral Spray 12 мл | BetterYou

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.