Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Amino Complex Аминокиселини 200 капсули | Sanct Bernhard 30438

Amino Complex Аминокиселини 200 капсули | Sanct Bernhard 30438
Amino Complex Аминокиселини 200 капсули | Sanct Bernhard 30438
Amino Complex Аминокиселини 200 капсули | Sanct Bernhard 30438
85.50 лв.
Код на продукта : Amino Complex 200 capsules Sanct Bernhard
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.86 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 33 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Amino Complex Аминокиселини 200 капсули | Sanct Bernhard 30438

Amino Complex Аминокиселини 200 капсули | Sanct Bernhard

 • Съдържа протеинова смес, направена от картофи и яйца
 • Биологичната стойност е 137, суроватъчният протеин е само 80
 • Представлява висококачествена хранителна добавка без холестерол
 • Подходящ за подрастващи, активно спортистуващи и за по-възрастни хора
 • Amino Complex Аминокиселини 200 капсули от Sanct Bernhard е на топ цена

Какво знаем за Amino Complex Аминокиселини?

Аминокиселините са вид съединения, градивни елементи на протеините, които играят изключително важни роли във Вашето тяло. Те имат много важна роля за жизненоважни процеси като производството на протеини и синтеза на хормони и невротрансмитери. Недостигът в тялото и дисбалансът им може бързо да се отрази на жизнените функции и да даде отражение върху външния вид на човека, като първо засяга ноктите, косата и кожата. 

Някои по-специални аминокиселини е желателно да се приемат във вид на добавка за естествен начин за повишаване на атлетичното представяне или подобряване на настроението.

Колкото по-разнообразен и балансиран е броят на незаменимите аминокиселини в протеиновия продукт, толкова по-голяма е биологичната стойност за човешкото тяло. Amino Complex Capsules съдържа идеална комбинация от картофи и яйчни протеини с биологична валентност 105. За сравнение, биологичната стойност на суроватъчния протеин е около 80.

Есенциалните аминокиселини не могат да бъдат произведени от организма и най-добрият вариант да си ги набавите е чрез диета или добавки. Аmino Complex осигурява незаменими аминокиселини в свободната им форма за насърчаване на оптималното усвояване и асимилация.

Хранителната добавка Amino Complex Аминокиселини на изгодна цена може да Ви помогне за поддържане на цялостното здраве и благополучие за редовно трениращи, онези, които се възстановяват от болест или операция, строги вегетарианци и при диети с високо съдържание на протеини.

Как действа Аминокомплекс капсули Sanct Bernhard?

Amino Complex на капсули представлява висококачествена хранителна добавка без холестерол, подходящ за всяка възрастова група. Дори тези, които ядат малко или никакво месо, трябва да имат гарантирано снабдяване с протеини. Sanct Bernhard са заложили в своя продукт Amino Complex на страхотна цена на протеини от яйца и картофи, които имат висока биологична стойност.

Аминокиселините са важни и основни изграждащи единици на протеините и почти всеки биологичен процес, който се извършва в тялото, протича с участието на протеини (белтъци). Протеините имат важна роля за създаването на всички тъкани, органи и системи в тялото. Най-вече за тъканите, които постоянно се обновяват, като нокти, кожа, коса, лигавица и др. Аминокиселините действат, като помагат на организма да се възтанови след нервно напрежение и стрес, заболявания, физическа и психическа работа. Продуктът Amino Complex Аминокиселини на Sanct Bernhard се предлага на изгодна цена и е подходящ за спортуващи, подрастващи и възрастни хора.

Амино-комплекс на Sanct Bernhard капсули без холестерол може да подобри качеството Ви на живот. Важно е да знаете, че за да се усвоят правилно аминокиселините, тялото Ви има нужда от адекватен прием на витамини и минерали. Sanct Bernhard Ви предлага една страхотна формула ‘’Мултивитамини и минерали A-Z ‘’на Sanct Bernhard, която можете да съчетаете с комплекса от аминокиселини. Благодарение на капсулите Amino Complex на Sanct Bernhard сега можете бързо да си набавите важни елементи и хранителни вещества, тъй като само чрез храната това отнема по-дълго време. 

Амино-комплекс капсули на Sanct Bernhard е комбинация смес от картофен и яйчен протеин с висока биологична стойност. В състава на продукта влизат осем езаменими за възрастен човек аминокиселини, които задължително трябва да присъстват в хранителния режим. 

Аминокиселините действат, като подобряват настроението, повишават ефективността при упражнения и тренировки, предотвратяват загубата на мускули и насърчават загубата на тегло.

От първостепенно значение за спортистите е група от три аминокиселини: левцин, изолевцин и валин, наречени аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Както подсказва името им, тези аминокиселини имат специална форма, която им позволява да се използват по начини, за които други аминокиселини биха могли само да мечтаят.

Знаете ли, че…

Аминокиселините изграждат мускулите, предизвикват химични реакции в организма, транспортират хранителни вещества, предотвратяват заболявания и извършват други функции. Недостигът на аминокиселини може да доведе до понижен имунитет, храносмилателни проблеми, депресия, проблеми с фертилитета, по-ниска психическа бдителност, забавен растеж при деца и много други здравословни проблеми.

Всяка от основните аминокиселини играе различна роля в организма и симптомите на дефицит съответно варират. Аминокиселините са органични съединения, съставени от азот, въглерод, водород и кислород, заедно с променлива група от странични вериги. Вашето тяло се нуждае от 20 различни аминокиселини, за да расте и функционира правилно. Въпреки че всичките 20 от тях са важни за Вашето здраве, само девет аминокиселини са класифицирани като основни. Това са хистидин, метионин, левцин, фенилаланин, изолевцин,  лизин, триптофан, треонин и валин. За разлика от несъществените аминокиселини, незаменимите аминокиселини не могат да бъдат произведени от тялото Ви и трябва да се набавят чрез Вашата диета. Когато ядете протеин, той се разгражда на аминокиселини, които след това се използват за подпомагане на тялото Ви при различни процеси като изграждане на мускули и регулиране на имунната функция.

Аминокиселините и техните роли в тялото:

Всичките девет незаменими аминокиселини изпълняват разнообразни роли във Вашето тяло. Те участват във важни процеси като растеж на тъкани, производство на енергия, функцията на имунна система и усвояване на хранителни вещества.

 • Фенилаланин - прекурсор за невротрансмитерите тирозин, допамин, епинефрин и норепинефрин, необходими за специфични мозъчни функции. Той играе неразделна роля в структурата и функцията на протеините и ензимите и производството на други аминокиселини. Дефицитът на фенилаланин, макар и рядък, може да причини екзема, умора и проблеми с паметта при възрастни.
 • Валин - една от трите аминокиселини с разклонена верига, което означава, че има верига, разклоняваща се до едната страна на молекулната си структура. Валинът помага за стимулиране на растежа и регенерацията на мускулите и участва в производството на енергия. Валинът е от съществено значение за умствения фокус, мускулната координация и емоционалното спокойствие. Хората могат да използват добавки с валин за мускулен растеж, възстановяване на тъканите и енергия. Недостигът може да причини безсъние и намалена умствена функция.
 • Треонин - основна част от структурни протеини като колаген и еластин, които са важни компоненти на кожата и съединителната тъкан. Той също играе роля в метаболизма на мазнините и имунната защита. Треонинът е изключително важен за здравите кожа и зъби, тъй като е компонент и в зъбния емайл. Той може да бъде полезен за хора с лошо храносмилане, тревожност и лека депресия.
 • Триптофан - въпреки че често е свързан с причиняване на сънливост, триптофанът има много други функции. Необходимо е да се поддържа правилният азотен баланс и е предшественик на серотонин и мелатонин – първият е невротрансмитер, който регулира апетита, болката, съня и настроението Ви, вторият също регулира съня. Недостигът на триптофан може да причини състояние, наречено пелагра, което може да доведе до деменция, кожни обриви и проблеми с храносмилането.
 • Метионин - играе важна роля в метаболизма и детоксикацията. Също така е необходим за растежа на тъканите и усвояването на цинк и селен, минерали, които са жизненоважни за здравето Ви. Метионинът, в комбинация с независимата аминокиселина цистеин, играе роля за здравето и гъвкавостта на кожата и косата. Метионинът също помага да поддържате ноктите силни. Той улеснява отстраняването на тежки метали като олово и живак от организма.
 • Левцин - подобно на валин, левцинът е аминокиселина с разклонена верига, която е критична за производството на протеини и възстановяването на мускулите. Освен това помага за регулиране на нивата на кръвната захар, стимулира зарастването на рани и произвежда хормони на растежа. Недостигът на левцин може да доведе до кожни обриви, загуба на коса и умора.
 • Изолевцин - последната от трите аминокиселини с разклонена верига, изолевцинът участва в мускулния метаболизъм и е силно концентриран в мускулната тъкан. Също така има важно значение за имунната система, балансираните нива на хемоглобин и регулирането на енергията. Изолевцинът помага при зарастване на рани, имунитет, регулиране на кръвната захар и производството на хормони. С напредването на възрастта недостигът на изолевцин може да причини загуба на мускули и треперене.
 • Лизин - играе основна роля в производството на протеини, производството на хормони и ензими и усвояването на калция. Също така има основна роля в производството на енергия, имунната функция и синтеза на колаген и еластин. Лизинът подпомага изграждането на мускулите, поддържа здравината на костите, подпомага възстановяването от нараняване или операция и регулирането на хормоните, антителата и ензимите. Може да има и антивирусни ефекти.
 • Хистидин - използва се за производството на хистамин, един жизненоважен невротрансмитер за имунния отговор, храносмилането, репродуктивното здраве и цикъла на съня-събуждане. Хистидинът улеснява растежа, създаването на кръвни клетки и възстановяването на тъканите. Освен това помага да се поддържа специалното защитно покритие на нервните клетки, което се нарича миелинова обвивка. Недостигът може да причини анемия, а ниските нива в кръвта изглежда са по-чести сред хората с артрит и бъбречни заболявания.

Както можете да видите, незаменимите аминокиселини са в основата на много жизненоважни процеси. Въпреки че аминокиселините са най-признати за ролята си в развитието и възстановяването на мускулите, тялото зависи от тях за много повече. Ето защо дефицитът на основни аминокиселини може да повлияе негативно на цялото Ви тяло, включително на нервната, репродуктивната, имунната и храносмилателната системи.

Ползи за здравето на добавките с есенциални аминокиселини:

Докато основните аминокиселини могат да бъдат намерени в широк спектър от храни, приемането на концентрирани дози в допълнителна форма е свързано с няколко ползи за здравето.

Може да помогне за по-добър сън и настроение

Триптофанът е необходим за производството на серотонин, химикал, който действа като невротрансмитер в тялото Ви.

Серотонинът е основен регулатор на съня, настроението и поведението

Докато ниските нива на серотонин са свързани с потиснато настроение и нарушения на съня, няколко проучвания показват, че допълването с триптофан може да намали симптомите на депресия, да повиши настроението и да подобри съня.

Може да повиши ефективността на упражненията

Трите основни аминокиселини с разклонена верига се използват широко за облекчаване на умората, подобряване на атлетичните показатели, стимулиране на мускулите и възстановяване след упражнения и тренировка.

Може да предотврати загуба на мускули

Мускулната загуба е често срещан страничен ефект от продължителни заболявания и почивка в леглото, особено при по-възрастни. Установено е, че есенциалните аминокиселини намаляват мускулното разграждане и запазват сухата телесна маса.

Може да насърчи отслабването

Някои изследвания върху хора и животни доказват, че есенциалните аминокиселини с разклонена верига могат да бъдат ефективни за стимулиране на загубата на мазнини.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули три пъти дневно с достатъчно течност.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 100

Състав: Стойност
за 1 капсула
Стойност за ДД
за 6 капсули
За 100 гр
капсули
Изолевцин 19 мг 114 мг 3 гр
Левцин 31 мг 186 мг 5 гр
Лизин 23 мг 138 мг 4 гр
Метионин 8 мг 48 мг 1 гр
Цистин 5 мг 30 мг 1 гр
Фенилаланин 18 мг 108 мг 3 гр
Тирозин 17 мг 102 мг 3 гр
Треонин 18 мг 108 мг 3 гр
Триптофан 4 мг 24 мг 1 гр
Валин 22 мг 132 мг 4 гр
Аргинин 18 мг 108 мг 3 гр
Хистидин 7 мг 42 мг 1 гр
Аланин 16 мг 96 мг 3 гр
Аспарагинова киселина (Аспарагин) 36 мг 216 мг 6 гр
Глутаминова киселина (глутамин) 37 мг 222 мг 6 гр
Глицин 20 мг 120 мг 3 гр
Пролин 15 мг 90 мг 3 гр
Серин 19 мг 114 мг 3 гр

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Съдържание: Картофено-яйчен протеин хидролизат, желатин, пълнител микрокристална целулоза, освобождаващ агент магнезиев стеарат. Всяка капсула съдържа 420 mg комбинация от картофени и яйчни протеини с 20 аминокиселини с най-висока биологична валентност.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™