Vitamin D3 + K2 50 таблетки | Different Pharm

Vitamin D3 + K2 50 таблетки | Different Pharm
Vitamin D3 + K2 50 таблетки | Different Pharm
Vitamin D3 + K2 50 таблетки | Different Pharm
Vitamin D3 + K2 50 таблетки | Different Pharm
Vitamin D3 + K2 50 таблетки | Different Pharm
Vitamin D3 + K2 50 таблетки от Different Pharm на супер цена подкрепя сърдечното здраве. Витамин D3 + K2 за здрави кости, срещу остеопороза и атеросклероза. Научете повече

Vitamin D3 + K2 50 таблетки от Different Pharm - подобрява здравето на костите и сърдечно-съдовата система

Комбинацията на витамин D3 и K2 е мощен витаминен комплекс, който осигурява несравними преимущества за здравето. Максимизирането на абсорбцията на калций и неговото правилно разпределение в тялото са само част от многото му ползи.

 • Поддържа здравословната плътност на костите и предотвратява остеопорозата;
 • Подобрява здравето на сърдечно-съдовата система, като предотвратява калцификацията на артериите;
 • Гарантира оптимално усвояване на калций благодарение на синергичното действие между витамините D3 и K2;
 • Витамин D3 + K2 50 таблетки от Different Pharm е на специална цена от BioMall.bg.

Какво знаем за Vitamin D3 + K2 добавката?

Витамин D3, известен още като холекалциферол, е критично важен за регулацията на калций и фосфор в тялото, което е основно за развитието и поддържането на здрави кости. От друга страна, витамин K2 управлява местоположението на калция, като го насочва към костите, а не към артериите, където може да причини атеросклероза.

Няколко научни изследвания потвърждават, че комбинирането на витамини D3 и K2 значително подобрява костната минерална плътност, предотвратява фрактури и подобрява здравето на сърдечно-съдовата система. Този продукт е особено полезен за възрастни хора, спортисти или хора, които страдат от хроничен недостиг на витамин D.

Състав и прием на Vitamin D3 + K2

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (1 табетка)Стойност%ПДД
Витамин D3 (холекалциферол)35 мкг700%
Витамин К2 (МК-4)100 мкг133%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, аерозил, магнезиев стеарат.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно след хранене. Този продукт е подходящ за редовна употреба от възрастни, освен ако не са препоръчани други дозировки от лекар.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с медицински специалист преди употреба, ако приемате антикоагуланти!

Допълнителна информация

Производствените стандарти на Different Pharm за Vitamin D3 + K2 са в съответствие с GMP сертификацията, което гарантира високо качество и безопасност на продукта. Всички съставки са проверени за чистота и потентност.

Мнения, противопоказания и странични ефекти от Vitamin D3 + K2

Потребителите на Vitamin D3 + K2 често докладват значително подобрение в общото здравословно състояние и качеството на живот. Странични ефекти са редки, но могат да включват леки стомашни неразположения или алергични реакции. Във всеки случай, следете за реакции и консултирайте се с лекар при поява на симптоми.


Обобщавайки, Vitamin D3 + K2 от Different Pharm предлага ефективно средство за поддържане на здрави кости, сърце и общо благосъстояние. Насладете се на ползите от тези два критични витамина в една удобна формула!

 

 

 

Формулата на Дифърънт Фарм - Витамин D-3 + K2 (МК-4) се отличава със своите уникални роли и важност за поддържане на оптималното здраве. Витамин D-3, известен като "витаминът на слънцето", играе ключова роля в абсорбцията на калций и фосфор, необходими за здравето на костите и имунната система. В същото време, K2 е отговорен за транспортирането на калция към правилните места в организма, като предотвратява отлагането му в артериите и съдовете, което може да доведе до различни здравословни проблеми. Съчетаването на витамин D-3 с K2 може да има синергичен ефект, подпомагайки здравето на костите, сърцето и други системи в организма.

Витамин D-3 (холекалциферол)

Витамин D-3 или холекалциферол, е формата на витамин D, която се синтезира в човешкото тяло при експозиция на слънчева светлина. Той е от съществено значение за здравето на костите, имунната функция, нервната система и регулирането на нивата на калций и фосфор в организма. Недостатъчното ниво на витамин D може да доведе до редица здравословни проблеми, включително остеопороза, рахит, депресия и слаб имунитет.

Витамин K2 (МК-4 и МК-7)

Витамин К2, известен също като менахинон, е важен за здравето на костите, сърдечно-съдовата система и други аспекти на общото здраве. MK-4 и MK-7 са най-известните (но не и единствени) форми на витамин K2. И двете имат ползи за здравето. Но кой е по-добър?

Важна разлика между двата вида е, че МК-7 не се синтезира естествено в тялото. Същият се произвежда от бактерии. Преобладаващата форма на витамин К2, открита в тялото, е МК-4. Всъщност човешката биохимия преобразува всички форми на витамин K, включително витамин K1 и MK-7, в MK-4. Само MK-4 на витамин K2 се натрупва в тялото. Намира се в гърдите, щитовидната жлеза, яйчниците, слюнчестите жлези, кожата, панкреаса, далака, тестисите, червата, мозъка, бъбреците и костите. Това предполага, че MK-4 е биологично активната форма на витамин К2 с широкообхватни ползи за здравето.

ВАЖНО!

МК-4 е доказал своята безопасност, дори и при много по-високи дози от стандартните. Не така стоят нещата при МК-7. Той може да доведе до силно сърцебиене, стягане в гърдите и необяснима тревожност при не малък процент от приемащите го.

Защо да приемате комбинирано витамини D-3 с K2

Комбинирането на витамин D-3 с K2 е по-предпочитано, тъй като витамин К2 има роля в транспортирането на калция от кръвта към костите и други тъкани, където той е необходим, и предотвратява отлагането му в кръвоносните съдове. Така комбинираният прием може да помогне за поддържането на здравословно ниво на калций в организма, като ефективно се подпомага здравето на костите и сърцето.

Начин на приемане: 1 таблетка дневно след хранене.

> > Different Pharm Vitamin D3 + K2 50 Tablets

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Vitamin D3 + K2 50 таблетки | Different Pharm

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.Можете да поръчате от нашия магазин по няколко начина:

 1. Чрез бутон КУПИ, като следвате стъпките.
 2. Чрез бутон БЪРЗА ПОРЪЧКА, като оставите телефон за връзка и очавате нашето обаждане.
 3. Като ни позвъните на телефон 0887/077-988.
 4. Като ни пишете на имейл: [email protected].

Който и начин за поръчка да изберете, ние Ви очакваме!

Цени за доставка на територията на Р България:

 • До автомат на куриер (Speedy) - 3.90 лв.;
 • До офис на куриер (Speedy) - 4.90 лв.;
 • До точен адрес: - 5.90 лв.

Доставяме до всички страни в Европейския съюз на НИСКИ ЦЕНИ. За повече информация се свържете с нас!

Условия за доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер. Плащането се извършва при доставката с наложен платеж.

 • Продуктите, поръчани от BioMall.bg, се доставят с куриер до адреса, който сте посочили в поръчката си.
 • Заплащането на продуктите се извършва при доставката им.
 • За поръчки над 99 лв. доставката е безплатна за България.
 • Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа. В събота до 14.00 часа.
 • Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.
 • Продуктите се изпращат само след потвърждение от клиента.
 • Потвърждение на поръчки се извършва от 10:00 до 17:00 часа в работни дни

Срок на доставка

От зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. 

При потвърждаване на поръчката Ви ще бъдете уведомени за ориентировъчна дата на доставката.

Доставка при връщане или отказ от поръчка

При отказ и връщане на поръчка от страна на клиента, без вина на продавача, разходите за доставка се заплащат от клиента и в двете посоки. В случай че доставката е била безплатна за потребителя при изпращане, то тя се дължи на продавача при връщане на 1 или повече продукти.

Извлечете максимума от всеки ден с хранителни добавки от нашата верига магазини за хранителни добавки в София и Пловдив