Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Creatine Powder - Unflavored 500 g | HSLabs HS0273

Creatine Powder - Unflavored 500 g | HSLabs HS0273
Creatine Powder - Unflavored 500 g | HSLabs HS0273
Creatine Powder - Unflavored 500 g | HSLabs HS0273
70.00 лв.
Код на продукта : Creatine Powder - Unflavored 500 g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.7 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 50 дни
* при минимален дневен прием


Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

300 грама

 
Бърза поръчка
Creatine Powder - Unflavored 500 g | HSLabs HS0273

Creatine Powder - Unflavored 500 g | HSLabs

 • Има антикатаболитен ефект и стимулира мускулния анаболизъм
 • Увеличава енергийните нива по време на тренировка
 • Насърчава нарастването на сухата мускулна маса
 • Увеличава нивата на клетъчния фосфокреатин
 • Ежедневна подкрепа за тренировката
 • Подобрява мускулната функция и външния вид
 • Ускорява възстановяването
 • Намалява умората
 • Насърчава синтеза на АТФ
 • Увеличава максимално ефекта от тренировката
 • Creatine Powder - Unflavored 500 g е на супер цена от HSLabs

Какво знаем за Creatine Powder - Unflavored?

Естественият спорт без използването на допинг е доста сложна наука, която изисква максимална отдаденост от посетителите на фитнес залата. Значителна роля за постигането на желаните резултати играе храненето, включително спортното. Една от разновидностите на спортните добавки е креатинът, който е особено популярен сред хората, които искат да натрупат мускулна маса. Естественият произход, абсолютната безопасност и високата степен на усвояване са отличителните характеристики на такова вещество, каквото е креатинът.

Креатинът е аминокиселина, която естествено се намира в гръбначните организми и е необходима за работата на мускулите. При хората около половината дневна нужда от това вещество се синтезира от аминокиселините аргинин, глицин и метионин. Останалата част се набавя с храната, след това се пренася в кръвта и 95% от нея се съхранява в мускулните тъкани. Тялото на възрастен мъж с тегло 70 кг съдържа 100-140 грама креатин.

Аминокиселината е била изолирана за пръв път през първата половина на деветнадесети век от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите, а в началото на следващия век са проведени научни експерименти, доказващи, че редовната употреба на вещество увеличава мускулната сила. Тогава е открит „фосфокреатин" – комбинирани молекули креатин и фосфат, които, натрупвайки се в тялото, подобряват метаболизма. За най-ефективна форма на веществото е признат креатин монохидрат, свързани молекули на креатин и вода.

„Победното шествие” на креатин в спорта започва през 1992 г. след публикуването на проучване от шведски лекар, който доказва, че ежедневната консумация на 20 грама креатин монохидрат увеличава съдържанието на креатин в мускулите с 20%. Година по-късно авторитетна публикация за спортна медицина публикува статия за ефективното използване на креатина от шведските спортисти. По-късните изследвания показват, че за постигане на резултат не е необходимо да се вземат 20 грама креатин, а по-скоро 5-7 грама на ден. Но ефективността на креатина винаги е била потвърждавана. Оттогава креатин монохидратът се превръща в популярна хранителна добавка сред спортистите по целия свят. Аминокиселината не е включена в списъка на забранените допинг вещества, което означава, че може да се приема при всякакви състезания.

Като хранителна добавка Creatine Powder - Unflavored 500 g на невероятна цена от HSLabs ще Ви осигури креатин монохидрат – едно от малкото природни вещества, действащи анаболно, което повишава ефективността на Вашите тренировъчни упражнения и подпомага растежа на мускулите. То е не само безвредно, но и е препоръчително при бодибилдинга и други спортни занимания.

Как действа Creatine Powder - Unflavored на прах?

Креатин на прах 500 гр на топ цена е хранителна добавка с чист креатин монохидрат в прахообразна форма, предназначена за физически активни хора, които искат да обогатят диетата си със съединение, подпомагащо развитието на чиста мускулна тъкан. В допълнение, формулата помага за подобряване на физическата подготовка, нормализира производството на енергия в организма и има кардио- и невропротективен ефект.

Продуктът съдържа само креатин монохидрат. Това означава, че Creatine Powder - Unflavored 500 g не съдържа ненужни пълнители, които могат да реагират с това важно съединение, да нарушат неговата абсорбция и да предизвикат странични ефекти. Креатинът е съединение, което се произвежда в човешкото тяло от черния дроб и бъбреците и се съхранява главно в мускулите. Той е структурно подобен на аминокиселините, които са негови компоненти, т.е. глицин, L-аргинин и метионин.

Креатинът може да се доставя и с хранителната диета. В големи количества се съдържа естествено в червеното месо, напр. говеждо, телешко и овче месо. Тези храни обаче са трудно смилаеми и прекомерната им консумация може да предизвика дискомфорт в храносмилателната система. Поради това хранителните добавки с креатин са един от най-добрите продукти, препоръчвани на спортистите през последните години. Нещо повече, проучванията показват, че съединението в добавъчна форма (прах, капсули) се абсорбира по-добре и е по-бионалично от наличния креатин в храната. Тези продукти са препоръчителни и за вегетарианците. Месото е основен източник на естествен креатин и неговата липса е вредна за здравето. Затова на вегетарианците се препоръчва да вземат малки дози креатин, за да поддържат здравето си.

Креатинът, съдържащ се в Креатин на прах 500 гр, играе важна роля за подобряване на резултатите във фитнеса и може да стимулира растежа на мускулната тъкан. Това е така, защото се превръща във фосфокреатин и става резервоар от високоенергийни фосфати, необходими за регенериране на АТФ от ADP и AMP. АТФ (аденозин трифосфат) е основен източник на енергия за клетката. Нейното изчерпване и бавна регенерация предизвикват умора и ускоряват настъпването на умората.

Тъй като запасите от АТФ се изчерпват по-бързо по време на интензивна физическа активност, едно от основните предимства на Creatine Powder - Unflavored 500 g е, че ускорява регенерацията на това съединение, като по този начин увеличава силата на мускулното съкращение. Чрез повишаване на общите нива на клетъчния фосфокреатин може да се ускори ресинтезата на АТФ от ADP.

Попълването на запасите от креатин води до увеличаване на размера на мускулите. Поради това добавката с това съединение Creatine Powder - Unflavored 500 g е особено важна за хора, които се занимават редовно със спортунате или са професионални спортисти. Въпреки това начинаещите също ще се радват на ползите от тази добавка с креатин, защото тя значително ускорява напредъка от тренировките, увеличава енергията и по този начин подобрява мотивацията.

Добавянето на креатин с Креатин на прах 500 гр ще има и други ползи за Вашия организъм. Освен положителното си въздействие върху развитието на мускулната тъкан, креатинът има и кардиопротективни свойства. Той предпазва сърцето от изчерпване на енергията поради хипоксичен стрес, причинен от напр. исхемия или ниска консумация на кислород. Той посигурява митохондриите, намиращи се в кардиомиоцитите, с енергия, като по този начин укрепва контрактилитета на миокарда и стимулира процесите на възстановяване. Освен това е доказано, че креатинът намалява нивата на холестерола. Това допринася за намаляване на риска от атеросклероза и следователно може да понижи честотата на исхемичния инсулт. Също така проучванията показват, че креатинът насърчава когнитивните функции и ежедневното му приемане предотвратява невродегенеративните заболявания.

Това вещество е напълно безопасно. Тъй като през последните години има голям интерес към креатина, това съединение е проучено от учените от много институти по света. Те са изследвали неговата безопасност и потенциални токсични ефекти върху човешкия организъм. Изследвани са също ефектите на креатин монохидрат, който присъства в Creatine Powder - Unflavored 500 g. Резултатите от изследванията показват ясно: креатинът е напълно безопасен! Той няма токсичен ефект върху човешкото тяло и затова не трябва да се притеснявате например за здравето на бъбреците си. Дори дългосрочното приемане не предизвиква странични ефекти. Напротив, установено е, че приемът на креатин до 8 седмици увеличава силата на свиването на мускулите със 78%.

В допълнение, Креатин на прах 500 гр увеличава релефността на мускулите. Креатинът увеличава задържането на вода в мускулите, като по този начин повишава техния обем и те започват да изглеждат по-големи и релефни. В резултат на това можете да постигнете по-добри и по-бързи резултати от тренировките, които Ви мотивират да работите повече. Съединението още служи и като буфер срещу млечната киселина. Познатото усещане за парене след тренировка е сигнал, че млечната киселина се натрупва в мускулите. Креатинът може да задържи отделянето на млечна киселина и да намали времето за възстановяване след тренировка.

За да обобщим, Creatine Powder - Unflavored 500 g на атрактивно ниска цена от HSLabs е хранителна добавка с широк спектър на действие. Препоръчва се предимно на физически активни хора, които искат да повишат интензивността на тренирането и да ускорят напредъка от тренировките. Нещо повече, добавката трябва да се приема от хора, които искат да поддържат здраво сърцето си и да стимулират когнитивните функции на мозъка си.

Начин на употреба: Необходимо е да приемате продукта с достатъчно количество вода и въглехидрати. Избягвайте кофеина!

През първите 5 дни приемайте една доза от 5 грама по четири пъти на ден.

След 5-тия ден приемайте две дози по 5 грама два пъти дневно.

Дозировка: 5 гр

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (5 гр) Стойност %ПДД
Креатин монохидрат 5 гр **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™