Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Black Jack Raspberry 375/750 гр | Pure Nutrition PN9916

Black Jack Raspberry 375/750 гр | Pure Nutrition PN9916
Black Jack Raspberry 375/750 гр | Pure Nutrition PN9916
Black Jack Raspberry 375/750 гр | Pure Nutrition PN9916 Black Jack Raspberry 375/750 гр | Pure Nutrition PN9916
72.00 лв.
Код на продукта : Black Jack Raspberry 375 g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.4 лв.


Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

750 грама

 
Бърза поръчка
Black Jack Raspberry 375/750 гр | Pure Nutrition PN9916

Black Jack Raspberry 375/750 гр | Pure Nutrition

 • Идеалнната аминокиселинна композиция
 • Елиминира всякаква умора
 • Увеличава силите и нивото на енергията
 • За тежки силови тренировки
 • За най-доброто подхранване при интензивно трениране
 • Увеличава мускулната маса
 • Възстановява мускулите и предпазва от катаболизъм
 • Предпазва от влиянието на токсични елементи и свободни радикали
 • Black Jack Синя малина/Диня от 375/750 гр е на топ цена от Pure Nutrition

Какво знаем за Black Jack?

Белтъкът или протеинът, от който се образуват всички тъкани в организма ни, в това число и мускулите, се построява от аминокиселини. Тоест, попадайки в тялото ни, той първо се разгражда и само след това попълва нуждите на нашия организъм под формата на аминокиселинни групи (пептиди) и аминокиселини. Този процес изисква доста големи енергийни разходи и време, което е обичайно състояния за организма ни.

Но в условия на интензивни тренировки, когато потреблението не белтък не винаги успява да ни осигури своевременен приток на аминокиселини, може до много голяма степен да ни помогне хранителната спортна добавка Black Jack на прах 375-750 гр, която е на перфектна цена. Това са готови за усвояване аминокиселини. Тяхната ценност се изразява в бързото им усвояване и, следователно, в бързото насищане на мускулните тъкани с необходими питателни вещества и строителен материал. Това е и разликата между протеиновите коктейли и тази добавка.

Предлагаме Ви този продукт в два вкуса – синя малина и диня.

Как действа Black Jack на прах?

Спортната хранителна добавка Black Jack 375/750 гр на прах съдържа едни от най-важните за успехи в спорта аминокиселини. Какви са предимствата на някои от тях?

Л-аргинин – тази условно незаменима аминокиселина играе ключова роля в поддържане синтеза на азотния оксид, който предизвиква разширяване на кръвоносните съдове. Това води до бързо подхранване на мускулните тъкани с необходимите хранителни елементи и извеждане от мускулите на продуктите на обмена на веществата.

В Black Jack Blue Raspberry и Watermelon прах 375/750 гр от Pure Nutrition е включен и Л-аргинин Алфа-кетоглутарат – по-добре усвояваща се форма на аргинина, така че мускулите Ви ще се наситят с максимално количество от тази аминокиселина.

Аргининът е ценен за човека, тъй като участва в синтеза на азотен оксид. Именно това съединение подобрява силовия потенциал и растежа на мускулите, като едновременно с това ги прави релефни. Освен това, азотният оксид поддържа и сексуалната функция като ускорява кръвотока и подхранването на всички тъкани. Заради повечето постъпващи кислород, аминокиселини, витамини и други ценни вещества, мускулите са в състояние на добър пъмпинг продължително време, което увеличава силата и масата им. Освен това Black Jack прах в опаковка от 375 или от 750 гр намалява мастните запаси. Подобрява силовите показатели и обема на мускулите, съдейства за бързото им възстановяване и помага по-добре да се подготвите за следващата тренировка. В всяка доза от тази добавка, Вие ще получите оптимална порция Л-аргинин.

Друг компонент от съдържанието на Black Jack Синя малина/Диня 375-750 g на сензационна цена е цинтрулин. Цитрулинът подпомага извеждането на амоняка от организма и играе важна роля в производството на енергията. Бори се много ефективно и с умората.

В състава на продукта влиза и бета-аланин. Това е единствената бета-аминокиселина, която присъства в организма на човека. Тя подпомага синтеза на карнозина в мускулите, който изпълнява функциите на буфер. Карнозинът е дипептид, който блокира образуването на прекалено голямо количество млечна киселина. Това е много важно за активно трениращите, тъй като в условия на голямо физическо натоварване, нивото на тази киселина в мускулите расте, което се проявява чрез умора, мускулни спазми и понижаване на издръжливостта и работоспособността.

Действието на бета-аланина в Black Jack Powder 375/750 g се изразява в повишаване издръжливостта и продължителността на работата на мускулите, тоест, отсрочване на момента на настъпване на мускулната умора. Освен това осигурява и енергия, помага да се увеличи мускулната сила и помага за набиране на мускулатура. Бета-аланин помага безопасно, естествено и без странични ефекти да се увеличи интензивността на тренировките и общата трудоспособност.

Друга много важна функция на тази аминокиселина е че има антиоксидантна активност и се бори със стареенето. Това е така, тъй като карнозинът, който се произвежда с нейна помощ, е силен антиоксидант и помага на организма да се предпазва от нарушения, свързани с въздействието на свободните форми на кислород. Това могат да са болести на съдовете и сърцето, нарушения в работата на мозъка и много други нежелани състояния.

Black Jack на прах в разфасовка от 375 гр или 750 гр с вкус на диня или на синя малина защитава организма от гликиране, което провокира преждевременното стареене. Гликирането заедно с окисляването води до образуването на свободни радикали. Също така, добавката помага на клетките да се избавят от токсичните метали, като така съхранява тяхната цялост.

Сред съставките на тази спортна добавка е и кофеин. Той се бори ефективно с умората, подобрява концентрацията и общата резултативност. Поддържа и процесите, свързани с обмена на веществата.

Black Jack прах съдържа една аминокиселина, която много помага при претрениране – тирозин. За достигането на реални резултати не стига само желанието. Ако целта Ви е да увеличите обема на мускулите си, трябва да трениране силово постоянно. Когато идете в залата за тренировки, Вие започвате да изпитвате мускулния си потенциал докрай. Но пред Вас може да възникне пречка, която да унищожи всичките Ви постигнати резултати.

Претренирането е състояние на хронична умора, предизвикано от прекалено голяма физическа активност. Трябва да внимавате заниманията в залата да не носят пагубен характер за здравето Ви. Организмът трябва да е напълно готов за повишените силови натоварвания. Имайте предвид, че колкото повече усилия влагате, толкова повече енергия губите. Затова приемайте Black Jack 375/750 гр с различни вкусове. Присъствието на Л-тирозин в нея ще Ви помогнете да избягате от състоянието на претрениране, като ще поддържа в организма Ви оптимални нива на енергия. Освен това, аминокиселината подобрява яснотата на ума и другите психологични фактори, поддържа чувството за успешност, премахва чувството на физическо и умствено изтощение.

Л-тирозин е строителен материал за мускулния белтък. Тя подпомага много химични реакции, протичащи в организма и участва в произвеждането на допамин, невромедиатори и други хормони. При повишени натоварвания организмът я произвежда в крайно недостатъчни количества. Затова е важно да я получава отвън. А какво по-добро средство от Black Jack? Ако искате да помогнете на организма си със стреса и да съхраните здравето си, това е добавката, която Ви трябва.

В Black Jack е включен и креатинът, който е най-добрият помощник в периода на интензивното трениране. Кратките, но пък много интензивни тренировки провокират спортиста да влага максимум сили. В такива условия на организма му е просто необходим на 100% постоянен приток на енергия, за да могат силите да стигнат за бързото темпо. Тук точно помага креатинът.

Това съединение се синтезира в организма от други аминокиселини и се използва за произвеждането на аденозинтрифосфат. Точно АТФ е основният източник на енергия за мускулите при непродължителни и много интензивни упражнения.

Заради това всъщност креатин е включен в състава на Black Jack Watermelon/ Blue Raspberry прах – за повишаването на силите, трудоспособността и издръжливостта в условия, когато за кратко време трябва да се свърши много работа от мускулите.

Начин на употреба: Приемайте по 1 до 2 дози от 12.5 гр 30-45 мин преди трениране. Не използвайте повече от 2 дози за период от 24 часа!

Дозировка: 12.5

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (12.5 гр) Стойност  %ПДД
Ниацин 25 мг 125%
Витамин В6 10 мг 500%
L-цитрулин 2 гр **
Бета аланин 2 гр **
Креатин монохидрат 1 гр **
L-тирозин 750 мг **
L-агринин 500 мг **
L-аргинин алфа-кетоглутарат 500 мг **
L-цитрулин малат 500 мг **
Кофеин 300 мг **
Холин битартрат 250 мг **
В-фенилетиламин 100 мг **
L-теанин 70 мг **
Екстракт от горчив портокал 70 мг **
Теобромин 70 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: ананас на прах, лимонена киселина, калциев силикат, натриев ацесулфам, натурални и изкуствени овкусители, сукралоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! консултирайте се с лекар преди употреба, ако страдате от някакво заболяване или приемате някакви медикаменти!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™