Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства
Манган 10 мг 250 таблетки | Source Naturals
Манган 10 мг 250 таблетки | Source Naturals
Манган 10 мг 250 таблетки | Source Naturals
35.00 лв.
Код на продукта : Manganese 10 mg 250 tabs
Тегло: 0.00 kg
Наличност : Не е в наличност

Цена на доза: 0.14 лв.

Продуктът не е наличен

Манган 10 мг 250 таблетки | Source Naturals

 • Мощни антиоксидантни свойства
 • Спомага за обмяната на веществата
 • Антиканцерогенно средство
 • Срещу остеопороза и остеохондроза
 • При алергии
 • Нормализира нивото на холестерол в кръвта
 • Снема умората
 • За нормална функция на половите органи
 • Manganese 10 мг250 таблетки е на топ цена от Source Naturals 

Какво представлява Манган? 

Манган е елемент от седма група на четвърти период от периодичната система на химичните елементи на Менделеев. Простото вещество Манган е метал със сребристо-бял цвят, а неговите сплави се отнасят към черните метали. Манган е 14-ият елемент по разпространение на Земята. Това вещество присъства в организмите на всички растения и животни, въпреки че съдържанието му обикновено е много ниско, оказва значително влияние върху жизнеспособността, тоест представлява микроелемент. 

Като хранителна добавка Manganese 10 мг 250 таблетки от Source Naturals на изгодна цена се отнася към най-важните и жизнено-необходими микроелементи. Участва в регулирането на главните биохимични процеси, неврохимични процеси в централната нервна система, както и в изграждането на костната и съединителната тъкани. Подпомага за регулирането на мастната и въглеводородната обмяна, обмяната на витамини С, Е, холин и витамините от група В. В кръвта на човека съдържанието на Манган съставя около 0,02 мг/л, при условие че дневната потребност от него на възрастния организъм е 3–5 мг. Manganese оказва влияние на процесите на образуване на кръвта и на имунната защита на организма. Дефицитът му е едно от разпространените отклонения в елементната обмяна на съвременния човек. Това е свързано със значителното снижение на употребата на богати на Манган продукти (растителна храна, зелени подправки), увеличението на количеството фосфати в организма (лимонади, консерви), влошаването на екологичната ситуация в големите градове и психо-емоционалното напрежение. Корекцията на дефицита на елемента оказва положително въздействие върху здравословното състояние на човека. 

Как действа Манган на таблетки? 

Манган 10 мг 250 таблетки на Source Naturals е необходим за правилното развитие на клетките, доброто усвояване на тиамин (витамин B1), желязо и мед. Те са необходими за кръво-образуването. Без него е невъзможно създаването на нервни клетки. При недостига му възникват поли-неврити (например бери-бери), запек. Освен това, Manganese помага за смекчаването на токсичните свойства на много други съединения, за активизирането на ферментите, необходими за правилното използване от организма на биотин, витамини B и С. Необходим е също за нормалната структура на костите. Манган таблетки е важен за образуването на тироксин-главния хормон на щитовидната жлеза. Необходим е и за правилното храносмилане и усвояване на храната, за нормалната работа на централната нервна система. Помага да се отстрани липсата на сила, подобрява мускулните рефлекси, подобрява паметта. Може да намали и нервната раздразнителност. Биологичното действие на Manganese е антиоксидантно, регулиращо нивото на глюкоза в кръвта. Нормализира липидния състав в кръвта. Той е противоанемично, противоалергично средство, което способства за съзряването на половите клетки, развитието на плода и доносването му през бременността. Възстановява структурата на костната и хрущялната тъкан, действа против гърчове, предотвратява ПМС. Продуктът манган от Source Naturals оказва влияние върху окислително-възстановителните процеси и белтъчната обмяна. Активизира дейността на ферментите и е необходим за естественото развитие на скелета, за поддържането на тонуса на сърдечно-съдовата система. Взима участие в реакциите с мазнини и захари, както и в строежа на половите хормони. Активизира защитните функции на организма, оказва ефективна помощ при такива заболявания, като астма, мигрена, нарушения на храносмилането и функциите на черния дроб, екзема.

Още ползи при прием на Manganese:

 • При захарен диабет
 • Срещу бронхиална астма, хроничен алергичен ринит, синузит
 • При депресия и невроза
 • Предотвратява витилиго
 • Помага за укрепване на костите и ставите, подобрява усвояването на калций
 • Манган 10 мг 250 таблетки от Source Naturals на топ цена има енергизиращо действие
 • Използва се при атеросклероза
 • Подкрепя имунната защита 

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 таблетка дневно.

Дозировка: 1 таблетка 
Дози в опаковка: 250 таблетки

Състав Стойност %ПДД
Манган (като манганов хелат на аминокиселина) 10 мг 500%

 

 

†Дневните дози са базирани на 2000 калории.

**Daily Value не е установено. 
Други съставки: сорбитол, магнезиев стеарат, стеаринова киселина, модифицирана целулозна смола, колоиден силициев диоксид 
Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™