Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme 390 гр | Nature's Way

Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme | Natures Way Стимулира уголемяването на мускулатурата Предоставя лесноусвояем висококачествен белтък Регулира нивата в налягането на кръвта Подпомага д Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme | Natures Way
Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme | Natures Way Стимулира уголемяването на мускулатурата Предоставя лесноусвояем висококачествен белтък Регулира нивата в налягането на кръвта Подпомага д Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme | Natures Way
Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme | Natures Way Стимулира уголемяването на мускулатурата Предоставя лесноусвояем висококачествен белтък Регулира нивата в налягането на кръвта Подпомага д Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme | Natures Way
Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme | Natures Way Стимулира уголемяването на мускулатурата Предоставя лесноусвояем висококачествен белтък Регулира нивата в налягането на кръвта Подпомага д Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme | Natures Way
Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme 390 гр | Nature's Way
Алайв Суроватъчен Протеин Изолат 390 гр Горски Плодове от Nature's Way на супер цена е висококачествен протеин, който стимулира растежа на мускулите Alive Whey Protein 100 % Isolate има противовъзпалителен ефект. Научете повече
68.23 лв.
Без данък: 68.23 лв.
 • Статус: В наличност
 • Марка: Nature’s Way
 • Модел: Alive Whey Protein 100% Isolate 390 g
 • КОД: NWY-10965

Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme | Nature's Way

Alive Whey Protein 100 % Isolate Berry Creme от Nature`s Way е висококачествен суроватъчен протеин, който подобрява обмяната на веществата

 • Стимулира уголемяването на мускулатурата
 • Предоставя лесноусвояем висококачествен белтък
 • Регулира нивата в налягането на кръвта
 • Подпомага диабетиците в оптимизиране функционалността на инсулина
 • Срещу различни възпаления, включително и чревни
 • Има антиоксидантен ефект
 • Намалява количеството вреден холестерол
 • Помага в борбата с килограмите
 • Подобрява обменните процеси
 • Алайв Суроватъчен Протеин Изолат 390 гр с горски плодове е на добра цена от Nature's Way

Какво знаем за Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme?

Млякото само по себе си е удивителен продукт. В него има всички необходими питателни вещества, които са необходими за растежа на човека. Белтъчини, въглехидрати, мазнини, минерални вещества – всичко това е в млякото. Именно заради това майките хранят дечицата си с мляко.

За да се произведе Алайв Суроватъчен Протеин Изолат 390 гр с вкус на горски плодове от Nature's Way на специална цена, който Вие ще използвате след тренировката си, производителят е отделил суроватка от млякото. От тук идва и названието Суроватъчен протеин. Този вид протеин е най-популярният и най-ефективен протеин. Той се усвоява бързо и насища мускулите след тежка тренировка с необходимото количество белтък.

Световните народни легенди са „пронизани” с божествената роля на млякото. Например, древните римляни са смятали, че Юпитер е бил закърмен с млякото на простосмъртната Амалфа и за това като жертвоприношение поднасяли на войнствения Бог именно мляко. Закърмените с мляко на вълчица основатели на Рим цял живот са отдавали ден на уважение към млякото. Между другото, изобретението на млякото се преписва именно на римляните. „Почитали” го и жителите на Олимп, покровителствали най-различни сфери на човешката дейност.

Как действа Алайв Суроватъчен Протеин Изолат на прах?

Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme 390 g е отличен източник на висококачествен протеин. Той се изготвя от белтъка на млечната суроватка, която представлява течност, отделяща се от млякото при производството му. Това е пълен, белтък с високо качество, който съдържа всички незаменими аминокиселини. Освен това, в сравнение с другите типове протеин, този продукт се усвоява много бързо и се абсорбира от корема. Тези му качества го правят един от най-добрите диетични източници на белтъчини.

Alive Whey Protein 100 % Isolate Berry на топ цена увеличава силите и помага за натрупването на мускулна маса

Алайв Суроватъчен Протеин Изолат с вкус на горски плодове от 390 гр способства растежа на мускулите. Мускулната маса, естествено, намалява с възрастта. Това по правило води до увеличаване на мастния слой и повишава риска от много хронични заболявания. Това негативно изменение в състава на тялото може да се забави частично, да се предотврати или да се поправи в съчетание с тренировки и правилно хранене. Силовите тренировки заедно с употребата на тази добавка са ефективна превантивна мярка.

Особено ефективен е продуктът заради богатството в състава му на аминокиселината с разклонена верига левцин. Тя е най-анаболитна (стимулираща растежа) аминокиселина. За това този протеин е ефективен за профилактика на старческа загуба на мускули, а също подобрява здравината и външния вид на тялото. За мускулния растеж добавката действа много по-добре от другите видове протеин.

Хранителната добавка Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Crеme на прах от 390 гр на Nature's Way съдейства и за понижаване на кръвното налягане. Хипертонията е едно от най-разпространените заболявания на сърдечно-съдовата система. Особено това му действие помага на хората с наднормено тегло и високо кръвно, а още по-хубавото е, че не повлиява по този начин на хората с нормални нива на налягането.

Alive Whey Protein 100 % Isolate Berry Creme от Nature`s Way подобрява функциите на инсулина и регулира нивата на кръвната захарСъщо така, Алайв Суроватъчен Протеин Изолат прах с Горски Плодове от 390 гр помага и при диабет тип 2. Захарният диабет от този тип е хронично заболяване, което се характеризира с високо съдържание на захар в кръвта и нарушения във функциите на инсулина. Инсулинът е хормон, който стимулира поглъщането на захарта от кръвните клетки, като я запазва в здравословни граници, увеличавайки чувствителността към въздействието му. Приемът на добавката с въглехидратни храни намалява нивата на инсулина както при здравите хора, така и при диабетиците.

Alive Whey Protein 100% Isolate Горски плодове 390 g помага при възпаления. Възпаленията са част от реакцията на организма при увреждане. Краткосрочното възпаление не е опасно, но при определени обстоятелства то може да се превърне в хронично. Този вид възпаление е вредно и може да стане причина за много болести. Може да усили проблемите със здравето или негативното въздействие на лошите нажици. Изследвания сочат, че употребата на протеина значително понижава възпаленията в организма.

Това се отнася и до чревните възпаления. Те са хронични възпаления в стомашно-чревния тракт. Това може да е болест на Крон и язвен колит. Добавката Алайв Суроватъчен Протеин Изолат от 390 гр на изгодна цена оказва благотворно въздействие върху възпалителните заболявания на червата.

Тази хранителна добавка повишава и антиоксидантната защита в организма. Антиоксидантите са вещества, които действат срещу окисляването в организма, намалявайки оксидативния стрес и риска от развитие на различни хронични патологии. Един от най-важните антиоксиданти е глутатионът. За разлика от повечето антиоксиданти, получени от хранителните продукти, той се произвежда от организма. В тялото неговото производство зависи от няколко аминокиселини като цистеин, който винаги постъпва в много малки количества с храната. За това Alive Whey Protein 100% Isolate Горски плодове на прах, който е с високо съдържание на тази аминокиселина, усилва защитните сили на организма.

Alive Whey Protein 100 % Isolate Berry Creme на невероятна цена помага за премахването на излишните мазнини и засища добреДобавката оказва благотворно въздействие върху мазнините в кръвта. Високото съдържание на холестерол, особено на липопротеините с ниска плътност, е рисков фактор за развитие на сърдечни и съдови заболявания. Доказано е, че използването на протеин от суроватка значително намалява това съдържание.

Алайв Суроватъчен Протеин Изолат Горски Плодове 390 гр засища силно, което намалява глада. Ситостта е термин, който се използва за описване чувството на ситост, което изпитваме след прием на някаква храна. Противоположните термини са апетит и глад, които предизвикват желание за хранене. Някои продукти засищат повече от други, чието действие зависи частично от макро състава им (въглехидрати, белтъци, мазнини). Този продукт засища много по-добре от другите протеини, като тези негови свойства го правят полезен за тези, които искат да употребяват по-малко калории и да отслабват.

Използването на продукта е най-добрата стратегия да се намали теглото. Това е така, тъй като Alive Whey Protein 100% Isolate 390 гр способства загубата на мазнини: потиска апетита, което води до намаляване употребата на калории. Обменът на веществата се подобрява, което помага в горенето на мастните слоеве и добавката е много по-ефкетивна при горенето на мазнините от другите видове белтъци.

Произведено в: САЩ

Начин на употреба: Смесете 2 мерителни лъжички с чаша вода, разбъркайте добре и консумирайте директно.

Дозировка: 2 мерителни лъжици (39 гр)

Дози в опаковка: 10

Състав в 1 доза (39 гр)Стойност%ПДД

Калории

калории от мазнини

140

5

 

Общо мазнини

наситени мазнини

транс мазнини

0 гр

0 гр

0 гр

0%

0%

 

Холестерол0 мг0%
Натрий60 мг3%

Общо въглехидрати

диетични фибри

захари

14 гр

2 гр

9 гр

5%

8%

 

Протеини20 гр40%
Витамин А 10%
Витамин С 0%
Калций 10%
Желязо 2%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: суроватъчен протеин изолат, органични ябълки на прах, органични моркови на прах, естествени аромати, ксантанова смола, органичен екстракт от лист на стевия, слънчогледов лецитин, ябълчена киселина, органична боровинка на прах, силициев диоксид.

Съдържа мляко!

Не съдържа мая, соя, пшеница, яйца, фъстъци, ядки, риба, ракообразни, изкуствени аромати или консерванти, глутен, захар.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Alive Whey Protein 100% Isolate Berry Creme 390 гр | Nature's Way

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.