Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Ubiquinol with Kaneka 100 mg 60 Softgels | Doctor's Best

Ubiquinol with Kaneka 100 mg 60 Softgels | Doctor's Best
Ubiquinol with Kaneka 100 mg 60 Softgels | Doctor's Best
Ubiquinol with Kaneka 100 mg 60 Softgels | Doctor's Best
98.29 лв.
Код на продукта : Ubiquinol with Kaneka 100 mg 60 Softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.64 лв.

 
Бърза поръчка
Ubiquinol with Kaneka 100 mg 60 Softgels | Doctor's Best

Best Ubiquinol CoQH 100 mg 60 Softgels | Doctor's Best

 • Увеличава синтеза и използване на АТФ
 • Съдържа редуцирана форма на коензим Q10
 • Увеличава енергията и намалява умората
 • Поддържа структурата на клетъчната мембрана
 • Предпазва клетките от свободните радикали
 • Укрепва активността на витамин Е
 • Стимулира работата на имунната система
 • Има антиатеросклеротичен ефект
 • Забавя процесите на стареене
 • Best Ubiquinol CoQH 100 mg 60 Softgels е на топ цена от Doctor's Best

Какво знаем Best Ubiquinol CoQH?

Коензим Q10 е мастноразтворима субстанция, произвеждана в черния дроб и наподобяваща на витамин. Той е необходим, за да може от мазнините, протеините и въглехидратите, получени чрез храната, да се произвежда енергия в клетките. Открит е през 1957 г. благодарение на изследването на американския учен Ф. Крейн, който успял да изолира веществото от сърцето на бик.

Последващите наблюдения показали, че новото съединение се намира в жизненоважни органи: черния дроб, мозъка, панкреаса и бъбреците. Двадесет години след откриването на коензима П. Мичъл успява да докаже, че без това вещество е невъзможно клетъчното натрупване на енергия и функционирането на клетките. За направеното откритие биохимикът получава Нобелова награда.

Неголямо количество Q10  получаваме от храната. Добри източници на това вещество са месото (главно сърце и субпродукти), мазната риба, пълнозърнестите продукти, ядките и растителното масло. Нашата диета осигурява само около 2-3 мг Q10 на ден.

Така основният източник на коензима е неговото ендогенно производство. Той се произвежда от човешкото тяло още от раждането, като достига своя връх на възраст от 20-25 години и след това започва да отслабва. Това води до процеса на стареене (кожа, съдове, тъкани, мускули).

Стресът, тютюнопушенето, някои заболявания и употребата на лекарства също могат да помогнат за намаляване на нивата на Q10. Например доказано е, че концентрацията на коензима е намалена при много от хората със сърдечно-съдови заболявания.

Набавянето на това веществото с храната не е достатъчно, защото в нея съдържанието на коензима е твърде малко и ако проблемите с кожата могат да бъдат решени чрез подхранването ѝ с козметични средства, то за поддържането на организма отвътре са необходими специални добавки.

Предлагаме Ви продукт, който в качеството си на универсална клетъчна храна може да въздейства върху причините, предизвикващи здравословни проблеми. Той е базиран на действието на уникалната съставка убиквинол, която е редуцирана форма на коензим Q10 с по-добра бионаличност. Това е възможно благодарение на използваната нова технология от производителя, позволяваща производството на стабилен коензим Q10 в редуцирана форма (убиквинол).

Best Ubiquinol CoQH 100 mg 60 Softgels е много полезен суплемент, който ще Ви помогне, ако страдате от липса на енергия и тонус. Ще осигури възможност на активно спортуващите хора да подобрят резултатите си във фитнеса и извън него, както и ще се погрижи за доброто им здраве. Ще окаже невероятен ефект върху енергийните нива, издръжливостта, имунната система и функционалността на организма като цяло. Отличното качество и високата ефективност на Best Ubiquinol CoQH 100 mg 60 Softgels са гаранция на марката Doctor's Best, а от нас може да го закупите на страхотна цена.

Как действа Best Ubiquinol CoQH на гел капсули?

Убиквинол CoQH 100 мг 60 капсули е хранителна добавка, съдържаща редуцирана форма на коензим Q10убиквинол, която се характеризира с висока биоактивност и е силен антиоксидант. Специалната, естествена и висококачествена формула на Kaneka Q10TM (редуцирана форма на CoQ10) е идентична с убиквинола, който физиологично се среща и в организма, и е разработена от световни експерти в областта.

Нивото на коензим Q10 до 25-годишна възраст се запазва в норма и се синтезира главно от животински продукти в достатъчни количества. За съжаление, концентрацията му намалява с възрастта, което означава, че е изключително важно да се допълва след 30-годишна възраст.

Освен това суплементирането с коензима е препоръчително в случаите на отравяния, при прилагане на ограничителни диети, недохранване или злоупотреба с алкохол, които също допринасят за намаляване на коензим Q10 в тъканите и кръвта.

Добавката се препоръчва и на спортистите, които са изложени на дефицит на коензим Q10, което може да доведе до намаляване на ефективността и прекомерно изтощение, както и за хората, които се нуждаят от профилактична грижа при заболявания на кръвоносната система.

Best Ubiquinol CoQH 100 mg 60 Softgels съдържа коензим Q10, съединение, разтворимо в мазнини, което естествено се среща в човешкия организъм и е от съществено значение за правилното функциониране на клетките. Най-високата концентрация на коензим Q10 се среща в сърцето, мускулите и черния дроб.

Увеличаването на синтеза на коензима се наблюдава като резултат на оксидативния стрес и активността на убисемихинон, който чрез многобройни реакции допринася за неговото възстановяване. Производството на коензим Q10 също се увеличава благодарение на наличието на витамин В2, В6, В12, както и на фолиева киселина и пантотенова киселина. Основният ефект на коензим Q10 е участието му в митохондриалния транспорт на електрони в дихателната верига. Коензимът допринася за производството на високоенергийно фосфорно съединение – АТФ, което служи като „енергийна валута” за метаболитните процеси на клетките.

Убиквинол CoQH 100 мг 60 капсули осигурява вещество, което има мощни антиоксидантни свойства. Механизмът на антиоксидантната активност на коензим Q10 се състои в свързването на реактивни форми на кислорода, което допринася за ограничаване на липидната пероксидация. Освен това коензим Q10 повишава активността на витамин Е, което допълнително засилва ефекта му срещу свободните радикали.

Коензим Q10 е единственият мастноразтворим антиоксидант, който може да се синтезира при хора и животни, както и постоянно да се възстановява от окислената форма. Редуцираната форма на коензим Q10 се нарича убиквинол. В тази форма той действа като антиоксидант, който предотвратява унищожаването на липозоми, липопротеини с ниска плътност (LDL), протеини, ДНК и биологични мембрани.

Като антиоксидант коензим Q10 превъзхожда всички други естествени антиоксиданти.

Основната съставка на Best Ubiquinol CoQH 100 mg 60 Softgels играе важна роля в стабилизирането на клетъчната мембрана. Коензим Q10 засяга протеиновите вещества, съдържащи се в клетъчната мембрана, и укрепва нейната структура и също така предпазва от навлизането на токсични вещества.

Друга важна функция на това съединение е поддържането на имунната система. Има антибактериален, антивирусен и антипаразитен ефект. Наблюдава се, че това съединение участва в имунологичните процеси, допринася за активирането на фагоцитите и стимулира синтеза на NK-клетки и лимфоцити Т4.

Коензим Q10 намалява риска от атеросклероза. Това се случва благодарение на факта, че това съединение предпазва LDL холестеролната фракция от окисление. Освен това коензимът има способността да премахва свободните радикали, които се появяват в резултат на метаболизма на ксенобиотиците, благодарение на което намалява рискът от сърдечно-съдови усложнения.

Тялото на един здрав човек на възраст между 25-30 години е в състояние да синтезира до 300 мг от CoQ10 на денонощие, дори повече от дневната нужда. След 30 години синтезът му постепенно се намалява. На този етап е необходимо да започнете комплексни мерки за неговото възстановяване, които се изразяват в промяна на хранителния режим и профилактични курсове на прием на специални добавки. Може да направите това с хранителната добавка Убиквинол CoQH 100 мг 60 капсули, която е на страхотно ниска цена.

Необходимо е ясно да се разбере, че:

 • 25% недостиг на коензим Q10 води до общо понижение на енергията, влошаване на кръвообращението, сърдечни и съдови заболявания и развитие на анормални процеси (например поява на тумори, включително злокачествени);
 • Дефицитът на коензим Q10 от 75% води до клетъчна некроза и в резултат на това до смърт.

Коензим Q10 има много незаменими свойства за тялото. Особено важно е забавянето на процесите на естествено стареене и удължаването на младостта, както и поддържането на енергийната активност на организма.

Обобщавайки, Best Ubiquinol CoQH 100 mg 60 Softgels от Doctor's Best на топ цена е хранителна добавка, която трябва да представлява ежедневно допълване на диетата за хората, които се грижат за здравето си, правилното производство на енергия в организма и профилактиката на заболяванията на кръвообращението.

Ниското ниво на коензим Q10 допринася за нарушенията в правилното функциониране на дихателната верига, което води до намаляване на биосинтезата на АТФ и на клетъчната ефективност на организма. Дефицитът на коензим Q10 увеличава и риска от рак, заболявания на кръвоносната система и мускулите. Ежедневното приемане на коензима ефективно увеличава съдържанието му в организма и предпазва от заболяванията определени като бич на нашето съвремие.

Произведено в: Калифорния, САЩ

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула дневно с храна или както Ви е препоръчано от лекар.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД
Убиквинол
(Kaneka Ubiquinol™, редуцирана форма на CoQ10)
100 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: зехтин екстра върджин, средноверижни триглицериди, лецитин от слънчоглед, пчелен восък, екстракт от листа на розмарин, мека капсула [желатин, глицерин, пречистена вода, анато (оцветител)].

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™