Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

BCAA PRO 100 капсули Universal Nutrition

BCAA PRO 100 капсули Universal Nutrition
BCAA PRO 100 капсули Universal Nutrition
BCAA PRO 100 капсули Universal Nutrition
25.00 лв
Код на продукта : BCAA PRO 100 caps Universal Nutrition
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
BCAA PRO 100 капсули Universal Nutrition

BCAA PRO 100 капсули I Universal Nutrition

  • За увеличаване на силата и мускулната издръжливост
  • Предпазва от разрушаване на мускулната тъкан
  • Подпомага синтезирането на белтъчини и уголемяване на мускулите
  • Съдейства за продукцията на инсулин
  • За мощно топене на мазнините, без риск от загуба на мускулна маса
  • Заздравява имунитета, застрашен от интензивните натоварвания
  • За повишаване енергийните запаси при трениране
  • BCAA PRO 100 capsules е на неповторима цена от Universal Nutrition

Какво знаем за BCAA?

BCAA (Branched-Chain Amino Acid) са аминокиселини с разклонени вериги. Те се наричат незаменими, защото организмът ни не е способен да ги синтезира от други аминокиселини (колкото и да употребяваме заменими аминокиселини, те няма да се превърнат в незаменими). За големите, незаменимите аминокиселини са 8: лизин, метионин, Треонин, Триптофан, Фенилаланин, Левцин, Изолевцин и Валин. За децата – 10 – още Аргинин и Хистидин. Три от тях (Левцин, Валин и Изолевцин) имат специфична молекулна структура - разклонена странична верига. Именно тези три аминокиселини се наричат BCAA.

Пръв с една от трите БЦАА – Левцин, се е сблъскал френският учен Жозеф Пруст през 1818 година, когато изучавал разваленото сирене. Вече през 1820 година французинът Анри Браконо успял да извлече това вещество от разваленото месо и козина. Той всъщност и измислил това название. Както се знае, Левцин е незаменима аминокиселина. Метаболизмът на това съединение протича не само в черния дроб, но и широко задейства мускулната тъкан.

Как действа BCAA на капсули?

Синтез на белтъчини, клетъчен метаболизъм и растеж на мускулите

Високите нива на аминокиселините BCAA е необходимо условие за активиране на ‘сигналните белтъци” за растеж и делене на клетките. Също така за този процес е необходимо повишено количество АТФ (енергия). Ако се интересувате как по-бързо да възстановите увредените от трениране мускули и от бързото увеличаване на спортните си показатели, оптимизирайте своето хранене с приема на BCAA PRO 100 capsules.

Противодействие на катаболизма, „разрушаването на мускулите”

След интензивно трениране се намалява концентрацията на БЦАА и организмът ни започва да разрушава допълнително белтъчните съединения – тези, в които има най-много аминокиселини с разклонени вериги (а именно – мускулите). По този начин се изравнява нивото на незаменимите аминокиселини с такава структура. Ако приемате хранителната добавка BCAA PRO 100 капсули от Universal Nutrition, Вие ще спрете процеса на катаболизъм и вследствие на това ще опазите мускулите си от разрушение, ще ускорите възстановяването и ще повдигнете спортните си резултати. Особено важни за тези свойства на БЦАА по време на „суша” или „изгаряне на мазнини”, когато организмът е принуден да се справя с натоварването в условия на дефицит на калории и аминокиселини.

Секретиране на инсулин

Допълнителният прием на продукта БЦАА ПРО 100 капсули усилва производството на инсулин и ускорява транспортирането на глюкозата и аминокиселините в мускулите. Приемайки този продукт заедно с бързи въглехидрати веднага след трениране, Вие ще се сдобиете със синергичен ефект (тъй като въглехидратите и БЦАА повишават секрецията на инсулина). Добавете този продукт в ежедневието си и ще ускорите максимално растежа на Вашата мускулна маса!

Имунитет

Тренировката е стрес. Колкото по-интензивно тренирате, толкова по-голяма потребност изпитва организма Ви от незаменими аминокиселини. Дефицитът им на първо място „бие” именно по имунитета и вместо да укрепва здравето Ви, да повишава спортните Ви постижения, да ставате по-красиви, се намаляват защитните функции на целия Ви организъм и започвате да боледувате често. Приемайте капсулите на BCAA PRO на невероятна цена и укрепвайте имунитета си!

Енергия по време на трениране

По времето на извършване на интензивна мускулна работа БЦАА (ако са в достатъчно количество) могат да се използват за синтеза на промеждутъчни съединения (в цикъла на трикарбоновите киселини и глюконеогезата) като източник на енергия. При това последните изследвания показват, че окисляването на молекулите на Левцин дава много по-голямо количество АТФ, отколкото от същото количество глюкоза. А отчитайки факта, че синтезът на АТФ от Левцин и от глюкоза протича независимо един от друг, се получава синергичен ефект. Добавете приема на БЦАА ПРО на капсули преди трнировка и ще повишите максимално производителността си (силата, скоростта, издръжливостта).

Горене на мазнините

BCAA влияят на секретирането на много важния за „изгарянето на мазнините” хормон – лептин. Неговите нива непосредствено влияят на скоростта на горенето и именно секрецията на този хормон в организма се намалява при дефицит на калории, като по този начин защитава тялото от „горене на мастни отлагания” (тъй като не го възприема като благодат, а смята, че са „настъпили трудни времена” и трябва да запази максимално енергийните запаси). Приемът на BCAA PRO от 100 капсули увеличава секрецията на лептин и организмът спира да се защитава от изгарянето на мазнините като се ускорява метаболизма, намалява се апетита и се забързва липолизата. Използвайте хранителната добавка на Universal Nutrition БЦАА ПРО капсули и ще ускорите максимално горенето на мастните запаси, като при това, ще запазите мускулите (което в повечето случаи е и основната цел).

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули преди тренировка и по 2 капсули след това.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД
Витамин Б6 2 мг 100%
Левцин 500 мг **
Изолевцин 250 мг **
Валин 250 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, дикалциев фосфат, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако страдате от някое заболяване, приемате някакви медикаменти, бременна сте или кърмите, се консултирайте с Вашия лекар преди да започнете да приемате този продукт!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™