Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BCAA PRO 100 капсули Universal Nutrition

BCAA PRO 100 капсули Universal Nutrition
BCAA PRO 100 капсули Universal Nutrition
BCAA PRO 100 капсули Universal Nutrition
25.00 лв.
Код на продукта : BCAA PRO 100 caps Universal Nutrition
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
BCAA PRO 100 капсули Universal Nutrition

BCAA PRO 100 капсули I Universal Nutrition

  • За увеличаване на силата и мускулната издръжливост
  • Предпазва от разрушаване на мускулната тъкан
  • Подпомага синтезирането на белтъчини и уголемяване на мускулите
  • Съдейства за продукцията на инсулин
  • За мощно топене на мазнините, без риск от загуба на мускулна маса
  • Заздравява имунитета, застрашен от интензивните натоварвания
  • За повишаване енергийните запаси при трениране
  • BCAA PRO 100 capsules е на неповторима цена от Universal Nutrition

Какво знаем за BCAA?

BCAA (Branched-Chain Amino Acid) са аминокиселини с разклонени вериги. Те се наричат незаменими, защото организмът ни не е способен да ги синтезира от други аминокиселини (колкото и да употребяваме заменими аминокиселини, те няма да се превърнат в незаменими). За големите, незаменимите аминокиселини са 8: лизин, метионин, Треонин, Триптофан, Фенилаланин, Левцин, Изолевцин и Валин. За децата – 10 – още Аргинин и Хистидин. Три от тях (Левцин, Валин и Изолевцин) имат специфична молекулна структура - разклонена странична верига. Именно тези три аминокиселини се наричат BCAA.

Пръв с една от трите БЦАА – Левцин, се е сблъскал френският учен Жозеф Пруст през 1818 година, когато изучавал разваленото сирене. Вече през 1820 година французинът Анри Браконо успял да извлече това вещество от разваленото месо и козина. Той всъщност и измислил това название. Както се знае, Левцин е незаменима аминокиселина. Метаболизмът на това съединение протича не само в черния дроб, но и широко задейства мускулната тъкан.

Как действа BCAA на капсули?

Синтез на белтъчини, клетъчен метаболизъм и растеж на мускулите

Високите нива на аминокиселините BCAA е необходимо условие за активиране на ‘сигналните белтъци” за растеж и делене на клетките. Също така за този процес е необходимо повишено количество АТФ (енергия). Ако се интересувате как по-бързо да възстановите увредените от трениране мускули и от бързото увеличаване на спортните си показатели, оптимизирайте своето хранене с приема на BCAA PRO 100 capsules.

Противодействие на катаболизма, „разрушаването на мускулите”

След интензивно трениране се намалява концентрацията на БЦАА и организмът ни започва да разрушава допълнително белтъчните съединения – тези, в които има най-много аминокиселини с разклонени вериги (а именно – мускулите). По този начин се изравнява нивото на незаменимите аминокиселини с такава структура. Ако приемате хранителната добавка BCAA PRO 100 капсули от Universal Nutrition, Вие ще спрете процеса на катаболизъм и вследствие на това ще опазите мускулите си от разрушение, ще ускорите възстановяването и ще повдигнете спортните си резултати. Особено важни за тези свойства на БЦАА по време на „суша” или „изгаряне на мазнини”, когато организмът е принуден да се справя с натоварването в условия на дефицит на калории и аминокиселини.

Секретиране на инсулин

Допълнителният прием на продукта БЦАА ПРО 100 капсули усилва производството на инсулин и ускорява транспортирането на глюкозата и аминокиселините в мускулите. Приемайки този продукт заедно с бързи въглехидрати веднага след трениране, Вие ще се сдобиете със синергичен ефект (тъй като въглехидратите и БЦАА повишават секрецията на инсулина). Добавете този продукт в ежедневието си и ще ускорите максимално растежа на Вашата мускулна маса!

Имунитет

Тренировката е стрес. Колкото по-интензивно тренирате, толкова по-голяма потребност изпитва организма Ви от незаменими аминокиселини. Дефицитът им на първо място „бие” именно по имунитета и вместо да укрепва здравето Ви, да повишава спортните Ви постижения, да ставате по-красиви, се намаляват защитните функции на целия Ви организъм и започвате да боледувате често. Приемайте капсулите на BCAA PRO на невероятна цена и укрепвайте имунитета си!

Енергия по време на трениране

По времето на извършване на интензивна мускулна работа БЦАА (ако са в достатъчно количество) могат да се използват за синтеза на промеждутъчни съединения (в цикъла на трикарбоновите киселини и глюконеогезата) като източник на енергия. При това последните изследвания показват, че окисляването на молекулите на Левцин дава много по-голямо количество АТФ, отколкото от същото количество глюкоза. А отчитайки факта, че синтезът на АТФ от Левцин и от глюкоза протича независимо един от друг, се получава синергичен ефект. Добавете приема на БЦАА ПРО на капсули преди трнировка и ще повишите максимално производителността си (силата, скоростта, издръжливостта).

Горене на мазнините

BCAA влияят на секретирането на много важния за „изгарянето на мазнините” хормон – лептин. Неговите нива непосредствено влияят на скоростта на горенето и именно секрецията на този хормон в организма се намалява при дефицит на калории, като по този начин защитава тялото от „горене на мастни отлагания” (тъй като не го възприема като благодат, а смята, че са „настъпили трудни времена” и трябва да запази максимално енергийните запаси). Приемът на BCAA PRO от 100 капсули увеличава секрецията на лептин и организмът спира да се защитава от изгарянето на мазнините като се ускорява метаболизма, намалява се апетита и се забързва липолизата. Използвайте хранителната добавка на Universal Nutrition БЦАА ПРО капсули и ще ускорите максимално горенето на мастните запаси, като при това, ще запазите мускулите (което в повечето случаи е и основната цел).

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули преди тренировка и по 2 капсули след това.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 50

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД
Витамин Б6 2 мг 100%
Левцин 500 мг **
Изолевцин 250 мг **
Валин 250 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: желатин, дикалциев фосфат, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако страдате от някое заболяване, приемате някакви медикаменти, бременна сте или кърмите, се консултирайте с Вашия лекар преди да започнете да приемате този продукт!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™