Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

BCAA ENERGY 400 gr | HSlabs

BCAA ENERGY 400 gr | HSlabs
BCAA ENERGY 400 gr | HSlabs
BCAA ENERGY 400 gr | HSlabs BCAA ENERGY 400 gr | HSlabs
55.00 лв
Код на продукта : BCAA ENERGY 400 gr
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
BCAA ENERGY 400 gr | HSlabs

BCAA ENERGY 400 gr | HSlabs

 • Покачване на мускулната маса
 • Защитава мускулните структури от разрушаване
 • Дава енергия
 • Допринася за повишаване на силовите показатели
 • Спомага за по-слабото усещане на умора след силово натоварване
 • Улеснява метаболизма на глюкозата
 • Намалява телесните мазнини
 • Увеличава релефа
 • Намалява стреса
 • Избирате между два страхотни вкуса – череша и зелена ябълка
 • BCAA ENERGY 400 gr е на невероятна цена от HSlabs

Какво знаем за BCAA ENERGY?

Ако се стремите към високи спортни резултати, Вие безусловно имате нужда от добра мотивация, сила и качествено възстановяване, за чието постигане ще получите отлична подкрепа от HS Labs и техния продукт BCAA ENERGY 400 gr на уникална цена!

ВСАА – аминокиселини с характерна структура, която наподобява странично разположени „клончета”, заради които е и въведен терминът „разклонена верига”. Тези вещества са особено важни, защото тялото ни не може да ги синтезира и е нужно набавянето им отвън. В този комплекс те са само три: валин + левцин + изолевцин.

 • Левцин регулира синтеза на протеини в организма, както и азотния баланс. Именно тази аминокиселина съставлява по-голямата част от всички белтъци;
 • Валин – източник на енергия в мускулите, както и един от важните компоненти на тъканния синтез;
 • Изолевцин е необходим за синтеза на хемоглобина, регулирането на глюкозата в кръвта. Също така тази аминокиселина е от съществено значение за метаболизма на левцин.

Всички описани по-горе вещества участват в изграждането на нови мускулни влакна. А също така са важни в процесите на възстановяване. В тялото ни попадат само чрез храната или добавки. ВСАА аминокиселините се срещат най-често в спортното хранене.

В продукта са комбинирани високо количество BCAA аминокиселини, глутамин, тирозин, цитрулин малат, бета-аланин и триптофан, чието действие ще Ви осигури качествено възстановяване след тренировка, енергия, фокус и концентрация, покачване на мускулната маса, намаляване на стреса, увеличаване на релефа, изгаряне на подкожните мазнини и ще намали мускулната умора.

Как действа BCAA ENERGY на прах?

BCAA Energy 400 гр на прах включва глутамин, тирозин, цитрулин малат, бета-аланин, триптофан и 7,2 гр BCAA аминокиселини с перфектната пропорция 2:1:1. Това е и естественото им съотношение в мускулите. Поддържането на нормален прием на BCAA е изключително важен фактор, защото подобрява анаболните процеси в организма. Това помага да се постигне по-ефективно възстановяване и по-голям набор на мускулна маса! Всеки физически активен човек трябва да е наясно, че около една трета от мускулните белтъчини е изградена от ВСАА аминокиселини с разклонена молекулна структура. До 25% от цялата енергия при спортуване се получава от ВСАА. Те позволяват непрекъснато адаптиране към нарастващите изисквания при трениране, а тяхното адекватно снабдяване е фактор, който гарантира ефективното възстановяване на организма. При консумиране на храни, богати на протеини, най-бързо усвояемите аминокиселини са ВСАА, които са очевидно доминиращи, когато става въпрос за скоростта на навлизане в кръвния поток.

Важно е да се знае още, че ВСАА са готови за директна употреба от клетките, а това спестява време на организма да смели и разгради сложните белтъчини, съдържащи се в храната. В резултат на това аминокиселините с разклонена верига, включени в BCAA ENERGY 400 gr, почти веднага отиват в мускулите, където увеличават азотния баланс и активират процесите на растеж и производството на важни анаболни хормони. Трябва да се отбележи, че трите аминокиселини са много ефективни, когато се приемат заедно, заради синергичното им действие. Те оказват влияние върху мускулния растеж и спомагат за качването на мускулна маса. Подпомагат загубата на мазнини и дават енергия. Но основното им предимство е тяхната способност да стимулират растежа на мускулите – основна цел за всеки активно спортуващ човек.

ВСАА аминокиселините в BCAA Energy 400 гр на прах повишават синтеза на мускулния протеин, което води до по-голяма хипертрофия на мускулите. Левцин от комплекса задейства mTOR киназата, която регулира клетъчната подвижност, клетъчния растеж, оцеляването на клетките и протеиновия синтез, а в допълнение, изолевцин и валин инхибират секрецията на хормона кортизол. А това е много важно за мускулния растеж. Левцин също така спомага за изгаряне на мазнините, а в резултат от действието на изолевцин се подобрява глюкозният толеранс. ВСАА допринасят за повишаване на силовите постижения в тренировката и намаляват умората. Понижават разграждането на мускулната маса чрез защита на мускулната тъкан и подобряват чувствителността към инсулин. Освен всичко това ВСАА забавят стареенето и увеличават образуването на нови митохондрии, като по този начин повлияват при намаляване или загуба на мускулна маса с напредването на възрастта.

BCAA ENERGY 400 gr включва аминокиселината глутамин, която е жизнено важна за протеиновия метаболизъм и мускулно възстановяване. Когато тренирате интензивно всеки ден или сте подложени на физическо натоварване, нуждата от аминокиселината силно нараства. Напълно възможно е да бъде допуснат нейният дефицит, а това ще предизвика лошо възстановяване, бърза умора и отслабена имунна система. Аминокиселината подобрява усвояването на ВСАА, участва активно в процесите на синтез на мускулния протеин и потиска секрецията на кортизол, има антикатаболитен ефект. Може да бъде сравнена с глюкозата, защото се използва като отличен енергиен източник. Друг съществен неин ефект върху човешкото тяло е да укрепи имунната система и да ускори процеса на следтренировъчно възстановяване.

Аминокиселината глутамин е силно ценена в бодибилдинга от спортистите, защото участва в синтеза на растежния хормон и забавя загубата на мускулна маса. Соматотропинът е отговорен за метаболизма на мазнините, загубата на излишни килограми и предотвратява стареенето на цялия организъм. След като приемете глутамин, синтезът на този хормон се увеличава с 40%! Така че, ако провеждате тренировки с висок интензитет, приемът на BCAA ENERGY на страхотна цена допълнително ще подобри синтеза му.

В продукта са включени още бета-аланин и цитрулин малат, които повишават работоспособността на мускулите и дават възможност за провеждане на по-тежки и интензивни тренировки. Бета-аланин повишава значително количеството карнозин в мускулите, който спомага за по-голяма сила, издръжливост и мускулно развитие. Карнозин е важно вещество в тъканта на мускулите, предотвратяващо окисляването на средата по време на интензивни упражнения. Известно е, че увеличаването на киселинността е една от основните причини за мускулното изтощаване. Освен това е установено, че под влияние на карнозин се увеличава чувствителността на калциевите канали, което предизвиква допълнително повишаване на съкратителната способност на мускулите.

Цитрулин малат намалява слабостта в мускулите, което ще позволи провеждане на тренировки с висока интензивност. Ефективно повишава нивото на аргинин в кръвта. Този потенциал на аминокиселината обезпечава широк списък от ползи за Вас. Към него се включват: увеличаване на синтеза на протеин, креатин, по-ефективно използване на ВСАА от мускулите при тренировъчните усилия. Увеличеното ниво на аргинин в кръвта води до повишаване производството на азотен оксид, синтеза на протеин в мускулите и се ускорява укрепването. Благодарение на цитрулин малат в тялото се увеличават нивата на аденозинтрифосфатната енергия (АТФ), забавя се появата на умора и се оптимизира обмяната на веществата.

Комбинацията от аминокиселини в BCAA Energy 400 гр на прах включва и Л-тирозин, който помага на тялото да се справи със стреса, като заедно с това поддържа оптимално здравето. Аминокиселината Л-тирозин служи в организма като градивен елемент за мускулния протеин. Тя има важно участие в химични реакции, протичащи в тялото, които участват в производството на допамин, невротрансмитери и други хормони. Тирозин е условно есенциална аминокиселина и се синтезира в организма от друга аминокиселина, наречена фенилаланин. Трябва да се отбележи, че при високи натоварвания тялото произвежда тирозин в недостатъчни количества. В спортната практика се използва за стимулиране на мозъчната дейност и централната нервна система, което се дължи на положителното му влияние върху скоростта на синтез на мозъчните неврони-антидепресанти – допамин и норепинефрин. Аминокиселината помага за намаляване на нервното изтощение, увеличава способността за концентрация, влияе положително на скоростните качества на спортистите.

Много е полезно действието ѝ за спортуващи, които имат за цел набор от мускулна маса и се подлагат на чести силови тренировки. В тези ситуации може да се получи претрениране – състоянието на умора, причинено от прекомерна физическа активност. За да се избегне това, е нужен Л-тирозин, който поддържа в тялото оптимални нива на енергия. Аминокиселината намалява апетита и мастната маса, стимулира производството на меланин (пигмент, отговорен за цвета на кожата и косата), подобрява функцията на хипофизата и надбъбречните жлези. Като пряк участник в производството на допамин притежава много полезни функции. Подобрява умствената яснота и други психологически фактори; поддържа чувство за благополучие; отстранява чувството за физическа и умствена умора; поддържа обмяната на веществата; защитава целостта на кожата.

Л-триптофан е следващата аминокиселина, включена в BCAA ENERGY 400 gr, която е незаменима и има пряко участие в синтеза на серотонин (молекула, предаваща нервни импулси в мозъка) и мелатонин. Поддържането на достатъчни количества от аминокиселината е гарант за мисловната дейност и емоционалния баланс. Тя регулира поведението, настроението, благоприятства добрия сън и възстановяването. Л-триптофанът намалява апетита и спомага за изгарянето на мазнини.

Продуктът BCAA ENERGY 400 gr от HS Labs на чудесна цена, съчетан с Вашите спортни упражнения, ще Ви осигури възможност да подобрите резултатите си във фитнеса и да постигнете целите си.

Начин на употреба: Една доза (10 гр) разтворете в около 150 мл вода и я приемайте преди и след тренировка. В нетренировъчни дни приемайте една доза сутрин след сън.

Дозировка: 10 гр

Дози в опаковка: 40

Състав в 1 доза (10 гр) Стойност %ПДД

БЦАА (ВСАА):

Л-левцин (L-leucine)

Л-валин (L-valine)

Л-изолевцин (L-isoleucine)

7200 мг

3600 мг

1800 мг

1800 мг

**

 

 

 

Л-глутамин (L-glutamine) 1000 мг **
Бета-аланин (Beta-alanine) 610 мг **
Цитрулин малат (Citrulline malate) 350 мг **
Л-тирозин (L-tyrosine) 280 мг **
Л-триптофан (L-tryptophan) 200 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване! Дръжте далеч от деца! BCAA ENERGY не съдържа кофеин и не нарушава съня!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™