Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr | HSlabs HS0389

BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr | HSlabs HS0389
BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr | HSlabs HS0389
BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr | HSlabs HS0389 BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr | HSlabs HS0389 BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr | HSlabs HS0389
55.00 лв.
Код на продукта : BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.69 лв.


 
Бърза поръчка
BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr | HSlabs HS0389

BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr | HSlabs

 • Съществени аминокиселини за директно използване от мускулите
 • Засилва анаболните процеси чрез максимално насърчаване на mTOR киназата
 • Предпазва от разрушаване на мускулните структури
 • Увеличава силовите показатели
 • Спомага за по-слабото усещане на умора след силово натоварване
 • Перфектно аминокиселинно съотношение (2:1:1)
 • Улеснява метаболизма на глюкозата
 • Намалява телесните мазнини
 • Увеличава релефа
 • Отлично допълнение към диетата, подходящо за всеки спорт
 • Избирате между три страхотни вкуса – диня, череша и зелена ябълка
 • Специално разработена формула за инстантно разтваряне
 • BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr е на топ цена от HSlabs

Какво знаем за BCAA 2:1:1 INSTANT?

Фактът, че протеините са много важни за човешкото тяло, е установен от учените през XIX век. Именно тогава е бил измислен терминът „протеин" от гръцката дума „първо". Аминокиселините са специални строителни елементи на белтъците. 20 от тези биомолекули са съчетани в нашия организъм, 12 от които той е в състояние да произведе самостоятелно (при деца само 10), а осем си набавя само от храната.

Три съществени аминокиселини са най-важните за мускулното формиране и развитие. BCAA е комплекс от три аминокиселинни съединения, които се характеризират с разклонена молекулна структура. Той включва левцин, изолевцин и валин, принадлежащи към съединенията, които са съществени за човешкото тяло молекули и е необходимо да му се доставят с храната. Червеното месо и млечните продукти са важни техни доставчици, като също могат да се набавят и от пилешко и пуешко месо. Суроватъчният протеин също е богат източник на BCAA. Тези химични съединения са от голямо значение, защото се абсорбират в мускулите. В резултат от това могат да се употребяват като източник на енергия или за синтез на собствени белтъци в тъканите на организма. BCAAs съставляват около една трета от скелетните мускули в тялото на човека.

Тези три съединения с уникална химическа структура са напълно естествени вещества, от които се нуждае тялото и ежедневно се получават от храната. Единственият въпрос е дали е достатъчно тяхното количество. Дневната необходимост от BCAA за мъж със средно телосложение, водещ нормален начин на живот, е около 6 грама, но ако той активно се занимава със спорт, тогава тя се увеличава минимум два пъти. Нещо повече, ако този спорт е свързан с целенасочен набор на мускулна маса, необходимостта от тези елементи се увеличава значително. Да се храниш правилно не винаги е възможно и не всеки човек има достатъчно време или знания как чрез храната да компенсира и осигури необходимото количество аминокиселини. За тези цели са разработени специални суплементи. Освен това тежките физически натоварвания, стресът, строгите диети стават причина организмът, за да възстанови липсващите му необходимите вещества, да започне да „изяжда" вече съществуващата мускулна маса. А това е абсолютно недопустимо за спортистите и бодибилдърите.

Представяме Ви хранителната добавка BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr от HSlabs на невероятно изгодна цена, с която ще си осигурите правилен подход към спорта, за да се застраховате от ненужни загуби на мускулна маса и да си гарантирате само здраво тяло с обемни и релефни мускули.

Как действа BCAA 2:1:1 INSTANT на прах?

Поддържането на нормален прием на BCAA е изключително важен фактор, защото подобрява анаболните процеси в организма. Това помага да се постигне по-ефективно възстановяване и по-голям набор от мускулна маса! Продуктът BCAA 2:1:1 INSTANT 400 гр на прах включва активно използваните от организма за изграждане на мускулите 3 съществени аминокиселини: левцин, изолевцин и валин с перфектната пропорция 2:1:1. Това е и естественото им съотношение в мускулите.

Ако няма BCAA – няма и мускули! Всеки физически активен човек трябва да е наясно, че около една трета от мускулните белтъчини е изградена от ВСАА аминокиселини с разклонена молекулна структура. До 25% от цялата енергия при спортуване се получава от ВСАА. Те позволяват непрекъснато адаптиране към нарастващите изисквания при трениране, а тяхното адекватно снабдяване е фактор, който гарантира ефективното възстановяване на организма. Когато консумирате храни, богати на протеини, най-бързо усвояващите се аминокиселини са ВСАА, които са очевидно доминиращи, когато става въпрос за скоростта на навлизане в кръвния поток.

В действителност заради тези биомолекули може да се получи до 90% абсорбция на аминокиселини през първите три часа след хранене. Накратко, Вашите мускули „гладуват” без BCAA. Употребата на BCAA, които са готови за употреба от клетките, е начин тялото да не губи време в смилане и разграждане на сложните белтъчини, съдържащи се в храната. Благодарение на това аминокиселините, съдържащи се в BCAA 2:1:1 INSTANT, почти веднага отиват в мускулите, където увеличават азотния баланс и активират процесите на растеж и производството на важни анаболни хормони.

Напрегнатата мускулна активност като бодибилдинг, пауърлифтинг и други спортове за сила и скорост води до влошаване и разрушаване на някои съкратителни белтъци. В процеса на възстановяване тези структури се допълват с изграждащия ги материал. В тези условия е изключително важно тялото да има достъп до определени аминокиселини, нуждата от които рязко нараства, докато протичат възстановителните процеси. Аминокиселините с разклонена верига, подсигурени от BCAA 2:1:1 INSTANT 400 гр на прах CHERRYWATERMELON или GREEN APPLE, са от особено значение по време на възстановителните периоди. Ето защо, за да е ефективен тренировъчният процес, трябва редовно да използвате BCAA в спортната си диета – те играят сериозна роля за набора на чиста маса и защита на мускулите.

Приемането на BCAA 2:1:1 INSTANT с отлична цена Ви позволява също да нормализирате процеса на производство на инсулин от тялото, отговорен за кръвообращението. В допълнение, повишаването на нивата на инсулин действа благоприятно върху глюкозата в кръвта, която е един от основните хранителни източници за клетките на мускулните влакна. Стабилното ниво на инсулин позволява да се нормализира усвояването и производството на други аминокиселини от организма, които също са нужни за неговата работа.

BCAA действат не само пряко, но и косвено. BCAA 2:1:1 INSTANT 400 гр на прах позволява да се намали усещането за умора след трениране. При физическо натоварване в кръвта се повишава нивото на серотонин – вещество, което определя общото ниво на умора. Приемането на BCAA по време на трениране предотвратява увеличаването на серотонин, като по този начин забавя началото на общата умора при трениране за издръжливост. BCAA помагат на организма да запази собствените си аминокиселини, намаляват мускулната контракция и отслабването на мускулната умора след силови натоварвания, поддържат силата и осигуряват изграждане на мускулите. От аминокиселините ВСАА в организма се произвежда също и глутамин – обща аминокиселина в мускулната тъкан, която изпълнява разнообразни функции.

За най-важната аминокиселина с разклонена верига се счита левцин. Тя задейства mTOR киназата, която регулира клетъчната подвижност, клетъчния растеж, оцеляването на клетките и протеиновия синтез, а в допълнение изолевцин и валин инхибират секрецията на хормона кортизол. А това е много важно за мускулния растеж. Намаляването на производството на кортизол означава, че повече андрогени ще проникнат вътре в мускулната клетка. По този начин ще се увеличи анаболния („синтезиращ") ефект на андрогените. Трябва да се отбележи, че такова действие проявяват минимални дози ВСАА (около 750 мг). При това с увеличаване на дозата потискането на кортизола също се увеличава. Приемането на 1500 мг ВСAA намалява количеството на кортизола в кръвната плазма с 48%!

Това откритие е особено полезно за любителите, които са подложени на много стрес в семейството и на работното място. Основната последица от стреса е увеличеното производство на кортизол. Поради това нервният живот и растежът на мускулите са несъвместими! За щастие, BCAA 2:1:1 INSTANT може да Ви осигури BCAA, които веднага ще помогнат.

Изследванията показват, че групата от аминокиселини ВСАА стимулира не само набора на мускули и увеличаването на техния релеф, но също така и ефективното и бързо изгаряне на мазнините. Това е благодарение на попълване запасите от лептин в организма, който контролира метаболитните процеси на клетъчно ниво и не позволява да се образуват мастни натрупвания. Колкото повече мазнини има в тялото, толкова по-високо трябва да бъде нивото на лептин. Той спомага за превръщането на мазнините в енергия, необходима по време на тренировката, както и намалява апетита. Така се понижава количеството на приетата храна, калоричността на диетата и може да се нагоди хранителният режим, увеличавайки при това натоварването на мускулите без опасност за здравето.

Правилният подход към спорта с представения продукт BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr от HSlabs на атрактивна цена ще Ви застрахова от ненужни загуби на мускулна маса и осигурява здравословно и бързо постигане на целите.

Още ползи при прием на BCAA 2:1:1 INSTANT:

 • Повишава синтеза на мускулния протеин, което води до по-голяма хипертрофия на мускулите
 • Левцин спомага за изгаряне на мазнините, а изолевцин подобрява глюкозния толеранс
 • Може да повиши силовите постижения в тренировката
 • Намалява умората и повишава силовата издръжливост
 • BCAA 2:1:1 INSTANT 400 gr от HSlabs на супер цена има анаболен ефект
 • Запазва целостта на мускулните влакна
 • Намалява разграждането на мускулната маса чрез защита на мускулната тъкан
 • Подобрява чувствителността към инсулин
 • Забавя стареенето

Начин на употреба: Приемайте по една доза (5 g – 1 мерителни лъжици) преди и след тренировка.

Дозировка: 5 гр (1 мерителна лъжичка)

Дози в опаковка: 80

Състав в 1 доза (5 гр) Стойност %ПДД
Л-Левцин (L-Leucine) 2320 мг **
Л-Изолевцин (L-Isoleucine) 1160 мг **
Л-Валин (L-Valine) 1160 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™