Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Ацидофилус Бифидус 6 млрд. активни пробиотици 60 капсули | Webber Naturals

Ацидофилус Бифидус 6 млрд. активни пробиотици 60 капсули | Webber Naturals
Ацидофилус Бифидус 6 млрд. активни пробиотици 60 капсули | Webber Naturals
Ацидофилус Бифидус 6 млрд. активни пробиотици 60 капсули | Webber Naturals
30.55 лв
Код на продукта : Acidophilus Bifidus 6 Billion Active Cells 60 caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : 2 - 3 Дни

Продукта не е наличен

КатегорииАцидофилус Бифидус 6 млрд. активни пробиотици 60 капсули | Webber Naturals

 • Подобрява бионаличността на хранителните вещества
 • Намалява симптомите на хранителна непоносимост
 • Перфектна комбинация от пробиотици и естествени пребиотици
 • Възстановява правилната чревна микрофлора
 • Препоръчва се след лечение с антибиотици
 • 6 милиарда живи бактерии с всяка капсула
 • Укрепва имунната система
 • Регулира нивата на холестерола
 • Подобрява храносмилателните процеси
 • Подобрява чревната перисталтика
 • Ацидофилус Бифидус 6 млрд. активни пробиотици 60 капсули е на топ цена от Webber Naturals

Какво знаем за Ацидофилус Бифидус?

Пробиотици – комплекс от полезни микроорганизми, които, намирайки се в червата, нормализират тяхната работа. Справяйки се с диарията и дисбактериозата, те възстановяват микрофлората, а същевременно предпазват от токсини и укрепват имунитета.

Пробиотици – това понятие е отскоро. Едва през 2002 г. Световната здравна организация им даде определение. А преди това учените 50 години разгорещено спорят какво е това. Пробиотиците, според определението на СЗО, са микроорганизми, които не са патогенни за човешкото тяло. Тяхната функция е да нормализират микрофлората на вътрешните органи и да неутрализират микробите, които са патогенни за нас. Патогенност – възможността на бактериите на генетично ниво да заразяват клетките на организма с инфекциозни вируси.

За червата пробиотици са необходими като въздуха. Дори правилното хранене не може да предотврати дисбактериоза и други чревни нарушения – нещо може да се обърка. В допълнение, здравите черва улесняват работата на жлъчния мехур, черния дроб, далака и другите взаимосвързани органи. Именно тук изпълняват своята роля живите микроорганизми.

Има две възможности за постъпването на бактериите в тялото ни. Или ядем храни, които съдържат пробиотици, или приемаме специализирани продукти. В естествена форма пробиотиците се намират във ферментиралите храни, но много често те са недостатъчно в нашата диета, за да възвърнат нормалното състояние на червата и стомаха.

Предлагаме Ви хранителната добавка Ацидофилус Бифидус 6 млрд. активни пробиотици 60 капсули от Webber Naturals на страхотна цена формулирана за цялостното чревно здраве.

Как действа Ацидофилус Бифидус на капсули?

Acidophilus Bifidus 6 Billion Active Cells 60 caps съдържа комбинация от приятелски млечнокисели бактерии, които колонизират чревния тракт и допринасят за естествената здрава чревна флора, допълнена с FOS (фруктоолигозахариди), които стимулират развитието на пробиотиците и поддържат ползите от тях. Тази формула е с голяма ефективност и гарантира, че съдържа 6 милиарда живи бактерии във всяка капсула.

Чревният тракт съдържа милиарди микроорганизми, които се намират в деликатен баланс между благоприятните пробиотични бактерии и неблагоприятните патогени. Много от факторите могат да повлияят на това равновесие, включително временно компрометираната имунна система, лошата диета, стресът, ако се промени водата и хранителните източници по време на пътуване.

Acidophilus Bifidus (Ацидофилус) 60 капсули съдържа Lactobacillus и Bifidobacterium щамове. Тяхната роля е да поддържат подходящата физиологична флора. Те се борят с патогенните бактерии и се грижат за оптималната хомеостаза в червата. Заедно спомагат за поддържането на правилната киселинна среда в тънките черва, защитават лигавиците и насърчават редовните движения на червата.

Съдържащият се в капсулите Ацидофилус комплекс Lactobacillus (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei и Lactobacillus rhamnosus) е най-многобройната и най-популярната група пробиотични бактерии. Те са компонент на човешката микрофлора, която е много важна за здравето. Характеризират се с прост метаболизъм и способност за превръщане на захарите (включително лактозата) в млечна киселина.

Ацидофилус Бифидус 6 млрд. активни пробиотици 60 капсули на отлична цена включва Bifidobacterium longum. Bifidobacterium е голяма група бактерии, която включва до 32 различни вида, които обикновено се срещат в дебелото черво. Те имат ферментационен метаболизъм и подпомагат организма при усвояването на лактозата. Само Bifidobacterium произвеждат къси верижни мастни киселини в организма, които участват в много физиологични процеси, които са важни за здравето. Щамът Bifidobacterium longum е особено полезен по време на антибиотично лечение, той стимулира имунната система за по-интензивна работа. Облекчава раздразненията в храносмилателната система.

Процесът на размножаване на пробиотичните бактерии и групирането им в колонии е по-гладък и по-ефективен, ако предоставим на тялото система с пребиотици. Това са вещества, които не съдържат никакви микроорганизми и само стимулират развитието на пробиотиците. Формулата на Acidophilus Bifidus 6 Billion Active Cells 60 caps включва фруктоолигозахариди (FOS), които се срещат естествено в плодовете и зеленчуците като артишок, цикория, лук и банан, наречени естествени пребиотици. Те са устойчиви на действието на храносмилателните ензими и подпомагат развитието на правилната бактериална флора.

Добавянето на пробиотици чрез продукта Acidophilus Bifidus (Ацидофилус) 60 капсули ще има следните ползи за Вашия организъм:

 • Пробиотиците поддържат функцията на храносмилателната система, подобряват чревната перисталтика и спомагат за регулирането на честотата на изпражненията. Млечната киселина, произвеждана от пробиотичните бактериални щамове, е едно от най-важните вещества, засягащи храносмилателния процес. Улеснява разграждането на протеините, стимулира секрецията на стомашните сокове и подобрява усвояването на хранителните вещества.
 • Пробиотиците подобряват общото състояние на червата и предотвратяват инфекции на чревния тракт. Те увеличават количеството антитела, стимулират производството на чревна слуз и ограничават развитието на патогенни микроорганизми. Пробиотиците променят условията в червата, те стимулират производството на мастни киселини с къса верига и бактериоцини.
 • Пробиотиците увеличават производството на β-галактозидаза, ензим, който разгражда лактозата. Благодарение на това те премахват неприятните симптоми на лактозна непоносимост, често срещани след консумацията на мляко и млечни продукти, като газ, подуване на корема, болки в корема.
 • Пробиотиците имат имуномодулиращи свойства. Екзополизахаридите (EПЗ), специални съединения, произведени от щамове Lactobacillus, предпазват клетките от дехидратация, атаките на микробите и ефектите от вредни токсични вещества. Ефектът на EПЗ също влияе върху увеличаването на популациите на макрофагите, които са клетки, отговорни за премахването на застрашаващи здравето бактерии, гъбички и вируси. Те модулират профила на цитокините – група протеини, които стимулират клетките, свързани с имунната система. Пробиотиците повишават нивото на интерферон в кръвта. Системата на тялото става по-силна и по-устойчива на вредни патогени.
 • Пробиотиците намаляват усвояването на мазнините, така че те да допринесат за подобряване на липидния профил. Проучванията доказват, че редовното допълване с пробиотици помага за намаляване на отрицателната фракция на липопротеините с ниска плътност (LDL).
 • Пробиотиците намаляват броя на увреждащите здравето микроорганизми. Когато населяват червата, пробиотиците се борят срещу други микроорганизми, главно срещу патогени, за достъпа до хранителните вещества. Намаляването на популацията на вредните бактерии понижава риска от много заболявания и води до подобряване на общото благосъстояние.

Ацидофилус Бифидус 6 млрд. активни пробиотици 60 капсули от Webber Naturals на чудесна цена е уникална пробиотична формула, необходима за поддържането на здрава чревна микрофлора. Иновативната комбинация в един продукт от пробиотици и естествени пребиотици води до отличната му ефективност. Продуктът е идеален за тези, които наскоро са приемали антибиотици, организмът им не може да разгражда лактоза, имат склонност към диария, както и за хора с намаляваща чревна микрофлора.

Препоръчителен прием:

За възрастни: По 3 капсули дневно или според указанията на лекар.

За деца над 1 год.: По 1 капсула дневно или според указанията на лекар. За малки деца отворете капсулата и съдържанието й може да се приеме с течност или храна поне 2-3 часа преди или след употребата на антибиотици.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД

6 милиарда активни пробиотици от следните

специално култивирани пробиотични щамове:

   
Lactobacillus rhamnosus (HA-111) 3 млрд. CFU* 50%
Lactobacillus casei (HA-108) 1.8 млрд. CFU 30%
Lactobacillus acidophilus (HA-122) 0.6 млрд. CFU 10%
Bifidobacterium longum (HA-135) 0.6 млрд. CFU 10%

* CFU – жизненоспособни бактерии

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: калциев глюконат, картофено нишесте, растителна капсула (пречистена вода, въглехидратна гума), инулин, растителен клас магнезиев стеарат, силициев диоксид, фруктоолигозахариди (FOS), аскорбинова киселина.

Не съдържа изкуствени подсладители, оцветители, консерванти, глутен, пшеница, яйца, черупчести, риба, ядки, сол или ГМО.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Продукт, подходящ за вегетарианци.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™