Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Bio Baobab 160 гр прах | Sanct Bernhard

Bio Baobab 160 гр прах | Sanct Bernhard
Bio Baobab 160 гр прах | Sanct Bernhard
Bio Baobab 160 гр прах | Sanct Bernhard
61.50 лв
Код на продукта : Bio Baobab Powder 160g
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 1.92 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 16 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Bio Baobab 160 гр прах | Sanct Bernhard

Bio Baobab 160 гр прах | Sanct Bernhard

 • Повишава имунната защита
 • Естествен пребиотик
 • Висок антиоксидантен потенциал
 • Подобрява чревната перисталтика
 • Регулира кръвната захар
 • Ефективен в борбата срещу запек и диария
 • Подкрепя функциите на храносмилателната система
 • Намалява нивото на „лошия“ LDL холестерол
 • Предпазва от преждевременно стареене организма
 • Подобрява здравето на кожата и косата
 • Bio Baobab 160 гр прах е на топ цена от Sanct Bernhard

Какво знаем за Био БаоБаб?

Чувайки думата „баобаб” много от нас ще си представят дърво-великан в средата на африканската савана. Някой може да си спомни, че баобабът живее невероятно дълго. Да, размерът и възрастта на някои екземпляри са наистина невероятни.

 • Баобаб живее до 4-5 хиляди години, той е символ на дълголетието. Баобабите, за разлика от другите дървета, нямат годишни пръстени, така че възрастта им се определя по радиовъглеродния метод.
 • Някои от растящите сега баобаби са по-стари от египетските пирамиди.
 • Дебелината на баобаба достига 40 м в кръг. На пъна му може да се „настани” модерна многоетажна сграда или почти половината от футболно игрище.

Изключителността на баобаба обаче не е само външна. Както се оказва, хранителното „досие" на плодовете на баобаба е като африкански модел: включва толкова много неща наведнъж, че спокойно можете да кажете: рафтът със суперхраните е пристигнал! Средно голям плод от това „дърво-великан” прилича на кокосов орех, но без косматата обвивка. Има твърда черупка и на допир е като кадифе. Плодът съдържа големи семена, покрити с прах, подобно на брашнеста мана. Прахът има мек кисело-сладък вкус с нотки на карамел и деликатен аромат на цитрусови плодове. Този прах от векове се консумира от населението на Африка и има отлична хранителна стойност. Всички части на баобаба се използват от човека. Плодовете съдържат широка гама от аминокиселини, витамини, микро- и макроелементи и естествени киселини. Листата, семената и плодовете на баобаба имат лечебни свойства. Особена ценност представляват висококачествените диетични фибри на плодовете.

„Дърво-аптека“ – така местните хора наричат баобаба. То се счита за еликсир на здравето от почти всички болести. Благодарение на уникалния си състав баобабът нормализира хормоналния баланс, има антитоксичен, имуномодулиращ, антиалергичен, аналгетичен, антипиретичен, противовъзпалителен ефект върху човешкото тяло. 100% органичен прах от плодовете на баобаб, добит чрез биологично земеделие, се съдържа в хранителната добавка Bio Baobab 160 гр прах на невероятна цена от Sanct Bernhard, който е незаменим продукт за Вашето здраве! С него може да повишите имунитета си, да се възстановите след прекарани болести от инфекциозен характер, да се справите с проблемите на храносмилателната система като запек, диария, трудна проходимост на червата.

Как действа Био БаоБаб на прах?

Био БаоБаб 160 гр на прах със супер цена е хранителна добавка в прахообразна форма, която съдържа 100% органичен прах от плодовете на баобаб, който е богат източник на висококачествени диетични фибри, компонент, необходим за правилното функциониране на храносмилателната система. Той включва още и широка гама от аминокиселини, витамини, микро- и макроелементи и естествени киселини. Ползите от тази супер храна за организма са неоспорими, тъй като полезните вещества, присъстващи в състава му в огромно количество, ефективно подобряват здравето на органите и системите в човешкото тяло.

Редовната употреба на баобаб има благоприятен ефект върху:

 • Имунната система;
 • Сърдечно-съдовата система;
 • Кръвното налягане;
 • Състоянието на зъбите и костите;
 • Растежа на лактобацилите и бифидобактериите в червата;
 • Регулиране работата на червата и предотвратяване на заболявания на стомаха, дебелото черво;
 • Положително влияние при дизентерия, диария, кожни заболявания, хемоптиза;
 • Остеопороза;
 • Избавяне от свободните радикали;
 • Нормално развитие на вътрешните органи;
 • Еластичност на кожата;
 • Клетъчна цялост на нервите;
 • Подобряване на зрението;
 • Поддържане на баланс в организма;
 • Борбата с възпалението на външните и вътрешните органи;
 • Алергии;
 • Защита от UV лъчите;
 • Подмладяване на тялото.

Bio-Baobab Powder 160g подкрепя и регулира функциите на храносмилателната система. Поради факта, че съставът на праха почти 50% основно е от разтворими фибри (пектин), той ефективно допринася за здравословното храносмилане. Пектинът представлява линейни полизахариди, които са разтворими вискозни влакна. Вискозните влакна се сгъстяват в присъствието на вода, образувайки много вискозни разтвори или дори виско-еластични гелове. Ферментируемите влакна лесно се метаболизират от микробиотата на червата (т.е. бактериите, които нормално колонизират дебелото черво). Ферментацията на фибрите води до образуването на късоверижни мастни киселини (ацетат, пропионат и бутират) и газове естествено. Късоверижните мастни киселини могат да бъдат абсорбирани и метаболизирани за получаване на енергия.

Счита се, че ферментацията на фибрите допринася до 10% от дневния прием на енергия. Влакната, които са ферментируеми и могат да стимулират растежа и/или активността на полезни бактерии в червата, се наричат пребиотични влакна. Доказано е, че фибрите, които са разтворими, вискозни и ферментиращи, подобряват гликемичния контрол и понижават концентрацията на холестерол в кръвта.

Благодарение на това Bio-Baobab Powder стимулира растежа на полезните лактобацили и бифидобактерии, което влияе върху укрепването на имунната система. Нивата на холестерола се намалява и се забавя повишаването на нивото на захарта след хранене. Подобрява се абсорбцията на калций и магнезий, а освен това токсичните вещества и токсини се отстраняват от тялото. Така червата се почистват и се регулира дейността им (запек, диария).

Bio Baobab 160 гр прах е естествена защита за чревната лигавица и естествен пребиотик. Правилното функциониране на храносмилателната и имунната система зависи от състоянието на бактериалната флора. Пребиотиците включват всички хранителни вещества, които стимулират производството на живи бактерии в телесната система. Съвсем наскоро учените са открили в състава на плода баобаб пробиотици – живи микроорганизми, полезни за хората. Те имат благоприятен ефект върху нормализирането на чревната микрофлора в случай на дисбиоза, в резултат на което се повишава имунитетът, подобрява се устойчивостта на организма към инфекции и се намалява рискът от алергични реакции.

Био БаоБаб 160 гр на прах предотвратява преждевременното стареене на организма. Благодарение на мощния арсенал от антиоксиданти в състава на праха от плодовете на баобаб (10 пъти повече, отколкото съдържанието на антиоксиданти в портокалите и 6 пъти повече, отколкото в боровинките) клетъчните мембрани са защитени от разрушителното действие на свободните радикали. Антиоксидантите са адекватната клетъчна защита срещу реактивни кислородни молекули. Когато тялото разполага с достатъчно антиоксиданти, то може естествено да се предпазва от стареенето, което е породено от ежедневното излагане на замърсители. С времето количеството и ефективността на ендогенните антиоксиданти (коензим Q10, глутатион и др.) намалява обратнопропорционално на активността на радикалите, поради което тази защита става по-малко ефективна и е необходимо да се поддържа отвън, например, включително с прах от баобаб.

Приемът на Bio-Baobab Powder 160g е отлична защита срещу вируси и бактерии. В праха от баобаб се открива рекордно съдържание на витамин С – 6 пъти повече от съдържанието му в портокалите и 5 пъти повече, отколкото в боровинките! Това Ви позволява да използвате Bio-Baobab Powder с голяма ефективност през сезона на вирусите и грип, което е потвърдено и в отзивите на много хора, приемали подобен продукт. Също така витамин С подобрява усвояването на желязо и калций в кръвта, което служи за превенция на анемия и остеопороза. Той стимулира производството на колаген в организма – основен компонент на артериите и кожата, помага за предотвратяване на атеросклероза и болест на Алцхаймер, предотвратява развитието на катаракта.

Заедно с всичко това Bio Baobab 160 гр прах на много добра цена ще спомогне за подобряване функцията и здравословното състояние на сърдечно-съдовата, нервната и опорно-двигателната система. Тези системи получават ефективно минерално обогатяване с много важни електролити: калций (3 пъти повече, отколкото съдържанието му в млякото), калий и магнезий (5 пъти повече, отколкото количеството им в бананите), което поддържа тяхната работоспособност на необходимото ниво.

С помощта на Био БаоБаб 160 гр на прах ще имате здрава кожа и коса. Богатият хранителен профил на баобаба перфектно овлажнява и подхранва кожата, регулира баланса на влагата в нея. Благодарение на способността си да стимулира синтеза на колаген спомага за регенерирането и обновяването на дермалните клетки, което е много важно за стареещата кожа. Изглажда бръчките и подмладява дермата под влияние на съдържащите се в праха от баобаб мощни антиоксиданти – витамин А, С, E. Същият положителен ефект оказва и върху косата – подобрява растежа и здравия блясък.

За да обобщим, можем да подчертаем, че съдържащият се прах от плодове на баобаб в Bio Baobab 160 гр прах на чудесна цена от Sanct Bernhard е уникален продукт, който има безценна полза за нашето тяло. Той е чист, натурален и с богат, енергийно зареден хранителен състав, който „Дървото-аптека“ щедро споделя с човека. Приемът на продукта има тонизиращ ефект, осигурява активност, енергичност, емоционален подем и – което е най-важно – пази от всички болести!

Начин на употреба: Разбъркайте 1 равна супена лъжица (около 5 гр) в чаша вода, сок, малко, кисело мляко или мюсли и приемайте по 2-3 пъти на ден.

Дозировка: 5 гр

Дози в опаковка: 32

Състав в 1 доза (5 гр) Стойност %ПДД
Енергийна стойност 50кДж / 12 ккал **
Мазнини 0,04 гр **
от които наситени мастни киселини 0,01 гр **
Въглехидрати 4,2 гр **
от които захари 0,9 гр **
Диетични фибри 2,3 гр **
Протеини 0,2 гр **
Сол 0,002 гр **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: не съдържа нищо друго освен 100% органичен прах от плодовете на баобаб, добит чрез контролирано биологично земеделие.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™