Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

A-Z Vitamins 90 таблетки | HS Labs HS0457

A-Z Vitamins 90 таблетки | HS Labs HS0457
A-Z Vitamins 90 таблетки | HS Labs HS0457
A-Z Vitamins 90 таблетки | HS Labs HS0457
27.00 лв.
Код на продукта : A-Z Vitamins 90 tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.6 лв.


 
Бърза поръчка
A-Z Vitamins 90 таблетки | HS Labs HS0457

A-Z Vitamins 90 tablets | HS Labs

 • Набавя необходимите витамини и минерали на тялото
 • Дава енергия и тонизира
 • За по-добро функциониране на нервната и имунната система
 • За здрави кости
 • Поддържа косата, кожата и ноктите
 • A-Z Vitamins 90 tablets е на страхотна цена от HS Labs

Какво знаем за A-Z Vitamins?

Фактът, че храната влияе на здравословното състояние, хората са научили много, много отдавна. Например древните египтяни са яли черния дроб, за да се отърват от нощната слепота, която днес се нарича дефицит на витамин А. В Пекин диетологът и експерт в областта на медицината Ху Сихуи е публикувал през 1330 г. книгата си  "Най-важните принципи на храни и напитки", в която били систематизирани всички знания за терапевтичния ефект на храната и необходимостта от нейното разнообразие. Учените постоянно са изучавали ефектите на витамините, микро- и макроелементите върху човешкото здраве и са изследвали последиците от тяхната липса или излишък. Днес вече имаме пълна представа за тях и можем с увереност да говорим за техните ползи и значение.

Витамините и минералите принадлежат към екзогенните съединения, т.е. тези, които не се произвеждат в организма. Затова трябва да се осигуряват чрез храната или чрез отделен прием. Витамините са органични съединения, чийто недостиг може да повлияе на общото здраве и да доведе до отрицателни ефекти върху него. Има две групи витамини, от които се нуждаем: разтворими във вода и разтворими в липиди. Към водоразтворимите витамини спадат всички витамини от група В и витамин С, съдържащи се в пълнозърнестите храни, плодовете и зеленчуците. Усвояването на мастноразтворимите витамини A, D, E и K се осигурява от натрупаните мазнини и се съхраняват в мастната тъкан до момента на необходимост от тях. Най-често този вид полезни вещества се срещат в съдържащите мазнини продукти като мазни риби, млечни продукти и месо.

Минералите са неорганични вещества, намиращи се във водата и почвата. Разделяме ги на две категории: макро- и микроелементи. Необходимата доза макронутриенти като калий, натрий, калций, фосфор и магнезий е приблизително 100 мг на ден, докато от микроелементите като цинк, желязо, манган, мед, йод, селен и молибден се нуждаем от много по-малко количество.

Предполага се, че разнообразната и добре балансирана диета трябва изцяло да покрива системните нужди на организма от този тип вещества. За жалост, при технологичната преработка на храната витамините се разпадат. Заради стресовите ситуации в нашия забързан ден е трудно да се определи кое е „нормално” ежедневие, а модерните диети все повече се отдалечават от разумното, балансирано, здравословно хранене. Затова комплексът от витамини и минерали A-Z Vitamins 90 tablets от HS Labs на отлична цена ще допълни и обогати храненето Ви, ще даде липсващите на организма Ви жизненоважни вещества, ще подобри здравето и кондицията Ви.

Как действа A-Z Vitamins на таблетки?

Комплексна Формула A-Z витамини на таблетки е хранителна добавка с изключително добре балансирана формула, включваща 8 минерала и 12 витамина. Тя допълва диетата Ви с основни хранителни елементи и помага за предотвратяване или справяне с потенциален витаминен и минерален дефицит. Добре балансираните изключително важни компоненти помагат да се поддържа силен имунитет, здрава кожа и повишават запасите от енергия. Продуктът ще Ви осигури подкрепа за здравословен живот, ако допълните с него една богата и разнообразна диета във Вашето ежедневие. Таблетките A-Z Vitamins са подходящи за всекидневен прием от мъже и жени, осигуряват Ви постоянен тонус и добро здраве на чудесна цена. Тяхната формула се състои от:

Витамин А – важен за нормалната функция на очите. Има съществено участие в синтеза на зрителния пигмент родопсин, а недостигът на това вещество е причина за развитието на така наречената нощна слепота. Правилното снабдяване с витамин А влияе и върху оптималното състояние на кожата, косата и ноктите. Регулира функцията на епителната тъкан. Когато става въпрос за епителните клетки на дихателната система, той повишава тяхната устойчивост към патогенни микроорганизми. Освен това витамин А определя нормалното образуване на зъбния емайл.

Витамин D, включен в Комплексна Формула A-Z витамини на таблетки, е единственото органично съединение, което нашето тяло е в състояние да произвежда под въздействието на слънчевата светлина. Витаминът е от решаващо значение за механичната устойчивост на скелетната система, определя минерализацията на костната тъкан и засяга управлението на калция и фосфора. Участва в модификацията на лимфоцитите, така че регулира и стимулира имунния отговор. Също така е полезен за оптималната секреция на хормони, включително инсулин и андрогени.

Витамин Е (токоферол) – силен антиоксидант, той показва способност да намалява оксидативния стрес, както и да предпазва други витамини от въздействието на вредните крайно реактивни и нестабилни атоми на кислорода. Той забавя процесите на стареене в организма и предотвратява развитието на неопластични заболявания. Насърчава функцията на сърдечно-съдовата система, потиска хемолизата и намалява риска от патологични лезии в съдовата система. Недостатъчното снабдяване на тялото с токоферол може да бъде причина за болезнени мускулни спазми.

A-Z Vitamins 90 tablets е на атрактивна цена и съдържа витамини от групата В, които са важни за клетъчния метаболизъм. Те поддържат храносмилателната система в нормално състояние, повишават устойчивостта на стрес и спомагат за стабилизиране нивата на кръвната захар. Тези полезни вещества представляват комплекс от елементи, разтворими във вода, които са много важни за правилната работа на тялото и трябва да бъдат набавени с храната. Те демонстрират широк спектър от ефекти, но тяхната най-важна роля се изпълнява при регулиране работата на нервната и сърдечно-съдовата система и енергийнната обмяна. Те не се натрупват в организма, поради което трябва да се приемат всеки ден. Подпомагат успешното справяне на тялото с последиците от ежедневното натоварване и стрес. Витамините от група В ще Ви помогнат да сте активни всеки ден, защото имат съществено значение за енергийното превръщане на храната. Работят комплексно и се допълват взаимно, осигуряват създаването на енергия в организма и успешното преодоляване на последиците от ежедневното натоварване и стрес. Правилното снабдяване на Вашия организъм с тези полезни елементи е ключов фактор за поддържане добро здраве на клетките на нервната система, ефективен метаболизъм на невротрансмитерите и в резултат на това добро – здравословно и физическото състояние. Допълването на нивото на витамините В може да доведе до намалено усещане за умора, по-добро настроение и по-резултатна мозъчна работа.

Комплексна Формула A-Z витамини на таблетки включва минерален комплекс, който осигурява важни микро- и макроелементи. Те са отговорни за осмотичния баланс, изпълняват функции, свързани със зъбите, костите, косата и ноктите, а преди всичко са съществени участници в много ензимни реакции. Комплексът включва:

 • магнезий, който има благоприятен ефект върху нервната система, регулира функционирането на мускулната система, предпазва от мускулни спазми и укрепва костите заедно с калция;
 • калцият е много значим минерал, защото осигурява добро здраве на костите и намалява възможността от появата на остеопороза. Неотменен компонент е на системите, гарантиращи здравето на сърдечно-съдовата система;
 • цинк – съществен за имунитета и отговорен за мъжката плодовитост. Той играе важна роля при репликацията на ДНК. Насърчава метаболизма на въглехидратите, като повлиява секрецията на инсулин. Регулира функцията на имунната система, намалява риска от развитие на инфекция и насърчава правилния имунен отговор;
 • йод и селен, които поддържат здравето на щитовидната жлеза. Йодът е ефективен при поддържане на оптималната секреция на типични за нея хормони, а именно тироксин и трийодтиронин. Селен е мощен антиоксидант, намалява количеството на вредните крайно реактивни и нестабилни атоми на кислорода в организма. Той работи в синергия с витамин Е, който се съдържа също в продукта;
 • елементите, които определят синтеза на колаген, т.е. мед и манган. Манганът е елемент, имащ благоприятен ефект върху механичната устойчивост на костите и ставите. Недостигът му може да доведе до болки в ставите и влошаване на невро-моторната координация. Той също така поддържа нервната система. Насърчава и нормализира сексуалните функции, повишава либидото и намалява симптомите на предменструалния синдром. Също така повишава ефективността на имунните реакции на организма. Ползите за здравето от микроелемента мед включват правилния растеж на организма, ефективното използване на желязо, нормалното протичане на ензимни реакции, както и подобряване на здравето на съединителната тъкан, косата и очите. Медта също предотвратява преждевременното стареене и увеличава производството на енергия.
 • желязото участва в транспортирането на кислород до всяка клетка в тялото. Взема участие в много ензимни системи, подпомага фагоцитозата. Неговият дефицит води до анемия.

За да обобщим, A-Z Vitamins 90 tablets от HS Labs на супер цена е отлична мултивитаминна добавка, която осигурява на организма Ви необходимите витамини и минерали. Тя помага да се допълни недостигът от полезни съединения, произтичащ от недостатъчното им набавяне с храната. Добавката може да се комбинира с храносмилателни ензими и омега-3 мастни киселини. Не отлагайте и купете Вашите ежедневни витамини от BioMall.bg, за да подобрите качеството на живота си!

Препоръчителен прием: Приемайте 2 таблетки на ден с храна.

Дозировка: 2 таблетки

Дози в опаковка: 45

Състав в 1 доза (2 бр. таблетки) Стойност %ПДД
Витамин А 800 мкг 100%
Витамин С 80 мг 100%
Витамин Д 5 мкг 100%
Витамин Е 12 мг 100%
Тиамин 1,1 мг 100%
Рибофлавин 1,4 мг 100%
Ниацин 16 мг 100%
Витамин В6 1,4 мг 100%
Фолиева киселина 200 мкг 100%
Витамин В12 2,5 мкг 100%
Биотин 50 мкг 100%
Калций 264 мг 33%
Желязо 14 мг 100%
Пантотенова киселина 6 мг 100%
Йод 150 мкг 100%
Магнезий 185 мг 49%
Цинк 10 мг 100%
Селен 55 мкг 100%
Мед 1 мг 100%
Манган 2 мг 100%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :




#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™