Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels | Natural Factors

Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels | Natural Factors
Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels | Natural Factors
84.38 лв
Код на продукта : Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

 
Бърза поръчка
Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels | Natural Factors

Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels | Natural Factors

  • Доставя куркумин с високо усвояване – теракурмин
  • Подпомага мозъчната функция и сърдечното здраве
  • Засилва естествения защитен отговор – възпалението в  тялото
  • Съдържа мощни антиоксиданти
  • Повишава имунитета
  • Поддържа здравето, комфорта и функцията на ставите
  • Лабораторно тестван продукт
  • Чистотата и ефективността на продукта са гарантирани
  • Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels е на топ цена от Natural Factors

Какво знаем за Оптимизатор за цялото тяло?

Като хранителна добавка Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels от Natural Factors на уникална цена съчетава теракурмин, омега-3 EPA и DHA със силно действащи екстракти за подпомагане работата на мозъка и сърдечното здраве.

Куркумин е един от най-интензивно изследваните натурални продукти. За съжаление, клиничните му изследвания са ограничени поради лошото усвояване на куркумин от човешкото тяло. Теракурмин (Theracurmin) е вид куркумин, който е с най-голяма биологична достъпност. Като антиоксидант и противовъзпалително средство той е специална подобрена форма на куркумин – жълт пигмент от куркума (Curcuma Longa), основен компонент в подправката къри. Куркумин показва значителна активност в много експериментални и клинични проучвания, но досега ефектът му е ограничен поради лошото усвояване на тази добавка от човешкото тяло. Екстрактът Теракурмин™ е високо биоактивна форма и с изключително голямо усвояване. Той предоставя нови, по-добри възможности в използването на куркумин за насърчаване на здравето. Теракурмин™ е иновативна подобрена форма на куркумин, която увеличава над 300 пъти неговото усвояване в сравнение с обикновения куркумин!

Тази специално разработена форма на куркумин се съдържа в състава на Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels, който ще Ви осигури здравословна функция на сърцето и мозъка и ще поддържа тяхното здраве, а при нас продуктът е на страхотно изгодна цена.

Как действа Оптимизатор за цялото тяло гел-капсули?

Оптимизатор за цялото тяло 60 гел-капсули е хранителна добавка, доставяща високо усвоим куркумин и екстракти със силно действие за подпомагане работата на мозъка и сърдечното здраве. В продукта са добавени още босвелия, астаксантин, омега-3 мастни киселини и комплекс за облекчаване на болката InflamRelief. Комплексът е собствена формула от седем плодови концентрата (стандартизирани до 76% полифеноли), които действат синергично и осигуряват антиоксидантно действие, което намалява увреждането на клетките и тъканите. Полифенолите могат да се свържат с колагена и да подобрят неговата еластичност и гъвкавост. Комплексът InflamRelief има уникално въздействие върху болката и възпалението. Той може да намали болките в гърба, а също да облекчи свързаните с остеоартрита болки в ставите.

Възпаленията са естествени и съществени процеси, които постоянно се появяват в организма. Те се получават от вредни фактори, като патогени или твърди вещества, които нарушават правилното функциониране на телесната система. Освен това те подпомагат възстановяването на тялото в случай на наранявания или след тежки тренировки, както и стимулират имунната система за по-ефективна работа. Тези възпаления обаче също са строго регламентирани от подходящите механизми и често са невидими за нас. Хроничните или твърде големи възпаления могат да увредят тъканите и да окажат влияние върху оксидативния стрес. Оксидативният стрес е един от канцерогенните фактори.

Куркуминът е естествена субстанция от групата на липофилните полифеноли в корена на куркума (Curcuma longa), която се използва в традиционната индийска медицина в продължение на хиляди години като подправка и лекарство. Неговата форма Теракурмин™, използвана в добавката Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels, показва над 300 пъти по-висока абсорбация от класическия куркумин. Той е естествен силен антиоксидант, който предпазва организма от прекомерни възпаления. Друго предимство на веществото е плейотропното му действие, което се изразява във влияние върху много провъзпалителни механизми. Първото е намаляване на ензимната активност, отговорна за възпаленията. Такива ензими са циклооксигеназа-2, липооксигеназа и азотна оксидна синтаза. Те са фактори, отговорни за основните симптоми на възпаления, като болка, зачервяване и подуване. Освен това куркумин намалява производството на възпалителни цитокини.

Освен неговия противовъзпалителен потенциал, куркумин в гел-капсулите Оптимизатор за цялото тяло влияе и върху изчистването на свободните радикали. Това са атоми или молекули, които имат несдвоени електрони. В резултат на това те имат разрушително влияние върху съседните тъкани. Освен пряката антиоксидантна активност, куркумин стимулира и телесната система за производство на антиоксидантни ензими. Това позволява многоизмерно почистване на свободните радикали. Прекомерните възпаления и влиянието на свободните радикали върху тъканите са важни патогенни фактори, които отрицателно засягат много системи, включително сърдечно-съдовата и нервната система.

Добавената Омега-3 (DHA) в Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels на страхотна цена има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система, допринасяйки за правилното функциониране на сърцето, като помага при поддържането на нормалното кръвно налягане. Наред със EPA (ейкозапентаенова киселина) контролира нивата на триглицеридите в кръвта. DHA (докозахексаенова киселина) се използва за поддържане на подходящ сърдечен ритъм.

Оптимизатор за цялото тяло 60 гел-капсули съдържа и едно от най-силните, естествени средства с противовъзпалителен ефект –  екстракт от босвелия, който е перфектно средство за поддържане на двигателния апарат. Той облекчава костно-ставните заболявания и стимулира естествените процеси на регенерация на хрущялните тъкани. Екстрактът е невероятно ефективен при облекчаване на болката в ставите, костите и гръбначния стълб и възпрепятстването на възпаленията в двигателния апарат.

Макар че повечето растителни екстракти с подобни свойства са типични антиоксиданти, намаляващи излишъка от свободни радикали, които допринасят за възникването на възпаления, механизмът на екстракта от Boswellia Serrata включен в Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels е различен. Босвелиевите киселини, съдържащи се в смолата, имат пряко влияние върху ензима 5-липоксигеназа, който е отговорен за производството на левкотриени, причиняващи възпаленията. Киселините инхибират синтеза на този ензим и блокират неговата транслокация. Освен това тези киселини регулират секрецията на много други възпалителни маркери. Благодарение на това те инхибират възпаленията по-ефективно от другите съединения.

Противовъзпалителният и аналгетичен ефект на Boswellia Serrata от гел-капсулите Оптимизатор за цялото тяло е сравним със силата и ефектите на медикаменти от групата на нестероидните противовъзпалителни средства. Въпреки това, противно на синтетичните фармакологични продукти, които в същото време разрушават ставния хрущял, екстрактът Boswellia Serrata го защитава и подхранва. Той осигурява гликозаминогликани (GAG, структурна база на ставния хрущял) от разрушителния ефект на някои ензими и подобрява кръвоснабдяването в ставите. Boswellia Serrata облекчава болката, подобрява подвижността на ставите, намалява сутрешната им скованост и отоците.

Продуктът Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels съдържа и астаксантин, който е най-силният естествен антиоксидант. Антиоксидантната му сила е многократно по-мощна от тази на други полезни вещества, включително витамин С, витамин Е, бета каротин и лутеин. Подобно на Алфа липоевата киселина, той може да достигне до всяка клетка в тялото и да се пребори със свободните радикали, които в противен случай биха нанесли тежки щети. Предоставя на мозъка, нервната система и зрението защита, каквато други хранителни вещества не са в състояние да осигурят.

Тази уникална формула на продукта Whole Body Optimizer 2117 mg 60 softgels от Natural Factors с чудесна цена е идеална за поддържане на естествения защитен отговор – възпалението в  организма. Тя ще подобри Вашето здраве и качество на живот.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула 1 или 2 пъти на ден.

Дозировка: 1 гел-капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 гел-капсула) Стойност %ПДД
Рибено масло (аншоа, сардина и/или скумрия) 973 мг **
Общо омега-3 мастни киселини 500 мг **

Ейкозапентаенова киселина (EPA)

332,5 мг **

Докозахексаенова киселина (DHA)

167,5 мг **

Theracurmin™ Куркумин† от куркума /Curcuma longa/ (коренищe)
† Високо бионалична форма на куркумин -

най-активният куркуминоид в куркумата

30 мг **

Босвелия екстракт /Boswellia serrata/ (гума олеорезин)

(60% босвелиеви киселини)

62,5 мг э
Астаксантин /Haematococcus pluvialis/ (цели) 1 мг **

InflamRelief™ комплекс: грозде /Vitis vinifera/, нар /Punica granatum/,

ягода /Fragaria vesca/, червена боровинка /Vaccinium macrocarpon/,

синя боровинка /Vaccinium corymbosum/, малини /Rubus idaeus/,

боровинка /Vaccinium myrtillus/ (плод).

50 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: жълт пчелен восък, софтгел капсула (глицерин, желатин, рожков, пречистена вода), не-ГМО слънчогледов лецитин, ленено масло.

Не съдържа изкуствени подсладители, оцветители, консерванти, млечни продукти, захар, нишесте, пшеница, яйца, глутен, черупчести, ядки, сол или ГМО.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Преди употреба, консултирайте се с лекар, ако сте бременна, кърмите или приемате лекарства, разреждащи кръвта! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™