Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл Natural Factors

Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл I Natural Factors За доброто развитие на костната система на Вашето дете Гаранция за осигуряване на достатъчно Витамин Д за бебето Предотвратява развитието на рахит Подпо Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл I Natural Fact
Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл I Natural Factors За доброто развитие на костната система на Вашето дете Гаранция за осигуряване на достатъчно Витамин Д за бебето Предотвратява развитието на рахит Подпо Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл I Natural Fact
Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл I Natural Factors За доброто развитие на костната система на Вашето дете Гаранция за осигуряване на достатъчно Витамин Д за бебето Предотвратява развитието на рахит Подпо Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл I Natural Fact
Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл I Natural Factors За доброто развитие на костната система на Вашето дете Гаранция за осигуряване на достатъчно Витамин Д за бебето Предотвратява развитието на рахит Подпо Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл I Natural Fact
Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл Natural Factors
Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл на сензационна цена от Natural Factors предоставя на малките деца достатъчно количество жизнено необходим Витамин Д и предпзва от развитието на Рахит. Vitamin D3 заздравява зъбите. Научете повече
26.63 лв.
Без данък: 26.63 лв.

Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл I Natural Factors

 • За доброто развитие на костната система на Вашето дете
 • Гаранция за осигуряване на достатъчно Витамин Д за бебето
 • Предотвратява развитието на рахит
 • Подпомага процесите на заздравяване и навременна поява на зъбките
 • Съдейства за укрепването на имунитета
 • Предотвратява скелетни деформации
 • Vitamin D3 400 за деца течен 15 мл на изгодна цена от Natural Factors спомага за обмена на веществата

Какво знаем за Vitamin D3?

Течен Витамин D3 400 от Natural Factors предоставя на бебето достатъчно витамин Д и предпазва от рахит

Без Витамин Д, както и без много други полезни вещества, организмът на детето няма да функционира нормално. За това е необходимо да се приема задължително. Но как да осигурим необходимата норма от този витамин за малчугана? Все пак Витамин D не винаги постъпва с кърмата, а за бебето все още са противопоказни много от другите продукти, които го съдържат? Не всичко е толкова сложно, както изглежда на пръв поглед. Natural Factors разработи специално за бебетата до 1 годишна възраст изцяло натурален продукт – Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл на супер цена.

Под термина Витамин Д учените обединяват няколко активни вещества фероли, те участват в жизнено важни и ключови процеси в човешкия организъм. Колкото и бебето да получава фосфор и калций, без Витамин Д те не могат да се усвоят и дефицитът им ще се усили.

Често този витамин го наричат „Слънчевият витамин”. Природата се е научила да го синтезира, когато животът тепърва се е зараждал. Най-малките организми – фито и зоопланктоните – обитаващи преди повече 500 млн години са за започнали да го произвеждат под въздействието на ултравиолетовите (късите) светлинни лъчи. Учените казват, че ранните форми на животът така – чрез опитване – са „изучавали” влиянието на ултравиолета. Най-ранните каменни рисунки ни „разказват”, че хората от древността оценявали не само слънчевата светлина, но и нейните животворни действия.

Как действа Витамин D3 течен?

Течен Витамин D3 400 за деца на топ цена заздравява костната система на детето и се грижи за нежната бебешка кожа

Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл е изключително полезен продукт за кърмачетата, особено в есенно-зимния период. Основната цел на употребата му е профилактика срещу рахит. Значимостта на този витамин за бебенцето се обяснява с интензивния растеж. Витамин Д3 играе огромна роля в жизнената дейност на малкия организъм:

 • Участва в усвояването на калция и фосфора, което е необходимо за нормалния растеж на зъбите и костите на бебето;
 • Намалява проявите на възпалителните процеси;
 • Непосредствено влияе за формирането на здрав костен и хрущялен скелет;
 • Осигурява пълноценен обмен на веществата;
 • Подобрява състоянието и външния вид на кожната обвивка на новороденото, а също така му осигурява и нормална регенерация;
 • Формира зрителните функции.

Vitamin D3 400 за деца 15 мл е необходимо да се дава на бебето и за развиването на неговата скелетна мускулатура. При регулярното му постъпване в бебешкия организъм се увеличава съпротивлението към болести на кожата и инфекциозни заболявания. Доказана е способността на продуктът да предпазва от нарушения на работата на сърдечно-съдовата система на детето. В рисковата група, за която е препоръчителна употребата на Течен Витамин D3 400 за деца от 15 мл на Natural Factors влизат:

 • Недоносени деца
 • Деца, които приемат препарати със съдържание на вещества, негативно влияещи върху усвояването на Витамин Д3
 • Бебета с тъмна кожа, тъй като от слънчевата светлина не са способни да получат достатъчно от този витамин

Ползата на Витамин Д е важна в периода на формиране на костната тъкан и интензивния растеж, за това на бебетата се препоръчва използването на Vitamin D3 400IU течен Течен Витамин D3 400 за деца на супер цена от Natural Factors укрепва хрущялите и подобрява усвояването на фосфор и калций15 мл за деца от самото им раждане. Недостигът на този витамин в организма на бебето може да доведе до деформация на скелета и развитието на рахит. Показател за това, че на детето не му достига Витамин D3 може да бъде повишено емоционално реагиране (безпричинни капризи, сълзливост, силна плашливост), обилно потене, отпуснатост. Заедно с други витаминни вещества, постъпващи чрез кърмата или адаптираното мляко, течен Витамин D3 400 за деца 15 ml укрепва имунната система и е добро профилактично средство против различни простудни болести. Незаменим е витаминът и при конюнктивит.

Калцият е един от популярните елементи, които участват в работата на нервната система, в процесите на минерализация на зъбите и костите и отговаря за съкращаването на мускулите. В хода на изучаването на витамин Д, учени са установили, че той забавя растежа на раковите клетки и има потискащо действие за рака като цяло. Потвърдена е ползата на витамина за такова трудно заболяване като псориазис. Достатъчното постъпване на витамин Д в организма на детето, което осигурява продуктът Vitamin D3 400IU течен 15 мл за деца, осигурява нормалния растеж и формиране на скелета му, своевременното появяване и здравина на зъбките. Освен това, участва във функционирането на имунната и ендокринната му система, а това значи, че способства профилактиката на инфекциозни и автоимунни заболявания. До определена степен регулира и обмяната на веществата. Както вече стана ясно, дефицитът, особено при бързо растящите деца в първата година на техния живот, е опасен заради нарушенията в усвояването на калций, роди при достатъчното му постъпване от храната в тялото на бебето. Рахитът е грозно заболяване, в резултат на което на децата им се размеква костната тъкан и възникват деформации на скелета им. Сложността за осигуряването на витамин Д на децата до 1 годинка е в това, че на тези мъници не им е препоръчително да стоят под преките слънчеви лъчи. Разбира се, кърмачето ще получи някакво количество Витамин D от кърмата на майка си, но не е факт, че това количество ще му бъде достатъчно. За това Ви препоръчваме да давате на вашите деца Течен Витамин D3 400IU за деца от 15.

Начин на употреба: Разтворете 1 капка от продукта в течност.

Дозировка: 0.03 мл

Дози в опаковка: 500

Състав в 1 доза (0,03 мл)Стойност%ПДД
Витамин Д3400IU100%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: органичен зехтин екстра-върджин, ленено масло, натурален витамин Е.

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, мая, соя, царевица, яйца, риба, ракообразни, сол, ядки, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Течен Витамин D3 400 за деца 15 мл Natural Factors

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.