Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Vegan True Vegantein Complete Pea And Rice Powder 454 g Source Naturals

Vegan True Vegantein Complete Pea And Rice Powder 454 g Source Naturals
Vegan True Vegantein Complete Pea And Rice Powder 454 g Source Naturals
Vegan True Vegantein Complete Pea And Rice Powder 454 g Source Naturals

Vegan True Vegantein Complete Pea And Rice Powder 454 g I Source Naturals

  • Подобрява имунния статус на организма
  • Подобрява натрупването на мускулната маса
  • Съдейства за горенето на мазнините
  • Повишава енергийния запас
  • Поддържа мускулната система във добро функционално състояние
  • Предоставя на всички клетки нужните питателни елементи и кислород
  • Подпомага мозъчните функции
  • За добър хормонален баланс
  • Спира стареенето на кожата
  • Вегетариански Грахов и Оризов Протеин 454 гр на страхотна цена от Source Naturals подпомага състава на кръвта

Какво знаем за Vegan True Vegantein Complete Pea And Rice Powder?

Вегетариански Грахов и Оризов Протеин на Source Naturals на изгодна цена идеално подхожда на хора, придържащи се към вегетарианските диети. Благодарение на това, че не съдържа мляко, може да се употребява от хора с непоносимост към лактоза. Този растителен протеин е особено полезен и за жените, подобрява тяхното самочувствие, хормоналния фон и дори състоянието на тяхната кожа. Ако трябва да го кажем на достъпен език, в широкия смисъл на думата протеинът е белтък, който представлява органично вещество, състоящо се от съединени във верига аминокиселини.

Още през поминалия век хората получили първите сведения за елементарния състав на белтъчините. Станало ясно, че по време на белтъчната хидролиза се появяват аминокиселини. Тогава ученият Герит Мълдър провел някои експерименти и основавайки се на химичния състав на белтъците, развил хипотеза, в която се говорело, че всички белтъци имат сходна емпирична формула. Вече през 1836 година той предложил първия модел на химичния състав на белтъка. Изходил от теорията за радикалите, а след някои уточнения направил извод, че съществува минимална структурна единица на белтъка, която има някакъв състав първични елементи. Тази единица той нарекъл „протеин”. Самата дума произлиза от гръцката дума “protos", която в превод значи първичен.

Как действа Вегетариански Грахов и Оризов Протеин на прах?

Vegan True Vegantein Complete Pea And Rice Powder 454 гр съдържа оризов протеин, който е с високо съдържание на Аргинин – аминокиселина, която стимулира подхранването на скелетните мускули и повишава секрецията на соматотропния хормон, който стимулира изгарянето на мазнините и растежа на мускулите. Продуктът се характеризира с бързото си усвояване, което допринася за повишаване на концентрацията на аминокиселините в кръвта рязко. Това е от огромно значение на мускулния растеж. Стимулира и разграждането на мазнините и образуването на мускулна тъкан. 

В съдържанието на Вегетариански Грахов и Оризов Протеин 454 гр от Source Naturals влиза и грахов протеин, който съдържа солидно количество аминокиселини, с които помага ефективно да се управлява теглото и да се възстанови целостта на мускулите. Съдейства за превръщането на мазнините в топлина, а съответно в жизнена енергия. Освен това има и антиоксидантно действие и понижава вероятността от възникване на онкологични патологии, инфаркт или хипертония. „Замразява” епидермалното стареене и има способността да влияе на състава на кръвта. Vegantein Complete Pea And Rice Powder от 454 гр нормализира нивото на хемоглобин и съдейства за доставянето към органите и тъканите на така необходимия им кислород. Друга основна функция на хранителната добавка е да нормализира хормоналния баланс, а хормоните, както е известно, отговарят за правилната работа на ендокринната, половата и други системи. Има и защитен ефект, който се изразява в това да подпомага състава на имунните клетки и пряко оказва влияние на възможността на организма да противодейства на вируси и на инфекции.

Ползата на Вегетариански Грахов и Оризов Протеин на прах 454 гр на невероятна цена за мускулите е просто огромна, все пак белтъка е главната строителна част на костите, кожата и мускулните влакна. При неговия недостатък се понижава мускулния тонус, в тежките случаи се развива дистрофия. Важно влияние оказва продуктът за продуцирането на ензими, които отговарят за осъществяването на обменните процеси в тялото. Аминокиселините, които се съдържат в Vegantein Complete Pea And Rice Powder 454 гр са изключително важни за постоянното обновяване на клетките. При увеличаване на мускулната маса, повечето аминокиселини се губят, за това е необходимо тяхното постоянно попълване, а белтъчините, които получаване от обичайната храна обикновено не са достатъчни за това да растат мускулите безпрепятствено. Тази хранителна добавка от Source Naturals способства бързото възстановяване на мускулната система след трениране и съдейства за нейното развиване. Освен за мускулите, белтъчините са строителни елементи и за всяка една друга клетка в организма. Спомагат за формирането не само на костна тъкан, но и на имунни клетки, на някои компоненти на кръвта, на някои хормони, ензими и други. Освен това възпрепятства такива усложнения като загуба на подвижност на крайниците например. Подпомага всички системи в тялото и предотвратява влошаване функционирането на повечето органи. Вегетариански Грахов и Оризов Протеин 454 гр поддържа имунитета и предотвратява честото боледуване, което е от голямо значение за хора, активно занимаващи се със спорт. За тях е характерно това често разболяване, поради усилените тренировки всеки ден, които водят до отслабване на имунитета. И не на последно място, този продукт нормализира мозъчната дейност, която до някаква степен отговаря за интелектуалната възможност на човека.

Начин на употреба: Приемайте по 2 пълни супени лъжици от продукта, като може да го смесвате с чаша вода, мляко, сок или други течности.

Дозировка: 2 с.л. (~18 гр)

Дози в опаковка: 25

Състав в 1 доза (~18 гр) Стойност %ПДД

Калории

Калории от мазнини

70

10

 
Общо мазнини 1 гр 2%
Общо въглехидрати 1 гр <1%
Протеин 13 гр 26%
Натрий 125 мг 5%
Протеинов концентрат от грахови зърна 11.7 гр **
Протеинов концентрат от бял ориз 4.5 гр **
Протеинов концентрат от кафяв ориз 1.8 гр **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Не съдържа мая, мляко и млечни продукти, яйца, глутен, царевица, соя, пшеница, захар, консерванти, изкуствен оцветители, овкусители или аромати.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите или правите опити за зачеване, ако страдате от някое бъбречно, чернодробно заболяване или подагра, се консултирайте с Вашия лекар преди да започнете употребата на този продукт! Съхранявайте на прохладно и сухо място!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™