Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

System Collagen Plus Curcuma & Ingwer 11 000 мг 30 флакона | Doppelherz

System Collagen Plus Curcuma & Ingwer 11 000 мг 30 флакона | Doppelherz
System Collagen Plus Curcuma & Ingwer 11 000 мг 30 флакона | Doppelherz
System Collagen Plus Curcuma & Ingwer 11 000 мг 30 флакона | Doppelherz
75.04 лв.
Код на продукта : System Collagen Plus Curcuma & Ingwer 11 g 30 Bottles
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 2.5 лв.

 
Бърза поръчка
System Collagen Plus Curcuma & Ingwer 11 000 мг 30 флакона | Doppelherz

System Collagen Plus Curcuma & Ingwer 11 000 мг 30 флакона | Doppelherz

 • Комплекс за здрави стави
 • Насърчава образуването на колаген в организма
 • Укрепва ставите и насърчава регенерацията им
 • Подкрепа при заболявания на опорно-двигателния апарат
 • Допелхерц Систем Колаген с Куркума и Джинджифил за Стави флакон е на чудесна цена от Doppelherz

Какво знаем за Допелхерц Систем Колаген с Куркума и Джинджифил за Стави?

System Collagen Plus Curcuma & Ingwer е ефективна грижа за ставния хрущял и костите.

Ставите са подвижната връзка между костите и имат решаващо значение за мобилността. Те се нуждаят от специални грижи, тъй като тяхното здраве засяга, наред с друго, Вашите двигателни възможности.

В наши дни ставните болести значително се „подмладиха” – ако преди години този проблем се смяташе за характерен само за по-възрастните хора, сега мъжете и жените, които дори не са достигнали 40-годишна възраст, все по-често се оплакват от болки в ставите.

Можете обаче да „отложите” за известно време или дори напълно да избегнете тези здравословни проблеми, ако следвате определени правила и начин на живот. От изключителна важност е също да се постараете ставите Ви да получават оптимално количество от веществата, без които здравето им е невъзможно. 

Доверете се на иновативната комбинация от важни хранителни елементи за здрави стави, съдържаща се в продукта System Collagen Plus Curcuma & Ingwer 11 000 мг 30 флакона от Doppelherz, който е на изключително добра цена на Biomall.bg

Лесно и удобно е директно да приемате течността от флакона System Collagen Plus Curcuma & Ingwer навсякъде и по всяко време, защото не Ви е необходима вода. Освен това течната формула на System Collagen Plus Curcuma & Ingwer е идеалното решение за хора, които се затрудняват при преглъщането на таблетки и капсули.

Как действа Допелхерц Систем Колаген с Куркума и Джинджифил за Стави флакон?

Допелхерц Систем Колаген с Куркума и Джинджифил за Стави флакон с топ цена е иновативна, уникална формула, съдържаща съединения, които осигуряват ефективност на производството на колаген в тялото и предпазват от прекомерно влошаване на костната тъкан. Благодарение на това добавката подобрява комфорта на живот при хора с възпаления на ставите и улеснява регенерацията след наранявания.

Основният компонент в Допелхерц Систем Колаген с Куркума и Джинджифил за Стави на атрактивна цена е хидролизиран колаген. С напредването на възрастта количеството колаген, генериран в човешкото тяло, непрекъснато намалява. Това води до намалена подвижност на ставите, образуване на бръчки и нарушаване работата на вътрешните органи. Без допълнително включване на това вещество в диетата, процесът на естествено стареене също се ускорява.

Според диетолозите и лекарите дори кратък курс с колагенови хранителни добавки може значително да подобри здравето.

Колагенът е един от видовете белтъци, изграждащи съединителна тъкан в човешкото тяло. Основната му задача е да създава връзки и да укрепва всички съединителни тъкани, както и вътрешните органи. Поради тази причина веществото, наречено колаген, може да се намери в почти всяка клетка в човешкото тяло. Особено много колаген има в сухожилията, костите, кожата и хрущялите.

Защо е нужен колагенът в грижата за ставите?

 • Колагенът е отговорен за еластичността на хрущяла. 
 • Помага за укрепване на костите, намалява риска от фрактури и пукнатини. 
 • Облекчава възпалението и болката в ставите. 
 • Прави костите и ставите по-подвижни. 
 • Ускорява процеса на възстановяване на костите и съединителната тъкан след фрактура или друго увреждане.

Колагенът помага за поддържане на еластичността и разтегливостта на връзките и спомага за укрепването им. Колкото по-добре се произвеждат колагенови влакна в тялото, толкова по-подвижни и здрави ще бъдат ставите.

Колагенът обаче е неразтворим белтък с твърде големи молекули и усвояването му през стомаха е изключително трудно. Благодарение на специален процес, наречен хидролиза, молекулата му може да се раздели на съставните си части, които могат директно да бъдат усвоявани от организма. Малките молекули на хидролизирания колаген влизат директно в кръвния поток, за да бъдат доставени до клетките, които се нуждаят от тези градивни елементи.

Допелхерц Систем Колаген с Куркума и Джинджифил за Стави на достъпна цена съдържа високодозиран хидролизиран течен колаген, към който е добавен витамин С, увеличаващ значително неговата бионаличност и стимулиращ естественото му производство. Без витамин С производството на колаген в човешкото тяло е невъзможно. Това хранително вещество позволява правилното образуване на връзките в протеиновото съединение.

Редовната консумация на хидролизиран течен колаген има положителен ефект върху човешкото тяло и може да премахне много неприятни симптоми, вариращи от болки в ставите до появата на тъмни петна по кожата. Но за още по-ефективна грижа за ставите формулата на Допелхерц Систем Колаген за Стави на уникална цена е обогатена с джинджифил и куркума.

Защо е обогатен съставът на Допелхерц Систем Колаген за Стави с джинджифил?

Джинджифилът може да бъде полезен, в случай на ставни заболявания. Доказано е, че растението има мощен противовъзпалителен и аналгетичен потенциал. Както показват проучванията, гингеролите, открити в корените на джинджифила, могат да инхибират производството на множество възпалителни медиатори и могат да взаимодействат с TRPV1 ванилоидните рецептори, които участват в ноцицептивните процеси. 

Благодарение на това джинджифилът засилва действието на Допелхерц Систем Колаген с Куркума и Джинджифил за Стави за облекчаване на ноцицептивната болка, каквато е болката в ставите при остеоартрит, в кръста или вследствие на спортни травми, както и болка след операция.

Защо е обогатен съставът на Допелхерц Систем Колаген за Стави с куркума?

Куркумата е едно от най-ефективните средства при проблеми със ставите. Жълтата индийска подправка има уникални лечебни свойства и е в състояние да заглуши болката, както и да спре възпаленията в тялото. Съставът от микроелементи и други ценни вещества осигуряват на куркумата следния ефект:

 • Облекчава възпалението в ставите; 
 • Насърчава отстраняването на токсични вещества от тъканите; 
 • Подобрява локалното кръвообращение и храненето на ставата; 
 • Нормализира метаболитните процеси в организма; 
 • Намалява болката; 
 • Увеличава притока на кръв към засегнатите тъкани; 
 • Оптимизира производството на синовиална течност; 
 • Нормализира подвижността на ставите. 

Сокът от корен на куркума е източник на активни куркуминоиди – куркумин, деметоксикуркумин и бисдеметоксикуркумин, които проявяват противовъзпалително, аналгетично и антинеопластично действие. Най-важно за доброто състояние на ставите е полифенолното съединение куркумин.

Това вещество е в състояние да спре възпалителния процес в ставите. Куркуминът, в комбинация с джинджифила в състава на Допелхерц Систем Колаген за Стави на страхотна цена, блокира болковия синдром и намалява тежестта на възпалението. И тъй като куркумата трудно се усвоява в организма, флаконите за Стави на Допелхерц съдържат сок от корен на куркума, който лесно се абсорбира.

Друга ценна съставка в Допелхерц Систем Колаген с Куркума и Джинджифил за Стави на прекрасна цена е хондроитин сулфат, който може да подпомогне регенерацията на ставния хрущял. Това е органично химично съединение, принадлежащо към групата на гликозаминогликаните, което е един от основните компоненти на хрущялната тъкан, изграждаща ставите.

Наборът от силни антиоксиданти, а именно витамин С, селен, цинк и мед, в Допелхерц Систем Колаген за Стави на изгодна цена намалява нивото на възпаление, като по този начин ограничава болките в ставите и ускорява тяхното възстановяване. Тези съставки също така имат благоприятен ефект върху имунитета на организма и могат да повлияят положително и на функционирането на кръвоносната система.

Допелхерц Систем Колаген с Куркума и Джинджифил за Стави съдържа и витамин D, който е от решаващо значение за поддържането на здравето на цялото тяло. Едно от неговите свойства е регулирането на калциевия и фосфорния метаболизъм. Следователно, витамин D допринася за укрепване на структурата на костите и ставите. Като стимулира минерализацията на костната тъкан, подпомага нейната регенерация и помага за намаляване на риска от наранявания на двигателната система.

За да обобщим, Допелхерц Систем Колаген с Куркума и Джинджифил за Стави на много добра цена е продукт, фокусиран върху укрепването на ставите и предназначен за всички хора, които искат да бъдат в добра форма. Позволява лесна и удобна употреба и гарантира 11 000 мг хидролизиран течен колаген във всеки флакон.

Произведено в: Германия

Начин на употреба: Приемайте 1 флакон дневно. Разклатете добре преди употреба.

Дозировка: 25 мл (1 флакон)

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (25 мл) Стойност %ПДД

Въглехидрати

   от които захари

5,9 гр

4,5 гр

**

**

Колаген хидролизат 11 гр **
Хондроитин сулфат 100 мг **
Витамин С 60 мг 75%
Витамин D 5 мкг 100%
Мед 0,3 мг 30%
Селен 16,5 мкг 30%
Сок от корен на куркума 2 гр **
Екстракт от корен на джинджифил 40 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории. 

** Daily Value не е установено.

Без глутен. Без лактоза.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене! Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Не приемайте продукта, в случай на свръхчувствителност към някоя от съставките! Да не се приема от деца, юноши, бременни и кърмещи жени! Консултирайте се с Вашия личен лекар преди употребата на продукта, ако приемате някакви лекарства! Прекомерната употреба може да доведе до слабителен ефект! Съхранявайте при температура до 25°С! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™