Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Arthroguard 80 капсули | NaturPharma

Arthroguard 80 капсули | NaturPharma
Arthroguard 80 капсули | NaturPharma
35.66 лв.
Код на продукта : Arthroguard 80 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.89 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 20 дни
* при минимален дневен прием


 
Бърза поръчка
Arthroguard 80 капсули | NaturPharma
Минимално количество за поръчка : 10

Arthroguard 80 капсули | NaturPharma

 • Високи дози на глюкозамин, хондроитин, МСМ, колаген и растителни екстракти
 • Подпомага здравето на ставния хрущял и съединителните тъкани
 • Облекчава болката и възпалението
 • Увеличава мобилността и гъвкавостта
 • Спира разрушаването на ставите
 • Артрогард Капсули за Стави на невероятна цена от NaturPharma

Какво знаем за Артрогард?

Ако се притеснявате от дискомфорт и скованост в ставите и търсите нещо, което работи, тогава опитайте Артрогард капсули за Вашите стави на невероятна цена от NaturPharma. Тайната на формулата е синергията на съвместно допълващите се съставки - Глюкозамин Сулфат, МСМ, Колаген, Хондроитин, Витамин C и растителни екстракти.

Неправилната стойка, наднорменото тегло и напрежението, заседналият начин на живот и драстичните промени в климата са някои от основните фактори, които допринасят за износването на ставите и хрущялите, причинявайки болка и дискомфорт, когато се движите или дори докато сте в покой. Много хора се справят с хронична болка в ставите на коленете, ръцете, лактите, раменете и на други места. В повечето случаи това се причинява от най-често срещания тип артрит, остеоартрит. Тази форма на артрит засяга почти една четвърт от хората.

Артрогард капсули за стави на супер цена от NaturPharma помага за поддържане на ставната мобилност и гъвкавост, управлява симптомите на дегенерация на ставите, включително болезненост, скованост и слабост. Съдържа необходимия глюкозамин, който се среща естествено в здравите стави.

Как действа Артрогард на капсули?

В резултат на неправилно хранене, въздействието от околната среда и високите нива на стрес, ставите могат да се повредят, така че Артрогард 80 капсули от NaturPharma със своите активни съставки осигурява необходимите вещества, за да могат да се възстановят.

Две от основните съставки в Артрогард капсули за стави на уникална цена от NaturPharma са Глюкозамин сулфат и Хондроитин сулфат. Те помагат за забавяне или предотвратяване на дегенерацията на ставния хрущял, основната причина за болката при остеоартрит. Arthroguard 80 капсули от NaturPharma също може да помогне за облекчаване на съществуващите болки в ставите. Глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат са естествено срещащи се вещества, намиращи се в съединителните тъкани на тялото, включително в хрущяла, който покрива краищата на костите в ставите.

Глюкозамин сулфат, който е един от основните съставки в съдържанието на Артрогард, добавка за стави, която при нас е на изключително добра цена, е основният градивен елемент за протеогликани, големи молекули в хрущяла, които му придават вискоеластични (буфериращи) свойства. Когато се приема перорално, глюкозамин сулфатът се абсорбира лесно и може да се проследи до хрущяла веднага до четири часа след консумация. Подобно на нестероидните противовъзпалителни средства, глюкозамин сулфат има уникални противовъзпалителни ефекти. Освен това в някои лабораторни тестове добавката с глюкозамин демонстрира защитен ефект и върху хрущяла. Тези проучвания предполагат, че глюкозамин сулфатът може да инхибира разпадането на хрущяла, свързан с остеоартрит, и може да има потенциал да помогне за изграждането на хрущял.

Хондроитин сулфат, който влиза в състава на Artroguаrd капсули от NaturPharma, е по-голяма молекула, която се намира и в хрущяла. Хондроитин сулфатът не е проучен много задълбочено, но ранните резултати показват, че той също действа противовъзпалително и намалява болката. Някои лабораторни изследвания предполагат, че хондроитин сулфатът може да забави разпадането на хрущяла, свързан с остеоартрит, и дори да стимулира растежа на хрущялите.

Метилсулфонилметан (МСМ) е съединение, съдържащо сяра, което се среща естествено в растенията, животните и хората. Може да се произвежда и в лаборатория за създаване на хранителни добавки под формата на прах или капсули. МСМ се използва широко в областта на алтернативната медицина и от хора, които търсят естествен начин за облекчаване на болки в ставите, намаляване на възпалението и засилване на имунитета. В допълнение, изследванията подкрепят използването му при редица състояния от артрит до розацея. МСМ в добавката Артрогард, която в БиоМол е на топ цена, може да помогне при хронична болка, остеоартрит, възпаление на ставите, ревматоиден артрит, остеопороза, възпаление около ставите (бурсит), тендинит, подуване около сухожилията (теносиновит), невропатия, причинена от лекарства срещу рак, мускулни крампи, стрии, косопад, бръчки.

Колагенът идва от гръцката дума „kolla“, която буквално означава лепило и това е веществото, което в много отношения ни държи слепени. Колаген е най-изобилният протеин в организма и формира нашите здрави, но гъвкави съединителни тъкани, по-специално, сухожилия, връзки, хрущяли, стави и кожа. Колагенът, присъстващ в състава на Артрогард капсулите на изгодна цена има уникален аминокиселинен профил, включващ четири аминокиселини - пролин, глицин, глутамин и аланин - които, макар и да не са от съществено значение, са важни за много функции в нашето тяло, включително:

 • Здраве на кожата
 • Подпомагане на здравето на ставите
 • Подобряване на функцията на червата и храносмилането
 • Намаляване на възпалението
 • Изграждане и възстановяване на мускулите
 • Подкрепа на здравословен метаболизъм
 • Нормализиране на апетита
 • Насърчаване на здравата мозъчна функция
 • Насърчаване на здравословния сън

Колагеновият хидролизат (наричан още хидролизиран колаген) е просто колаген, който се разгражда чрез ензимен процес на по-къси колагенови пептиди. Тези пептиди имат ниско молекулно тегло и много лесно се усвояват от тялото ни. С напредване на възрастта ставите започват да се разпадат. По-специално, гъбният хрущял на ставите започва да се износва. Има доказателства, че добавките с колаген могат да помогнат за възстановяване или предотвратяване на влошаването на хрущяла в ставите.

Изследване на добавки с колаген установява, че използването на Колагенов хидролизат помага за насърчаване на здравето на ставите и потенциално възстановяване на известна костна плътност при хора с остеопороза и остеоартрит, както и че спомага за намаляване на болките в ставите.

Босвелия, известна още като индийска ладан и включена като основен компонент в съдържанието на Артрогард 80 капсули за стави, обикновено се използва за болка, причинена от артрит. Химикалите в този екстракт, наречени босвелиеви киселини, имат противовъзпалителни ефекти. Клиничните проучвания показват, че екстрактите от босвелия подобряват симптомите на болка при хора с остеоартрит.

Активният полифенол в зеления чай е епигалокатехин 3-галат (EGCG). той също е включен в състава на Артрогард капсулите за стави. Според Фондацията за артрит е доказано, че този конкретен антиоксидант е 100 пъти по-силен от витамините С и Е. Проучванията също така предполагат, че EGCG може да бъде ефективен при артрит, за да инхибира производството на артритните ензими, които причиняват разграждане на ставите.

В друго проучване Университетът в Мичиган разглежда връзката между зелен чай и ревматоиден артрит и открива силен потенциал за терапевтични ползи за страдащите от ревматоиден артрит. Отново именно EGCG се оказа звездата на изследването, инхибирайки няколко молекули, които допринасят за увреждане на ставите. В допълнение, EGCG също потиска възпаленията в съединителните тъкани.

Редовният прием на Артрогард Капсули за Стави на топ цена от NaturPharma прави ставите по-гъвкави, устойчиви и способни да осигурят по-добра мобилност в ежедневието без ограничения и болка.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули дневно.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 40

Състав в 1 доза (2 капсули) Стойност %ПДД
Глюкозамин Сулфат (Glucosamine Sulfate) 500 мг **
Метилсулфонилметан (Methylsulfonylmethane) МСМ 100 мг **
Колаген хидролизат 50 мг **
Хондроитин сулфат 50 мг **
D,L – алфа – токоферил ацетат 36 мг **
Витамин C 50 мг **
Босвелия (boswellia serrata) 10 мг **
Артишок на прах 20 мг **
Зелен чай екстракт 50 мг **
Екстракт от грозде 20 мг **
Розмарин 10 мг **
Дяволски нокът (devils claw) 20 мг **
Селен 0,4 мг **
Магнезиев сулфат 6,2 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: магнезиев стеарат (емулгатор)

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Консултирайте се с лекар преди употреба! Този продукт не е лекарствено средство, а хранителна добавка. Не използвайте при чувствителност към някоя от съставките му! Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6 години. 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™