Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal

Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal
Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal
Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal
30.00 лв
Код на продукта : Spiruline 500 mg 100 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.3 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 33 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal

Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal

 • Органична спирулина на таблетки
 • Суперхрана с многобройни здравословни свойства
 • Източник на хлорофил, витамини и минерали
 • Изключителен източник на протеини
 • Подобрява процеса на детоксикация
 • Помага за регулиране на кръвното налягане
 • Поддържа правилното храносмилане
 • Подпомага клетъчния метаболизъм
 • Оптимизира чревната микрофлора
 • Има благотворен ефект върху имунната система
 • Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки е на супер цена от Cvetita Herbal

Какво знаем за Спиру Лайн 100% Органична спирулина?

Спирулина е едно от най-уникалните и невероятни растения в света. Учените казват, че това е единственото растение, което живее на нашата планета в продължение на стотици милиони години, а тайната на такава невероятна жизненост се крие в неговия специален биохимичен състав. Това е удивително полезен прост, едноклетъчен организъм с характерна спирална форма и синьо-зелен цвят. Водораслите Spirulina виреят във водоеми с алкална среда и днес могат да бъдат открити само в три езера: езерото Текскоко (Южна Америка), езерото Чад (Африка) и езерото Чинхай (Китай). За тези водорасли е известно, че са се появили преди 3,5 милиарда години и са един от най-древните обитатели на Земята.

Този суперпродукт е известен на човечеството в продължение на няколко стотин години, още древните ацтеки събирали водорасли от езерото Текскоко, изсушавали ги, пресовали и приготвяли плоски питки, които замествали хляба. Африканските племена, живеещи на брега на езерото Чад, все още приготвят подобна храна.

Най-привлекателното свойство на спирулина е способността й да нормализира обмяната на веществата. Освен това има феноменална хранителна стойност: съдържанието на хранителни вещества в 1 грам водорасли е равно на това в 1 килограм зеленчуци. Трябва да отбележим също, че не съдържа целулоза, поради което лесно се усвоява и абсорбира и осигурява незначителен брой калории. Авторът на научен обзор, публикуван в „Съвременните фармацевтични биотехнологии” през 2008 г., е определил това синьо-зелено водорасло като „най-пълният естествен източник на храна". Спирулина позволява на енергията, с която организмът се захранва от мазнините, белтъчините и въглехидратите, да не се превърне в коремни мазнини, а в енергия. Тя стимулира имунната система, засилва паметта, помага при отравяне с тежки метали, при анемия, храносмилателни проблеми и още много други.

Възползвайте се от изключително полезното синьо-зелено водорасло чрез Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки от Cvetita Herbal, защото засилва имунната система, намалява риска от някои ракови заболявания, язвена болест, забавя стареенето, предпазва от вредните фактори на околната среда и може да помогне за намаляване на телесното тегло, при анемия и диабет – получавате висококачествен продукт на разумна цена, който носи отлични здравословни ползи, които ще Ви подарят комфорт и усещане за жизненост и сила!

Как действа Спиру Лайн 100% Органична спирулина?

Spiru Line Organics 100 tablets е хранителна добавка с изключително висока доза зелени водораслиспирулина в органична форма. Това съединение засилва нашата имунна система, помага за регулиране количеството на липидите и в борбата с хипертонията. Спирулина са удивителни зелени водорасли, съдържащи широк спектър от естествени антиоксиданти и биоактивни вещества. Това е една от най-ценните растителни храни в света. Редовният прием на спирулина може да окаже значително влияние върху подобряването на психо-физическото състояние и превантивното здравеопазване.

Spiru Line Organics 100 tablets е източник на ценни полезни вещества. Спирулина може успешно да замести синтетичните мултивитаминови продукти. Едно микроскопично водорасло може да бъде мощен източник на витамини (A, B комплекс, C, D, E), минерали (калций, желязо, фосфор, силиций, цинк, селен), богато е на протеин (до 80% сухо тегло), аминокиселини, хлорофил, каротеноиди, мастни киселини, включително трудните за набавяне гама-линоленови (GLA) и линолова киселина. Характеризира се с много висока абсорбция – 85-95%.

Спиру Лайн (Spiru Line) Органична спирулина на таблетки осигурява на организма много антиоксиданти, които подкрепят здравето. Високия си антиоксидантен потенциал дължи на съдържащите се в нея каротеноиди (като бета-каротин или криптоксантин), както и малко известното съединение фикоцианин – растителен пигмент, отговорен за характерния тъмно-тюркоазен цвят на спирулина. Той е много полезен за нашето здраве, поддържа мозъчната функция, подобрява сърдечната функция, предпазва от стрес и укрепва имунната система. Учените предполагат, че пигментът е способен да премине през кръвно-мозъчната бариера, благодарение на което да предпази нервните клетки от увреждане, причинено от активността на свободните радикали и оксидативния стрес. Фикоцианинът има и друго голямо предимство – стимулира регенерацията на стволови клетки, особено в костния мозък. Той също така поддържа образуването на червени кръвни клетки, които доставят кислород за тялото, и на бели кръвни клетки, от които зависи нашата имунна система.

Органична спирулина на таблетки ще Ви осигури по-силен имунитет. Спирулина има благоприятен ефект върху имунната система и може да допринесе за повишаване на имунитета. Тя стимулира растежа на клетките на имунната система, повишава активността на макрофагите, подпомага процеса на фагоцитоза и активността на NK клетките. Също така играе роля при мобилизирането на Т-лимфоцитите, както и стимулира освобождаването на антитела и цитокини. Спирулина се оказва и фантастична помощ при анемия, така че тя е силно препоръчителна за хората, които страдат от нея. Подпомага процеса на производство на кръв, тъй като съдържа голямо количество витамин В12, което е от съществено значение за производството на червени кръвни клетки. Водораслите също така доставят високо усвоимо желязо, което е от решаващо значение за синтезата на хемоглобина.

Установено е, че спирулина, която получавате със Spiru Line Organics 100 tablets, подпомага и поддържа развитието на добра чревна микрофлора. Тя проявява и мощни детоксикиращи свойства, тъй като е силен хелатообразуващ агент, който помага да се отстранят токсините и тежките метали от организма (като живак, кадмий, олово). Тя може да ускори екскрецията на вредни съединения от организма и да намали риска от реакция на Jarisch-Herxheimer, която често придружава унищожаването на паразити и патогенни микроорганизми.

Спиру Лайн Органична спирулина на таблетки е превенция на затлъстяването. Спирулина е полезна при профилактиката на метаболитни заболявания. Тя спомага за поддържането на нормална телесна маса, намалява прекомерния апетит и потиска натрупването на мазнини. Освен това подпомага храносмилането и регулира метаболизма. Тя има положителен ефект върху управлението на глюкозата. Въпреки богатството от хранителни вещества самата спирулина съдържа много малко калории.

Спиру Лайн (Spiru Line) Органична спирулина на таблетки е естествено средство срещу алергиите, което е на супер цена. Антихистамините пречат на отделянето на хистамин, което води до намаляване на резистентността на тялото към заболявания и инфекции. В случай на алергия се препоръчва използването на естествени методи като спирулина. В съответствие с резултатите от едно проучване, пациентите, приемали спирулина, са имали по-леки симптоми на алергичен ринит като назално отделяне, кихане и сърбеж.

Органична спирулина на таблетки е превенция срещу хипертонията. Спирулина помага да се регулират нивата на липидите в кръвта и намалява риска от развитие на заболявания на сърдечно-съдовата система. Изследванията показват, че редовното допълване със спирулина спомага за намаляване на нивата на LDL холестерола и увеличаване на HDL фракцията. Нещо повече, тя насърчава разширяването на кръвоносните съдове, благодарение на което увеличава притока на кръв и предотвратява артериалната хипертония.

За да обобщим, Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки от Cvetita Herbal е създадена като хранителна добавка, доставяща важни полезни и биоактивни вещества, и може да се препоръча на всеки. Тя допълва диетата с основни хранителни елементи и помага за предотвратяване или справяне с потенциален витаминен и минерален дефицит. Отлично действа при хора, които са уморени, чувстват се слаби, преживяват прекомерен стрес или са в период на възстановяване след тежко заболяване. Продуктът може да замести други добавки, съдържащи мултивитамини, на базата на синтетичните форми на витамините и минералите. Тази супер зелена храна с редица ползи за здравето е чудесно допълнение на Вашата ежедневна диета и може да я закупите от нас на атрактивно ниска цена.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте 3 пъти на ден по 1 таблетка след хранене с чаша вода.

Препоръчително време за приемане: За максимални резултати е препоръчително продуктът да се приема до 2 месеца (8 седмици). Необходим период на почивка след този цикъл – минимум 2 (два) месеца.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
100% органична спирулина 500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: инулин, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, талк.

Без добавена захар, оцветители и консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене! Продуктът не е лекарство, а хранителна добавка! В случай че се появят някакви нежелани реакции, незабавно преустановете приема! Ако страдате от хронични заболявания, консултирайте се с Вашия лекар преди употребата на продукта! Да се съхранява на хладно и тъмно място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™