Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal

Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal
Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal
Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal
37.00 лв
Код на продукта : Spiruline 500 mg 100 Tablets
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност
Дози за 1 опаковка: 100
Цена на доза: 0.37 лв.
Дневен прием: 3 дози
Опаковката е достатъчна за 33 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal

Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки | Cvetita Herbal

 • Органична спирулина на таблетки
 • Суперхрана с многобройни здравословни свойства
 • Източник на хлорофил, витамини и минерали
 • Изключителен източник на протеини
 • Подобрява процеса на детоксикация
 • Помага за регулиране на кръвното налягане
 • Поддържа правилното храносмилане
 • Подпомага клетъчния метаболизъм
 • Оптимизира чревната микрофлора
 • Има благотворен ефект върху имунната система
 • Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки е на супер цена от Cvetita Herbal

Какво знаем за Спиру Лайн 100% Органична спирулина?

Спиро Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки от Cvetita Herbal на топ цена е удивително полезен едноклетъчен организъм с характерна спирална форма и синьо-зелен цвятСпирулина е едно от най-уникалните и невероятни растения в света. Учените казват, че това е единственото растение, което живее на нашата планета в продължение на стотици милиони години, а тайната на такава невероятна жизненост се крие в неговия специален биохимичен състав. Това е удивително полезен прост, едноклетъчен организъм с характерна спирална форма и синьо-зелен цвят. Водораслите Spirulina виреят във водоеми с алкална среда и днес могат да бъдат открити само в три езера: езерото Текскоко (Южна Америка), езерото Чад (Африка) и езерото Чинхай (Китай). За тези водорасли е известно, че са се появили преди 3,5 милиарда години и са един от най-древните обитатели на Земята.

Този суперпродукт е известен на човечеството в продължение на няколко стотин години, още древните ацтеки събирали водорасли от езерото Текскоко, изсушавали ги, пресовали и приготвяли плоски питки, които замествали хляба. Африканските племена, живеещи на брега на езерото Чад, все още приготвят подобна храна.

Най-привлекателното свойство на спирулина е способността й да нормализира обмяната на веществата. Освен това има феноменална хранителна стойност: съдържанието на хранителни вещества в 1 грам водорасли е равно на това в 1 килограм зеленчуци. Трябва да отбележим също, че не съдържа целулоза, поради което лесно се усвоява и абсорбира и осигурява незначителен брой калории. Авторът на научен обзор, публикуван в „Съвременните фармацевтични биотехнологии” през 2008 г., е определил това синьо-зелено водорасло като „най-пълният естествен източник на храна". Спирулина позволява на енергията, с която организмът се захранва от мазнините, белтъчините и въглехидратите, да не се превърне в коремни мазнини, а в енергия. Тя стимулира имунната система, засилва паметта, помага при отравяне с тежки метали, при анемия, храносмилателни проблеми и още много други.

Възползвайте се от изключително полезното синьо-зелено водорасло чрез Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки от Cvetita Herbal, защото засилва имунната система, намалява риска от някои ракови заболявания, язвена болест, забавя стареенето, предпазва от вредните фактори на околната среда и може да помогне за намаляване на телесното тегло, при анемия и диабет – получавате висококачествен продукт на разумна цена, който носи отлични здравословни ползи, които ще Ви подарят комфорт и усещане за жизненост и сила!

Как действа Спиру Лайн 100% Органична спирулина?

Spiru Line Organics 100 tablets от Cvetita Herbal на супер цена доставя изключително висока доза зелени водорасли - спирулина в органична формаSpiru Line Organics 100 tablets е хранителна добавка с изключително висока доза зелени водораслиспирулина в органична форма. Това съединение засилва нашата имунна система, помага за регулиране количеството на липидите и в борбата с хипертонията. Спирулина са удивителни зелени водорасли, съдържащи широк спектър от естествени антиоксиданти и биоактивни вещества. Това е една от най-ценните растителни храни в света. Редовният прием на спирулина може да окаже значително влияние върху подобряването на психо-физическото състояние и превантивното здравеопазване.

Spiru Line Organics 100 tablets е източник на ценни полезни вещества. Спирулина може успешно да замести синтетичните мултивитаминови продукти. Едно микроскопично водорасло може да бъде мощен източник на витамини (A, B комплекс, C, D, E), минерали (калций, желязо, фосфор, силиций, цинк, селен), богато е на протеин (до 80% сухо тегло), аминокиселини, хлорофил, каротеноиди, мастни киселини, включително трудните за набавяне гама-линоленови (GLA) и линолова киселина. Характеризира се с много висока абсорбция – 85-95%.

Спиру Лайн (Spiru Line) Органична спирулина на таблетки осигурява на организма много антиоксиданти, които подкрепят здравето. Високия си антиоксидантен потенциал дължи на съдържащите се в нея каротеноиди (като бета-каротин или криптоксантин), както и малко известното съединение фикоцианин – растителен пигмент, отговорен за характерния тъмно-тюркоазен цвят на спирулина. Той е много полезен за нашето здраве, поддържа мозъчната функция, подобрява сърдечната функция, предпазва от стрес и укрепва имунната система. Учените предполагат, че пигментът е способен да премине през кръвно-мозъчната бариера, благодарение на което да предпази нервните клетки от увреждане, причинено от активността на свободните радикали и оксидативния стрес. Фикоцианинът има и друго голямо предимство – стимулира регенерацията на стволови клетки, особено в костния мозък. Той също така поддържа образуването на червени кръвни клетки, които доставят кислород за тялото, и на бели кръвни клетки, от които зависи нашата имунна система.

Спиро Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки от Cvetita Herbal с чудесна цена осигурява на организма много антиоксиданти, които подкрепят здраветоОрганична спирулина на таблетки ще Ви осигури по-силен имунитет. Спирулина има благоприятен ефект върху имунната система и може да допринесе за повишаване на имунитета. Тя стимулира растежа на клетките на имунната система, повишава активността на макрофагите, подпомага процеса на фагоцитоза и активността на NK клетките. Също така играе роля при мобилизирането на Т-лимфоцитите, както и стимулира освобождаването на антитела и цитокини. Спирулина се оказва и фантастична помощ при анемия, така че тя е силно препоръчителна за хората, които страдат от нея. Подпомага процеса на производство на кръв, тъй като съдържа голямо количество витамин В12, което е от съществено значение за производството на червени кръвни клетки. Водораслите също така доставят високо усвоимо желязо, което е от решаващо значение за синтезата на хемоглобина.

Установено е, че спирулина, която получавате със Spiru Line Organics 100 tablets, подпомага и поддържа развитието на добра чревна микрофлора. Тя проявява и мощни детоксикиращи свойства, тъй като е силен хелатообразуващ агент, който помага да се отстранят токсините и тежките метали от организма (като живак, кадмий, олово). Тя може да ускори екскрецията на вредни съединения от организма и да намали риска от реакция на Jarisch-Herxheimer, която често придружава унищожаването на паразити и патогенни микроорганизми.

Спиру Лайн Органична спирулина на таблетки е превенция на затлъстяването. Спирулина е полезна при профилактиката на метаболитни заболявания. Тя спомага за поддържането на нормална телесна маса, намалява прекомерния апетит и потиска натрупването на мазнини. Освен това подпомага храносмилането и регулира метаболизма. Тя има положителен ефект върху управлението на глюкозата. Въпреки богатството от хранителни вещества самата спирулина съдържа много малко калории.

Spiru Line Organics 100 tablets от Cvetita Herbal на отлична цена има благоприятен ефект върху имунната система, забавя стареенето, предпазва от вредните фактори на околната среда

Спиру Лайн (Spiru Line) Органична спирулина на таблетки е естествено средство срещу алергиите, което е на супер цена. Антихистамините пречат на отделянето на хистамин, което води до намаляване на резистентността на тялото към заболявания и инфекции. В случай на алергия се препоръчва използването на естествени методи като спирулина. В съответствие с резултатите от едно проучване, пациентите, приемали спирулина, са имали по-леки симптоми на алергичен ринит като назално отделяне, кихане и сърбеж.

Органична спирулина на таблетки е превенция срещу хипертонията. Спирулина помага да се регулират нивата на липидите в кръвта и намалява риска от развитие на заболявания на сърдечно-съдовата система. Изследванията показват, че редовното допълване със спирулина спомага за намаляване на нивата на LDL холестерола и увеличаване на HDL фракцията. Нещо повече, тя насърчава разширяването на кръвоносните съдове, благодарение на което увеличава притока на кръв и предотвратява артериалната хипертония.

За да обобщим, Спиру Лайн 100% Органична спирулина 100 таблетки от Cvetita Herbal е създадена като хранителна добавка, доставяща важни полезни и биоактивни вещества, и може да се препоръча на всеки. Тя допълва диетата с основни хранителни елементи и помага за предотвратяване или справяне с потенциален витаминен и минерален дефицит. Отлично действа при хора, които са уморени, чувстват се слаби, преживяват прекомерен стрес или са в период на възстановяване след тежко заболяване. Продуктът може да замести други добавки, съдържащи мултивитамини, на базата на синтетичните форми на витамините и минералите. Тази супер зелена храна с редица ползи за здравето е чудесно допълнение на Вашата ежедневна диета и може да я закупите от нас на атрактивно ниска цена.

Произведено в: България

Препоръчителен прием: Приемайте 3 пъти на ден по 1 таблетка след хранене с чаша вода.

Препоръчително време за приемане: За максимални резултати е препоръчително продуктът да се приема до 2 месеца (8 седмици). Необходим период на почивка след този цикъл – минимум 2 (два) месеца.

Дозировка: 1 таблетка

Дози в опаковка: 100

Състав в 1 доза (1 таблетка) Стойност %ПДД
100% органична спирулина 500 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: инулин, микрокристална целулоза, магнезиев стеарат, талк.

Без добавена захар, оцветители и консерванти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Продуктът не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене! Продуктът не е лекарство, а хранителна добавка! В случай че се появят някакви нежелани реакции, незабавно преустановете приема! Ако страдате от хронични заболявания, консултирайте се с Вашия лекар преди употребата на продукта! Да се съхранява на хладно и тъмно място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™