Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Sambumil Strong 30 капсули | Doleran Pharma

Sambumil Strong 30 капсули | Doleran Pharma
Sambumil Strong 30 капсули | Doleran Pharma
22.35 лв.
Код на продукта : Sambumil Strong 30 capsules Doleran Pharma
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.75 лв.

 
Бърза поръчка
Sambumil Strong 30 капсули | Doleran Pharma

Sambumil Strong 30 капсули | Doleran Pharma

 • За увеличаване защитните сили на имунната система
 • За профилактика и при различни вирусни, бактериални и други типове инфекции
 • Увеличава количеството на имунните клетки
 • С противовъзпалително действие
 • А поддържане на добро общо здравословно състояние в период на епидемии
 • Добра профилактика на болести в есенно-зимния период
 • Имуномодулатор и имуностимулатор
 • Самбумил Стронг 30 капсули е на топ цена от Doleran Pharma

Какво знаем за Самбумил Стронг?

Имунитетът е сложна и многофункционална система, която помага на организма да се бори с негативните фактори, най-вече с вирусните и бактериалните инфекции. Без имунна система човек не би оцелял и при една обикновена настинка. Имунни агенти са всички клетки: левкоцитите, лимфоцитите, макрофагите, неутрофилите. Също така част от имунитета могат да се нарекат и кожата и лигавиците, които синтезират вещества, пагубни за патогенните микроорганизми.

Трудно се поддържа в здраво състояние имунната система. Под въздействието на различни негативни фактори организмът отслабва, губи способността си да противостои ефективно на 

инфекциите и другите вредоносни агенти. Основните симптоми за слаб имунитет са:

 • Често боледуване;
 • Бавно оздравяване;
 • Слабост;
 • Хронична умора;
 • Дълго зарастване на рани;
 • Влошаване състоянието на лигавиците и кожата;
 • Възпалителни образувания по кожата;
 • Безпричинни болки в различни места от тялото.

При отслабен имунитет под прицел са всички органи и системи. Ако човек не започне да предприема мерки за повишаването му, нещата със здравето му могат много да се влошат.

Doleran Pharma е компания, която разработва хранителни добавки и продукти за повишаване на имунитета с изцяло натурален състав, като една такава добавка е Самбумил Стронг на капсули, която в БиоМол е на страхотна цена. Основното активно вещество в този продукт е черният бъз. Това е горски плод, който помага да станете на крака в периода на настинките и грипните епидемии заради естественото стимулиране на имунитета. От това свойство на черния бъз са се възползвали хората от най-древни времена, а днес екстрактът от бъз в необходимата дозировка се използва за създаването на много продукти.

Черният бъз съдържа рекорден брой антиоксиданти и превъзхожда значително други растения в борбата с продължителността на боледуването и мъчителния вирус на грип. Бъзът има патогонно, бактерицидно, противовъзпалително, дезинфекциращо, диуретично свойства.

Как действа Sambumil Strong на капсули?

По някои данни бъзът се е отглеждал още от древните хора. Има рецепти на полезни средства на основата на бъз, които се отнасят към епохата на Древен Египет. Повечето историци отбелязват, че информацията за полезните свойства на това растение са се появили първо благодарение на „бащата на медицината“ Хипократ, който описвал бъза като „домашна аптечка“, която може да се използва при широк спектър от различни заболявания. Със сигурност можем да кажем, че полезните свойства на бъза са открити още в далечната древност, затова няма нищо странно в това, че той се смята за един от най-важните противовирусни растения на планетата.

Хранителната добавка на капсули Самбумил Стронг на невероятна цена облекчава по естествен начин симптомите на настинка и грип, проблемите с носа, невралгията, възпаленията, хроничната умора, алергиите, запеците и дори помага при рак. Доказано е, че, ако се започне прием на екстракт от черен бъз през първите 48 часа след появата на симптомите, можем да се избавим от грипа средно 4 дни по-бързо, отколкото при прием на обичайните лекарства.

Самбумил Стронг при простуда и грип

Sambumil Strong 30 capsules на супер цена е великолепно средство за укрепване на имунната система. В плодовете на бъза се съдържат антоциани – вещества, известни със своето имуномодулиращо свойство. Изследванията са доказали, че бъзът е безопасно, ефективно и икономично средство за облекчаване симптомите както на настинката, така и на грипа.

Самбумил Стронг при синузит

Противовъзпалителните и антиоксидантните свойства на добавката я правят отлично средство срещу синузит – състояние, при което се възпалява носната кухина.

За понижаване нивото на кръвната захар

Бъзът се използва традиционно за борба с диабета. Изследванията потвърждават, че екстрактът от това растение стимулира метаболизма на глюкозата и секретирането на инсулина, като така понижава нивата на захарта в кръвната плазма.

Sambumil Strong – натурално диуретично средство

Доказано е, че бъз подпомага както уринирането, така и подобряването на чревната перисталтика. Изследванията са доказали, че растението има естествен диуретичен ефект. Средствата на неговата основа, каквато е и добавката на Doleran Pharma Самбумил Стронг капсули, се препоръчват, когато в организма се задържат прекалено много течности, което е разпространен проблем при по-възрастните хора.

Натурално слабително средство – черен бъз

Този продукт, казахме вече, помага и при запеци. В хода на неголямо изследване учените са изучили препарат, който по принцип се използва в Бразилия, за облекчаване на запек. В състава му присъства черен бъз. Резултатите от изследването са посочили, че това основано на екстракт от бъз средство е ефективно слабително, облекчаващо запеците.

Самбумил Стронг срещу алергии

Бъзът е известен като натурално средство срещу алергии. Тъй като алергията включва прекомерна реакция на имунната система, а също и възпаление, способността на бъза да подобри имунитета и да успокои възпалението може да помогне за облекчаване на алергичната реакция. Някои билкари казват, че бъзът е най-ефективното средство за елиминиране симптомите на сенна хрема. Смята се също, че това растение подпомага детоксикацията на организма, като стимулира функциите на черния дроб.

За предотвратяване на рак

Екстрактът от бъз е богат на антоциани и има широк спектър от полезни и противоракови свойства. Лабораторните изследвания отбелязват химиопрофилактични ефекти на бъза, които забавят или спират образуването на ракови клетки.

За сърцето

Независимо от нееднозначните резултати от изследванията, учените казват, че екстрактът от черен бъз може да подобри състоянието на сърдечно-съдовата система, като понижава нивата на вредния холестерол и подобрява функциите на полезния. Това може да се дължи на антоцианите в състава на екстракта.

В състава на хранителната добавка на компания Doleran PharmaSambumil Strong капсули е добавен и витамин С. Kакви са основните свойства на това вещество?

 • Способства производството на колаген, необходим за възстановяването на тъкани, клетки, зъби, кръвоносни съдове;
 • Укрепва сърдечно-съдовата система – облекчава мастния обмен и защитава тъканта от свободни радикали;
 • Защитава дихателните пътища – предотвратява развитието на бронхити, хронична обструктивност на белите дробове, бронхиална астма;
 • Понижава риска от развитие на онкология – помага на имунната система да се справи с опасните микроорганизми и раковите клетки;
 • Силен антиоксидант е – защитава организма от свободните форми на кислород, от вредните токсични вещества, от различни замърсители.

С присъствието в състава си на витамин С, Самбумил Стронг под формата на капсули нормализира нивата на холестерола, повишава имунитета, повишава нивата на хемоглобина, укрепва съдовите стени, подобрява състава на кръвта, способства за бързото заздравяване на изгаряния и рани, помага при хемороиди и повишава тонуса на кожата.

В организма витаминът осъществява две много важни задачи – заздравява имунитета и стабилизира психиката. В имунната система антиоксидантният витамин противостои на всички възбудители на болести, паразити, вируси, микроби. Като природен антиокислител той защитава организма от радикалните форми на кислорода, които водят до стареене на организма. Приемът на капсулите от Doleran Pharma Самбумил Стронг повишава концентрацията на интерферон в кръвта, произвеждан от организма при поява на опасен вирус. Действието на витамина С прилича на това на интерферона. Той увеличава броя на антителата в кръвта и стимулира отделянето на хормони от тимусната жлеза, която отговаря за ефективността на имунната система. Витаминът преобразува аминокиселините в биологично активни форми на белтък, затова съдържанието му е голямо в левкоцитите, белите кръвни телца, необходими на имунната система.

В съдържанието на Sambumil Стронг влиза и коластра. Това е гъсто вещество с жълт цвят, което се отделя от млечните жлези на бозайниците, включително и на човека, в края на бременността и през първите 2-3 дни след раждането. Тя се различава много по физико-химичен състав от млякото, съдържа много голям спектър от антитела към много болести.

Целебните свойства на коластрата са познати на човечеството от дълбока древност. В онези далечни времена са събирали секрета от кравешкото виме през първите 48 часа след теленето в плътно затварящи се керамични съдове и са го съхранявали за няколко дни. През това време под въздействието на микроорганизмите коластрата се окислявала силно, разслоявала се и придобивала отблъскващ мирис, а на повърхността ѝ се натрупвала белезникава пяна. Тази пяна се премествала в друг съд и се използвала като лекарство срещу всички видове болести.

Коластрата в състава на Самбумил Стронг 30 капсули е уникален природен концентрат от имуноактивни фактори, биологични стимулатори и хранителни вещества, които оказват общо укрепващо и подмладяващо действие върху целия организъм.

Както сочат многобройните изследвания на учени химици, биолози и медици, коластрата е многокомпонентна, полифункционална субстанция, в която се съдържат биологично активни вещества: антибиотици, интерферон, имуноглобулини, полипептиди с високо съдържание на пролин, който регулира имунната система, инсулиноподобен хормон, фактор, който забавя стареенето, вещества с кортизоноподобни свойства, растежен фактор, ензими, липиди, олиго- и полизахариди.

Много отдавна лекарите знаят за уникалните свойства на имуноглобулините, но допреди няколко години медиците са разполагали само с инжекционна форма на препарати имуноглобулини, което значително спирало широкото им разпространение. И едва след откритието на имуноглобулините в състава на коластрата и разработването на технологията за преработването ѝ е станало възможно да се създадат профилактични и помощни продукти в капсулирана форма, каквато е формата на продукта Самбумил Стронг от Doleran Pharma.

Комбинацията от всички компоненти в състава на Sambumil Strong имат изразено защитно свойство по отношение на имунната система (особено при инфекции), имунорегулиращо при автоимунни болести и алергични състояния свойство, регенериращо, подхранващо и подмладяващо действие. Подходяща е употребата на капсулите и при повишени физически натоварвания, при имунен дефицит, при различни автоимунни болести, при синдром на раздразненото черво, за защита от преждевременно стареене и други.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден след хранене.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 30

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Екстракт от черен бъз 300 мг **
Витамин С 100 мг **
Коластра 50 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на сухо и проветриво място, при температура под 25°С! Не използвайте при свръхчувствителност към някоя от съставките на този продукт!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™