Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 капсули | Webber Naturals

Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 капсули | Webber Naturals За общо укрепващо въздействие на всички системи Има противовирусен и антибактериален ефект Укрепва имунния статус Предпазва от сърдеч Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 кап
Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 капсули | Webber Naturals За общо укрепващо въздействие на всички системи Има противовирусен и антибактериален ефект Укрепва имунния статус Предпазва от сърдеч Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 кап
Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 капсули | Webber Naturals За общо укрепващо въздействие на всички системи Има противовирусен и антибактериален ефект Укрепва имунния статус Предпазва от сърдеч Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 кап
Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 капсули | Webber Naturals За общо укрепващо въздействие на всички системи Има противовирусен и антибактериален ефект Укрепва имунния статус Предпазва от сърдеч Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 кап
Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 капсули | Webber Naturals
Ресвератрол с Екстракт от Гроздово семе 225 мг 90 капсули от Webber Naturals на изгодна цена има силна антиоксидантна активност. Resveratrol with Grape Seed Extract предпазва от развитие на рак, диабет, остеопороза. Научете повече

Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 капсули | Webber Naturals

 • За общо укрепващо въздействие на всички системи
 • Има противовирусен и антибактериален ефект
 • Укрепва имунния статус
 • Предпазва от сърдечни патологии и стрес
 • Бори се за запазването на младостта на организма
 • Има противораково въздействие
 • Със силна антиоксидантна активност
 • За повече енергия, бодрост и работоспособност
 • При патологии на нервната система
 • Ресвератрол с Екстракт от Гроздово семе 90 капсули е на умопомрачителна цена от Webber Naturals

Какво знаем за Resveratrol with Grape Seed Extract?

Resveratrol with Grape Seed Extract от Webber Naturals укрепва здравето на всички системи и органи в организмаПовече от 20 години ресвератрол, открит за пръв път през 1963 година в корените на растението от китайската медицина японска фалопия, е в центъра на вниманието заради потенциалните си терапевтични ефектив по отношение на заболявания и патологични състояния, свързани със стареенето.

Ресвератрол с Екстракт от Гроздово семе 90 капсули от Webber Naturals на невероятна цена демонстрира множество положителни ефекти, включително антиоксидантна, противовъзпалителна, защитаваща сърцето и нервите, химиопрофилактична и подмладяваща активност, като увеличава продължителността на живота. Има много данни за ефективността на ресвератрола по отношение: на рак (от тумор на главния мозък до рак на млечните жлези, дебелото черво, простатата и много други); сърдечно-съдови заболявания като атеросклероза, хипертонична болест, образуване на тромбове; диабет и затлъстяване; свързани с диабета възрастово-зависими офталмологични заболявания (катаракта, ретинопатия, глаукома); остеопороза; деменция и болест на Алцхаймер.

Със събиране на данни за ефектите от употребата на диетични полифеноли, какъвто е ресвератролът, се занимават както стотици университетски и части лаборатории по цял свят, така и някои правителствени организации. В резултат на това днес ресвератрол е най-изучаваният натурален полифенол.

Как действа Ресвератрол с Екстракт от Гроздово семе на капсули?

Растителното съединение ресвератрол, което е една от активните съставки в хранителната добавка Resveratrol with Grape Seed Extract 225 mg 90 capsules, се бори ефективно с процесите на стареене, стопира разрастването на тумори и укрепва имунитета. Ценното вещество помага по-лесно да се справим със стресовите състояния, включително и в условията на големите градове. Защитава организма от отрицателното въздействие на замърсената околна среда. Технологията на отделянето на ресвератрол от натуралната суровина го прави хипоалергично и без странични ефекти.

Какво е ресвератрол?

Resveratrol with Grape Seed Extract на хит цена укрепва имунитета и има противораков ефект

Това е фенолно съединение, което се отнася към групата на биофлавоноидите, фитоалексините (растителните токсини). Образува се в някои растения при стрес, за защита от болестотворни бактерии, вируси, гъбички, при увреждане. Съединението е мощен антиоксидант. Връзва активно свободните форми на кислород, които ускоряват състаряването. Много разпространено е благодарение на антиоксидантните си свойства. Като хранителна добавка Ресвератрол с Екстракт от Гроздово семе на капсули понижава съдържанието на свободни радикали в организма чрез свързването им с това вещество.

Ултравиолетовата светлина, вредните навици, неправилното хранене предизвикват негативни промени в тъканите. Образуват се радикали на кислорода, които се свързват с мембраните на клетките, водещо до тяхното разрушаване. Организмът старее по-бързо. Върху кожата се появяват бръчки, тя става груба и увиснала. Resveratrol with Grape Seed Extract от 225 мг на капсули има подмладяващ ефект, като синтезира колаген. Антиоксидантността на активното вещество способства снижаването на високото налягане при хипертония. Помага да се разширят и заздравят съдовете, а освен това има качеството да гори мазнините.

С приема на продукта от Webber Naturals Ресвератрол Плюс Екстракт от Гроздово семе 225 мг се повишава синтеза на адреналин, усилва се глюкогенезата, активира се клетъчното дишане с помощта на митохондриите. Това води до намаляване на мастната прослойка. Така добавката дава чувство на издръжливост, бодрост, енергичност, помага за изпълнението на повече обем от работа.

Resveratrol with Grape Seed Extract на Webber Naturals предпазва от сърдечно-съдови и невро-дегенеративни заболявания

Също така тази хранителна добавка има антиалергичен ефект, благодарението на което се прекратява отделянето на хистамин в тялото.

Отзивите на лекарите за използването на продукти като Resveratrol with Grape Seed Extract не са еднозначни. Някои съветват подобни продукти да се приемат при различни заболявания, другите – не. Със сигурност обаче можем да кажем, че добавката може да се използва като допълнително средство при лечението на болести на всички системи и органи:

Приемът на Ресвератрол Плюс Екстракт от Гроздово семе на капсули от 225 мг на топ цена се препоръчва в следните ситуации:

Resveratrol with Grape Seed Extract на изумителна цена има антиоксидантно действие и предпазва организма от стареене

 • При наличие на инфекция, предизвикана от паразити;
 • За профилактика на разширени вени и тромбофлебит;
 • При профилактика и терапия на онкологични процеси в организма;
 • За намаляване на възпалителните процеси във вътрешните органи, при сепсис, перитонит;
 • При алергии.

Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг капсули намалява и диска от развитие на остеопороза, затова се препоръчва за прием от жени в период на менопауза. Ефективно средство е и за профилактика на ретинопатия при диабетиците. Препоръчва се за използване с цел намаляване на наднорменото тегло. Спортистите също могат да се радват на ефектите на добавката, тъй като подпомага увеличаването на продължителността на тренировките и по-бързото натрупване на мускулна маса.

Ресвератрол с Екстракт от Гроздово семе капсули на изумителна цена възстановява функциите на невроните, тъй като подобрява подхранването им, активира се мозъчното кръвообращение. При стареене в мозъка се появяват бета-амилоидни плаки, които предизвикват невро-дегенеративни заболявания, Алцхаймер, Паркинсон. Ресвератролът забавя този процес. Веществото понижава вероятността от развитие на заболявания на съдовете и сърцето, разрежда кръвта, премахва холестеролната плака, предотвратява хипоксията.

Слабото му токсично действие оказва стимулиращ ефект върху имунната система. Освен това потиска размножаването на вируси като херпес, грип, цитомеланговирус. Усилва действието на препаратите, приемани при ХИВ-позитивни пациенти. Добър е ефектът на Resveratrol with Grape Seed Extract за потискане активността на бактерии и микроорганизми като хламидия например.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 капсула на ден.

Дозировка: 1 капсула

Дози в опаковка: 90

Състав в 1 доза (1 капсула)Стойност%ПДД

Екстракт от корен на японска фалопия

(20% транс-ресвератрол)

200 мг**
Екстракт от грозводо семе25 мг**

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: микрокристална целулоза, желатин, пречистена вода, силиций, магнезиев стеарат (растителен произход).

Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, мая, глутен, пшеница, соя, царевица, яйца, риба, миди, сол, ядки, ГМО-продукти.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Ако сте бременна, кърмите или приемате някакви медикаменти, се консултирайте с Вашия лекар, преди да започнете използването на тази хранителна добавка!

100% клиента препоръчват този продукт

 • 5 страхотно
  100%
 • 4 Доволен
  0%
 • 3 Неутрално
  0%
 • 2 Незадоволителен
  0%
 • 1 Недоволен
  0%

Отзиви над Resveratrol with Grape Seed Extract 225 мг 90 капсули | Webber Naturals

 • (5)

Общо отзиви (1)
Натиснете тук и напишете отзив, за да го добавите за този продукт.