Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Ново !

Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг 60 капсули | Natural Factors

Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг 60 капсули | Natural Factors
Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг 60 капсули | Natural Factors
Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг 60 капсули | Natural Factors
27.30 лв
Код на продукта : Peppermint Oil with Oregano & Caraway Seed Oils 60 caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.46 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 20 дни
* при минимален дневен прием

 
Бърза поръчка
Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг 60 капсули | Natural Factors

Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг 60 капсули | Natural Factors

  • Отпуска чревните мускули
  • Спомага за премахване на газовете
  • Естествено действие срещу гъбичките
  • Помага да се ускори елиминирането на Candida albicans
  • Инхибира хипер контрактилитета на гладката мускулатура на червата
  • Облекчава езофагеалния спазъм, раздразненията и коликите в червата
  • Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг 60 капсули е на супер цена от Natural Factors

Какво знаем за Масло от Мента с Риган и Кимион?

Като хранителна добавка Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг 60 капсули на изгодна цена от Natural Factors помага за облекчаване на болки в корема и дискомфорт, свързани със синдрома на дразнимото дебело черво (IBS), чревна кандидоза и други храносмилателни смущения. Модерният начин на живот със своята вечна бързина, закуски в движение и изобилие от нездравословна храна често е една от основните причини за нашите здравословни проблеми. Голям процент от възрастното население, като резултат от този начин на живот, страда от заболявания на храносмилателната система.

IBS е една от най-често срещаните болести на Земята. Според статистиката около един на всеки четирима души страдат от IBS. Въпреки това само един от всеки трима търси помощ. Този здравословен проблем е известен още като чревна невроза или синдром на дразнимото черво. Сега в медицинската наука преобладава гледната точка, че в повечето случаи пряката причина за IBS е стресът. Това се потвърждава от факта, че тревожност, депресия и други невротични разстройства се срещат при приблизително 60% от хората с IBS. Според съвременните концепции IBS е биопсихосоциално разстройство, в чиято основа на развитие лежи взаимодействието между 3 патологични механизма:

  • Психосоциално въздействие;
  • Сензорно-моторна дисфункция;
  • Устойчиви невроимунни увреждания.

Друг много често срещан здравословен проблем са гъбичните инфекции. Поражението на тялото от гъбички нарушава естествената микрофлора, която живее в червата, и причинява верига от сложни заболявания. Кандида албиканс е паразитна едноклетъчна гъбичка, която е широко разпространена в околната среда. Тя е много издръжлива, а най-комфортните условия за нейното съществуване са температури от 20°C до 37°C и PH 6-6.5. От всички съществуващи гъбички от рода Кандида, паразитиращи в човешкото тяло, Кандида албиканс в 90% от случаите стават причина за появата на кандидоза. При здравите хора дебелото и тънкото черво се обитават от пробиотиците бифидус и ацидуфилус и те контролират количеството на вредните бактерии и гъбички. Когато състоянието на полезната микрофлора се наруши поради стрес, вследствие на замърсяване, прием на антибиотици (антибиотиците убиват бактериите и тяхното място се заема от Кандида албиканс), най-различни лекарствени медикаменти като анаболи, отслабнала имунна система, се появява кандидозата.

Как действа Масло от Мента с Риган и Кимион на капсули?

Peppermint Oil with Oregano & Caraway Seed Oils 60 caps съдържа масла от кимион, риган и мента за естествен отговор на тежки смущения в храносмилателните процеси. Кандида албиканс е в състояние да инфектира и наруши чувствителния баланс на полезната микрофлора, но действието на маслото от продукта успешно се бори с нейното развитие. Най-големи ползи се постигат, когато се приема в комбинация с висококачествен пробиотик, за да се възстанови здравето на чревната флора, както и с мултивитамини, които включват витамините С и Е, за попълване на хранителните дефицити, причинени от кандида.

Ментата е ароматна лечебна билка, чието масло се съдържа в Капсулите Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг с прости стъбла и ярки зелени листа, наподобяващи на листа от коприва. Тя е популярно ароматно растение.

Според древна легенда ментата получила името си от името на нимфата Минта, която се влюбила в бога на подземния свят. След като научила за това, съпругата на Аид – Парсефона –превърнала Минта в красиво, ароматно растение.

Надземни части от растението се използват като подправка и традиционно се приготвят като билков чай. В тях се съдържа голямо количество етерично масло, чийто основен компонент е ментолът. Етеричното масло придава на тревата характерен мирис и вкус. Ментолът е ефективен при радикулит, разширени вени, целулит. Ароматната билка съдържа и други, също полезни компоненти (флавоноиди, танини), но тя проявява бактерицидните си свойства благодарение на ментола. Синергичната работа на съединенията, намиращи се в листата на ментата, е отговорна за нейното антиоксидантно и противовъзпалително действие.

Маслото от мента, включено в Peppermint Oil with Oregano & Caraway Seed Oils, подпомага стомашно-чревния тракт. То е ефективно при стомашни и храносмилателни проблеми. Ментовият аромат насърчава храносмилането, активирането на слюнчените жлези и производството на храносмилателни ензими. Проучванията показват, че флавоноидите в ментата могат да потиснат активността на мастните клетки, които понякога допринасят за подуване на корема. Билката също релаксира червата, което може да облекчи чревните спазми, а също подуването на корема и болките, които могат да ги съпътстват.

Капсулите Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг съдържат висококачествено масло от риган, стандартизирано за 60% карвакрол. Това съединение е отговорно за характерния мирис на растението. То показва силно антимикробно действие – бори се с патогенни бактерии, вируси, гъбички и паразити. Има положителен ефект върху храносмилателната система и функциите на горните дихателни пътища. Помага за предотвратяване на заболявания, причинени от хронично възпаление и нарушения на окислително-редукционния баланс. Листата на ригана съдържат много фармакологично активни съставки, сред които най-важни са летливите масла (тимол и карвакрол), фитостероли, флавоноиди и органични киселини. Риганът също е добър източник на витамин С и бета-каротин.

Маслото от риган в Peppermint Oil with Oregano & Caraway Seed Oils има силен антибиотичен ефект. Карвакролът, който съдържа, увеличава протонната и йонната пропускливост в мембраните на бактериалните клетки, като по този начин те губят своята цялост и се дезинтегрират. Това се отнася както за Грам (+), така и за Грам (-) бактерии. Патогените, които умират под влиянието на това масло, включват често срещащи се бактерии като E.coli, щамове, принадлежащи към семейство Salmonella, Pseudomonas aeruginosa, патогенни бактерии от семейство Enterobacteriaceae.

Маслото от риган може да се използва за борба с паразитите като кръгли червеи, острици, тении, ламбли. Предполага се, че карвакролът и тимолът, присъстващи в тази съставка на Капсулите Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг на супер цена, могат да повишат имунитета на организма и по този начин той да стане по-малко податлив на паразитни инфекции. Съгласно една алтернативна теория тези съединения се намесват директно в структурата на паразита, инхибират неговото развитие и ограничават способността му за колонизиране в организма на гостоприемника.

Маслото от риган в Peppermint Oil with Oregano & Caraway Seed Oils поддържа работата на храносмилателната система. Подобрява жлъчния поток, стимулира отделянето на слюнка и стомашни сокове и следователно улеснява храносмилането. Освен това етеричните масла, присъстващи в ригана, помагат за отпускането на гладките мускули, благодарение на което те облекчават болката и дискомфорта, причинени от контракции в червата. В допълнение, риганът помага да се освободи тялото от патогенната бактерия Helicobacter pylori, която причинява например развитието на стомашни язви.

Маслото от риган от състава на продукта има антиоксидантно и противовъзпалително действие. Листата на ригана съдържат редица съединения, способни да неутрализират свободните радикали, включително бета-каротин и витамин С. Уникалната съставка, наречена бета-кариофилин (E-BCP), модулира експресията на някои клетки и потиска освобождаването на провъзпалителни фактори от тях.

В Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг 60 капсули е включено и масло от Carum carvi (кимион). Плодовете на кимиона проявяват спазмолитичен ефект върху гладката мускулна тъкан, изграждаща стените на всички кухи органи от храносмилателната система. Водните и маслени извлеци от тези плодове стимулират апетита, увеличават двигателната активност на стомаха, засилват жлъчната секреция, гонят натрупаните в стомаха и червата газове, намаляват процесите на ферментация и гниене в червата, увеличават отделянето на урина, а при кърмещите жени – мляко. Плодовете съдържат етерично масло (алфа-карвон, дехидрокарвон, карвакрол, алфа-лимонен и дехидрокорвеол), тлъсто масло, белтъчини, танини, флавоноиди, смоли и др.

Съдържанието на карвол и Д-лимонен (карвон) в семената на билката успокояват, намаляват подуването на корема и образуването на газове. Те също така намаляват мускулните спазми и могат да имат антихистаминно, антибактериално и фунгицидно действие. Carum carvi се оказва ефективен срещу бацили, бактерии Pseudomonas, Candida и dermatomyces. Маслото от семената на билката в Peppermint Oil with Oregano & Caraway Seed Oils усилва стомашната секреция, подобрява апетита, отстранява газовете от червата, успокоява спазмите на червата, увеличава количеството на кърмата, урегулира цикъла при жените.

За да обобщим, Масло от Мента с Риган и Кимион 200 мг 60 капсули на супер атрактивна цена от Natural Factors допринася за нормалното протичане на естествените храносмилателни процеси. Помага за облекчаване на коремните болки и дискомфорт, свързани със синдрома на дразнимото дебело черво (IBS). Всяка съставка на продукта има ефективни фунгицидни свойства, докато меките капсули, покрити със специална ентерична обвивка, доставят маслата директно в долния храносмилателен тракт, където действието им е най-успокояващо за симптомите на IBS и храносмилателните смущения.

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 мека капсула 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.

Дозировка: 1 мека капсула

Дози в опаковка: 60

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Масло от мента (Mentha x piperata) (надземна част) 100 мг **
Ментол (50%) 50 мг **
Масло от риган (Thymus capitatus) (надземна част) 70 мг **
Карвакрол (60%) 42 мг **
Кимион масло (Carum carvi) (семена) 30 мг **
Карвон (50%) 15 мг **

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: мека капсула (желатин, глицерин, пречистена вода), ентерично покритие (пречистена вода, етилцелулоза, триглицериди със средна верига, олеинова киселина, натриев алгинат, стеаринова киселина).

Не съдържа пшеница, глутен, соя, млечни продукти, яйца, риба, ядки, консерванти, изкуствени оцветители или ГМО.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Не приемайте няколко часа преди или след употребата на хранителни добавки, съдържащи цинк, желязо, мед или калций! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™