Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици 10 щама 20 капсули | Webber Naturals

Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици 10 щама 20 капсули | Webber Naturals
Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици 10 щама 20 капсули | Webber Naturals
Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици 10 щама 20 капсули | Webber Naturals
73.80 лв.
Код на продукта : Probiotic 50 Billion 20 v caps
Тегло: 0.00 kg
Наличност : 2 - 3 Дни

Продуктът не е наличен

КатегорииПробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама 20 капсули | Webber Naturals

  • 50 милиарда бактерии в една капсула
  • 10 различни бактериални щамове
  • Максимална ефикасност
  • Подобрява имунитета срещу патогени
  • Защитава стомашно-чревната флора срещу разпадане
  • Подпомага поддържането на здрава чревна лигавица
  • Подпомага храносмилането и усвояването на хранителните вещества
  • Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама 20 капсули е на чудесна цена от Webber Naturals

Какво знаем за Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама?

Чревната микрофлора оказва решаващо влияние върху здравето ни, заради това е важно да знаем, че някои навици влошават нейното състояние. Затова би било разумно да включим в диетата си продукти, които ще колонизират „правилни” бактерии. Това може да направят пробиотиците. Пробиотичните ползи са едно от най-широко изследваните естествени решения за здравето на червата. В продължение на години учените и лекарите са наблюдавали многото предимства на пробиотиците не само за червата, но и за цялото тяло.

Те са живи организми, които се заселват във Вашия храносмилателен тракт и поддържат способността на тялото Ви да абсорбира хранителните елементи, както и да се бори с инфекциите. Тези живи микроорганизми (в повечето случаи бактерии) са подобни на полезните микроорганизми, открити в човешкото черво. Повечето са от два рода: лактобактерии (Lactobacillus) и бифидобактерии (Bifidobacterium), но е важно да се знае, че има и много други видове пробиотични бактерии.

Микрофлората на червата е много важна за здравословното функциониране на храносмилателната система и за нашето здраве като цяло. Тя се свързва с метаболитните процеси в тялото, способността за абсорбиране на витамини и минерали, имунната система, както и нивото на нашата налична енергия. Но лошата храна и приемането на определени лекарства (например антибиотици) нарушават чревната флора. И това се случва постоянно, защото и други фактори имат отрицателно въздействие върху нея.

Поддържането на оптимален баланс между полезните и останалите микроорганизми от постоянната флора на стомашно-чревния тракт е от ключово значение за Вашето здраве. За това може да Ви помогне продуктът Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама 20 капсули от Webber Naturals, който при нас ще закупите на страхотно изгодна цена.

Как действа Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама на капсули?

Probiotic 50 Billion 20 Vegetarian Capsules е специално създаден за подпомагане на дебелото черво с включените пет вида Bifidobacteria и също като грижа за тънките черва с включени пет вида Lactobacilli. Високоефективната формула на продукта е цялостна стомашно-чревна подкрепа. Тези щамове са избрани заради тяхната способност да оцеляват в стомашната киселина и успешно да стигнат до червата, за да стимулират благоприятната чревна флора.

Нарушеният баланс на стомашно-чревната флора става причина за различни стомашно-чревни смущения. В резултат на намаления брой полезни бактерии започват активно да се размножават патогените, което със сигурност ще се отрази на скоростта и пълното абсорбиране на хранителните вещества, както и на чревната перисталтика. Това може да предизвика диария или запек. Значително се увеличава рискът от развитие на чревни инфекции. Може да се появят алергии (дори за тези продукти, използването на които не е предизвиквало алергични реакции), гастрит или язва на дванадесетопръстника или на стомаха. Също така имунитетът намалява и рискът от вирусни заболявания се увеличава, усеща се умора и загуба на сила, емоционално изтощение, намалено внимание. Счита се, че приемът на лактобацили и бифидобактерии предоставя изключителни ползи при тези състояния.

Пробиотик (Probiotic) 50 Billion 20 капсули на страхотна цена ще Ви помогне да избегнете подобни състояния. Съдържаща 50 милиарда бактерии в една капсула, тази смес помага да се възстанови чревната флора, необходима за постигане на здраво тяло. Тази професионално създадена пробиотична формула е комбинация от десет изключително ефективни бактериални щама, които са способни да се колонизират в червата. Здравата чревна флора (бактериална) е от съществена важност за правилната работа на имунната защита, доброто здраве и дълголетието.

Включените видове Lactobacillus в капсулите с 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама са млечнокисели бактерии от семейство Lactobacillus. Намират се в млечните продукти, особено в киселото мляко, имат благоприятно влияние върху човешкото тяло чрез колонизация на стомашно-чревната стена. Също така създават така наречената здравна чревна флора (бактериална), която при набавянето на хранителни вещества е естествена бариера и конкуренция на вредните патогени и микроорганизми. Те поддържат имунната система чрез стимулиране на IgA антитела, също така са в състояние да произвеждат естествени антибиотици като лактоцидин, ацидофилин. Особено важни са при създаването на антибактериална и противогъбична бариера срещу Staphylococcus aureus, салмонела, ешерихия коли и кандидоза.

Тези бактерии са класифицирани като пробиотик, което означава, че избраните бактерии се прилагат перорално и имат положителен ефект върху човешкото тяло. Благодарение на техните имуномодулаторни свойства възстановяват физиологичната флора и синтеза на някои от съществените вещества и витамини. Участват в синтеза на ниацин, фолиева киселина и витамин В6, подпомагат храносмилането чрез превръщане на лактозата в млечна киселина в така наречения процес – „млечна ферментация”.

Bifidobacterium, съдържащи се в Probiotic 50 Billion 20 Vegetarian Capsules, са пръчковидни пробиотични бактерии в дебелото черво. Идентифицирани в човешкото мляко, те стимулират чревната защита. Засилват имунната система и изграждат чревната флора, осигурявайки й подходящ състав и съотношение. Бактериите предпазват организма от микроби, причиняващи болести, помагат за поддържането на подходящо ниво на витамини от В-групата и витамин К2, имат способността да поддържат производството на интерлевкин 10, който има противовъзпалителни свойства.

Поддържат епителните клетки в храносмилателния тракт при производството на муцини, които са част от защитния слузен слой. Едно изследване показа, че този вид бактерии е особено ефективен в борбата със синдрома на раздразнените черва, чийто симптоми са коремна болка и запек. Забелязана е връзка между наличието на тези бактерии и предотвратяването на рак.

Приемът на вегетарианските капсули Пробиотик (Probiotic) 50 Billion Ви осигурява пет вида бифидобактерии – считани за едни от най-важните пробиотични бактерии в човешкото тяло. Като съставка на човешкото мляко, участва в правилното развитие флората на червата. Bifidobacterium намаляват възпаленията в човешкото тяло и нивото на кортизол – катаболитен хормон, който се освобождава като отговор на стреса, често над средното за хората, страдащи от депресия. Те имат способността да произвеждат витамини от В-групата, храносмилателни ензими, казеин фосфатаза и лизозим – хидролитичен ензим, който е един от механизмите на имунната система. Едно клинично проучване предполага, че този бактериален щам явно намалява честотата на стомашно-чревните нарушения (гадене, запек, диария). Също така помага за правилното функциониране на храносмилателния тракт.

За да обобщим, Пробиотик 50 млрд. активни пробиотици, 10 щама 20 капсули от Webber Naturals с невероятно изгодна цена е продукт със стабилна формула, предложен в блистерна опаковка, което го прави идеален за употреба в движение, особено когато пътувате. Предназначен е за профилактика на здравето и има благоприятни ефекти върху него благодарение на добре подбрани пробиотични бактериални щамове. Хранителната добавка може да възпрепятства колонизацията и растежа на лошите бактерии (патогенни организми), както и да намали честотата на диария, запек, подуване на корема, газове и спазми. Чудесен избор е за хора със слаба устойчивост на организма и след лечение с антибиотици.

Препоръчителен прием: За възрастни: По една капсула на ден, няколко часа преди или след прием на антибиотици.

Дозировка: 1 вегетарианска капсула

Дози в опаковка: 20

Състав в 1 доза (1 капсула) Стойност %ПДД
Общо бактериална култура 50 млрд. живи бактерии  
Lactobacillus plantarum R1012ND (цели клетки) 15 млрд. живи бактерии 30%
Lactobacillus casei R0215ND (цели клетки) 10 млрд. живи бактерии 20%
Lactobacillus paracasei LAFTIL26 (цели клетки) 7.25 млрд. живи бактерии 14.5%
Lactobacillus plantarum HA-119 (цели клетки) 5 млрд. живи бактерии 10%

Bifidobacterium animalis subsp. lactis LAFTIB94

(цели клетки)

5 млрд. живи бактерии 10%
Bifidobacterium breve HA-129 (цели клетки) 3.5 млрд. живи бактерии 7%
Lactobacillus paracasei HA-196 (цели клетки) 2.5 млрд. живи бактерии 5%

Bifidobacterium longum subsp. longum HA-135

(цели клетки)

1.25 млрд. живи бактерии 2.5%
Bifidobacterium bifidum HA-132 (цели клетки) 0.25 млрд. живи бактерии 0.5%

Bifidobacterium longum subsp. infantis HA-116

(цели клетки)

0.25 млрд. живи бактерии 0.5%

† Дневните дози са базирани на 2000 калории.

** Daily Value не е установено.

Други съставки: растителна капсула (въглехидратна гума, пречистена вода), картофено нишесте, аскорбинова киселина, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Без изкуствени оцветители, подсладители, консерванти, глутен, захар, пшеница, яйца, царевица, риба, черупчести, ядки или ГМО. 

Може да има следи от мляко и/или соя.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Продуктът не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава дневната препоръчителна доза! Съхранявайте на сухо място! Дръжте далеч от деца!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™