Връзка с нас: office@biomall.bg 0887 077 988
Български
Промоции Канабидиол Лекарства

Omega-3 Рибено Масло 500 мг 400 капсули | Sanct Bernhard

Omega-3 Рибено Масло 500 мг 400 капсули | Sanct Bernhard
Omega-3 Рибено Масло 500 мг 400 капсули | Sanct Bernhard
Omega-3 Рибено Масло 500 мг 400 капсули | Sanct Bernhard
64.50 лв.
Код на продукта : Omega-3 Fish Oil 500 mg 400 Capsules
Тегло: 0.00 kg
Наличност : В наличност

Цена на доза: 0.32 лв.
дози
Опаковката е достатъчна за 67 дни
* при минимален дневен прием


Изберете друг вид разфасовка/опаковка:

120 дражета

 
Бърза поръчка
Omega-3 Рибено Масло 500 мг 400 капсули | Sanct Bernhard

Omega-3 Рибено Масло 500 мг 400 капсули | Sanct Bernhard

 • Всяка капсула съдържа 500 мг ценно рибено масло
 • С над 30% естествени полиненаситени омега-3 мастни киселини
 • Допринася за здрава сърдечна функция
 • Полиненаситените мастни киселини поддържат нормални нива на холестерол в кръвта
 • Гарантирано немско качество
 • Съдържа натурален Витамин Е
 • Омега-3 Рибено Масло капсули на Sanct Bernhard на топ цена

Какво знаем за Омега-3 Рибено Масло на капсули на Sanct Bernhard?

Рибеното масло е общ термин, използван за обозначаване на два вида омега-3 мастни киселини: ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA). Тези омега-3 мазнини обикновено се намират в рибата, животинските продукти и фитопланктона. Sanct Bernhard обаче разработва за своите клиенти една уникална формула. съдържаща най-важните за здравето Омега-3 мастни киселини и натурален Витамин ЕOmega-3 Fish Oil 500mg 400 капсули на супер цена.

Всяка капсула от хранителната добавка на Sanct Bernhard - Омега-3 Рибено Масло съдържа 500 мг ценно сьомгово масло с над 30% натурални полиненаситени Омега-3-мастни киселини EPA (около 18%), DHA (около 12%) и DPA (около 2,5%).

Омега-3 мастните киселини не могат да се произвеждат от човешкото тяло и затова трябва да си ги набавяме чрез богати на тях храни или с помощта на хранителните добавки. Важни представители на Омега-3 мастни киселини са DHA (докозахексаенова киселина) и EPA (ейкозапентаенова киселина), за които е доказано, че допринасят за нормална сърдечна функция. Замяната на наситените мастни киселини с множество ненаситени мастни киселини в диетата също подпомага поддържането на нормално ниво на холестерола в кръвта. Поради тази причина Sanct Bernhard са добавили към своите капсули натурален витамин Е, който допълнително защитава клетките благодарение на антиоксидантния си ефект.

Докозахексаеновата киселина (DHA) и ейкозапентаеновата киселина (EPA) са видовете омега 3 мастни киселини, за които изследванията показват, че са най-полезни за човешкото здраве. Те имат широк спектър от научно доказани ползи за здравето, а именно - те играят важна роля за нормалното функциониране на мозъка, очите и сърцето.

Съобщава се, че омега-3 рибено масло има положителни ефекти върху психичното здраве, за намаляване на болките в ставите и сутрешната скованост и за намаляване на риска от коронарна болест на сърцето. Освен това се смята, че омега-3 рибено масло играе жизненоважна роля за развитието на мозъка и централната нервна система.

Как действа Omega-3 Рибено Масло на капсули?

Омега-3 мастните киселини са мазнини, които обикновено се срещат в растенията и морските животни. В мазната риба например има голямо изобилие от два вида:

 • Ейкозапентаенова киселина (EPA): Най-известната омега-3 мастна киселина, EPA помага на тялото да синтезира химикали, участващи в съсирването на кръвта и възпалението (простагландин-3, тромбоксан-2 и левкотриен-5). Рибите получават EPA от водораслите, които ядат.
 • Докозахексаенова киселина (DHA): При хората тази омега-3 мастна киселина е ключова част от сперматозоидите, ретината и мозъчната кора. DHA присъства в цялото тяло, особено в мозъка, очите и сърцето. Тя присъства и в кърмата.

Омега-3 мастните киселини са от съществено значение за естественото функциониране на организма, особено на сърцето, кръвоносните съдове и нервната система. Есенциалните мастни киселини са основата на всички клетъчни мембрани.

EPA и DHA участват в многобройни метаболитни процеси и са предшественици на образуването на определени простагландини. Те са известни със своето успокояващо действие върху червата, ставите и кожата.

EPA и DHA допринасят за понижаването на триглицеридите (LDL, така наречения лош холестерол) и спомагат за повишаване нивото на HDL холестерола (така наречения добър холестерол). EPA също участва в синтеза на защитните фактори на кръвоносните съдове. DHA също е компонент на структурите на централната нервна система.

Предимства от приема на рибено масло

Рибеното масло е една от най-често консумираните хранителни добавки. То е богато на омега-3 мастни киселини, които са много важни за Вашето здраве. Ако не ядете много мазна риба, приемът на рибено масло може да Ви помогне да получите достатъчно омега-3 мастни киселини. Възползвайте се от най-добрата цена за Омега-3 Рибено Масло 400 капсули на Sanct Bernhard.

Ето кои са ползите за здравето на рибеното масло:

 • Здравословно кръвно налягане
 • Подпомага изгарянето на мазнините
 • Балансира водния баланс в тъканите
 • Поддържа кръвоносните съдове чисти
 • Поддържа мозъчните функции
 • При напрежение и стрес
 • Успокоява червата, ставите и тъканите
 • Има положително въздействие за имунната система
 • Помага при суха и груба кожа

Omega-3 Рибено Масло под формата на капсули на топ цена съдържа така полезните за здравето и за редица функции в организма полиненаситени мастни киселини. Хранителната добавка помага при високи триглицериди и високо кръвно налягане и за подобряване на симптомите на ревматоиден артрит. Както вече споменахме, Омега-3 мастните киселини се получават от храната и не могат да бъдат произведени в тялото. Но ако сте от хората, които рядко консумират риба и други храни, богати на омега, то със сигурност имате нужда от тази хранителна добавка.

 • Омега-3 може да помогне при депресия и тревожност - Депресията е едно от най-често срещаните психични разстройства в света. Симптомите включват тъга, летаргия и обща загуба на интерес към живота. Тревожността, също често срещано разстройство, се характеризира с постоянно безпокойство и нервност.
 • Омега-3 може да подобри здравето на очите - DHA, вид омега-3, е основен структурен компонент на ретината на окото Ви. При хора, които не консумират храни, богати на DHA, често се наблюдават проблеми със зрението. Може да помогне за предотвратяване на дегенерация на макулата, което може да причини увреждане на зрението и слепота.
 • Омега-3 подобрява здравето на мозъка по време на бременност - Омега-3 са от решаващо значение за растежа и развитието на мозъка при кърмачета. DHA представлява 40% от полиненаситените мастни киселини в мозъка Ви и 60% в ретината на окото Ви.
 • Омега-3 могат да имат многобройни ползи за хора с метаболитен синдром - Те могат да намалят инсулиновата резистентност, да се борят с възпалението и да подобрят няколко рискови фактора на сърдечно заболяване.
 • Омега-3 може да се бори с възпалението - Възпалението е естествен отговор на инфекции и увреждания в тялото Ви. Следователно, то е жизненоважно за Вашето здраве. По-специално, омега-3 мастните киселини могат да намалят производството на молекули и вещества, свързани с възпалението, като възпалителни ейкозаноиди и цитокини.
 • Омега-3 мастните киселини могат да помогнат в борбата с няколко автоимунни заболявания, включително диабет тип 1, ревматоиден артрит, улцерозен колит, болест на Крон и псориазис. При автоимунни заболявания имунната Ви система бърка здравите клетки с чужди клетки и започва да ги атакува. Диабет тип 1 е един отличен пример, при който имунната система атакува клетките, произвеждащи инсулин във панкреаса.
 • Омега-3 може да подобри здравето на костите и ставите - Остеопорозата и артритът са две често срещани нарушения, които засягат скелетната Ви система. Проучванията показват, че омега-3 могат да подобрят здравината на костите, като повишат количеството на калций в костите, което би трябвало да доведе до намален риск от остеопороза.
 • Омега-3 може да облекчи менструалната болка - Менструалната болка се появява в долната част на корема и таза и често се излъчва към долната част на гърба и бедрата. Това неприятно усещане при жените може значително да повлияе на качеството на живот. Едно проучване дори установява, че омега-3 добавка е по-ефективна от ибупрофен при силна болка по време на менструация.
 • Омега-3 мастните киселини могат да подобрят съня - Добрият сън е една от основите на оптималното здраве. Проучванията доказват, че лишаването от сън е свързано с много заболявания, включително затлъстяване, диабет и депресия. Ниските нива на омега-3 мастни киселини са свързани с проблеми със съня при деца и обструктивна сънна апнея при възрастни. Ниските нива на DHA също са свързани с по-ниските нива на хормона мелатонин, който Ви помага да заспите. Проучванията, както при деца, така и при възрастни, разкриват, че допълването с омега-3 увеличава продължителността и качеството на съня.
 • Омега-3 мазнините са полезни за кожата Ви - DHA е структурен компонент на Вашата кожа. Той е отговорен за здравето на клетъчните мембрани, които съставляват голяма част от кожата Ви. Здравата клетъчна мембрана води до мека, хидратирана, еластична и без бръчки кожа. EPA също така облагодетелства кожата Ви по няколко начина, като подпомага производството на мазнини и хидратира кожата Ви. Насърчава производството на мазнини и хидратацията на кожата Ви. Намалява преждевременното стареене на кожата Ви и също така риска от появата на акне. Омега-3 също могат да предпазят кожата Ви от увреждане от слънцето. EPA помага да се блокира отделянето на вещества, които се хранят с колаген в кожата Ви след излагане на слънце.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно. Капсулите трябва да се поглъщат цели с достатъчно течност преди хранене.

Дозировка: 2 капсули

Дози в опаковка: 200

Състав Стойност
(за 1 капсула)
Стойност дневна доза
(6 капсули)
%ПДД Стойност
за 100гр капсули
Рибено масло 500 мг 3000 мг ** 72 гр
от които е мазнини 500 мг 3000 мг - 72 гр
от които наситени мастни киселини 136,5 мг 819 мг - 20 гр
ненаситени мастни киселини 308,5 мг 1851 мг - 45 гр
от които мононенаситени мастни киселини 112 мг 672 мг - 16 гр
поли ненаситени мастни киселини 196,5 мг 1179 мг - 28 гр
от които Омега-3 мастни киселини,
от които
EPA
DHA
мин. 150 мг

90 мг
60 мг
мин. 900 мг

540 мг
360 мг
-

-
-
мин. 22 гр

13 гр
9 гр
Витамин Е (алфа-ТЕ) натурален 3,5 мг
(5 I.E.)
21 мг
(30 I.E.)
175 507 мг

* NRV = Референтна стойност на хранителните вещества за дневния прием съгласно VO (ЕС) № 1169/2011

** Все още не е установена референтна стойност

Състав: Рибено масло (72,5%), желатин, овлажняващ глицерин, Витамин Е, пълнител: слънчогледово масло.

Важно: Не използвайте, ако някое уплътнение е счупено или липсва! Дръжте далеч от деца! Съхранявайте на сухо място при температура под 25ºС, далеч от пряка слънчева светлина!

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
#{message}
#{time_ago}
При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта ОРС. Комисия за защита на потребителите. Областни дирекции по безопасност на храните - Филиал Пловдив.
Редизайн и разработка Web Design & SEO
© 2018 | Всички права запазени BioMall™